Циганин нападна продавачка в магазин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Циганин нападна продавачка в магазин
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1710 пъти
Здравейте. Пиша това тук защото не знам къде другаде. Няма на кой да споделя, няма кой да ми помогне и няма кой да отмъсти за мен. Готова съм да платя 100 лв на някой бияч дори, но не знам къде да го намеря и повече бих платила ако е необходимо, но никой не би се съгласил и не знам от къде да намеря такъв човек. Просто искам отмъщение! Искам справедливост! Но нека да разкажа какво точно се случи.
Работя в хранителен магазин и бях на касата. Беше един нормален ден и нищо интересно не се случваше. Докато изведнъж не се случи като гръм от ясно небе най-неочакваното! Мислих си че е поредния досадник който си говори глупости и просто ще си тръгне, но не беше така. Имаше и други цигани с него в смисъл не беше сам страхливеца. Нали ходят на глутница мишките. Обслужвах една клиентка и този беше след нея и започна да говори глупости. Първо каза нещо гадно за външния ми вид и после каза "Ей това момче те харесва" ядосах се и му казах да млъкне, но той не преставаше. Каза ми коя съм аз, че да му давам наклон да млъкнел или не и че може да говори каквото си искал и не мога да му кажа нищо. Аз му казах че мога и му казах да престане. И тогава започна да крещи и да ме псува на майка и да ме нарича с онази гадната дума к.... Даже хвърли по мен със всичка сила едни вафли и солети. Аз му казах боклук. И онзи ми вика "мишка смотана" и аз му казах че ще натисна паник бутона и ще видим кой е мишка. Тогава онези с които беше циганите го хванаха и си тръгнаха от магазина.
Най - гадното беше че имаше и други хора в магазина българи и никой не ме защити. Колежката ми каза да не драматизирам толкова и че нищо не се е случило и преовеличавам. Никой не ме защити. Това сме ние българите! Уж сме големите патриоти а когато циганин нападне някой, никой не прави нищо! Сега като се сетя и се разплаквам. Минаха два дни но аз още не мога да го забравя и се притеснявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 714befeb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Преди 12 години в подобна ситуация бях клиента. Продавачката - младо момиче беше тормозено от цигани, а аз бях единствения друг клиент и се опитах да защитя момичето (като просто им казах да спрат да я тормозят) и резултатът бе, че след като излязох от магазина циганорите ме подгониха и ми скочиха - 4 човека. Успях да съборя един, но другите ме хванаха и наритаха. След това няколко месеца бях като обезумял и ходех със заострен бокс в джоба и само чаках да мерна някой от тези - хем се страхувах страшно много, хем бях много жаден за отмъщение. Уви не ги срещнах повече. Не знам какво да ти кажа. Просто споделям, за да видиш, че не си сама с подобни изживявания.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e8ead2e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Така е. Време е да се пазим едни-други. Да станем по-добри и да наказваме тракива постъпки!!!!!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9da69ecd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мангалите са мишки, ходят на глутници. Българите са още по-големи мишки, че изобщо си траят. Такива сме и към политиците. Затова сме много удобни и лесни за ебане. Но виж, ако засечеш някого без да искаш с колата, няма да се поколебае да ти начупи огледалата.

Към своите сме врагове, към враговете сме мишки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 24a7d8c9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Миличка апсолютно си права. Българина е мишка. Най-великият българин Васил Иванов Кунчев не случайно са го пазели само три заптиета по пътя към бесилото. Понеже турците са знае ли, че българите са мишки няма да посмее никой да скочи да го отърве. Да ти ева племето да ти ева и семето! Не народ, а мърша!


Мангалите ги мразя това е проклета сган. Едно време членувах в една скинарска бригада като гниди съм ги мачкал. Рома е за пиене, циганина е за биене!


Да ме направят мен главен секретар на МВР. Всеки ден ще пускам униформени по махалите да ги смазват, до като се изселят в друга държава! Както и всякаква дребна престъпност и боклуци, които притесняват родителите ни, баба ти и дядовците ни, и обикновенния трудещ се българин.




Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ca8660c58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   С такива не се разправяш, не спориш и не отговаряш на пререканията им. В мига щом тръгне да те закача, натискаш паник бутона и викаш СОТ, БЕЗ да им го казваш, обикновено патрула идва за няколко минути, доста са бързи. Когато додат охранителите им казваш че отправят заплахи за обир. Хубаво ще ги тръшнат и проблеми ще си имат, защото такива обикновено са с досиета. Запазваш хладнокръвие. Сега станалото станало, иди в някой боксов клуб и излей агресията иначе ще ти се отрази здравословно и за напред така процедирай. Не те съветвам биячи да си наемаш, има такива дето и убийство ще направят за 200лв, но не отивай там. Циганите са като хлебарките, утрепеш един още двама ще се пръкнат на мястото му.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9da69ecd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Пак от горния. Веднъж на спирка един мъж направи инфаркт и падна в безсъзнание. Аз съм медицинско лице и започнах да му помагам с каквото мога. Ей, Богу, никой не помръдна, все едно нищо не е станало. Крещях някой да набере 112, доакто му оказвам помощ - никаква реакция. Изкрещях поне да купят една вода да го наплискам - онези се уплашиха, че ще се набутат с няколко стотинки и пак никаква реакция.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3c2e274e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   В Германия имаше случай на циганин бутнал по стълбите момиче или жена в метрото. Няколко циганета изнасилили 13 годишно момиче, даже заснели видео! За непълнолетните момчета наказанието беше смешно! Нямам думи. Германците мислят, че това са българи! Аз живея в Германия, понякога като кажа, че съм българка ме гледат странно и питат защо съм руса и не ми вярват. Сигурно не всички цигани са лоши, но повечето са престъпници и нямат култура.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e8ead2e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 6

То след или преди баща ти да свтане милиоенр през 90-те? Или беше, когато зажива в скандинавието и изкара 4000 евро за един месец?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e8ead2e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 8 - Това беше причина, да искам да се махна от тук. Кой ли знае, какво са си казвали после за теб...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0381849005
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От авторката: Благодаря ви много хора! Не очаквах да срещна разбиране и подкрепа тук. Вие сте страхотни!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4f3a6a3872
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Най-тъпото от цялата ситуация е липсата на реакция от хората, които са станали свидетели на това. Те циганите са ясни, но тези неща се случват точно заради чувството за безнаказаност. А истината е, че застраховани няма. Мен навремето ме ограбиха на рождения ми ден, на улицата в гръб ме нападнаха. И проблема реално не е в парите. А в стреса. После доста време ми се случваше инцидентно като усетя стъпки зад себе си да ме обземе паника. Изкарах акъла на едни хора, които просто вървяха зад мен, понеже от нищото се стреснах и се обърнах да ги видя. Но явно така скочих, че и те се стреснаха. Та чак им се извинявах. При теб е нещо подобно, ще ти трябва време да се отърсиш. Следващия път когато някой започне да се държи грубо натискай паник бутона. Изобщо не го уведомявай. Директно паник бутона! Ти няма как да знаеш всеки, който влиза в магазина с какви намерения е. Тъй че си в правото си и никой копче не може да ти каже. Колежката ти няма да я коментирам, че не е за коментиране. Както и всички останали свидетели. Няма оправия това нашето.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b255240850
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Правилно са ти казали, следващия път натискаш паник бутона без да се обясняваш излишно. Какво ще седиш и ще чакаш някой дати помага. Аз ако съм клиент в магазина в тази ситуация да не мислиш че ще им се нахвърля като някакъв батман да те спасявам, сам срещу 4-ма и то мангали. Най-много да ми извадят някой бъбрек с ножка, кво толкова.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: daa663a0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   В такава ситуация се намесвам само ако е засегната моя близка приятелка или роднина, но ако е случайна непозната - твърдно не, и сега ще обясня защо. Много пъти съм виждал българки да ходят с цигани или негри и да обясняват как българските мъже не стават, а чернилките са велики, тя може до вчера да си е лягала с мангала и да е плюла по сънародниците си, но онзи като си покаже циганията, ние сме длъжни да я спасяваме, голямо лицемерие, даже по ирония на съдбата, точно сега в същия този сайт има тема където българка пита къде да намери чернокожи за секс, и който е против го обвинява в расизъм. Ами да ръкопляскаме ли?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 976ceac83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   14, Ако всеки можеше да носи законно оръжие (като в Щатите), едва ли щеше да има "лупса на реакция"! По-скоро щеше да има 2 паразита по-малко...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4886ea02df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   16, това има резон, ако я бие гаджето и циганин. Но ако случайна бяла жена, която никога не е имала общо и би имала с циганин, е бита от циганин, каква е логиката да я наказваш заради авторката на онази тема? Все едно теб някой азиатец да ръга с нож, а минаваща българка да не набере 112, понеже аз примерно харесвам азиатки. Аз ги харесвам, но това защо трябва да означава, че ти трябва да умреш

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e8ead2e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 17 - Със законно или не, ако застреляш някого, защото е напсувал друг, без заплаха за живота или здравето на когото и да е, то си директен за затвора. И не, да хврълиш вафла по някого е престъпление, но определне не е била заплаха за жиовта на жертвата.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 24a7d8c9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Това, че някоя е решила да се чеши с чернилка не значи, че трябва да оставяме мангалите да тормозят българските жени баби и дядовци и мирни граждани. Първо трябва да се озапти циганското размножаване. Второ да им се намери на всички целодневно занимание. Човек когато нищо не прави по цял ден почва да мисли за глупости. Трето всеки мангал или какъвто и да дори и българин дръзнел да притеснява с насилие мирен гражданин, трябва да бъде смазан публично на площада от полицията за назидание на другите. Без съд без присъда. Като по Бай Тошово време. Тогава никой не си заключваше и вратата на жилището, защото хората имаха защита от държавата.





Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 59579ee8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   8 ужас, хората стават много бездушни и егоисти, но не са само у нас. А всеки трябва да знае да окаже бърза помощ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 27d5b6f5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Живея в квартал, съседен на циганския. Пътувам всеки ден с автобус,където се качват повече цигани и малко българи. Случвало се е да има дрогирани, вилнеещи банди от тийнейджъри или крещящи вулгарности, блъскащи по стъклата футболни агитки, но никой не смееше да се намеси, защото бяха много опасни и настроени на кръв, само с нетърпение се молехме по-скоро да слезем. Шофьора не смееше да влезе в конфликт с тях,нито да повика полиция, защото нищо нямаше да им направят, а на него сигурно щяха да отмъстят. Циганите са много опасни и често боравят с ножове и брадви, както и се движат на банди и кланове. Знам колко ти е болно и обидно, но такава е истината- нас българите няма кой да ни защити нито от престъпници, нито от началнически произвол. Можем само да се молим на Божията милост да не ни постигне най-лошото!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 714befeb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   8, как реши, че не са купили вода за да не се набутат с няколко стотинки? Пита ли ги? Защото ми се струва прибързано заключение на базата на никакви факти. Много по-вероятно е от самия стрес, че нещо такова се случва хората да са блокирали. Не всеки ден виждаш хора правещи инфаркт по улиците.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0381849005
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Миличка права си за всичко! Ако аз бях там щях да ги смачкам тези мангали. Не знам как може никой да не те е защитил. Страхлив народ сме ние българите! За това сме били толкова години под турско робство, а още малко ще станем и под циганско но ние вече сме станали защото им даваме помощи а те си живеят живота, не работят а тормозят невинни хора навсякъде това е България. Стана циганска държава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0381849005
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   От авторката до номер 19. Напротив беше заплаха за живота ми защото ако не го бяха дръпнали циганите с които беше сигурно щеше и да има физическо насилие. Мога да кажа също че ако някой е на две крачки от теб и те уцели с всичка сила дори и да е с вафли пак боли, защото мен ме заболя като едните вафли ме улучиха във врата и болеше. Ако не ми вярвате си е ваш проблем. Само аз знам как се чувствам. Това че в България няма закони и няма справедливост и вече циганите могат да тормозят по всякакъв начин и физически и психически всички българи е друг въпрос. Това не е свободна държава щом всякакви психопати обикалят на вън и да те е страх да излезеш. Кога ще се оправим и аз не знам. Сигурно никога. По лошо ще става дори.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0381849005
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   От авторката до Чингис Хан. Ако всички мъже бяха като теб България щеше да се оправи. Но за съжаление повечето са страхливци и някакви джендъри , които ако видят циганин да бие жена сигурно ще се изплащат и ще избягат, защото самите те са повече като жена от нея.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 31f6042fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторке, съжалявам за това, което ти се е случило! Знам какво е да изпаднеш в неприятна, дори унизителна травмираща ситуация и мога да ти кажа, че с времето спомена ще избледнее и ще се чувстваш по-добре.
Относно поведението на българите в магазина, които са стояли безучастно, това изобщо не трябва да те изненадва. Мен мъжът, който ми се вричаше колко много ме обича, не се застъпи за мен от един ненормалник на една спирка, който дори не беше опасен, и го остави да ме обижда и унижава (както и да обижда него), а ти от едни непознати, които са ти никакви се учудваш. Няма по-големи мишки от българите и това си е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6850dd6daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 27

Добре. Купи си пистолет и следващия път, като се повтори ситуацията, изпразни пълнителя в групичката и пробвай тази защита в съда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker