Врачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Врачка
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 679 пъти
Здравейте хора :)

Ходили ли сте на врачка и ако сте ходили къде и какво Ви е познала?
Вярвате ли в тези неща?
Какво Ви е мнението?

Напишете ми контактите на някоя, ако сте останали доволни :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4ed99de029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз като цяло не вярвам, но не мога да отрека, че са ми познавали. Като кандидат-студент ходих на врачка и тя ми каза, че ще кандидатствам на 4 места и ще ме приемат в 3. Аз тогава мислех да кандидатствам в 3 университета, впоследствие обаче реших да кандидатствам и в четвърти като резервен вариант ако нещо се обърка. На единия изпит не можах да отида, защото точно предния ден така се случи, че не можах да пътувам и в крайна сметка в останалите 3 университета ме приеха, точно както ми каза.

Каза ми и че бъдещата ми жена ще е от някъде много близо до селото, което е тя. А то беше на около 50 км от града, в който живея, а после при приемането ми в университет, се преместих още 200 км нататък и недоумявах как жена ми ще е от 250 км. Обаче се случи така, че те бяха съученички с една братовчедка и я видях случайно в абитуриетнския албум на братовчедка ми. После и звъннах, без да я познавам, там го имаше номера и и останалото е история.

Каза ми, че ще имам 2 деца и първото ще е момиче, а второто момче. Е, вече имам една дъщеря, но за момента нямам син и не планирам да имам. Каза ми и, че ще съм доста успешен в кариерата. Аз не бих казал, че съм чак успешен, макар че имам известни успехи, но пък знае ли човек, още съм млад, може пък да ми потръгне по някое време.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bd274727ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз съм ходил при един, който ми позна много неща, но в крайна сметка това не ми помогна по никакъв начин. Всъщност много повече ми навреди, защото по едно време добих чувство за обреченост и много се депресирах. В последствие започнах да чета за езотерика и да се интересувам от тези теми, защото исках да разбера дали въобще имаме някаква свободна воля. Истината е, че много от нещата в живота ни са предопределени на базата на първите ни 7 години и това какво представляваме като хора като цяло (ДНК и характер). Но имаме и много свободна воля, която ни позволява, ако положим съзнателни усилия, да променим тази предопределеност. Т.е. реална предопределеност има за много малко неща - чисто биологичните, защото те са си програма в ДНК. Просто повечето хора си следват една програма и в поведението, която може да се предвиди. Но тя може да се промени със съзнателни усилия.

Аз лично не препоръчвам да се ходи на такива хора. Ако толкова искаш вземи си едни карти таро, упражнявай се няколко дни (основното упражнение трябва да е обективност, т.е. да не се въвличаш в самия въпрос, а да стоиш отделен/а, за да не влияе на резултата) и питай сам/а за нещата, които те вълнуват. Много по-добре е човек сам да пита, защото си запазва 'локуса на контрола', както казват в психологията.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c8d8ef2658
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Позна и ми описа моите бъдещи приятели, както и първите им букви.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d87dbfb6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз съм също много против и не вярвам в такива работи. Но един ден бях на гости с мой приятел на баба му, която е гледала едно време и от любопитство исках да ми гледа. В интерес на истината говори ми много но не я слушах само едно ми стана интересно което ми каза и след няколко месеца то се случи точно така както ми каза, аз бях шокиран и казах тогава да спре до там защото знаех че това точно което ми казва няма как да стане но ето че се случи и след това реших да я потърса веднага след случката но жената беше починала вече и до там с тези работи, повече несъм се инт и несъм ходил по такива места

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ea364f31de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не мога да разбера хем не вярвате, хем сте ходили и са ви познавали.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker