Как да мъ покажа че имам интерес ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да мъ покажа че имам интерес ?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1185 пъти
Здравейте срамежлива съм и не бях правила първата крачка до сега и изобщо не знам дали ще си заслужава,но много бих искала да опитам защото вече ми омръзна да го чакам. Влюбена съм в мъж наш семеен приятел,необвързан е но не знам как да направя първата крачка виждаме се веднъж месечно на гости как да го заговоря и да покажа интереса си,как да го предизвикам да ме покани на среща?Знам че това звучи като натягане може би обаче усещам че и той ме харесва просто е притеснителен и е деликатна ситуацията може да не иска да пробваме за да не си развалим отношенията,знам ли...Нали казват че очите никога не лъжат а в неговите виждам онази искра,за която всеки си мечтае?Постоянно мисля за него сутрин като се събудя е първата ми мисъл,вечер като заспивам е последната. Обаче понякога се държа студено,защото не знам как да реагирам не искам да си мисли,че съм някоя лепка...Моля ви посъветвайте ме как да постъпя..Родителите му също ме харесват като човек не знам дали са забелязали че имам симпатии,не са от онези дето биха ни сватосали на всяка цена..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: df646382f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Авторке. В повечето случаи нещата си стават от само себе си. Той не показвали някакви знаци? Има също значение от колко време си влюбена. Ако няма какво да губиш рискувай, в най-лошият случай ще ви стане сконфузно следващите пъти като се засичате.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c657412a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   " виждаме се веднъж месечно на гости " - ако родителите му, а и той самият те харесват, няма да се виждате по един път на месец, а по често. Като си гостувате само плюскате ли, не си ли говорите? Нямаш ли си своя стая, покани го да слушате музика, да гледате нещо на компютъра и така постепенно ще се сближите. Но той щом не усеща, че имаш чувства към него, или е джендър, или ти си много дървена. Човек има ли чувства, не може да не ги покаже!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2a6443763a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От моята гледна точка (на мъж) се опитай да засилиш сигналите, които му дават. Постепенно и плавно. А не изведнъж да му изръсиш нещо. При шока може просто да те отсвири. А когато му пращаш сигнали може да вземе да се усети и мъжката природа в него да се прояви и да започне да те гони.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1f84b4d4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Престорено студеното отношение е най-лошия възможен знак. Как може да не ти е ясно, че ако е щял да направи нещо иначе, много ясно, че няма като си студена понякога. Ето тези смесени сигнали объркват срамежливите и после се чудите защо не ви канят на нещо повече...ами, не знам...как мислиш?
Води се с влюбеното си чувство. Всички влюбени са пълни идиоти и това чувство някак си успява да накара нещата да се случат. Магия е някаква и добре, че я има. Прави каквото се чувства отвътре и ще те разбере. За жена е доста по-трудно да се изложи, някак си всичко е ок и мъжете са винаги приятно изненадани или поне поласкани дори да не стане нищо и няма кофти чувство после. Нещата отсреща не са така :D Давай

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 858bddd9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако я имаше онази искра в очите му, той нямаше да си седи. Отдавна щеше да е направил нещо. А може би и те вижда като детето на семейни приятели, нищо повече. Хората рядко възприемат като потенциални гаджета децата на семейни приятели, защото са им почти като семейство.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0eef820296
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако те искаше, щеше да те е имал, повярвай. Просто не иска. Не олеквай да му се предлагаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b6dd04e3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Най " обичам" жена, като ми се направи на интересна и започне с уж студеното отношение, а и аз и тя знаем, че всичко е театър.
Директно спирам комуникация. Това не е начинът. Това си е чиста манипулация. Виж ме колко съм недостъпна, за да те накарам да ми се молиш. Еми няма как да стане, спирам комуникация и не се занимавам изобщо с нея. Колкото и да си срамежлива не това е начинът.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1eec60ff12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката може би сте прави и съм си въобразила, благодаря ви ще се оставя на течението

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker