За или Против ЛГБТИ общността? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За или Против ЛГБТИ общността?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1682 пъти
Така, свидетели сме на една натрапчива подмяна на традиционното мислене на населението. Толерантността е качество, което всеки културен и цивилизован човек трябва да притежава.
НО, какво се случва, когато малцинствата започнат да не зачитат мнозинствата? Когато започнат да драматизират и преекспонират "липсата на права"? Да влизат в пряк сблъсък с другите хора? Да налагат агресивно своята гнусна пропаганда, тотално не зачитайки чуждото мнение?
Уважавам правото на всеки човек да избира своя интимен партньор! НО НИКОГА НЯМА да приема хора, неосъзнати със самите себе си, да посягат на децата ни! Било то осиновявайки ги, или втълпявайки им в училище чувството да си "различен"! Не, благодаря! Развратът на чалга-културата е повече от достатъчен!
Всеки има право на своя личен избор, но НЕ може той да бъде за сметка на добруването на цяла една нация, която и без друго е на път да се самозаличи демографски!
Когато предпочитанията ти, не съвпадат с колективния вкус, е редно да бъдеш съобразителен, така имаш по-голям шанс да бъдеш възприет от обществото! И по този повод искам да заявя - ПОДКРЕПЯМ Милена Славова! Да, може да не е спазила добрия тон, но някои агресивни нео-либерални провокации, заслужават дори по-директно отношение!
Защо личности като Евгени Минчев, Елтън Джон и др. не занимават света със себе си, а някакви си самовлюбени никакъвци ще ми налагат новия световен ред? Е, няма да стане, ние сме по-силни!
Европа, последвай примера на Орбан и Путин! Иначе горко ни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0664555b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Какво значи традиционно мислене?

По тази логика трябва да се переш и къпеш на реката, да носиш дрехи от бодлива вълна и всеки ден да си замесваш хляба, вместо да го купуваш от магазина...

Омръзна ми от комплексарщина и псевдопатриотизъм. Пазили били традициите...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b9f028eceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   ЛГБТ е религия.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 73abff1e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До 1 - Всъщност, традиционно е имало мъже спящи с мъже и жени спящи с жени, мноооого преди група властимащи, да изпозлват нова и бързо разрастваща се религия, за да поемат тотален контрол над масите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: be1950b348
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   3, а гей паради и гей пропаганда имало ли е? Вие отказвате да разберете, че не това, че спите със същия пол е проблема.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0cbef0c532
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз ги приемам като отделни хора, но не и като ЛГБТ общност. Това с общността е нова измислица и става точно като някаква секта/религия както казва номер 2. Тоест едни хора дето по стечение на обстоятелствата имат различна ориентация започват самите те да си слагат по-особени наименования, започват да си живеят в своя субкултура, започват да си правят празненства и тн. Всичко това ми е прекалено сектантско на мен лично.

Иначе хомосексуалност е имало преди хиляди години и ще има и след хиляди, макар сексуалната ориентация да не е толкова константна, колкото се опитват да я изкарат (с разните му там слогани "born this way"). Всъщност има хора, които си сменят ориентацията - има много изследвания за хетеросексуални мъже, които след престой в затвора добиват бисексуално или изцяло хомосексуално поведение. Има го и обратният вариант - през 60-те и 70-те години в САЩ преди да криминализират психеделиците, LSD е станало популярно като лекарство за борба с алкохолизма. Какво учудване било като групи холивудски гей актьори вземащи LSD срещу алкохолизъм лека-полека започват да бъдат привличани от жени. Дори и в днешно време ако се разтърсите има трип репорти за хора, дето стават хетеросексуални след трип с психеделици. Това последното го казвам, за да илюстрирам колко не-особено-реални са тези идентичности и за мен лично стават още по-измислени, когато започнат да се превръщат в религиозни и политически движения.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 73abff1e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   До 4

Ние? Както и да е!

Не, не е имало пропаганда, но не имало и такива морални паники. Преди 10 години слушах едни лелки, как децата им били зпалашени от отвличане и изнасилване от гейове, а лесбийките давали хапчета за безплодие ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1633d3f7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   В момента ЛГБТ е нещо като религия, както е отбелязал 2. И това в лошия смисъл на думата. В желанието си да бъдат равни с останалите хора тези движения налагат дискриминиращи правила на останалите и по-лошото е, че не търпят нито критика, нито друго мнение. Ако не споделяш ЛГБТ идеологията им, то те те премазват по всички правила. По-лошото е, че са превзели Запада и се опитват да се наложат и над нас към момента. Погледнете сега споровете на германцуте с УЕФА - германците искат стадиона в Мюнхен да бъде в цветовете да дъгата, демонстрирайки подкрепа за ЛГБТ, на мача с Унгария, УЕФА им казва, че не се меси в политически разпри, а онези се сърдят... Унгария забранява ЛГБТ дейности спрямо непълнолетни, което си е съвсем нормално, за тях отговарят родителите им, пък като станат пълнолетни да си решават сами, но НЕ - ЕС ще съди Унгария, че дискриминира хомосексуалистите?! Ами подрастващите, които са подложени на нежелана ЛГБТ агитация, техните права кой ще защити?!
Въобще ме мога да разбера кому е нужно да ни обливат с проблемите на тези хора ежедневно, да ни карат да се чувстваме виновни, че не сме хомосексуалисти, ами не сме и не желаем да бъдем, оставете ни на мира. Ами аз съм хетеросексуален и също искам някой да ми решава проблемите само защото аз така искам, ама никой не се интересува от проблемите ми щом не съм от другия бряг. Т.е. вече не те, а аз се чувствам дискриминиран, тази обратна дискриминация, която вече доминира зад океана и на полов, и на расов принцип. Иначе имам познати хомосексуалисти и сред тях има много свестни хора, но има и откровени педерасти и точно тези последните вдигат олелия постоянно, че някой им е нарушил правата. Наскоро дори Евгени Минчев се изкара остро срещу педерастите сред гейовете - относно безумието на гейпарадите и подобни, човекът ми се вдигна в очите, защото не е важно с кого спиш, а какъв си по душа.
М, 43

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c5c22b5784
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аз съм хомосексуална жена и също мисля, че гейовете (и мъже, и жени) много се превземат. Как път всеки път, когато се посегне на човек с такава ориентация, се оказва, че е "активист"? Мен защо никой не ме пипа и не ме мрази. Дори имам приятели, които с години не са подозирали за ориентацията ми. Нито ходя да разказвам с кого спя, нито се запознавам с някого и му казвам "аз съм гей". Живея си както всеки друг човек и не се чувствам ощетена за нищо и по никакъв начин. Общо взето - сами си създават проблемите и озлобяват хората по този начин.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 347270875a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Хомосексуалните са индивиди, при които има намеса на биохимични процеси! Хормоналното им развитие започва още в утробата на майката, но те не са генетично предразположени да имат такава ориентация. Това се оправя чрез приемане на медикаменти след раждането, а психическата нагласа - възпитанието. Повечето хомосексуални са травмирани в детските години. Момиченцето с лош баща - с момиченца, момченце слуша майка - с момченца. Няма хомосексуализъм в природата, защото при малкото проявления при различни бозайници, не се наблюдава присъствие на женски индивиди около тях. Затварят лъвове в една клетка и те започват да симулират чифтосване, но сношение така и така не се получава. :) Хомосексуалната доктрина използва тези примери за пропаганда, а реално нямат абсолютно никакви факти. Колкото до гей-парадите, да, те са една провокация и зад тях стоят организатори, които изобщо не се интересуват от правата им. Хубаво е да се знае, че правата на хомосексуалистите не са нарушени по абсолютно никакъв параграф. Парадът е провокация и отзвукът е напълно закономерен. Не съществува влечение към същия пол, всичко е в главата и се лекува.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3eed2f783c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Силно против!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 39fd89ad8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Да налагат агресивно своята гнусна пропаганда, тотално не зачитайки чуждото мнение?

Това показва какво мислиш ти за общността.
Аз не съм лесийка но подкрепям тези хора прекалено много време бяха тъпкани и обиждани, и за какво за това че обичат някогo, затова че искат да се оженят и да създадат семейства.
Трябва да се дистанцираме от религията и нейната отрова.
На мен пък не ми харесва как във всеки филм задължително има секс сцени сякаш е норма. И да също не ми харесва как във всеки филм започнаха да се вкарват гейове и лисбийски защото това продава.
Аз съм за тези хора те трябва да имат права ,но не става едната страна да си мисли че нейната връзка е нормална и просто уж да толерира хомосексуалните а след това да се оплаква че имали прайд.
Много хора казват да разбирам ги ама и писна каква толерантност изобщо е това? И какво ги заcяга тези хора дали има прайд или не? Да покажеш че обичаш някого не е същото като да направиш нацистко шествие.
Има нещо наречено парадокс на толерантността
Мисля че всеки здравомислещ човек знае, че да се нарушават правата на хора които не вършат никому зло не е нормално. От друга страна ако се бият с хората проповядват език на омразата и тн да това не бева да се толерира ,но аз не виждам да правят това.
По -скоро виждам едни кисели хора които ако бяха толкова щастливи със своите традиционни семейства ,нямаше да имат време да се опитват за разделят хора които се обичат .
Или може би имат конспиративни теории че ще им промият мозъците и ще станат хомосексуални ? Хахах

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 39fd89ad8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9 стига Фройдистки глупости горкият измамник даже и дъщеря си не е могъл да излекува от хомосексуализма защо ли, защото е е болест .Още във Платоновият Пир се споменава за този вид любов това съществува от мноого време и няма да изчезне. Явно мисленето ти е зстинало на ниво 1955 в САЩ но това отдавна е минало .
В природата също има хомосексалност проверявай си фактите преди да говориш небивалици, има днни за пингвини, черни лебеди жирафи и делфини показали хомосексуално поведение. Да не говорим колко велики личности са ЛГБТ Алън Тюринг, Оскар Уайлд, Фреди Меркюри и много други.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d4478ad999
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Изглежда, че има огромно неразбиране по темата, за това е и всичката омраза. На сайта на София Прайд бихте могли да намерите много достъпно написана информация. Там ще разберете защо се провежда прайд, от кога се провежда и каква е целта му.
Мога да ви уверя, че това събиране от хора няма за цел да разбива традиционното семейство, да развращава децата и други митове, с които се осквернява това събитие. Авторът много правилно отбеляза, че интелигентните хора имат разбиране и приемственост към ЛГБТ, защо ли обаче? Ами защото четат и са готови да погледнат и от другата гледна точка.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f928668a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз подкрепям LGBTQ обществото.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0c11b306b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Имам приятел гей. Добър човек е. Има си любовник и на никого не пречат.
Отвратен е от това, което става по площадите и по "гей"-парадите...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0c11b306b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   13, огромно неразбиране има единствено от страна на плоските и промити мозъци, които ги водят за носа (през определена последователност от "прозорци") към крайната цел. А тя (целта) ще лъсне само след 1-2 поколения...

Дъщеря ми се беше увлякла по "благородната" кауза относно правата на т.нар. ЛГБТ и ходеше по парадите. Там срещала мой приятел - гей, за което ми сподели. Викам й: "Къде са му децата на Х?" (той няма такива...). "И твоите ще отидат при тях!"
От тогава - не ходи.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 65ce29a723
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Стига с тези педали, децата си на джендъри ли ще правите? Щом по природа са сбъркани, няма нужда да им се обръща внимание, оставете ги да се лигавят помежду си. Като голите охлюви са, красиви, но гадни, а нормалните охлюви с черупките са симпатични и полезни.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b47a38f80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Твърдо за ЛГБТ хората съм. Те са най-вече ХОРА. Работят, плащат си данъците - това ми е достатъчно, друго не ме интересува.

Авторът между другото хич не е прав. Точно в училище трябва да се обучават децата че има различни. Аз още в началното училище използвах думи като "педал" и "педераст" като възможно най-грубите смъртни обиди, бях възпитан да възприемам хомосексуалните като пълни отрепки - за моя радост се усетих че ги мразя ей така, защото са различни и защото неква вехта книга ми нарежда да ги мразя, и коренно си промених отношението към 13-14 годишна възраст.

Не виждам нищо лошо гейове да осиновяват деца. Щом човек може да стане гей в обикновено хетеро семейство, значи сексуалната ориентация на родителите няма нищо общо с ориентацията на децата им. То и не че говорите с децата си (или вашите родители са говорили с вас, когато сте били деца) по каквито и да е било сексуални теми, нъл'тъй? Но да се върна по темата - не виждам нищо лошо, защото ЛИЧНОТО внимание и финансови средства на двама души ГАРАНТИРАНО осигуряват много по-добро възпитание, обучение и въобще подготовка за живота като цяло, отколкото държавно сиропиталище, чиито работници, доколкото съм чел, не само че не им ПУКА за децата, но и в чести случаи дори ги МАЛТРЕТИРАТ.

Та така.

"Когато предпочитанията ти, не съвпадат с колективния вкус, е редно да бъдеш съобразителен, така имаш по-голям шанс да бъдеш възприет от обществото." -- А не мислиш ли, авторе, че едно такова общество, където всяко малцинство трябва да се съобразява с мнозинството и да си 'трае' едва ли не - защото кой ги пита кво мислят, 'се пак - би довело до стагнация? Замисли се.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 69d0f1f9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Против талибаните съм! И не говоря за онези с брадите и пушките, а за талибаните, за които светът започва и свършва с тях, те решават кой какво трябва да прави макар мнозинството да е на друго мнение. Ако си малцинство, седиш и мълчиш - такъв е редът в света! Не избираме управници като гледаме за кого е гласувал един човек /затова Йоло Денев няма шанс за политик/. Не се правят глобални промени, защото бай Хой се дразнел, че нямал фонтан пред дома си горе на връх Мусала!

Така че спрете да ни занимавате с евтините си сапунки и заживейте живот! Това в момента е сериал от латино тип - има си злодеи /всеки, който не ви пристава на акъла/, има главни герои, които се борят за любовта си и се очаква всички да се възхищават на същата. Ако искам сериали, има едно нещо, наречено телевизор! В реалността си имам свои проблеми и не ми трябват вашите капризи! Сигурен съм, че и останали българи и хора като цяло са така, затова хайде обратно там, откъдето излязохте, когато едни чужди посолства и организацийки почнаха да ви финансират!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ca19deb350
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   За. Какво ни влиза в работата кой с кого си ляга? Вие българите обожавате да се бъркате в животите на хората! И да, децата Ви са видели предостатъчно в интернет; за тях не се тревожете!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker