НАТО се оказа най-ефикасният хербицид срещу учтиви зелени плевели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

НАТО се оказа най-ефикасният хербицид срещу учтиви зелени плевели
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 603 пъти
Кремълският ЧеКатило, виновен и за убийствата на повече от 300 руски журналисти, се прави на бодър мъжкар, на спортист и непукист. Но изглежда все по-нервен, все по-обречен, все по-мъртъв. Придоби вида на човек, който чувства предизвестената загуба. Който няма печеливш ход. Който в края на живота си ще бъде принуден да повтори думите на истинския Чикатило, убил и изял 53 човешки същества: „Моля се на Бога повече никога да не се раждат такива като мен…”

У нас туземните служители на култа към новата полуимперия, които се стремят да изтрият България от картата, би трябвало да помнят, че Русия се превръща в най-голяма заплаха за нашето съществуване именно поради тяхната колаборация с нейните имперски домогвания.

Срещу заплащане или доброволно значителен брой лица в България участват в информационната война срещу страната си. Участват целенасочено и понякога доста яростно поради две причини: първо, поради наследствен комунизъм, мутирал в съветофилство и сега в путинофилия. Тези лица са потомци на активните борци срещу фашизЪма и капитализЪма (около 200 000 души), които бяха облагодетелствани от комунистическия режим и сега се „борят“ да възстановят поограничените си привилегии.

Втората група лица с български паспорти и съветско мислене са идейни или генетични наследници на руските шпиони, вербувани още в началото на XIX век. Едва сега излизат документи, че видни дейци на българската национална революция като Любен Каравелов, членове на БТРЦК, апостоли на Априлското въстание и кой ли не са били агенти на руското разузнаване. Някои са се полъгали заради мнимата роля на Русия като освободителка, но други са били откровени рубладжии.

Днес Кирияк Стефчов е превербуван от турски в руски шпионин. Щото заплатата и заплахата идват от РФ.

Съвременният нашенски русофил е човек, който мрази собствената си родина, защото не е Русия.

Къде е лекарството?

Излезе класацията на лондонския Institute for Economics and Peace, в която България заема 29-о място сред 162 държави. А “беззащитната и миролюбива, обградена от врагове-чакали, точещи зъби да отмъкнат природните ѝ богатства” Русия, която нещастниците от петата колона ни дават за пример и към която искат да ни прикачат, заема “престижната” 152-ра позиция.

Отговорът е един: спасението, процъфтяването и щастието на българската нация са в европейското семейство и в НАТО. Сред мирните и цивилизовани народи, чиито достоен приятел и съюзник винаги сме мечтали да бъдем.

Нямаме право да предаваме идеалите на светлите ни възрожденци. Да загърбваме Европа на Аристотел и на Марк Аврелий, на Леонардо и на Бетовен, на Шекспир и на Гьоте, на Виктор Юго и на Шандор Петьофи.

Културна и етническа съкровищница, лаборатория, създаваща бъдещето на Човечеството, Европа бе и остава най-напредничавият, най-хуманният, най-обаятелният проект на съвременната цивилизация. Европа на Възраждането и на Просвещението, на енциклопедистите и на социалните утописти, на социалните мечтатели, на мъчениците и на героите-борци срещу нацизма и комунизма. Европа на мореплаватели и християнски мисионери, на летци-романтици и на творци-импресионисти.

Европа на Одата на радостта и на „Върви, народе възродени”.

Атлантическа Европа се радва на седем мирни десетилетия зад щита на НАТО. Бившите руски сателити доброволно се включиха в Северноатлантическия Алианс, за да не се повтарят никога Унгария 1956, Чехословакия 1968 и настоящите Молдова, Грузия и Украйна. НАТО се разшири на изток, за да не се разширява Русия на запад, тласкана от амбициите и изкривените представи за света на някой кагебистки стратег. НАТО се оказа най-ефикасният хербицид срещу учтиви зелени плевели.

За първи път българската държава е там, където са я виждали нашите борци за национална независимост. Заедно с европейските народи и далеч от азиатското варварство.

От нас, днешните българи, не се иска много: да си стоим на мястото и да си опичаме акъла.

Нека Бог да просветли умовете и да подкрепи десниците ни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 069ff13ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Без коментар ! П.с убедих се че сайта вече се превърна в място където хора с ментални проблеми, да си избиват комплексите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3cf48dee66
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Сега ще се разкрият русофилистиците

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: acacaf352c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Откъде толкова омраза, човек? С жена ти ли е преспал тоя Путин?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 377fc6d604
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   По-платена, плитка и продажна статия скоро не бях чел.. "Азиатското варварство" - хаха, ти ако сега отидеш в някой голям руски град в европейската част или в развитите китайски градове и го сравниш с Петрич, Павликени, или там откъдето пишеш.. ще разбереш в каква грешка си.

Май забравяш, че именно от "азиатското варварство" идват всички наши корени и всички "Българии" все са били там - и Стара Велика и Волжска. Май забравяш, че с руснаците имаме поне 70% сходство - еднаква религия, взели са от нас азбуката, културата ? Кажи ми какво общо имаме изобщо със Запада - какво общо имат славянските езици с латинските ? Българите от запад ли са дошли ?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3045919f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Гнусно е да четеш коментари в защита на това чудовище. Да твърдиш че с Русия сме братска държава, и че затова някой хора искат геополииката ни да върви в тази посока. Не ми става ясно как може хората възхваляващи Путин да се наричат русофили, не не са те са едни обикновени заблудени путинисти влюбени в диктатор съсипващ собственият си народ. Говорила съм с руснаци които живеят тук и голама част от тях казват че тук им и по-добре защо ли?
Като е толква прекрасно защо хората идват тук в нашата бедна държавица, че и им харесва (искам да подчертая съще че това са и хора с възможности).
Не знам как може такива хора да се бият в гърдите че са патриоти и да чакат един убиец да им оправи държавата. Затова държавата е в застой, защотото те чакат или Русия или Америка сами не могат.
За страната разбира се е най-добре да продължи да върви в евроатлантичиска посока само по този начин можи да си стъпи на краката макар и бавно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 40ddad4647
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   №6, ти под цветовете на дъгата ли маршируваш по прайдовете, затова ли толкова ти харесва запада? Когато Турция влезе в НАТО, там се направиха военни американски бази, които живнаха икономиката на анадола, а тук как е, просто ни окупираха територията е ни направиха мишена на Русия, това ли ви радва. НАТО си мисли, че ние ще бъдем щит за запада, но за жалост, първи ще пострадаме при военен котфликт между изтока и запада. Както Швейцария трябва да сме неутрални и да имаме интереси както на запад, така и на изток, само тогава ще започнем промяната. Сега един парламент и правителство не можем да организираме, а камо ли държава да имаме!?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 50f7129b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вас господине не мисля че ви влиза в работата аз къде марширувам.
Това да имаш елементарно възпитание и толирантност към различните от себе си, не би трябвало да е свързано с политическите проблеми на една страна.
Да харесвам САЩ те са нашите естествени партньори, никъде обаче не съм казала че са безгрешни. Да допуснеш един идиот да те управлява 4 години и да пиеш белина ,защото той решил да се пошегува, ами сами си направете изводите колоко затъпяло население живее там.
От друга страна в Русия да обявяваш антикурупционни дружества за екстремистки ,и да вкарваш в затвора всеки посмял да се изправи срещу теб на президентските избори това е чиста диктатура. Такъв тип управление няма място в България и никой няма да го позволи .
И ако ме питате не искам ли България да е наезависима и да е водеща сила разбира се че искам, имаме си и природа и всичко нужно за да сме една напреднала иконимика като Южна Корея примерно, но ние все чакаме на някой на Русия или на САЩ и затова сме в това блато .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker