Една странна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Една странна история
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2363 пъти
Не знам какви хора ще прочетат историята ми но просто реших да напиша няколко реда ей така. На 25 съм предстои да запиша второ висше, защото първото ми дава мн тежка професия, която е за мазохисти. Т.е имаш академични знания пък накрая си в екшъна. Работя по специалността1 но не съм доволен. Печеля достатъчно за да живея порядъчно. Но не тук е моето място и още го търся. Романтичен съм1 но няма на кой да го покажа. Нищо като няма да харча по жени ще харча за колата и други глупости хехе1 е и таксите сега ще са четворни за семестъра1 така че винаги има за какво да се харчи.

Интересно понякога една бира искам да изпия с някой приятел, ама няма с кого. Или ако се сетя за някой, той е скучен и решавам, че няма какво да си кажа с него. Не са ми интересни старите приятели, не виждам в тях амбиция, а пък тези които са ми интересни ми е притеснено да занимавам, понеже не съм на тяхното ниво.

Пораснахме и всичко много се промени, няма го безгрижието и мислите за професионална реализация и семейство, много яко беше. Сега разбирам много неща и например защо алкохол се употребява често от хората по големи от мен, че и колкото мен. Общо взето не ми харесва начина на живот тук, много еднообразно и нямаш избор.

Като бях в Америка ми направи впечатление, че всички се отнасяха мн любезно с мен, там просто са щастливи хората и да продава на пазара пак му е достатъчно на човека. Но пък нашите момичета са си най хубави :) само да не стане нещо с някой омъжена, че сложна история става там...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2cf7fb14b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кое й е странното на историята и кой е въпросът, не разбрах?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6a3e6e870b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбрах кое е странното на твоята история? Всъщност няма никаква история, искаш просто да си поговориш с някой невидим събеседник. Няма лошо. Разкажи поне за Америка! Обичам тази велика страна, още повече, че днес тя има специален ден.
Шери

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 67960424dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не може да оставиж живота ти да истича между пръстите ти от страх да не сгрешиш... Така че не се притеснявай да контактуваш с тези дето уш били над твоето ниво все пак всички сме хора един въздух дишаме просто бъди малко по самоуверен не пропускай възможности защото времето си тече и някой ден всичко ще е само история :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fe66c92e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм, не ти разбрах проблема. Американците са само на повърхността щасливи, там не е прието черногледието и мрънкането като у нас - песимистите са социални аутсайдери.

Иначе, има много хубави момичета и извън България, хора сме - всеки си е сам индивидуално готин.
И аз много пътувам, живея в момента в две държави - 2 седмици тук, две там и нямам много приятели. В България смея да твърдя бързо почнах да си създавам от нулата компания. Играя една стратегическа игра в нета

Ерепублика се казва и дори сега се връщам от биричка с тях. На Запад ми е по-трудо, а и не виждам смисъл да създавам приятелства. Там пък се наслаждавам на това да бъда сам за себе си.

Предстой ми пътуване в Америка и не ми се ходи, ама нямам как. Мечтая си да се установя за постоянно в България, но няма как...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a7d7e75d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Боже господи от еРепублик създаваш приятели. И се смяташ за готин, ах леле, ужас! Ти май по нормалния начин приятели не можеш да си намериш, следователно си обратното на готин.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fe66c92e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз не живея, за да съм готин. Готино ми е да общувам с умни, интелигентни хора, които по случайност там срещнах. Имаме дори и двойка от играта. Иначе, прекалено много приятели имах, нарочно се разделих с тях - искам да имам двама, трима, но да са ми вярни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a7d7e75d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, там наистина хората са мн "интелигентни", все такива са се събрали. Само като им се прочетат темичките към сайта и на човек му става ясно. И не е въпрос за "готино" или не, въпросът е, че да си търсиш приятели по нета е жалко и отчаяно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker