Ненавист към органите на реда! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ненавист към органите на реда!
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 946 пъти
Винаги съм се разочаровал от родните ни полицаи по едни или други причини. Търсиш ги - идват след 30 минути. Един път ми се е случвало да ги потърся, бях потърпевш при кражба от колата ми, бяха изгърбили радиото (в родния ми град е ежедневие да осъмнеш с разбито стъкло, като дори знаят извършителите, но законите ни са таш*к - факт). Дойдоха след 30 минути, огледоха и казаха - "ми отивайте в КАТ, нищо не можем да направим"..... Отидохме, разочаровах се от работните им условия, които са адски зле - от техниката до кабинетите и цялата неподдържана сграда. Инспектора беше облечен като работник на строеж (с гащеризон, половината омацан, както и да е това е подробност) и писа цели 30 минути, защото машината му се рестартираше сама... 1 час чакахме да напише уж "уликите", които били налице според него. След 3 месеца ми извикаха на разпит и ми задаваха същите въпроси като 1-вия път, абе купих си ново радио и това е.
Иначе, когато съм с колата все те спират, все обичайните въпроси и от цивилни, и от катаджии - наркотици, алкохол и тем подобните. Никога навреме, винаги с нежелание към проблема, но надушат ли кварталните пишлемета пишман дилърчетата, са 1-ви на "местопрестъплението" - в това са най-добри! Пълнят едни безмислени статистики и си пишат активи - това са ни полицаите. Повечето дори не си знаят задълженията и елементарни неща от сорта на: примерно да се легитимира, когато ме спрат с палка, а не да ми казва просташката "тревичка, алкохол има ли, аее кво има, ти си изряден, айде лека". Това адекватно отношение ли е според вас? Ама как да им го кажеш, те само чакат да те закопаят, защото сериозните престъпници са в парламента и на високи нива във властта, с големите чадъри и за да се пълни статистиката, трябва на обикновените граждани да им ебав*т майката.
Преминавам към същината - наскоро ми се случи да пуша трева. Признавам си карал съм, докато съм бил напушен понякога, но никога не съм се блъскал за 6 години. Навъртял съм над 60 хиляди километра, преминавал съм през какви ли не ситуации, опасности от пишман шофьори, проявявал съм бързи рефлекси, бил съм достатъчно колегиален за околните, съобразявал съм се с пешеходци, колоездачи, пазя моториста и тн.
Когато пуших последният път - не бях зад волана. Качих се няколко дена след това. Та бях на гости и се връщам сам. Спряха ме господа полицаи (цели петима с две патрулки) и веднага започнаха: "правим ти тест за алкохол и наркотици". Спекох се малко, тъй като знаех, че съм пушил преди 3 дена и то стабилно количество (около грам с един приятел), нямам опит с дрогери и съответно отказах тестовете за дрога. Почнаха да ми говорят за убиеца на Милен Цветков, едни нелогични сравнения, блъфове, ебавки, защото нямам опит с това. Злоупотребиха си и това е. Пратиха ме в болницата, отидох с колата след като ми задържаха книжката, при което доктора беше тотален ръб, за него просто бях поредния наркоман предполагам. Не можахме да се разберем и съответно отказах теста и в болницата.
Имам познат адвокат, той ми написа възраженията и жалбата съответно срещу акта и заповедта към него, като аз ги предадох. Преди няколко дена ми звъннаха за решение - отивам полурадостен, полицая ми вика "това, което е написано в жалбата наистина е вярно, доста добре е оформена, евала на адвоката ти". Жалбата наистина беше доста добре подготвена, защото адвокатът проучи добре за какво става въпрос и още при възраженията беше лесно да се хванем за нещо - а именно, че нямат доказателства, че съм бил нетрезвен, нито се описва точно за какво ме обвиняват. Защото полицая писа 30 минутен акт, в който просто е преписал извадка от закона конкретно за този случай, подчертал е 2 изречения и ми е попълнил данните по лична карта. И това го пише цели 30 минути. Интелигентни са господата полицаи, няма спор!
И все пак след тези ласкателства и комплименти към адвоката ми от страна на ченгето, видях как в решението пише, че жалбите са неоснователни и отхвърлени съответно. Просто са контрирали нашите валидни аргументи и нищо повече, само и само да си напишат активите! Двама познати загинаха в катастрофа преди известно време, идиотите на пътя край нямат с камери или без, но аз бях описан като "потенциална опасност" за останалите на пътя дори и без необходимите доказателства. И сега съм 2 години без книжка и с глоба 2000лв. Това са ни законите, драги читатели! Нормалните ги изкарват престъпници, а престъпниците си почиват на вилите и гледат сеир как нормални граждани го ядат всеки ден.
На колко хора им еб*ха майката на бъдещето само заради един коз и им лепнаха присъди ей така за статистиката.
Само едно ще кажа - изразът ACAB въобще не е случаен и чисто хулигански - той е самата истина за родните ни органи на реда. Масово са необразовани, мутреещи, гледат да те наплашат или да си изпросят рушвета и въобще не ги бърка дали спазваш закона или не ако имаш да си платиш! Видяхте и на протестите полицаите как биха невинни хора миналата година! Никога няма да ги харесвам и винаги ще имам едно скрито неуважение към тези митничари. Не съжалявам за казаното и силно вярвам в думите си дори анонимно! Живи и здрави да са, ама повечето са едни прости и необразовани УШЕВИ! Ненужни и непотребни, неслучайно хората в града ми почнаха сами да търсят саморазправа с ежедневните автоджамбази. Явно трябва да се пазим от държавата и органите на реда, че те играят с престъпниците. Това е картинката! Пожелавам хубав ден с високо вдигнат среден пръст и чаша студена вода!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: a3c34f4198
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Голяма тирада си сътворил, но истината е една — бил си напушен, отказал си да дадеш проба и то два пъти, съответно ще си понесеш наказанието. Толкоз.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6baa038ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Колега ти си подобно на моя случей и аз съм 2 години без книжка и 2 бона глоба,а при проверката даже бех извън колата вече беше паркирана.Така е куките си превишават много правата,за разни тинейджъри се надъхват ама на по голенмите бандити буклвално се насират бил съм свидетел как "козируват"на мафиоти с черна г класа абе ако ти се отдаде възможност му счупи нещо на тоя къде ти е земал книжката и това е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e6012a1d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Е не, ти сам вярваш ли си докато пишеш хахахаха? Как да имат доказателства, че не си бил трезвен при условие, че ти си отказал, хем на полицайте, хем в болницата да ти се направят изследвания, отказът сам по себе си е доказателство, че не си трезвен. За три дена, ако си пил достатъчно вода кой знае, може и да си бил изпикал тая трева, ама като не искаш тест то тогава със сигурност си бил друсан, поне от гледната точка на полицайте. Да са те били, да са ти подменили теста, да са ти писали акт или да са ти свалили номерата за нещо дребно, разбирам да викаш, че са злоупотребили, ама злоупотреба ли е да вземат книжката на някой друсан. Пак ти казвам, тестове отказват пили и дрогирани, ти като си отказал какво очакваше да те пуснат да си ходиш ли?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 15af1eb0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Номер 3 е прав, как да са сигурни че не си дрогиран като отказваш да дадеш проба, да не са врачки не става с "вервай ми"!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 507728163f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 3: вие даже не знаете какво е трева и какво причинява, че да използваш думата "друсан". Същите закостенели типове сте като тия полицаи. Да не говоря, че аз твърди наркотици не съм взимал никога и няма да взимам! Просто ми е смешно как като ми вземат книжката на мене, на още 10 човека, които са надрусани няма, защото куките действат с блъфове, а друсалките няма да се вържат и ще се отърват. ПТП-тата ще продължат, идиотите на пътя също и така. Донякъде съм радостен, че се отървах от родните пътища и просташкия манталитет на масовия бг шофьор, надявам се да са я взели за добро. Защото аз никога няма да поставя нечий живот в опасност, по простата причина, че дори да съм бил напушен ставам още по-внимателен дори. Голямо стадо сте, затова и законите ни са такива. Ще си сърбаме студена вода дълго време с тази липса на критично мислене към органите на реда и законите в тази държава.
А колкото до тия некомпетентни органи с шуробаджанашки манталитет и пълно непознаване на законите - да им изпопадат значките в някоя канафка дано! :))) Да го дух*ат всичките, това е. Аз ще гледам сеир отстрани и как с неефективните им мерки и глоби не предотвратяват нищо. За голямо съжаление. А вие продължавайте да си мислите, че аз съм големия проблем на пътя и тотален рецивидив. Овчици

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f5f294eb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти някакъв много конфликтен ми се струваш. Аз защо не имал проблеми някога с полицаи? На 36 години. Отнасям се уважително, не фамилиарнича. На катаджии съм пускал понякога за дребни нарушения като предложат.
Два пъти съм викал полиция - за домова кражба и измама. Дойдоха за 3 минути, втория път за 5.
При първия случай нищо не можаха да направят, 90 процента от домовите кражби остават неразкрити.
При втория случай казаха да подпишем декларации, че няма да си търсим физическа разправа с човекът, който опита да ме измами, докато свалят записите от камерите на следващия ден и заведа дело. Той видя, че му се напича положението и ми върна парите. Ако не бяха адекватни и респектиращи полицаите, с бой ли трябваше го оправя?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 507728163f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Номер 1: Смешно е да си правиш предположения за нещо, на което не си бил пряк свидетел. :д Ходи се скрий по-добре.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 89ea6c398f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   А ти какво работиш? На колко си години?
От цялата ти тирада става ясно, че хем си бил виновен, хем напушен, хем наглеещ, хем се правиш на тарикатче. Признаваш, че си карал надрусан понякога, което застрашава останалите на пътя, но нали си царче все пак и си над тези неща. Какво е животът а другите пред твоя кеф и това да се возиш? Таксита няма ли или си мислиш, че си богопомазан?
Нагла тарикатска работа.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 87bb08329b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе - и аз съм на твоето мнение. Където има органи на реда (т. е. диктатурата) има издевателства, корупция и т. н.
Хората са доказали, че когато им се даде някаква власт се превръщат в чудовища. Аз затова гледам да ги избягвам в повечето случаи, защото иначе само ти си хабиш нервите, а на тях им е все тая.
Докато не се научим да се съдим, така ще е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 90c85d27d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 10: god complex, какво да ти кажа :)) номер 9: не, не съм тарикат, нито богопомазан. Ако бях първото, нямаше да им се вържа. Съответно, ако съм богопомазан, щеше просто да ми се размине. Уви не съм и двете за твое и мое нещастие.. получи ли си дозата щастие, след като си изля целия хейт на ситуация, за която нямаш и най-малка представа? И не съм карал "надрусан", а напушен. Има разлика, но съдника е чувал за коз само по новинарските емисии. Не знам защо някои пишете ей така да има просто... какво знаете изобщо? Бяхте ли там? Знаете подробностите повече от мен? Когато ви се случи на вас (защото се съмнявам да сте толкова "послушни", за да говорите така против мен) ще си кажете друго. На всеки може да се случи, всички сме едни бушони на системата, които може да гръмнем по всяко време. Толкова програмирано и закостеняло мислене от вас. Те катастрофите и царете къде са, моето момче/момиче? И с мене и без мене на пътя - идиотите са все още на волана. Какво голямо внимание, какво уважение, че са цели полицаи петима и си говорят с мен - престъпник номер 1 в България. :))) Бас държа, че карам по-добре от половината хора, които са с книжки все още. Не смятам, че е честно, в никакъв случай. :)) Аз с тая умрялата трева ме изкарахте еб*хти лайното, пък то има хора дето са на тежки - понякога дори ги смесват с алкохол, пък се хванали за мене. Пълен смях. Не смятам да коментирам повече, а относно това с какво се занимавам и на колко съм - на колкото ми е нужно, за да си събера бързичко за глобата. :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker