Мисля за самоубийство от 6 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мисля за самоубийство от 6 години
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1014 пъти
Задушавам се. Живея заради сестра ми. Не ми се живее. Не виждам смисъл. Страшно много искам да поговоря с някого, с когото да се чувствам спокойна. Говорила съм с различни хора....малко разбират. Чувствам се адски сама, не зная как да се свързвам с хората. Много искам близки хора, но нямам никакви. И не успявам да срещна такива, въпреки че се опитвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5ca270f0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Срещни се с психиатър. И аз бях така. Сега си пия хапчетата и всичко е наред. Дано е все така!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ffc26c6a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не го прави.
Ще намериш хора като теб или хора със сходни инетреси на твоите.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fce4647f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Помисли още 60 години и после може и да не ти се налага да мислиш за самоубийства.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: aafec9ba81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж,това не е майтап работа,съветвам те потърси специалист(визирам психиатър) има горещ телефон потърси в мрежата спешно да не стане най-лошото!!!И ако не друго помисли за сестра си,какво би преживяла

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 41e3009d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   всичко е в главата ти. От теб зависи да намериш неща, които ще будят ентусиазма ти. Да ти кажа честно, хора идват и си отиват от живота ни, това е просто част от него и трябва да сме адаптивни. Запиши се на нещо, бъди ти по-активната при общуването си с хората, поне в началото. Опитвай различни неща и подхождай с любопитство към живота.
Сестра ти е огромна причина да се радваш на живота си. Това е огромно богатство! Значи не е като да нямаш нищо.
Започни да медитираш. Прочети книги. Joe Dispenza е също човек, който може да ти промени живота, стига да усмислиш всичко чуто и видяно от него. (Макар и много хора да си мислят, че всичко е измислица. Не е.) прочети книгите му, виж видеата му в Youtube, и ако разбираш английски език - още по-добре.

Има куп неща, които да правиш и всичко е в главата ти как гледаш на живота. Промени го. И да, знам, че е лесно да се каже, но е съвсем възможно да се направи. Промени как гледаш на живота, мислите си, мирогледа, превърни се в оптимистичен реалист. Научи тялото си да се чувства добре, научи го на чувство на благодарност и радост. Съвсем умишлено и координирано. Можеш, да знаеш. Свиква се и после си благодариш за усилията.
Самия факт, че пишеш тук, значи има надежда в теб и вътрешно не искаш да го направиш.

Всичко ти го говоря от опит и казвам ти - това, което смятах за най-лошия ми период, се оказа едно от най-големите ми трамплини в живота ми, защото ме подтикна да се интересувам от неща, по-големи от мен самата. Да разбирам, да се уча, постепенно но сигурно.
Ти си тук с причина. Всичко зависи от теб и знай, че ти можеш!!!!!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9da2b3f720
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Научи се да бъдеш щастлива и сама. Аз бях в твоя "филм" за щастие нямах смелост и не го направих. Сега си живея живота, който е със спад и възход, ама тва си е в реда на нещата. Така, че отиди на психолог ще ти помогне. Също помага нвкаква физическа дейност да нямаш време да мислиш за тези неща

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3946d3782b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А в този сай с какви общуваш, с извънземни ли? Ето, затова е замислен този сайт, да си общуваме, и да не се чувстваме самотни. По добре да общуваш с анонимни, отколкото с лицемери на живо. Какво ти пречи, вместо да се оплакваш тук, просто да си споделиш проблемите, едни ще те хейтват, други ще са ти съпричастни и ще ти влязат в положението, това не е ли общуване с хора? Животът е труден за всички, но всеки се бори до последен дъх, не се предават и не се паникьосват. Жалко, че тук не може да се дава информация, ако някой е в бедствено положение, няма как практически да му помогнем. Ако има възможност, до модераторите да се изпращат някакви координати, и по тяхна преценка да се дават банкови сметки на бедстващи, мисля, че всеки ще отдели по лев два и да се помогне та страдащи хора. Авторке, не се отчайвай, имаш поне здраве, не е най важно до тебе да има хора, важно е да си здрава, и хора ще се появят в животът ти.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2fd7ba09b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да ти разкажа какво стана с мен и пак си помисли дали си толкова зле. Освидетелствана съм с диагноза Шизофрения -Платена... От някакви смешници които им се плаща да си пишат ей така диагнози. За изкарване на пари и осакатяване на животи. От малка съм тормозена от семейството. Най- вече майка ми е за всичко причината. Пребивавана съм от малка, сексуално гаверена, малтретирана психически и физически... Не е филм това или измислица. Изолирвана съм постоянно и мразена от всички. Нито ми се позволи да уча като хората. Нито да имам приятели, когато трябва, нито да работя когато съм искала работя и нормално да живея аз както искам за мен си. Тровена съм от детството ми. За да се прикрият нещата и с извинение да си живеят спокойно и добре такива К... И като майка ми. И простаци като баща ми. Майка и беше също малтретирана разболяна и убита заради собствената си дъщеря и такива като баща ми. Или бях изолирана или по улиците. И такива като майка ми са най-пазени и уважавани... Когато кажа истината - или ме заключваха или ми говореха да си пия лекарствата и съм била дрогирана с големи дози. Или ядох бой, когато се борех да избягам докато е време. И за какво е всичко - да си живеят добре простаци на готово и такива умствено извратени алчни К... И. Нека е грозно, че го казвам. Пишеш че, си мъж на около 30... Аз съм жена превърната в изрод без нормално право на собствен живот докато е било време от такива „хора”. Всички си затварят очите. Помисли си пак имаш ли толкова сериозен проблем, че да искаш да се самоубиваш? Това, което ти разказвам е истина и въобще не е смешно. И ако си мъж наистина не знам би ли го издържал?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker