По-малко от 24 ч, след като гласувах за ИТН, се разочаровах - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

По-малко от 24 ч, след като гласувах за ИТН, се разочаровах
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2076 пъти
Колкото и малко вероятно да е, все пак се надявах, той да е независим и гласувах за него, дори обмислях да стана член на ИТН. Като видях кои предложи за министри, веднага ми стана ясно всичко. Половината му хора са същите, които бяха и хората на царя. А това с Ники Василев за премиер направо нямам думи, не съм го очаквал. А останалите удивително много напомнят на юпитата на царя - завършили не знам си къде си, знаели не знам си колко езика и млади и с уж лъчезарни и усмихнати лица тип Путьо Мариновци. Абе все едно гледам царя - същото мълчание, същата стратегия, едно към едно. Е, какви бяха тия приказки, че нови хора щели да влизат, като те пак същите?

Царя просто си беше докаран от другия клон на мафията, а сега същите хора, които стоят зад царя явно стоят и зад Слави и залагат на същата стратегия - възползване от натрупаното с годините разочарование на хората. Така и стана с царя - дойде с гръм и трясък с абсолютно мнозинство, почти така идва и Слави и след 2 мандата си замина безславно.

Това само потвърди теорията ми, че държавна сигурност, която управлява до днес са на два лагера - куклите на единия са Радев, Слави, БСП, ДПС, вероятно и ИСМВ и ДБ, а на другия - ГЕРБ.

Демек ако не ни управлява единия лагер, ще ни управлява другия и независим не може да припари до властта. Аз такива изводи си направих. Остава варианта на Осман Октай, а именно - няма значение кой ни управлява, а дали ние като граждани оказваме непрекъснат натиск и ако до една година управление не виждаме резултати да ги притискаме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: dcb08075b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Прав си, но нека се насладим на дълбоката чистка, която предстои. Сега ще има Гербаджийски крясъци, писъци, ще се размирише на гнило, ще падат скелети от гардеробите. Нека видим какво са натворили великите европейски протежета.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bd67827aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Е аз това писах в темата през март, ама кой ме чу! Точно тогава сравних че и царя водеше от чужбина образовани, съжалявам че познах.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7fff756f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Авторът е типичният електорат на... на всички. Не му знам възрастта, но вероятно едно време е гласувал за седерастите, след това за царя, след това за Бойко и накрая за Слави... само и само да не дойдат комунистите. Е, не дойдоха. Не разбирам защо не е доволен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3a4cbee418
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Това за, което говориш се нарича безструктурно управление. Тази измама се използва от властолюбивите кръгове и работи до безобразие просто. Да приемем, че има някаква истина и някаква лъжа. Нашата задача е да махнем (или просто да отвлечем вниманието) от истината от полезрението на човек. За целта лъжата винаги се разбива на две лъжи - на лъжа номер 1 и лъжа номер 2 като човек бива помещаван между тях. Така той спира да търси и започва да анализира това, което е под носа му. Именно така и работи двупартийната система. Други примери са вечното противостояние между Кока-Кола и Пепси нищо, че и двете компании принадлежат на едни и същи инвеститори.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e248667447
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   3, те комунистите не са си заминавали, за да не дойдат. Явно абрави, че Бойко товаряше вратата на бай Тошо едно време. А колкото до всички партии, които изброи не съм гласувал за тях, можеш да си спокоен. Явно си комунистче, че си ги тачиш толкова. Никъде не съм казвал, че не е въпроса да не дойдат комунистите, ама явно там те сърби и натам ти избива комплексарщината.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e248667447
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   4, точно - това е като оня виц, дето евреин и християнин просели пред църквата. Естествено на християнина давали по много милостиня, а на евреина все нищо, обаче той продължавал да стои там.

Веднъж го питали защо стои там, след като е еврин и е ясно, че никога християни няма да му дават. Той казал:

- Да, ама ако не съм аз няма да дават и на християнина. ТАка той събира много и после си ги делим.

Правилно ли съм разбрал? Т.е. ид ваа лагера пърдят в едно гърне, че да имат повече за делене, това ли се опита да ми кажеш?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f840ac79b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   А какво да кажем за министъра на културата - Саня Армутлиева
Значи предлага се за министър жена, която чрез собствената си компания произвежда възможно най-гнусната музика, която затъпява населението.
Само споменавам Венци Венц и Павел, които са "звездите" на тая умряла компания и си правете изводите що за кулутра ще имаме.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: aafdda13ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ето един мой коментар от неотдавна (темата е Има такава простащина!):

преди: 24 дни, 6 часа
hash: 8da9e16e49
гласове:
12345 (10 гласа)
5. Според мен реалните им фенове съвсем не са толкова сред студентите, колкото сред по-простоватата част от населението, което се кефи на песните и шоуто им. Опитват да се изкарат, че фенбазата им е предимно от (средно)интелигентни (че и леко повече) като си мислят, че така ще привлекат към себе си и хора, които не са фенове на „изкуството“, което произвеждат. Признавам, че не е невъзможно да им се получи.. това няма да го развия, защото ще означава да обидя немалка част от сънародниците ни.

ж33, аполитична.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e248667447
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   8, тук специално не съм съгласен. Електроратът им не са чалгари, а интелигентни и образовани хора предимно от градовете, както и хората в чужбина, които са заминали зад граница точно заради некадърното управление на ГЕРБ и БСП. Въпросът е, че тия хора просто се надяваха наистина да е независим. Но днес като говоря с хора, които са гласували за него, всички са доста разочаровани след предложенията за министри и им стана ясно, че той не е независим и зад него стоят същите, които стояха и зад царя. Ако изобщо има други, а не са едни и същи, които стоят зад всички, вкл. ГЕРБ. Според мен съдейки по стила им, са на два лагера. Просто прекалено явно си личи два отделни стила, псхипрофил и подписа. Прекалено очевиден вече стана театъра. До сега може би точно тази надежда в Слави потушаваше напрежението, но сега като го видят и него, има два варианта - или тотално хората ще се отчаян и примирят и няма да казват гък, или напрежението скоро ще ескалира. Макар че и да ескалира, не виждам какво ще се промени. И този филм сме го играли доста пъти и резултат не съм видял.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: aafdda13ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Е под "хора, които не са фенове на „изкуството“, което произвеждат" имам предвид точно "интелигентни и образовани хора", нечалгари.
Абе като цяло се доказа (очевидно), че от екипът на Слави незле боравят чрез инфлуенсър маркетинга.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 87a7b7884f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Странно ми е, че има толкова много хора гласуващи за Слави. Значи Слави направи партия за да прокара нещата от референдума си, нали уж такава му беше обосновката. А кои неща бяха на референдума?

Мажоритарен вот - абсурдна система за държава като нашата. Мажоритарният вот в новото време тръгва от САЩ, която е президентска република. В миналото средностатистическия фермер в Кентъки е нямало как лесно да се запознае въобще с който и да е издигнат за президент, но е било много по-лесно да се запознае с представител на щата си. Затова гласувал за представител на щата, който отивал да гласува все едно от негово име във Вашингтон за президент. Това нещо е било полезно преди стотици години, когато я е нямало тази медийна свързаност, която има днес. Мажоритарният вот днес е абсурден и недемократичен.

Другото, което обеща Слави, е махане на субсидиите на партиите. Т.е. както е било преди Костов да го въведе (по европейски модел). Това значи, че ти реално ако нямаш голям бизнес зад гърба си просто няма как да направиш партия. Няма как да получиш финансиране, няма как да съществуваш въобще. Т.е. автоматично, ако искаш да си в политиката трябва да си обвързан с бизнес интереси.

За мен и двете предложения са тъпи и затова и не гласувах за Слави. Гласувах за джендърите от ДБ. Твърде са ми либерални в някои отношения, но имат други добри предложения а и знам, че няма да прокарат някакви екстремно либерални идеи, защото и да се опитат няма да срещнат подкрепа в народното събрание.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 39e8c606c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Аз пък гласувах за Герб, а днес това което Слави представи като заявка за правителство много ми допадна. Слави или Герб няма значение важно е да се върви смело към Европа и евроталантическите ценности. ВМРО и други консeрвативни псеевдонационалисти вън. Това му беше огромна грешка на Борисов че състави правителство с тях, затова сега рейтенга му спада. Не е заради Рашков -Пинокио който не доказа и едно от абсурдните се твърдения.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3a4cbee418
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Тотално разочарование от Слави. Да прави правителство, че при нови избори може и да не извлече повече полза.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 213dc810e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Човек, за какви "независими" ми говориш... Нали ако са наистина "незаивисими" никой няма да ги знае и да се интересува от тях. Все едно аз да се кандидатирам... В цял свят "демокрацията" работи по един начин. Популярни фигурки се въртят, зад които малко или много стои все същата мафия която ги промотира и менка. Виж и в Америка какво е. Клана Клинтън, клана Буш, клана Кенеди... И там им втръсна на хората. И там започнаха да вадят уж "нови" лица. Обама примерно беше такова, но и той се оказа с кирливи ризи. После дойде Тръмп който е нещо подобно на Слави... Популярно лице от шоубизнеса, с точно толкова акъл, че да се възползва от мазалото и да се пробута като следващия месия. Какво направи - нищо, добави още 8 трилиона дълг, затвори Америка, и си замина. Та сега отново върнаха статуквото с Байдън. Реално, статуквото никога не се е променяло, просто си сменя лицата да прави вътрешни конфликти... Като СДС и БСП, сякаш не са същите. В Америка са демократи и републикаци - един дол дренки и те...

За да работи демокрацията, трябват граждани активно участващи в управлението на държавата. И от историята знаем, че много малък процент от хората могат и са били граждани в истинският смисъл на думата. И в Древна Гърция, и оригинално в Америка сравнително малко са има права. Днес имаме масовка от избиратели които нито им пука, нито разбират от държавно упралвние, и си мислят че могат да отидат да пуснат един вот през няколко години, и е готова работата... Не работят така нещата. Това което имаме в момента, и то не само в България, е завоалирана олигархия. В страни като Китай, Русия, Северна Корея, тя е по-очевидна и ни я натрапват като пример. Но в останалият свят, положението е АБСОЛЮТНО същото. Е да, тук таме корупцията е по-малко и някой мисли и за държавата като цяло. Но е много рядко. До манаталитет е, и ако човек иска подобно нещо, по-добре да емигрира към тези държави. Просто е безсмислено да очаваш нещо по-различно тук. Не е до "месии" да ни "спасяват", първо - такъв ни е вида, че всеки си търси личната облага и тая идея за "общество" е твърде абстрактна, второ - особено в някои държави, това преследване на личният интерес достига деструктивни крайности. Така е в България, но така е и в Америка... днес. Ние не успяхме да стинем Америка, но Америка ни стигна. Което не е нищо ново, защото ако знаете история - всеки съюз към който се присъединим - рухва и се оказва губещия. Така беше с Германия, после Русия, а сега и Америка и нейното протеже ЕС.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 59ac37fad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Вие, верно ли чак сега се усетихте, че Славчо чалгаря е просто една пионка! Как изобщо можете да си помислите, че подобен типаж може да управлява държава. Самият факт, че има толкова гласували за него, означава че тзи държава няма не да се оправи, а няма да отлепи от дъното още поне 30 години. Славчо ви е поредната серия от сценария. Първата беше царя, вербуван още на младини от ДС. Втората беше мутрата от Банкя, сега ви е чалгарчето. Не очаквайте държавата да се оправи. Това българите го чакаме вече 32 години и няма абсолютно никакъв напредък. А няма, защото нищо не правим и искаме нещо да се промени. По този начин и след 300 години няма да стане. Докато не спрем да мислим само са далаверки и чалга, нищо няма да постигнем. Затова и голяма част от интелигентните хора изчезват от България при първа възможност. Никой не иска да живее сред бай Гановци и Андрешковци, които мислят само как да се измамят един друг и кой, кого да предаде. Не, че няма и свестни хора, но не знам дали имат и 20%.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2bb3d2d74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   И дай само щото "все едно гледаш царя", да оставим ГЕРБ и тоя неадекватен кретен?

Бе, вие мислите ли ?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3e692f8987
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   А защо му даде 4 години да управлява? Как може един чалгар така лесно да лъже хората? Е, заслужават си българите да живеят зле.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5c9745949c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз от кога ви разправям, че който и да дойде ще е едно и също, независимо допреди това колко говори правилните неща, колко надъхан да промени нещата и колко свестен изглежда? До преди да влезе в управлението е обикновен гражданин като вас, който реагира според инстинкта си за самосъхранение, тъй като е засегнат от управляващите и излага свинщините им от които е крайно възмутен. А също го прави и за да се хареса на избирателите. Обаче влезе ли във властта и инстникта му е задоволен там, заебава веднага българите и гледа яко само собствените си интереси, защото дотогава си е имал работа с българите и меко казано не ги харесва като хора и въобще не му пука за тях, а ако трябва да сме по-точни, смята за редно те да стоят в лайната. Как си мислите, че някой ще си мръдне пръста за вас милиметър?! Българите първо трябва да си заслужат управник на който би му пукало за тях. Докато българите са задници ролетката ще се върти все по този начин, колко още време трябва да мине за да го разберете? Имало 2 лагера. Ами има. Ганьо да е гласувал за Billy the Puppet от ФБР с американските милионери зад него, които ги дразни, че не инвестират в България заради мутренската среда тук, а не за чалгари, пожарникари, мутри и други подобни с които се идентифицира емоционално.
Петльо има 5 пъти по-висока разделителна способност в детайла от човека и само като мерна с периферното си зрание Слави по телевизията, за да ми стане ясно какво следва ме посъветва да гледам Пиф и Еркил, за да видя какви словесни фишеци хвърля и какви издевателства прави там Krapulax(петльо ползваше комиксът за любимата си тоалетна хартия и от там го познава подробно). Същият герой вече ви управлява страната. Комиксът вече е на живо и се казва България. Дупе да ви е яко.


Чорбаджията на курнникът

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 83ffa7c582
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Просто био масата има нужда от месия на който да се кланя.
Костов, Царя, Бойко, Барека, сега и СлавитУ.
Един и същ трик се използва, само се подменя чучелото, но шараните всеки път се връзват.
Предполагам, че хората гласували за Слави и скандирали "той е човека" са същите, които на времето искаха Бойко, Царя и тн.
Българина масово не гласува за манифеста, идеите и ценноатите на партията, а за личността-лидера.
Имаш ли достатъчно харизматичен лидер, хората ще се връзват на всички простотии и фантасмагории.
Отделно, ИТН е доста популистка партия, а на Тошко още от сега му се разпраха нервите и се показа колко е авторитарен и комплексиран.
Хората трябва да се научат, че промяната започва от тях и е един процес. Промяната не става с едно тикче на бюлетината.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3a4cbee418
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Свърши вече! След 4 години да мислите повече!

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 311721cfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Започва да ми се струва, че е по-лош вариант и от Б.Б. Като оставим това,че е издигнат от мутри, няма никакви идеи. Българин и македонец в космоса? Сериозно? Това ли е другото? Нищо за справяне с неграмотността, проблемите в здравеопазването и т.н. Таблети в училищата щели да раздават .. Не знам, не знам, няма да се оправим... Че и еврото ни чака.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a491ab0b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Че кой има изгода, да се справяме с неграмотността?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ff7c2d94a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Да си мислил преди това. Аз мислих и ми беше ясно, че това не е моят избор. Не съм гласувала за ИТН и мисля, че гласувалите за тях допуснаха грешка. Но това е вотът... Остава да видим какво ще се случи...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2aa76abd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Още от началото бях мнителен за Слави. Обаче, уж се имам за образован и мислещ човек, но наистина имах някакви надежди, че може да е един от носителите на промяната.
Това, което се случи вчера обаче силно ме шокира. Как ще вадиш скелети от гардероба и ще твърдиш, че това ти е промяната. Как няма да откликваш изобщо на поканите на другите две партии от протеста за разговори и за обсъждане на приоритети, при положение, че имаш 24% на изборите? Иначе му е лесно да говори популистки, за да се хареса на оглупелия народ.
Субсидия 1 лв. - народът ликува. Да, но не размишлява, че при 1лв. субисидия ще се увеличи непрозрачността при финансирането на партиите. Никой няма да знае кой, по какъв начин и при какви условия за "връщане обратно на услугата" ги финансира.
120 депутати - народът пак ликува - ура, ще дават по-малко пари от нашите данъци за заплати на тия хрантутници. ОК. но дори и при сегашното неособено висооко ниво на дептутатите, от 120 ще е още по-трудно да се намерят качествени хора и експерти. Отделно, всеки един гражданин ще има още по-малко представителство в парламента. Нека се замислим, че другото име на депутатите е народни представители все пак.
Мажоритарни избори - най-голямата грешка! Мислите ли, че българинът е досатъчно разумен, за да може да прецени дали отделна личност би го представлявала адекватно. Ще се избират масово хора с висока популярност, а не експерти. Масовият българин не чете, не се интересува, не е запознат, не анализира политическите процеси. Как може да очакваш от него да направи информиран и адекватен избор?
Детските градини - проблемът е локален, в София. Нямам идея, възможно е по-слабо да съществува и в други градове като Пловдив и Варна. Но като локален, трябва да се реши от Столична община, с общинския бюджет. Ако се спрат кражбите и раздаването на пари на "наши" фирми срещу подкрепа на местните избори, може и постепенно да се оправят нещата.
Това за космонавтите е тотална фантасмагория и дори не ми се коментира.

Това е - разочарован съм и аз! Не съм гласувал за тях, но имах някаква надеждичка наистина, че може да има някаква промяна. Оттук нататък ми се струва, че отиваме към още по-голяма безизходица, хората ще се отчаят и обезверят още повече. Отвратени са от Бойко, но само за няколко дни започват да се отвръщават и от Слави. Толкова пъти ни лъжат по един и същ начин и все не си научаваме урока.
Затова, ако има нови предсрочни избори, бих посъветвал всички да мислят повече и да следят кои партии са най-последователни в действията си и не се отмятат от ангажиментите си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 82fd2b56b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Абе много разочарованите в самото начало, толкова много ли ве кефеше бойко? Как ви се подиграва от джипката, спи с кюлчета и пищофи, нарича ви тулупи, утайки и прочие? Като малки деца ви заплашва, насява ви страх, затваря ви и ви лепна един парцал на устите да мълчите? Заплашва ви с чували по парковете, което всъщност е подсъдно защото нали управляващите нямат право да всяват страх. И въпреки мутренската му природа пак сте готови да му лапате ... Защо бе народе български си толкова продажен на мутрите? Защо вместо да се обединиш плюеш наляво и надясно? Истината всъщност се крие в историята ни. Левски е обесен от турците, но е предаден и осъден от сънародник. Ботев се е надявал до последно народа да застане зад гърба му и да го пази, но вместо това получава куршум от свой брат по оръжие. И после се чудите защо нещата у нас не вървят. Ами няма как да вървят докато народа расъждава кухо и тъпо, досущ като стадо овце и продължава да си търси кумир.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a491ab0b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Писах одеве в друга тема, но гледам, че тази май повече се следи, затова ще го пейстна каквото писах там и тук.

На тая Саня брат ѝ в блога си има качени някакви брутално гнусни снимки. А има и една на голо момиченце, озаглавена: lia's daughter

http://1.bp.blogspot.com/_5HbI3vGnHFg/TGutX40VaiI/AAAAAAAAAno/ZixMGlPatEo/s1600/Negative0-13-13.jpg

http://blog.lubri.org/2010/08/

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 052d318aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   28 - ТЪПО И ГЛУПАВО РАЗСЪЖДАВАШ ТИ!

БОЙКО никога няма да позволи натовска база във ВАРНА!

БОЙКО ДОСЕГА въведе много по-леки КОВИД МЕРКИ от всички западни държави!

БОЙКО НЕ ПОЗВОЛЯВА ДЖЕНДЪРИЯ!


ИТН, ДБ, ИСМВ = НАТОВСКИ БАЗИ НА ЧЕРНОМОРИЕТО, ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ, ДЕНДЪРИЗАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДЖЕНДЪРСКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ 0 ПЛЯС ГОДИНИ!

Кой е тъпия и простия?


Само да добавим, че по време на правителството на "президента-спасител" ПАРНОТО СЕ ВДИГА С 20%, ТОКА С НЕ ЗНАМ СИ КОЛКО, СВАЛЕН БГ ИЗТРЕБИТЕЛ ОТ ... (НЯМА ДА КАЗВАМ), УБИТ БГ ПИЛОТ, ПОПУЛИСТКИ РАЗКРИТИЯ БЕЗ НИТО ЕДНО ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ И РЕАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ, КОЕТО ДА ДОВЕДЕ ДО НЕЩО и тн, и тн.

Простите сте се групирали около ДЕМОНО-кратична България (прокси на ...), Славуца = утайката на Плевенско, подставени лица в ИСМВ

Кой е простият е пределно ясно!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4ffbc22aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   28, ти питаш: "Защо вместо да се обединиш плюеш наляво и надясно?"

Ами че то именно Слави се отказа от коалиции

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 019f68df7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   До 27 "Отделно, всеки един гражданин ще има още по-малко представителство в парламента" Не е важен абсолютният брой, а процентът!!! И 2 депутати да са ми " представителство" в парламента, ако броят общо на всички депутати е 3, пак са мнозинство. Така или иначе и 1000 човека да са от една партия всички ще гласуват както им каже председателят.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 368ec4d0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Най-големият проблем е, че се позволява на простаците,необразованите и безделниците да гласуват.Те летят в небесата с представите си държава като България колко бързи и ефективно може да се развива. И естесвено вярват, че един изхабен от наркотици човечец, сричащ цял живот на аутокю ще им оправи животеца. Човечеца който натъртваше, но явно си Ви е толко акъла, че няма да влиза в политиката. Сега купилите го олигарси ще Ви омагьосат със знаещите всички езици на света министри. Само че тези езици милиграм не могат да помогнат да си вършат добре работата, но нали звучи добре, а на шарана отдавна главата му е вмирисана!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 368ec4d0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   До 18, тоя “кретен” и правителството му доведоха страната до исторически най-добрите ѝ показатели. Тоя същия “кретен” и направо ГЕРБ да си го кажа са поставили цели 200млрд.БВП и 2000лв брутна заплата до края на мандата.Тоя “кретен” и ГЕРБ водят страната към Шенген, Еврозоната и водят отлично дипломатическо отношение с всяка една страна.Тоя “кретен” има уважението на лидерите на Великите сили точно заради тези си постижения. “Мислещите” като теб хорица не можете да оцените тоя”кретен” и ГЕРБ и да ще ходите пеш защото както това били вашите пари, така сега ще пътувате по магистрала Хемус ама….. пръц. Понеже на Руменчо изгонения от Естония Радев министърчета взеха парите за нея, ама те нали били ваши пари и нямало как да не се направи ха сега….. пръц “мислещ” човечецо

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 83d04ac900
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До 35.
Целта на кретенът от Банкя е да открадне колкото може повече пари от бедния български народ и ЕС! Нищо друго!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bd67827aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До 35 Е айде сега, "исторически най добри показатели", то в пустинята и да се подмокриш е добър показател на влажност. Тоест признавам че онези преди Бойко ни бяха закопали, но това не означава че това живуркане с премиер бойко може да се нарече добър живот.
200 млрд БВП и как при липса на икономика, видяхме при локдауна къде работят хората, в България повечето работещи са обслужващ персонал в услугите, с услуги не се постига високо БВП.
Обещанието след 4 г средна заплата 2000лв, ми то сега е 1500 средната, след 4 години с или без герб средната ще надхвърли 2000лв, това обещание е все едно аз да ти обещая че довечера слънцето ще залезе.

Ето ти още едно доказателство че хората живеят все по зле, според КНСБ https://knsb-bg.org/index.php/category/izsledvaniya-i-analizi/izdrazhka-na-zhivota/
През 2014 минималната е 340лв, нужната брутна заплата за издържка на едно лице е 560лв.
През 2021г минималната брутна е 650лв нужната брутна заплата за издръжка на едно лице е 1378лв

Или през 2014 работещите бедни са имали 60% от нужното за живот!
През 2021 работещите бедни имат 47% от нужното за живот.
Извод бедните работещи са обеднели с 13% за последните 7 години!!!
И още един факт през 2014г 80% от работещите не надхвърлят нужните 560лв, през 2021 87% от работещите не надхврлят нужните брутни 1378лв.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9aac8e166a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Славчо е същият като Чекмеджан, само дето е по-висок! Аз гласувах за Черепа и април месец, и сега. И пак за него бих гласувал. Славчо е човек на мутро-комундетата, какво очаквате? Колкото и да не им харесва на 99, 9 % от хората тук, пътят е с Русия. Няма важни исторически промени в България без помощта на Русия. За мен трябва да се излезе незабавно от ес и нато и да се влезе в икономически съюз с Русия, Турция и Китай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker