Бокс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бокс
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 554 пъти
Здравейте! Покрай предстоящите тази година боксови мачове се сетих за нещо. Кой според вас е най-добрият боксьор за всички времена и защо? За мен това категорично е Тайсън Фюри. Това е уникален човек - хем не спазва никакви режими, пие си бира, яде каквото му харесва и като дойде мач за отрицателно време е готов, излиза и гази. В същото време няма определен стил, съчетава всичко по свой начин и е напълно непредсказуем. Много е трудно дори за високите боксьори да го стигнат и ударят, а и с тези 2,06 см. със сигурност има най-голям обхват и може да играе добре дори от дистанция (както срещу Кличко). И интересно как бие и минута след като свърши мачът отива и си говори с противника като първи приятел (с изключение на Уайлдър, но там има и предистория). Отделно пя "Аеросмит" след победата на Кличко, т. е. има и други интереси очевидно. Играта преди мач, приклякането, повдигането на пръсти, излизането с шапки, маски на кантарите също добавят колорит в моите очи. Тия движения на главата го правят тотално неуловим (вярно, Уайлдър го издебна два пъти, когато беше свалил гарда и го повали, но дори тогава се изправи). Това е моето мнение и доводите за него, това е най-колоритният и непредсказуем човек, когото съм виждал. В бойните спортове само той, Семи Шилт и Марк Калауей (Гробаря) имат такова присъствие. Би ми било интересно да видя дали някой от двамата може да победи Фюри, но по-скоро отговорът е не. Та - кой е най-добрият боксьор за вас и защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: c066f64253
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   За мен Майк Тайсън. Удара му е като челен удар с локомотив. Мисля, че той беше боксьора с най-бързите нокаути. Истински звяр на ринга. Освен, което е и много подвижен на ринга, ако Тайсън Фюри беше роден по-рано, и беше активен боксьор, когато е бил и Майк Тайсън, и излязоха в битка един срещу друг, такъв бой щеше да яде Фюри, че повече никога няма да посмее да играе със свален гард и да се прави на маймуна по ринговете.






Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c3cf6a94f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Виж, братле това е много субективен въпрос кой е най-добрият боксьор и то на всички времена, ако питаш 5 различни души ще получиш 5 различни отговора на този въпрос

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a0656a5792
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Карлос Роке Монзон (Аржентина) е бил 1.81 - 72 кг и е можел да нокаутира кон. Да не говорим за бързината му по ринга. Между другото всички подценяват леките боксьори, но и между тях има хора които играят за един удар!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 06f9e41260
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   За мен лично е Мохамед Али. Силен боец бе, макар да не бе много умен, но поне си го приознаваше.

Но Фюрито ме кефи, много като личност. А това, как се върна от брутална депресия, как стана в последната секуна, след дълъг итежък мач ми показва, че дори и да не е най-добрият боксьор, то определено е сред най-добрите бойци и е пример.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 42419af104
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не знам защо Мейуедър е толкова подценяван като боксьор. За разлика от всичките големи боксьори той няма нито едно равенство и нито една загуба. Това показва, че той има постоянство, а това е много важно и никак не е лесно да си в топ форма толквоа години. Дори и напредналата възраст не му попречи да продължи с победната серия.

ОК, може като личност да не е най-приятния, може да парадира с пари и да е замесен в скандал с побой над жени, но като професионалист за мен си остава един от най-добрите. И за разлика от много други боксьори никога не е допускал живота и кариерата му да бъдат застрашени от наркотици, алкохол, депресии и подобни. Той решава проблема още в зародиш и дори не допуска да се стигне до сериозен такъв, което е още по-достойно от това да се допусне проблем и да се пребори. Т.е. той мисли стратегически и далновидно. И не напоследно място е и финансово грамотен, щом успя да стане първия спортист милиардер. Нещо, което никой боксьор тежка категория не успя да направи, макар те да са привилигировани. Един Майк Тайсън дори беше фалирал по едно време, което е меко казано малоумно - да си бил най-добрия боксьор на времето си и да си фалирал.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b2d3e86256
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Най- великият боксьор е Дъ Риъл Дииил! Ивендъър Холифийииииилд !
Непримиримият, непобедимият.
Майк Тайсън му изяде ухото от бяс когато Ивендър го победи за въори път в дадения му (на Майк) реванш.
6 години Ивендър чакаше Железния Майк да излезе от затвора за да докаже, че не е но. 1 просто защото големия го няма!
За съжаление жените го унищожиха и разориха , след 3 развода и 11 деца от 6 жени, на стари години Холифийлд е на колене, но непримиримият се би до 48 годишна възраст.
Поклон!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 004e2f2ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Правилно си го преценил. Прави нон стоп насечени движения с главата като петел, което от своя страна побърква противникът, тъй като противникът нон стоп дебне за подходящият момент за атака, а при Фюри всеки такъв момент изчезва като мъгла в момента в който се появява. Така се подсигурява срещу евентуални грешки и пробиви в гардът си. Определено му чува петлите на боксът. Не знам защо се предтавя като циганин, като изобщо не прилича на такъв.

Чорбаджията на курникът

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker