Видяхте ли го и Трифонов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Видяхте ли го и Трифонов?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1161 пъти
Честно, България има най-абсрудната серия от избори на правителствата... То не беше цар, пожарникар, сега и чалгар. Има един филм Идиокрация, там президента беше кечист... което е най-близкото което Щатите явно имат...

Но по-интересното е, наистина ли му се вързахте?

Плюеше срещу едноличното управление на предната мутра, сега като надуши властта - не искал коалиция с никой, явно иска еднолично управление...

Искаше мажоритарен вот, сега като му оплюха номинацията на Василев, се изказа колко били тъпи другите да му плюят по "експертите"... Е да, посочи "медии и политици", но това не е довод, защото в крайна сметка отговаря пред избирателите си, и му беше ясно, че самите те не удобриха Василев. Преди пък някаква шахматистка готвеше, абсолютен хаос...

Надушвате ли накъде отиват нещата? И не, не твърдя че имаше за кой да се гласува. Партиите се създават от хората, и са тяхно отражение. Царя, тиквата, гологлавия са все олицетворение на това в което тоя народ се превърна след 89-та. От една назадничева страна под тоталитарния контрол на комунистическата шайка, до отркрита олигархия и тотална пародия на политика, култура и социално общество...

Когато малцина хора ви предупреждаваха, че нещата са сериозни и се движим с пълна сила към финалната национална криза, повечето викаха - оцелявали сме били толкова време под какви ли не режими, че това ли няма да преживеем. Усещате ли обаче гравитацията на пародията в която се намирате? Която не е бивала никога в историята на тая държава и с всяка година става по-зле? Предната мутра, колкото и на всички да втръсна, поне знаеше как работи... организираната престъпност. Той си беше част от нея. Макар, че от държавност не разбираше, поне организацията/практическата част му беше силна стрна. Затова и се задържа толкова време. "Момче" с неговите "качества" не се намира толкова лесно. Салвито е на същото (не)интелектуално ниво, но освен едно шоу, друго не е организирал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: bca25864c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Искахте Слави Трифонов, ето ви Слави, искахте чалга, на ви чалга :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 62c53d7fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Еми аз като казвах, че е по-добре да си остане Герб, защото вече им знаем номерата и сме им свикнали, хората гласуваха за ИТН. И за мене беше пределно ясно, че Славчо няма да направи нищо. И аз съм чалгарка, но не го подкерям и се надявам да се издъни и Герб да си върне властта. Те също ни обраха доста, но поне сме им свикнали, а сега Трифонов ще краде. По-зле стана. Българите нямат акъл, но аз ли да им го налея? То не е к. р да им го набия.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b67669338e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   А според вас ще получи ли подкрепа и от кои партии?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 271d4c1d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Номер 2 и 3! Искрено - майната ви!

Били свикнали. Егати робското мислене. Еми, аз пък не съм ОК да се плащат пари от данъците ни на 5 фирми, които взимат от 2 до 3 пъти по-голяма сума от изпълнимата!

Били свикнали...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ac0f86bf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не ме интересува че ще е по-зле,искам да има реванш,па ако ще и с кръв да е.След една война е винаги по-добре за дълъг период от време.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cc691a03c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Славчо Чалгаря е същият като Чекмеджан само дето е по-висок!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8e056ee8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Какво против шахматистката имаш?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ac0f86bf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Хубавото е, че ГЕРБ бяха бити от един абсолютен лаик, непомирисвал и политика. А те с впрегната цялата държавна машина и пари станаха за смях, бяха бити публично и унизени до
земи. Загубиха с малко, но надявам се завинаги.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 573866be10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам Динко от Ямбол, той поне е жалостив към слабите и агресивен към наглите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 321e13ddd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   От трън та на глог. Хората са го казали. Ама май в случая е от.. тиква на патладжан! Славчо го избраха българите в чужбина, така че и той ни е "вносен". Както и дрехите, храните, колите и май-май всичко останало ?! Години наред плю и осмива всичко де що има като политическа власт, актьорите му в какви ли не образи влизаха, а всъщност най-голямата карикатура е той. Сега ми е интересно като започне и върху него да се изливат смешките и вицовете, като започне да му пари под краката дали ще е толкова "толерантен" и "широкоскроен", защото нещо май се е взел на сериозно и с авторитет.


Най-обикновен шоумен. Само като му видя "свитата" и ми губи всякакво възможно уважение. Онзи дребничкият с къдравата косичка, Тошко, кога ще я остриже, една възглавница да си напълня за зимата ?! Вълна ми трябва. Както и да е. Минало заминало. Поамериканчения ни народ го избра. Там ще си избират кечиста скалата за следващ президент(има проучване и над 40% биха го подкрепили), така че съвсем в комплект ще си вървят с нашия. Аз лично Славчо няма да призная, че е годен да ме управлява, да създава закони и да му се подчинявам - ако ще и с 99% мнозинство да го изберат. Да се управлява държава и да се управлява Ку-ку Бенд не е едно и също!

ZZ

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a1707e1fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 5, ако си мислиш, че има 100 фирми и че смешните данъци които се плащат с тях се строи всичко си в бездънна яма в която са всички простаци и некадърници. Целия демократичен елит подкрепя ГЕРБ ама Бай Ганьо знае по-добре. Ха сега с данъците ти понеже си ги бил платил и нямало как да не направят метро в София по същия този начин “понеже си бил платил данъци” ще пътуваш по магистрала “Хемус” ама не точно. Защото На Румбата заповедите са да се вземат парите да се каже, че ще трябват за Ковид и в същото време Харвардския Асенчо да съобщава, че има над 1,5млрд излишък. Живота Ви минава в тъпотия хорица…

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1c9aac5db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Българите заслужават да живеят лошо, сами си го правят! Каквото човек си направи сам, никой друг не може да му го направи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 70eace7468
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Управляващите са избрани от народа, а на народа има нужда от хляб, зрелища и чалга!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ec97d0dcfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Човек, бутал се и бил близък с Васил и Георги Илиеви, Илия Павлов; поискал нахално 50 процента от ГЕРБ. От предишния изборен резултат се потресох как може да Има Такъв Народ. Заслужава си политиците. Този още не бих го и нарекъл такъв.

Коментирахме близки хора кои са му избирателите, които главно го докараха:
1. Между 18-30 годишни. Чалгарското поколение. Имаше статия по възраст и образование кои групи как са гласували.
2. Недоволните гастарбайтери в чужбина. Сетих се за двама от ученическите години. Целият свят им е крив. Тук не се развиха - там също. Единият работи нощни смени в завод за рибни консерви. Другият кара такси в Лондон.

Сещайте се малко.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1da8493102
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Американска подлога. Пък и руска да беше все същото. Измамник голям се оказа. Кадрите му половината са бивши членове на ГЕРБ другата на НФСБ.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b277d81306
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 5, как ти се вижда концесията на единствената що-годе магистрала у нас - Тракия? Ще си плащаш ли, за да я ползваш?

Как ти се вижда да закупуваш с държавни пари таблети за мангалчетата, за да могли да се "образоват"? Тея таблети няма да са ограничени само в една система - тази на МОН, а ще могат да се използват "по предназначение" - за игрички; така го виждам аз.

По-добре ли ще се почувстваш, ако двама спонсорирани нашенци и един македонец литнат за малко около Земята? Това какво ще оправи? Самочувствието ни на бананова република с маймуни астронавти?

ББР е създадена с цел да спонсорира малкия и средния бизнес. Досега не е работила за тази цел, обслужвайки точно едрия олигархичен капитал. Сега ще я приватизират и нея! Т.е. държавните пари, които се въртят там "законно" ще бъдат откраднати и веднъж завинаги ще спре да се търсят къде са отишли парите и кои са виновниците затова! Много удобно, честно!

Ще имаме министър по ромските въпроси - ти да видиш! И какви са ромските въпроси, че нещо не се сещам? Взимат нашите пари без да работят! Всички са пенсионирани там от мало до големо. Те имат повече пари от средния български пенсионер! Още ли пари ще трябва да изхарчиме за тези роми? Може би първата стъпка ще са таблетите, ами по-натам? Иначе не виждам защо ще му е на някой да назначава ромски министър по ромските въпроси? Едва ли ще да е, защото им мисли лошото. По-скоро това е поредната вратичка, през която някои гласят да източат следващите милиарди български бюджетни пари и такива от еврофондовете. Или това е твърде далеч от плоския ти умец?

ИТН била партия на промяната - смях, българино, смях. Ами вижте какви хора се завъдиха там! Това "нови" лица ли са?

Никито Василев кра, та се ос*ра. Да ви напомня само, че другото "юпи", демек тиня и утайка, Милен Велчев обърна тогавашният ни външен дълг от BGN в EUR, т.е. 17 милиарда лева станаха 17 милиарда ЕВРО ВЪНШЕН ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ, НО ТОЙ СИ ВЗЕ "КОМИСИОННИЧКАТА"...

Сега ни готвят новото ЮПИ- жена! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!



П.П. А това, че някой знаел няколко езика, може да е само довод за пред бай Генчо от село Меричлери.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ac0f86bf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Сега дано Кобрата се кандидатира за президент-с две ръце ще гласувам за него.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4c5268d12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   За мен това, че ГЕРБ се махна (поне официално, пък неофициално не знам), е едно от най-хубавите неща, които се случи на България напоследък.
Но както казва мой близък, който и да е на власт ще бъде поканен на среща в САЩ. Тоест никой от тук не ни управлява в действителност, всичко идва от едно по-високо ниво на управление.
А Слави, ако не друго поне е патриот, за мен е за предпочитане пред всички мафиоти и имам надежди.
В крайна сметка, това че идва от шоубизнеса изобщо не е критерий. Спомнете си и колко неща, и предавания е направил помагайки на млади български таланти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4c5268d12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Само да допълня, че плюя върху хора като номер 3. Осъзнайте се бе хора, никога не е късно да го направите! Как може да подкрепяте, партия която Ви ограби живота и бъдещето, през последните години. Как се свиква с това? Ей такива неща като прочета и губя всякаква надежда и желание за борба, и живот тук.
И се радвам, че има останали хора като номер 5.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 271d4c1d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 5 съм.

Какво значи "ако мисля, че има 100 фирми"?

Фирмите в България да не са 8, че да се разпределят 900 МИЛИОНА?
Както каза Кирил Петков, "на практика могат да се финансират 900 малки бизнеса с тези пари".

Ще накараш някой да ти повярва, че политическият елит подкрепя ГРОБ, ама на най-дуду. И друго, кой по дяволите е "политическият елит"? Заблудените пенсионери, които си мислят, че ББ от джоба си дава 50-те лева надбавки? Неграмотните цигани? Тези на хранилката?
Коментарът ти е тотално лишен от всякакъв смисъл, въпреки малкото, което успях да разбера.

А за "Харвардския Асенчо" няма да коментирам.

ДС,21

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 271d4c1d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Пак съм 5.

17, словесната ти диария едвам я дочетох.

2.Ние вече си плащаме таксите за винетки, които също не биват използвани по предназначение.

3.Вижда ми се страхотно, че се мисли в перспектива. Таблетите ще бъдат от уникална полза за българските деца. Все пак сме 21-ви век и модернизацията вече е тук. А иначе 1000 пъти се повтори, че ще се въведе софтуер и на практика децата няма да имат администрационен достъп.

3.Както каза Тошко Хаджитодоров, колко сте оскотяли, че се присмивате на една мечта, а именно - българи в NASA. Какъв точно е проблемът и доводът ти тук?

Останалите спекулации няма да ти ги коментирам дори. Какво е било, какво е и какво ще стане може да каже само Всевишният.

Самият факт, че толкова помия се излива всекидневно по Слави, още от 2016-та година, е показателен, че откровено ви бърка в сметките на всичките, дето давате задните бузки на статуквото.

ДС,21

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 271d4c1d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   15, и като е бил близък с "лошите" гаранция ли е, че е лош човек? Баща ми като е бил дупе и гащи със Златко Баретата, лощ човек ли е ?

Слави никога няма да го наречеш политик, защото той няма интерес да е в парламента.

Голяма генерализация. Всеки един човек ли познаваш в тази възрастова категория, че генерализираш така? На 21 съм, студент по инженертво в друга страна. Всичко сам съм си платил. Искаш ли да ти изброя софтуерите и AutoCAD-a, който съм ползвал и после да ме зяпаш, клепаш и да ми обясниш колко точно съм образован, а ?

"Недоволните гастербайтери" са там, за да търсят по-добър живот, който очевидно ГРОБ се провали да предостави. Пак генерализация, от 2 милиона, НИКОЙ не бил успял. Предполагам и тях познаваш?

Кое е срамното да караш такси, ти в България като хванеш такси, гледаш шофьорът в темето и цъкаш недовлно "как може да е такъв" ли? Да не говорим, че ти и да искаш таксиджия в Лондон не можеш да станеш, там има солидни изисквания. Може би някой uber най-много. И не, не е същото.

Приятелю, всеки хляб, който ядеш, всяко месо, което консумираш, всеки плод и зеленчук, който си купил, ако не обработва, то поне се сортира и превозва от човек. Същото като в завод за консерви е. Нелека работа. Но ако това предоставя достоен живот за децата на този човек, аз заставам отпред и казвам "Е-В-А-Л-А!".

А сега, "човек", би ли споделил какво точно работиш ти и какви пари получаваш, ама искрено, щото' иначе се губи смисълът.


ДС,21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker