Трудно ми е, загубил съм воля... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Трудно ми е, загубил съм воля...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2396 пъти
Здравейте, на 21 години съм и се чувствам супер гадно. Нашите са разведени от 5 години и живея с баща ми. Имаме финансови проблеми, постоянно си търся някаква работа за да мога да живея по добре, но не мога да се почувствам истински щастлив.

От миналата година септември месец имам отношения с едно момиче, но тя имаше друг приятел и аз бях нещо като любовник... чаках я до май месец тази година, за да се разделят и ние се събрахме... аз заминах лятото на морето, защото там намерих работа и сега след като се прибрах нещата между нас не вървят.. а аз толкова много чаках и давам за нея..

Много съм се отчая като гледам навън как хората се развиват и живеят добре... а аз? Постоянно търся и се лутам за някви предложения за работа, но уви все не става...
Супер объркан съм, загубил съм воля... всичко около мен се срива..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8f58287c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелю, не се отказвай. Рано или късно нещата се подреждат. Всичко се случва поради определена причина. В България не е лесно да си намериш доходна работа, ако няма какво да те задържа тук (момичето ти), можеш да пробваш късмета си в чужбина.
Успех! И не се отчайвай.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 68711135ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Една жена: Ако не си забелязал, всеки в живота си има периоди от около 10 години, когато нещата вървят или се сриват. Когато вървят, всичко е 6 - щастлив си и не мислиш, но когато изведнъж попаднеш в следващата 10-ка ти се завива свят...

Не всички навън са щастливи и се развиват. Само така дават вид, но всъщност не е така. Има много хора по-зле и от теб. Няма как да ги видиш, защото никой не парадира с нищета и отчаяние. Щом си мъж, съвземи се, направи си сам за пред себе си реална равносметка - къде и как да търсиш работа, как да живееш живота си и дали си заслужава да си с тази жена. Тя не е нито първата, нито последната на този свят. Най-вероятно не те оценя достатъчно и тя също си го мисли... Постави картите на масата и на първо място оправи личния си живот.

А, и един ТЪП, но оказа се МНОГО ПОЛЕЗЕН съвет - Където и да си - УСМИХВАЙ СЕ повече. Оказа се, че усмивката отваря не само врати, а и МНОГО възможности. Никой не харесва начумерени и самовглъбени типове. Усмивката създава приветливост и печели доверие.
УСМИХВАЙ се, дори да ти се плаче. УСМИХВАЙ СЕ и се мобилизирай! А момичето - не си губи времето. Решавай!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 383a0c2d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   2, не са 10 годишни периоди, при някои хора са по-къси, при всеки е индивидуално. При мен са около 4-5 годишни, но варират - предния беше хубав и беше само 4 години, а последния е гаден, но е 7 годишен. Дано тази година да свърши, а от следващата да почне добър период, който да е много дълъг.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e9310334cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря Ви много ще се всушам в съветите ви и ще се постарая да гледам по оптимистично на нещата :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9111d6a553
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ей, вие ще принесете икономическите цикли на Кондратиев (така май беше) върху отделната личност.
Първо, нека авторът се научи да цени материалното, което има.
1. Имаш ли покрив над главата?
2. Дрехи и обувки
3. Ядене...
... а дори имаш и компютър и интернет авторе!

Излезни, седни на една пейка, вземи си кафе от машина за 30 ст. и се наслади на чудесното време. За такова лято мечтаят милиони европейци в момента. Най-добрите неща са безплатни - времето, хората около теб, да живееш сравнително сигурно, без война, без издевателства...

2-ро, научи се да не тъжиш за неща, които не зависят от теб и не се отнасят за твоя живот. Такова нещо е разводът на родителите ти. В повечето случаи дори е било за добро.

Колкото до приятелката... ти май сам си стигнал до извода - тя си има друг любовник, скъпи. Жената, която с теб е изневерявала на приятелят си, просто не може друго яче - тя търси винаги у другия нещо, което да я прави щаслива, чувства те отговорен за живота и щастието си и като те е нямало... ами намерила е другъде будала.
Гледай си живота, не е толкова зле. Дори да нямаш много пари и работа, имаш пък свободно време. Направи нещо от него и не го пропилявай в линеене и тъга, днес се живее, животът е твърде кратко благо - наслади му се! Щом не върви с това момиче, не върви - има хиляди отвън

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 383a0c2d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5 на 35-40 градусовата жега и пек ли му викаш приятно време? Дето не може да се диша на слънце, а сме вече Септември? !?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9111d6a553
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, чудесно е - живей ти малко на Север и ще видиш. Гледам ги и руснаци, и англичани и всякакви такива се напичат като гущери у нас. Не е само времето, има много чудесни безплатни неща. Някога бях много бедна материално, но не позвилих това да ми разруши живота, научих се да си се кефя на дреболии и да ценя нещата, които имам СЕГА, преследвайки мечтите си, но не се чувствах нещастна от бедността си. Сега, когато имам повече пък съм свикнала да му се радвам, да го деля или просто да не се вживявам много в него - не ми пречи пак да си седна в парка и да се напичам с останалите, да си правя приказка с някаква баба, да се погрижа за някакво улично коте... изобщо - добра идея, ти за домашен любимец мислил ли си?
Аз в момента искам котка, ама да е домашна. Да знаеш, като бях в депресии, животинче коте много ми помогна. Друго е да видиш, че някой ти вярва така, че има нужда от теб и буквално ще умре без грижата ти. Спокойно, ти си много стойностен човек, не заслужаваш да се тормозиш за глупости, докато си здрав, имаш ядене и покрив... Ако и баща ти е ОК и може да се живее с него, какъв ти е проблемът? Това е само временно положение, гледам, че се стремиш към работа...колкото до приятелката ти - под 5 съм ти писала, какво мисля за нея - банално, но не те заслужава .

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 383a0c2d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Чудесно НЕ Е. Защото не мога да издържам на време над 30 грладуса, потя се постоянно и се задъхвам и уморявам. А и не е нормално септември да е толкова топло. Преди 7-8 години летата бяха по-хубави, по-прохладни, а зимите по-меки. Защо отказваш да приемеш, че някои хора не издържат на жега? Това, че ти издържаш на жеги, а зимата си зиморничав се отнася лично да теб. Ходи в Индия като толкова ти харесват жегите.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 851b6d0e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бе вие за времето ли ще говорите :D . Айде по-спокойно, жега, студ, нормално е, замислете се има хора на Екватора има и по полюсите и си живеят добре, най-малкия проблем е това. По-оптимистичен поглед към живота, повече време с приятели и си добре. Впрочем всички сме така, това че някой не го показват е друга тема, но иначе колко да са 70-80% от населението.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0ca6dca59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо Царството Божие, и след това всичко ще ви се прибави. Опитайте Ме, и ще видите колко Съм благ. Нищо не сте поискали в Мое име, и не съм ви го дал.

Знаеш ли, че Бог може да промени нещата?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker