Необясними неща... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Необясними неща...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4633 пъти
Здравейте, приятели (от много години пиша и чета тук, така че се обръщам към вас по този начин). Напоследък се замислих за съществуваща друга форма на живот, понеже ми се случиха едни леко необясними неща и искам да ви попитам за мнението ви. Да обсъдим, пък ако и на вас са ви се случвали такива неща.

Преди няколко седмици с мъжа ми стояхме в на едно местенце, което беше доста безлюдно и си приказвахме. В един момент вниманието ни бе приковано от нещо в небето - беше голямо, кръгло и имаше три големи лампи, които светеха отпред. Летеше ниско и не издаваше никакъв звук. Помислихме си, че е самолет, но аз лично не съм чувала самолет, дори тези от най - съвременните технологии да не прави абсолютно никакъв звук...

Двамата с мъжа ми гледахме нещото как се приближава и аз тъкмо шях да извикам "бягай!", когато то мина точно над нас и зад трите светещи лампи имаще опашка на самолет. Беше само на няколко стотин метра от нас и пак нямаше звук. Това възможно ли е?

Бяхме забравили за този случай, докато снощи мъжа ми не ме извика на терасата за да видя нещо. Беше късно посред нощ. Аз си работех на компютъра и докато се затътря изпуснах всичко, но той ми разказа какво е видял, след многократните му опити да ме насочи накъде да гледам. Нещото било много по - ясно, абсолютно кръгло и минало още по - близо, светело с оранжево-червена светлина и когато стигнало над населеното място огасило лампите, така че в тъмното той виждал само една сянка, която лети супер ниско, кръгла сянка, отново без никакъв звук...

Вика ми, скъпа, това е НЛО, аз му се изсмях, но по - късно ми показва разни неща в Интернет за Розуел и т.н., които ме наплашиха и се будих от стрес през нощта, сънувах кошмари и т.н.

Вие какво мислите по въпроса? Дали е кръгъл самолет от новите технологии, който не издава шум и лети с изгасени лампи?

Виждали ли сте необясними неща? Вярвате ли на онези неща от случаят Розуел?

Ще очаквам кореспонденция.
Поздрави,
Ж. 23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9af392818d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е хубаво да се посъветвате със психолог..

Поздрави, М18

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c84c53e571
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много ми стана любопитно за т. нар. случай Розуел и прочетох някои неща... Изглежда, че американското правителство е потвърдило случилото се - няма лъжа, няма измама. Хм...
Аз лично не вярвам в нещо, докато не го видя с очите си. Досега на такива странни работи не съм ставала свидетел, следователно - не вярвам. Но, има едно голямо НО, започвам да си мисля, че е напълно възможно да съществуват извънземни. Пък и ако ги видя, или пък видя чиниите им, както е станало с вас (несъмнено бихте познали самолет) не бих имала и грам съмнение :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1b904dddd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да отрека, че има подобни неща, понеже не съм ги виждал, а и аз лично вярвам. Има схващане, че те са ни създали по свой образ и подобие. Конкретно за случая Roswell - говори се, че е истина, има снимки, има милиони очевидци, които са били заплашени да пазят тайна, други говорят, че с този слух за НЛО са скрили някаква тайна.
Нещата, които описваш са наистина доста странни. Ще огледам и аз небето.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dc1b90171b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей! И на мен ми се случи нещо подобно. Преди 2 седмици аз и братовчедка ми разхождахме кучето и както си гледах към небето видях светла точка, която се движеше доста бързо. Веднага казах на братовчедка ми и тя също го видя и доста се чудихме какво е, даже си мислехме че е някакъв нов модел самолет. След няколко дена пак го забелязах и казах на братовчедка ми която беше с мен. За миг си отклоних погледа и братовчедка ми го видя всъщност какво е. Оказа се че е хеликоптер. Така че е напълно възможно това което си видяла да е някакъв нов вид самолет дело на САЩ. Не откачай. Пък и да е НЛО не е било враждебно или просто е проучвало. Спокойно има хора които да се тревожат дали е НЛО или не, така че не се напрягай.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 053e1fe6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Струва ми се невъзможно, но щом си го видяла.. не мога да го отрека :D :O

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fbe3b83dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   НЛО- неиндетифициран летящ обект. Тоест нещо което не знаеш какво е, и какво има в него. Така че мъжът ти може и да е видял китайски фенер, пълен с хелий. Както й да е, спирам с шегите.
Аз съм на 19 години, и от доста време се интересувам от Летящи чинии, НЛО, извънземни, уфология и тн.
Ми първо ще ти кажа да прочетеш книгата "Не пипай тази книга" на Ян Ван Хелсинг. Ще ти е много интересна. Аз имах още няколко книги за извънземни и такива работи.
Има много документални филми по тези теми. Има един документален филм "Ancient Aliens" за древните извънземни. Извънземни са ни посещавали още от древноста и са оформяли нашето ДНК и история. Позаинтересувай се от тези неща, влез по разни форуми, изтегли си филми, купи си книги, като цяло тази тема е много интересна :)
Късмет :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 673f3a2d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Видяли сте летящото спагетено чудовище!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d2bc6bd8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Жено на 23 години;]

Има, да. Поне аз съм убеден. Виждал съм нещо доста по-стресиращо от това, което вие сте видели, понеже и опашка от самолет нямаше ;р Но няма да разказвам, за да не отегчавам никой. Пък и малко ме мързи, честно казано.

Възможно е да е било самолет, извънземни или човешка технология, непозната на простолюдието. Третото изобщо не е за изключване, още през Втората световна германците са правили проекти за летящи чинии. А случаят Розуел дори наскоро беше разсекретен от американците, тоест признаха си че там се е случило това.

Доводите на скептиците, че няма извънземни:

1. Разстоянието до Земята е огромно, следователно не може жив организъм да го премине
2. Ако извънземни посещаваха нашата планета, щяха да се представят официално, така че всички да знаем
3. Сами сме във Вселената (... )

На тях ще кажа само: погледнете небето нощем.


Аз поне за себе си знам и не трябва да се тормозя с мисли дали има или не ;]

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 864708278b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямате ли си други проблеми? Не пишеш, къде живееш, може обаче американците или англичаните да изпитват нещо. Доста хора използват България за тези цели, включително големите концерни за коли... Я си гледай живота, остави ги да си вършат работата - това са били друйди, управлявани дистантно летателни обекти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: beb270f2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Малко извън темата, но тази книга, която препоръчаха по нагоре не е за хора със слаба психика. "Не пипай тази книга" проми мозъка на много хора, за съжаление. С очите си видях как жена на 40 години превъртя тотално след тази книга. Няма да изпадам в подробности, някой да не се разпознае тук, не е приятно.

Иначе по темата нямам какво да кажа, то от векове се спори по въпроса какво има, какво не, кое какво е.. едва ли ще направим някакви открития. И аз съм виждала странни неща, вярвам. И най-вече вярвам, че има живот след смъртта и, че духовете на близките, които сме загубили продължават да живеят. За извънземни, нла и подобни - всеки сам решава дали да вярва или не, но е безумно да мислим, че сме единствените същества във Вселената.. Такива неща не ме плашат никак. Интересна ми е темата.
Имах шанса да съм в обкръжението на човек, който виждаше бъдещето на хората и то не шарлатанин, а наистина помагаше на много хора. До 30 годишен никога не е имал способностите, дори силна интуиция е нямал. Но за ден това се променя, самият той твърдеше, че е бил отвлечен от извънземни и те са го променили. Историята беше такава, че както си лежал в леглото, болен от грип изчезва за някакви дни, без никой от семейството да го е виждал да излиза. Обърнаха земята да го търсят, след някакви дни отново го намират в леглото със същите дрехи, същият, сякаш не е ставал.. От тогава започват сериозни здравословни проблеми и милиони изследвания на главата. Откриват му метален чип в главата и никой от професорите и учените не успя да обясни какво е и как се е появило там. Е, така този човек започна да вижда минало, бъдеще и излекува много хора. Няколко години помагаше на хората, но това много го умори и буквално едва се крепеше от тези енергии и всичко, и спря да приема посетители и да гледа.. Покри се, не знам къде е.. Май никой не знае.. След нещата, които този човек ми каза и показа, вярвам много силно в тези неща, за себе си знам какво съм почувствала и видяла. Отплеснах се много, но пак имаше нещо общо с извънземните хаха..
Ще следя темата с интерес :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9c31c9b2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, да България нали е най-великата държава, та все нея използват за изпитания.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 864708278b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не, ама е забутана и има релеф за това... имат американците тук база, нищо чудно. Няма на нас да кажат де, това са проекти за милиярди

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8817f193ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Има извънземни, как да няма-един по-назад в темите се виждаше като такъв в огледалото! Явно си е летял някоя вечер около вас с небесната си тротинетка. Има живот във Вселената, но ние просто не сме го виждали! Има случай на забелязвани светлини в небето и снимки, но нито едно доказателство! Има и летящи китайски фенери пускани по нощни сватби, които са досущ като космически кораби!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5f8ef5881a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Бе и да има, ако щяха да ни изтребват да сме в гроба до сега, не мислите ли!? Може и да има с най-добрата ми приятелка сме виждали някакви светлини необясними, не като на самолет, но знае ли се. Цяла вселена и само при нас да има живот... не ми се вярва.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 42f271ed2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   НЛО!!! Вие открихте топлата вода :X:X:X не мога да разбера какво още му се чудите, какво му е необяснимото!? Най-глупавото нещо е да си мислиш, че си най-интелигентното същество във Вселена, пълна с милиарди и милиарди галактики, всяка от които е съставена от милиарди звезди, около които се въртят планети. Учените са доказали, че живот има във всякакви условия, които на нас ни се струват екстремни - дори в ядрения реактор има живи бактерии.. Така че живот има навсякъде, условия за съществуване на интелигентни същества има навсякъде!!! Разберете - ние хората сме като малки атомчета във безкрайната Вселена!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bf14d03203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Една жена: МНОГО интересна тема сте подхванали. Поздравелиня!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4ba2c0cbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Сигурно има някъде живот в тази огромна Вселена, просто е абсурдно да сме сами. Но каква е формата на този живот, дали са само микроби, бактерии или са сложни форми на живот и т. н. никой не знае.
Аз винаги съм харесвала максимата:"Липсата на доказателства, не е доказателство за липса".
Номер 11 аз с много ентусиазъм си взех тази книга "Не пипай тази книга", обаче нещо ми изглежда прекалено необоснована. Може и да има някъде истина, но ми идва прекалено.
Колкото до способностите на някои хора, има теория, че всички имаме такива, но не можем да ги използваме. Според същата теория, обикновено хора, преживели тежък инцидент, които имат такива, просто са "повредили " нещо в цялата тази сложна система и са получили така да се изразя възможността да виждат неща, които ние не можем. Интересна е темата и то много :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f1ea3fe583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Значи нз дали е била НЛО или самолет, но може би някъде найстина има извънземни! Защото в тази ограмна всебева неможе да сме само ние хората на тази планета - имам напрадвид като разумни същества -.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 703a8f5643
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Taзи вечер с колежката видяхме абсолютно същите летящи обекти. Три на брой със интервал от 15 минути със светеща червена светлина. Отначало си помислихме че е хеликоптер, но звук нямаше. Някой може ли да каже какво е това?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9ec929ed15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз видях същото миналото лято. Прелетя над града ни. Светеше в червено и не издаваше звук и като го погледнах след малко изключи светлините и летеше като призрак без тях... ужас!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f37c14b05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   На 24 срещу 25 декември 1991 година пътувах с родителите си с нощния влак от София до Видин. Някъде около Димово приблизително/не мога да кажа с точност/ се появи нещо светещо, буквално като чиния с три светли антенки. Следваше влака почти до Видин-ту близо до него, ту над него, навсякъде, къде по-близо, къде се отдалечаваше... Всички във влака наскачаха развълнувани и се лепнаха за прозорците. Нямаше начин да е самолет, хеликоптер и т. н. С очите си го видях! Който иска, да вярва...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: faf132984b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Първо сте много наивни да вярвате на всичко написано и изказано по темата. Холивуд са ви промили мозъците. Всички си представяте извънземните форми на живот по фантастичния холивудски тип - с големи глави, черни очи, късо тяло, прелитащи с летяща чиния. И да съществува живот някъде отвъд нашата планета, не е задължително да е под тази форма. Може да има живот, по-нисша форма - едноклетъчни микроорганизми, мъхове, лишеи.
Второ и да има разумни създания защо ще им е да идват на Земята, пък и на всичкото отгоре анонимно?
И трето, вярвате ли наистина, че противовъздушната отбрана на дадена страна ще остави така да си прелитат разни обекти? Небето се сканира непрекъснато, всичко се следи, предвид голямата паника, която цари във връзка с терористични заплахи...
Така че бъдете по-критични към разните там фантасмагорични теории на всякакви смахнати хорица...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 942218a180
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   За "летящите чинии" има обяснение:

https://www.3djake.bg/revell/flying-saucer-haunebu
Работата върху този сферичен самолет започва през 1934 г. Задвижването му и неутрализирането на центробежните сили в самолета са постигнати чрез енергийни полета Vril. Летателните прототипи на Haunebu II със скорост до 6000 км / ч за първи път излитат в средата на 1943 г., но не завършват фазата на летателния тест поради последиците от войната.

https://hobbyland.bg/rev3903-revell-1-72-scale-flying-saucer-haunebu-ii.html
1:72 Летяща чиния Haunebu II

https://www.moliv.bg/bg/samoleti-i-dronove/revell/letyashta-chiniya-haunebu-ii-sglobyaem-model---69-chasti/
Даже са пуснали подобни детски играчки.

По интересно е името Haunebu. Учил съм немски дълги години, също така карах програма Приложна лингвистика с немски език. Такова име никъде не съм срещал.
Обаче много ми прилича на няколко древни египетски имена:
Ahmose-Henuttamehu
Hedjetnebu
Hemiunu – особено това

и някои подобни имена, които са близки до това може да се намерят тук:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ancient_Egyptians

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fe7d1bb7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Темата е безкрайно обширна и няма как да бъде изчерпана тук. Ще ти кажа само, че извънземн на нашата планета винаги е имало, в момента има и още дълго ще са тук. Нашата галактика и Вселената кацо цяло просто гъмжи от живот на всяко едно ниво. Всяко правителство на голяма държава има контакти с тях, особено американците. Те имат редица споразумения с няколко раси, подписани основно през 50-те години. Тези споразумения включват обмен на технологии срещу разрешение за отвличания на хора и генетични екслерименти. За жалост американците имат договори с "лошите момчета" на нашата Галактика, но има и доста добронамерени към нас раси.
Съветът ми е да напишеш в търсачката "Извънземни раси на Земята" и ще излязат едни прелюбоопитни текстове. Основните сведения започват да излизат на бял свят от пенсионирани служители на американските тайни служби. Ако се разровиш в мрежата ще намериш и едно скорошно изказване на бившия канадски министър на отбраната как май вече е време да се разкрие официално какво знаят. Най-известните текстове идват от един бивш сержант от американската армия - Клифърд Стоун, но има и редица други източници, които потвърждават тези факти.
Така че въпросът не е "Дали ги има? ", а "Какво точно искат от нас и какви са бъдещите им намерения? .

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker