Вечно съм в конфликт навсякъде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вечно съм в конфликт навсякъде
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 894 пъти
Където и да попадна, все съм в конфликт. Сменила съм 5 работи, навсякъде се карам с някого. Старая се да съм добра колежка, но не търпя да ми се качват на главата. Също и приятели нямам. Само приятелят ми. По едно време бях изпаднала в много тежка депресия, че за нищо не ставам, не исках да ходя на работа, чувствах че колегите не могат да ме дишат.Но той винаги ме е уверявал, че не аз съм лошата, а че си имам принципи и не им пускам аванта, затова не ме обичат. Пример от последния скандал с колега. Цяла нощ бил на бар и сутринта се явява кьор кютук пиян. Ние съответно го изгонихме да се прибира да спи. Трябваше да приключа работа в 3, но той не се появи и на мен ми беше ясно, че изобщо не е можел да стане от леглото. Към 5:30 се явява въпросният колега бесен и все още пиян, защо не съм звъннала на него да дойде, а на шефовете, започна да ме нарича боклук, курва и дребна душица, продала се за половин надник повече, за 20лв. И най-лошото е, че като е трезвен езикът му е почти същият. А най- жалкото е, че шефът е същия и му се смее на глупостоте. Много му беше смешно като се оплаках какви думи са използвани към мен.За съжаление още нямам квалификацията да си сменя работата с нещо по- престижно, но приятелят ми работи в съвсем друга сфера и ми споделя някакви потресаващи конфликти, клюки, лъжи и какво ли не. И то от хора, които уж са на друго ниво. Все съм в конфликта, как става това, дори и само да съм гледала отстрани, все някой успява да ме замеси. Не знам как става това. Мечтая си да има как да работя от нас и почти да не комуникирам с хора. Само с близките ми и тези, с които се разбираме. Но това за съжаление скоро няма как да стане....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 36bc306c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Знам какво ти е... Все едно си някаква мишена на работното място. Просто не се занимавай с тях и напускай. Няма смисъл да си губиш от здравето за някакви пари.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a552d6c75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Аз съм кротък човек ама българистанците ми идват в повече и не издържам.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 50a1c58f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти просто не си лицемерна, за което Евала! Харесвам хора като теб. Аз предпочитам да ми кажат всичко в лицето, ако ще и това, че съм лайно и най-долната твар, от колкото да ми се усмихва лицемерно, а зад гърба ми да ми сипва с голямата лъжица. В случея си съвсем права. Може би колегата ти и шефа ти са приятелчета. Апсолютно на всяко едно работно място шефа си има по минимум един сол ташак.Тоест приближен, който му чеше егото. Понякога са двама или трима.Те винаги могат да направят така, че някой друг да бъде изгонен безоснователно. Или да си позволят да се държат арогантно с другите. Аз на такива въобще не им цепа басма. Един такъв преди години ме напсува на майка , след, което му казах, че където го сгаща след работа ще му отвора черепа и ще се изплюя вътре. Момчето, защото той беше момче един недоразвит пубертет, обаче с много мръсна уста явно се уплаши и той беше приближен на шефа и след няколко дена бях аут. Но точно след месец започнах доста по-платена работа така, че господ си знае работата. Не се отчайвай. Самият Боб Марли го е казал: Хората са мразени, когато са истински, а са обичани, когато са фалшифи.







Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d4e747989d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти в най-долнопробната кръчма ли работещ? От къде си? Такава селения не се среща всеки ден. Сърди голяма,международна фирма там такова отношение няма.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a7b1640284
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В тебе е проблемът. Не можеш да постигнеш каквото искаш, но се съобразяваш, че заслужаваш повече. Това наистина е рецепта за депресия. Вариантите са - започваш нещо свое или напускаш и търсиш нещо по-подходящо; или си свиваш перките и опитваш да се впишеш.

Аз лично те съветвам да опиташ са създадени нещо свое. Надявам се не те мързи, че в противен случай ще си останеш бръснарница доживот

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b5ec975b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хората у белите държави такива 20-30 лева(10-15)евро ги прават за час,два най много тука още биете по 12 часови смени и се карате с колегите аз това одавна го видех повече за българин шеф и български колеги никога

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c24b36b817
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Споко, ти си представителна извадка на премиер на България, а колегите ти-на населението. После българите все се чудят и псуват що все пада такова клецане върху тях, който и да дойде и защо щом вземе властта се обръща срещу тях или най-малкото гледа само собствените си интереси и заебава тотално българите. Нали разбрахте българи? Следващият премиер може да изкочи от всяка една точка на обществото, той е сред вас и не можете да го придвидите за да се нагодите. Както колегите на авторката не осъзнават че ако тя имаше властта би ги заебала в девета глуха и би гледала само собственият си интерес без да си мръдне пръста за тях милиметър, та дори и да ги геноцидне ако можеше, така и българите не вдяват че ключът за махане на смъртоносната маска е в самите тях-зад окото им и затова все не могат да го намерят, а търсят оправията в поредният "подходящ управник". Нещата са зациментирани.

Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2cab1e2abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз имах един оправител, той беше гадже на сестрата на шефа. Запнищо не ставаше, ама шефа му имаше доверие. Идва един ден и вика дали шефа ще има нещо против, че съм по джапанки, щот е мноо топло и ми миришат краката.
Той твоя може да му е приятел.
Потърси си друга работа, не си заслужава. Проблема не е в теб, по написаното става ясно, че цял надник е 40лв за толкова пари има доста работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker