Изборите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изборите?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 666 пъти
Здравейте! На 18 години съм. През април,а и сега юли гласувах за ВМРО. Не влязоха в парламента... От няколко дни ме се чудя правилно ли гласувах,? Те ми се виждаха най-читавите за парламента. Не съм много запозната с политиката,но гласувах,защото е мой дълг към държавата! И не разбирам хоарата,които не гласуват. Та.. Какво мислите за ВМРО?
Ндявам се да се одбри.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: a985636754
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Продажници.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cd2add0193
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Загубила си си времето да ходиш и да чакаш да гласуваш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7315588399
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Това е единственото хубаво нещо,което се случи както на предните, така и на тези избори-т.нар. "патриоти" да останат под чертата, заедно с Марешки, нищо друго!...Те, заедно с онова НФСБ са абсолютни продажници, да не кажа друго...Твое право е да гласуваш за когото си искаш, за този който ти се вижда най-надежден и смяташ, че може да свърши нещо полезно(да го припознаеш като такъв), но понеже питаш нас тука за лично мнение-и аз ти казвам също, не бих гласувал за подобни субекти...

П.П.Не съм гласувал и за ИТН, макар че поначало съм си "чалгар"...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 927f798f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Хората ги рабраха какви са продажници и как се крият зад историческото име на една българска организация...обаче само на думи.Видяха ги какво свършиха докато бяха патерица на ГЕРБ-крадяха и продаваха паспорти.
Само за информация-цели структури на тази партия преди време като са ги видяли какви са се отделили и основали партия Възраждане.Така,че ако си родолюбец и обичаш страната си,но не искаш да бъдеш лъган и използван от Каракачанов и компания,за да му правиш портфейла по-дебел заинтересувай се от Възраждане.
За мен поне те са най-българофилската ,истинска и автентична партия...Не влезнаха в парламента,но са в растеж.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 28ef3b0ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке мислиш че дългът ти към държавата е изпълнен като си гласувала. Но гласуването се прави след информиран избор, ти запозна ли се с всички кандидати за депутати от твоят избирателен район? Можеш ли да изброиш имената на няколко от предложените за депуртати от ВМРО за вашя избирателен райо? Ако не можеш следователно ти не си гласувала отстъпила си избора си на онзи който е нареждал листите. Как реши че тези са най читавите ако не си се запознала с предложеннията на всички кандидати, или защото лидера на тази партия прави реклама на Билла

Дано разбираш че гласуването за депутати е избиране на работници които да работят за теб в парламента. Ти сигурна ли си че хората на ВМРО щяха да работят за теб в парламента? Щяха да направят нещо в твоя полза?

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bf5c5a8294
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Възраждане са директно спонсорирани от Путин, по подобие на другите партии, спонсорирани от него в останалата част на Европа. Много опасен троянски кон. Язък за късогледството. Иначе, и аз бих гласувал за ВМРО, ако бяха малко по-културни. За да прецениш за кого да гласуваш - гледай от една страна какви са интересите, нуждите на страната ни и какво им пречи, и от друга, кои политици са морално читави, следейки последователността на поведението им в новините.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 63108687e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Хубаво е, когато човек гласува да е добре информиран. За хората, които гласува и за дълбочината на нещата. Повърхностно всичко изглежда добре- някакви хора се обявяват за патриоти и в крайна сметка се възползват от патриотичните нагласи на хората. На втори поглед обаче, се вижда, че лидера им е агент на ДС. На трети поглед ги видяхме в парламента какво направиха. От какъвто и поглед да ги гледаш тези предатели, най-малко заслужават да бъдат в парламента.
Навътре съм в политиката и ще ти обясна набързо, до колкото мога, колкото се може по-просто, на човешки език, така че всички да го разберат. Когато четеш за политиците и се информираш, все повече разбираш, че всички са лоши. В крайна сметка целта на изборите е да избереш най-малко лошите.
На прост език ще го обясна. По времето на комунизма България е имала политически структури, които управляват страната. Тези структури са били пряко командвани от СССР (днешна русия). След падането на комунизма 1989, много хора си мислят, че идва демокрацията и че вече властта не е в Русия, вече от тоталитарна държава се превръщаме в демократична. СССР Също се разпада, и българския комунизъм се разпада. Истината обаче е, че след това тези структури си остават и продължават да работят заедно. В България страшно много хора са били агенти на държавна сигурност, това е цялата ни политическа класа по това време.. просто други е нямало и е нямало как да има, защото са ги пращали в концлагери. Един от тези агенти е Ахмед Доган, друг Агент Буда - Бойко, Трети Агент "Дончо" - Каракачанов четвърти Кандидата на ИТН Николай Василев. И разбираш ли, тези хора измислят един подъл и коварен план, измислят плана да създадат различни партии, а в същото време във всички партии, основата да продължава да е на ДС. Така идва единия, изпращаме другия и все един и същи филм гледаме. Хората си натрупаха паричките, Русия ни завлича периодично с някакви милиарди и в резултат- хората са бедни. Истината е, че освен партии на ДС, започват да се прокрадват и американски интереси. Кои партии са на ДС: на първо място 1. ДПС 2. БСП, 3. НДСВ, 4. ГЕРБ, 5. АТАКА, 6. МВРО, 7. Партията на магарешки. И след изборите вече съм сигурен че и ИТН на Слави е част от техния коварен план. Та.. почти всички. Тези партии се въртят в парламента само поради една причина: Хората са тъпи. Общо взето хората са прости, това е истината и вярват на някакви простотии и обещания. А ДС се възползва от това. ДС имат желязна стратегия. Сега е може би единственото време, в което цялата структура на ДС и специално тази на Ахмет Доган, Пеевски, сега и Слави, са лекично застрашени. Служебното правитество започна сериозни атаки срещу старите ДС управляващи, в същото време Демократична България се застъпи за служебното правителство и за пръв път може би в България ДС имат сериозна опозиция. Самият факт, че ИТН направиха координирана атака с ДПС, срещу служебното правителство и ДБ, го доказва. Та така за сега имаме само един избор - Демократична България със всичките си кирливи ризи е най-малко лошата партия. Силно се надявам служебното правителство да направят редовна партия и да се включат на следващите избори. Тогава вече ще стане интересно наистина. Напът сме да трансформираме България и всеки човек в тази битка е много, много важен. Най-важното нещо обаче като единични хора е да сме умни. Да четем, да се информираме и да създаваме обединено гражданско общество. Така която и власт да дойде, ще изпитва затруднение да ни прецаква.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4dac9ae460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 5, направо пУтин е в листите, ха ха ха айде малко мислете с тая глава, ако бяха финансирани от Русия, веднага щяха да са в парламента и да внасят проекти или закони в полза на Русия,както Болен преди години, факт че вече на 4-ти подред избори не влизат, говори достатъчно, най малкото че с голямо финансиране отвън, щяха да си купят доста цигански гласове, како дебелака от ВМРО, иначе факт че Възраждане са с Русофилски наклоности, и техните избиратели са предимно от Българите от чужбина.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8a0a1780f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До автора: тия читавите окрадоха каквото можаха /Каракачанов не надебелява от въздух, да не говорим за разни като Джамбазки Алкохолика зад волана/, оплескаха каквото можаха, вихреха се с господин "Кресливи майки" /известен и като Валери Симеонов/ и чак като наближиха изборите взеха, че креснаха на макетата и се направиха на родолюбци. Наистина си си загубил времето! И в бъдеще се старай да помниш целия мандат, а не само последните месеци преди изборите! Винаги точно преди избори всички избухват с някое действие, което да се хареса на народа /много добре знаят какво се харесва и какво не, да не са малоумни/, но важното е какво правят, когато не те агитират да гласуваш за тях, т.е. останалите години и месеци.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker