Жан Виденов пак се кандидатирал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жан Виденов пак се кандидатирал
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 736 пъти
Интересно защо Жан Виденов, след като толкова години не искаше да се връща в политиката, пак се кандидатирал, че и партия си направил.

Нали уж беше честен и са му спретнали номер с инфлацията и го раздаваше омерзен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: cc1e9a6abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Пари, не го ли виждаш как говори след това което се случи през "97" година, дори реално и да няма пряка вина трбява да се скрие, толкова хора си прецакаха живота че няма на къде, даже в интервютата се отваря, просто явно в момента някой яко плаща на стари лица да се завърнат, защо ли нямам си напредстава, ако си гледал интервюто през 2012 се държи по друг начин, а сега е много арогантен, не мога да си представя кой би гласуал за него

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1cf3ac12ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Жан Виденов поне е образован и знае няколко езика, за разлика от разни пожарникари и еднокнижници...

Като е видял какъв цирк стана в политиката и какви чалгари си избира простия народ, се е замислил и той да участва ;)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0773568cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Майко мила! Хората дръпнаха напред, а ние обратно в 1996! Сега остава и мутрите с бухалките да тръгнат да застраховат и направо да зачеркнем последните 25 години!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1cf3ac12ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   До 3

Хората са дръпнали напред, но не и простият български народ, който избира все по-неподходящи шоумени и палячовци, които дори не са политици, нямат нито образование, нито владеят езици, нито имат управленски опит и визия...

"Ние обратно в 1996г." означава, че народът е изостанал и не се е развил и същият този народ избира народните си представители и смешниците, които да го управляват. Вие като народ не сте си научили уроците и ще повторите миналото си, във вас е проблема.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 28b4c20a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До 4,
Прав си след като позволихме на ТИКВА и физкултурник да ни "оправят с 200" последните 12 години си заслужаваме всичко!!!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 81dc36b3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Старите мутри във властта най-обичат да казват за всеки нов политик "няма управленски опит"... Ама, чакай де... а тия с "управленския опит", какво направиха за България? През цялото време работеха за собствения си джоб! Хич неща и да виждам такива овехтели манипулатори! А Ж. Виденов нали вече не получава 5 бона преподавателска заплата и пак реши да се изявява там, където доказа, че не го бива. Ако беше толкова умен, щеше да направи всичко възможно да спре оная криза! Или го е играел поредния послушко. От такива полза няма независимо от броя чужди езици! Доказа се като национален предател!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 30740de11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Хем единствен се опънал на западните сили да не изкупят всичко за жълти стотинки и за това му спретнали номер, хем не го харесва народът. Никакъв Жан. Циганин, турчин, украинец, пожарникар се изредиха да го управлява този народ, чрез изборът му. Ама не му стиска на българинът да си избере сатрап за управник за да се доколи това недоразумение, а трябва все на системи да се мъчи, изражда и загива бавно в собственият си сос. Искам най-големият мафиот, терорист, наркобарон в света да дойде и българите да го изберат за премиер. Така ще се срине всичко до основи и няма да се мъчи повече тоя народ след това. Трябва да се събори всичко в България и да се изгражда нова държава начисто, както стана с изравнената със земята Германия след втората световна война. Ел Чапо е най-добрият избор за премиер на България в момента. Трябва само малко държавна помощ от България да избяга пак от затвора и да го вземем при нас. Повярвайте. Няма да боли. Поне не дълго, защото ще стане бързо, а после нещата ще поемат по съвсем друг курс. Друг вариант е да се създадат супер атрактивни условия в България да се заселят 20 милиона немци, чехи, финланци. Кой ще е премиер е от сто процента козметично значение не осигури ли едно от двете решения. И двете работят на маск, но първото е справедливо откъм българите, а второто хуманно. Българи не се мъчете с повторение на филмът, който тече 30 години с още 130. Ако не сте го разбрали още, толкова по-жалко за вас.

Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 30ba923b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Истината е, че е дружка с Гергов /оня, дето Корнелия напъди/. Гергов му е промил главата с приказки, че такива като Корнелия са му виновни за провала /понеже на Гергов му отърва да я бутне, за да се върне и да цоца от партията/ и той на реваншизъм се засили. Горделив човек, какво да ти кажа?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker