Има моменти... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има моменти...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3854 пъти
Има моменти в човешкият живот..

Твърде интересни моменти,

Моменти в които не знаеш кой всъщност си, за какво всъщност живееш.

Това са онези, тежки мигове, мигове на пълна скръб, болка и огорчение. Мигове в които се чувстваш отпаднал и безполезен, с разяждаща отвътре, изстинала от болката душа.

Оглеждаш се, и виждаш как поредният слънчев ден, отминава тъй тежко и самотно от животът ти, с това разбираш че е отминал още един ден от жалкият ти живот... отминал, без да разбереш нищо от него, без да почувстваш никаква емоция, нито радост от него.

Настъпва отново тежката и мрачна нощ, стоиш до късно пред самотния монитор, и сърфираш из нета, слушаш тъжни песни, напомнящи за болката от която толкова силно горчи. Настъпва ранна утрин, чувстваш се вече безжизнен и тръшкаш полумъртвото си тяло за пореден път в самотното легло, въртиш се дълго, потънал в размисли и страсти, накрая заспиваш и се отнасяш в страната на безумните и тежки кошмари.

Проспиваш половината от деня, будиш се, и правиш кафе, но няма с кой да споделиш кафето, пиеш го отново сам, пред компютъра. Обгръща те отново мрака гъст, но не какъв да е мрак, а точно онзи най-тежкият, онзи който е в душата ти, и който като тежка болест те изпива, и погубва и последните ти сили!

Поглеждаш навън, чуваш глъчката на разни младежи, к'ви младежи, по скоро идиоти, които живеят ей така, по ръба, за да разбиват, разрушават и погубват, но с болка в сърцето осъзнаваш че те са по щастливи от теб, осъзнаваш че точно те, макар да не заслужават, но имат това което ти нямаш. Имат приятели, имат приятелки, забавляват се... смеят се. А ти стоиш там свит в ъгъла, надул тъжната музика, и искаш да заплачеш, но уви, не можеш, дори сълзите вече не искат да текат от очите ти.

Става ти още по зле, чувстваш че се задушаваш, стоиш, а се чувстваш уморен и скапан, сякаш си бил на война. Гледаш как заслабваш, психически и физически с всеки изминал ден, страхът те е обзел напълно, изпитваш антипатия към целият свят, всички те мразят и те гледат със злоба, съсипват всяка възможност да бъдеш щастлив.

Толкова е тежко, толкова е болезнено, толкова е тъжно! Усещаш че повече нямаш сили, не можеш да заговориш никого, изчерпан си, нямаш реплики, безсилен си, да направиш каквото и да било , искаш да умреш, но усещаш че си пълен страхливец ., държиш ножа но не можеш, нещо те спира да се надупчиш, и да сложиш край на страданията си.

Жадуваш да си имаш приятелка, осъзнаваш че си готов на всичко, за да отдадеш живота си на своето момиче... но къде е това твоето момиче?! Него все го няма, момичетата те подминават, ти се чувстваш пренебрегнат, виждайки как те отблъскват а в същото време си избират грешни хора за техни приятели.. Питаш се, Защо по дяволите нито едно момиче не изпитва някакъв интерес към мен? Може би щото съм шибан тъпанар, страхливец и слабак, а жените обичат силните мъже нали?

Е, аз не съм силен, аз съм мрачен, с ограничени възможности, но мога да обичам, мога да дам всичко от себе си, ако срещна жената на животът си. Но няма жена, няма щастие, и няма смисъл, за такива като мен, сам самотник, в мрака, така ще си умра, недокоснат от живота, сразен от съдбата, и неразбрал нищо от истинското щастие.

Какво да правя с тази огромна любов която тая в душата си, след като никоя не пожелава да и я дам. Защо ми е това количество любов, щом то не може да бъде отдадено на никое момиче? По добре да не обичам, да не бъда обичан... по добре е просто да ме няма. Но боли, боли и не спира. Аз искам да бъда обичан, просто заради това което съм. Аз искам да открия смисълът и да бъда мъничко щастлив.

Искам добрите момичета да не попадат в ръцете на шибаните изроди, защото те само ги съсипват, искам добрите момичета да се отдават на момчета с моята душа... защото само ние, безсилните хлапаци, сме способни на любов и можем да дадем от себе си всичко.

Осъзнавам че проблемите ми са много, проблемите ми нямат край, когато шибания бог ме е създал той не ми е дал нищо, а ми е отнел всичко! Отнел ми е мъжеството, отнел ми е контактността с хората, отнел ми е възможността да се приспособявам и да откривам своята среда. Аз съм просто един никой, борещ се за нещо, но вече и аз не знам за какво.

Имам там някакви идеи, имам някакво момиче изградено от мойто подсъзнание, но май само в съзнанието ми това момиче съществува. Осъзнавам че в реалността го няма. Няма ги вече онези, истинските момичета. Няма вече и такива като мене... толкова ощетени и смазани от живота, а всъщност толкова отдадени от чувството си да направят някого щастлив.
Тежко брате, тежко... как да живееш, след като отвътре отдавна си умрял. Как да продължиш, заради какво, заради кого... ЗАЩО ?! ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: b2424c5a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   “Жадуваш да си имаш приятелка, осъзнаваш че си готов на всичко, за да отдадеш живота си на своето момиче... “

И плашиш страшно - ако една жена усети, тя се страхува от такова обвързване. Едно е да ти го каже мъжът ти след 20 г. брак, друго е да усещаш или да ти го каже някой вчерашен... Аз също бягам от такива момчета като автора, защото не искам някой да отдава живота си за мен, нали аз трябва да се откажа така също от своя? Коя жена иска да бъде с такъв?

“Искам добрите момичета да не попадат в ръцете на шибаните изроди, защото те само ги съсипват, искам добрите момичета да се отдават на момчета с моята душа... “

Значи са изроди другите мъже, които имат приятелки ли? Да, в една връзка има винаги търкания, има понякога и наранени, но „изроди“? Моля ти се!
Колкото до душата ти... ами всеки има красива душа, не може да се считаш за по-добър от другите, а в същото време всички да странят от теб. То си има причина.
В ТЕБ САМИЯ

Промени се, отвори се към хората и ще спечелиш!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9bb1925279
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено има някаква причина да напишеш това. Не говоря специално за твоето момиче, но има нещо, от което се страхуваш, за да го признаеш. Страх те е да не не упрекнат или да те намразят... не знам точно. Но всъщност и аз се чувствам по същия начин. Не усещам нищо, не ми пука за никой, не искам никой. Искам да съм сама. Да си усиля тъжната песен докрай. Да се радвам на хората, които са щастливи и да се самосъжалявам дори. Да осъзнавам колко жалко е същрствуването ми.
Но виж света от хубавата му страна. Аз не мога. Поне ти го направи.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a9bc9b4656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, прав е, че са изроди. Защото жените тръгват с тези, които ги заговарят, а те обикновено са отрепки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a9bc9b4656
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отделно българките са долна сган и не си заслужават като жени. Те да едни от най-неверните жени, само рускините са по-големи (леки жени) от тях.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3ff28bcb8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Темите от този род са едни и същи и не зная кой ги пише. Съжалявам, но е така. Момичетата били ходили по изроди, но го отричам, но се споменава за пореден път...
Номер 1 е права. Просто ако някое момиче ти хареса, не очаквай нищо. Може да не се получат нещата, може да станат за известно време, може и да е по-сериозно. Просто не зная как като видиш някакъв човек и си казваш, че искаш да му дадеш живота си, без да знаеш дали на теб или на него наистина му се иска. За да се взимат такива решения, трябва да мине повече време(поне според мен).

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d163157edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Една жена: Е, аз съм рускиня+българка в едно. И уверявам № 4, че никак не съм лека, а напротив... От тежката артилерия съм. И уважавам точно такива мъже като автора. Защото колкото по-затворен е един мъж, толкова по-чувствен и себеотдаден на половинката си е. Точно такива мъже са готови и способни да създадат семейство и да се грижат за него, да дадат живота си за него. Само че... Жените от моята "порода" са на изчезване, така, както изчезва моралната и ценностната система в Обществото. И това е световна тенденция...
Мога само д поднеса своите адмирации за равносметка на Автора, да го поздравя за проявената смелост и да го насърча. Човек не бива д се отчайва, независимо на каква възраст е и какво е преживял. Човекът е стадно животно - живее и умира в стадото САМ. Не спирай, не се отчайвай да търсиш сродна душа, защото нея ВИНАГИ я има, но трябва да я откриеш. А може би е пред очите ти, в ръцете ти, а ти не осъзнаваш и я отблъскваш? !
УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c379a1ae7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   , , Осъзнавам че проблемите ми са много, проблемите ми нямат край, когато шибания бог ме е създал той не ми е дал нищо, а ми е отнел всичко! "
Да знаеш, колко гадно ми става като го чета това, мога да твърдя че разбирам от психология, искам да го завърша, разпознавам депресия, разпознавам и момента преди нея... ти къде си момче.

Виж господ дава равно на всички, а ние си изиграваме картите. Сама съм се прецаквала милион пъти, господ не ми е виновен. Съжалявам ако се чувстваш сам, съжалявам ако изпитваш болка, радвам се че не те е страх да си го признаеш, но ти сам си живееш живота. Сам решаваш какъв да бъдеш, не съществува отговора, , Не мога! ". Понеже от не мога и нямам желание да опитам разликата е огромна.

Проблемите ти идват от ниско самочувствие, винаги е така, психиката е най-важното нещо в човек, оттам е характера, оттам е и самоуважението.

Аз пък не позволявам да изпадна в ями като теб, имам смелостта да се наръгам с ножа, готова съм да се самоунищожа за да предпазя сърцето си от грешна половинка. Получавам наименованието кучка, приятелките ми казват, че съм много силна, а аз понякога искам просто да не ме приемат като силна и безчувствена, а като човек. Всяка крайност с проблемите си, отпусни се не си първи нито последен, трябва да поговориш с някого и да имаш повече време за себе си, да се поглезиш малко. Света може да те почака за 10 минути да си събереш мислите, нали?
Успех, впрочем- момиче без пълнолетие.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6a6257cafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От Автора: Много бих искал, и бих се радвал да си пиша с момичето под коментар номер 2. Мисля че е човек като мен, и вероятно би ме разбрала най-добре. Благодаря ви за коментарите които направихте. Има истина в това което аз пиша... има истина и във вашите коментари. За жалост се чувствам страшно кофти, и депресията някакси е обхванала психиката ми. Просто много от нещата не си обяснявам, и много от нещата ми тежат. Искам да ги разбера но просто не мога. Всичко е сякаш нереално и измамно. И аз просто не виждам вече смисълът.
Ето моята електронна поща: ...............

Модератор - не публикуваме контактни и лични данни. По изключение може да публикуваме временно само мейл адрес, който не е свързан със скайп и фейсбук профили, както и с други профили в социални мрежи (youtube, myspace и т.н.), но Вашият адрес не отговаряше на това условие.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6a6257cafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От Автора: Модератор, извинявам се за забележката но точно мейлът който постнах тук, е електронната ми поща в абв. Та, защо тогава не го публикувахте? Нали емейли допускате? ! Коригирайте се моля ви!
Поне тоя емейл ми публикувайте, който е, Aytside@abv. bg
Извинявам се за забележката но, имам нужда да общувам с някои като мен и не виждам проблем в това :)

Поздрави.

Модератор - ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ публикуваме мейли, но посоченият от Вас имаше акаунт в скайп. Имаме условие това да не е така. Субективно решаваме кой мейл да публикуваме. На агресивни потребители обикновено не го правим. Извинявам тона Ви, но просто не е това начинът. Все пак имам разбиране, моля да напишете тук под формата на коментар, кога да бъде изтрит мейл адреса.
Съвет - опитайте в сайтове за запознанство, в социални мрежи, тук целта е друга.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6a6257cafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6, поклон ти правя!! Бях загубил надежда че съществуват момичета като теб.. А това че си Българка+Рускиня е много хубаво, защото и Българите и Руснаците са много красив народ. Пожелавам ти успехче, и мерси много за подкрепата! Бъди това което си! Бих се радвал да си пишем.
От Автора :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dc3dd3f16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не разбирам този тъпизъм на модераторите за ограничаването на мейлите. Когато хората искат да контактуват, искат да се свързват и сприятеляват с вероятно сродни души. Те ще решават като вездесъщи, че еди кой си мейл не отговарял на условията. И ще замоля пак модераторите да ми одобрят коментара.

Модератор - опитайте в друг сайт, ние не сме социална мрежа или форум, където може да се свързвате с други потребители. Това е политиката и замисълът тук - анонимно споделяне. Освен това се опитваме да предпазим потребителите си от педофили и други хора с криминална енергия. Когато потребителите ни споделят най-интимните си мисли и проблеми, неосъзнато дават много добра база на такива хора.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 559d2e6065
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аха, значи всичко било заради педофилите и криминалната енергия, сега разбрах. Да не повярваш колко много престъпници събира сайта ви...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 64377c2970
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нужно ти е цялостна дълбока промяна на светогледа, както и активни действия (пък макар и с риск да търпиш провали) !!!

Този сайт може да ти е полезен, сподели проблемите си тук. Ще ти дадат насоки:

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showforum=157

Чети езотерика, психология (има книги в интернет, книжарници, библиотеки), чети духовни и психологически статии, статии с вдъхновяващи мисли. Обърни се към себе си, научи се да медитираш, да се молиш, прави си самовнушения, самоанализи, гледай по - позитивно на себе си и на света, себепознай се, добий по - обективна представа за себе си и хората, дарявай любов на хората (не я дръж само в себе си, Бог ти я е дал за да я даваш на други хора - любов може да се проявява не само към интимен партньор; намери начини да си полезен на себе си и на хората, усмихвай се, подхождай добронамерено, рискувай), стреми се да вършиш нещо полезно, натоварвай се физически ( работа, спорт), намери си работа (ако нямаш такава), опитай се да си повишиш професионалната квалификация, рискувай, ако паднеш - изправи се, ако трябва изправяй се отново и отново, рискувай, бори се, предолявай страховете си, себепознавай се. Виж сайта, за който ти дадох линк, сподели проблемите си там, там има специалисти. Потърси информация за следните неща (пусни търсене) : сила на мисълта, самовнушения, луиз хей, позитивно мислене, вдъхновяващи мисли. Ако имаш пари, ходи на терапевт, вземи си домашен любимец и го дарявай с любов. Научи се да се харесваш и обичаш повече - има начини, по които да се научиш. Търси и ще намериш.

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showforum=157

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker