Животът ми е пълен провал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Животът ми е пълен провал
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1439 пъти
Започвам с шокиращата новина, че съм жена на 30, която все още не е имала истинска връзка и очевидно, все още съм девствена. Да, срам ме е да го призная. Знам, че ще бъда критикувана, но това е положението. Нямам истински приятели. Мислех, че имам, до момента в който не се оказа, че ми говорят зад гърба. Явно вината е в мен. Не успявам да задържа нито приятели нито връзка. Разбира се, че съм опитвала да срещна мъж, с който да се обичаме и разбираме. Но и това е приключвало с лъжи - обещания, че ще дойдат, че ще бъдем заедно, но това никога не се случи. Изневери, подлост, лъжи...ясно ви е. Пълен провал съм, наистина нямам нищо зад гърба си освен неизживяни години и грешни избори. Никога не съм имала самочувствие, чувствам се винаги ненамясто и аутсайдер. Не мога да се отпусна, не мога да бъда нормален човек. Знам, че звучи смешно, но за мен стана ли на 30, това е края на младостта ми. Една неизживяна младост. Хората ще гледат на мен като на човека, който се радват, че не са.. Много съм отчаяна, дори не знам за какво живея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: cb92642577
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей, момиче!
Спри да се съжаляваш и да се приемаш за провал. Това е първото, което трябва да направиш. Възприемаш себе си като неуспешна, нежелана и т.н. Със сигурност си имала някакви обожатели, но очевидно имаш проблеми с доверието към другите хора, а и със самочувствието ти.

Просто не живей в калъп. Всички, които сме се раждали на тази земя, имаме различен живот. Ти ще имаш своя, аз моя, този, който ни чете неговия си. В различни моменти ще изпитваме различни емоции, ще сме на различни места и ще сме на различно място в развитието си. Животът е разнообразие, хубаво е, когато хората се различават и имат индивидуалност.

Но сега по темата, да видим как може да сме ти полезни. На първо място - как прекарваш дните си? На омразна работа, не работиш и стоиш вкъщи? Ако това е така, тогава моментално го промени. Нуждаеш се да си сред хора, да се забавляваш.

На второ място - какво правиш ти за себе си и развитието ти? Повишаваш ли квалификацията си, стараеш ли да се развиваш? Не тъпчи на едно място, а се погрижи за себе си, да станеш по-добра от преди. На 30 години си, имаш толкова много време. Хващай се в ръце и действай. Развий се, докажи се на себе си и ще видиш колко ще си желана и успешна.

Ако в момента не разполагаш със средства, чети книги от интернет, гледай полезни видеа в ютуб. Безплатни източници много - просто започни да ги търсиш и да се учиш истински. И ще.видиш - крачка по крачка как ще станеш готина, усмихната, осъзната, обичана и ще ти се възхищават хората. :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d9b789376c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   С какво се занимаваш??? Много хора са като теб - без връзка, без нормална среди и приятели. Много от тях обаче намират смисъл в работа, хоби, общуване с роднини. Толкова мъже има сами полудяват... как все се разминавате. Свалете малко критериите, де.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 480fed4db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   "не е имала истинска връзка и очевидно, все още съм девствена"

Според мен поне 90% от хората около тази възраст не са имали истинска връзка, но това не значи че са девствени... Има една приказва fake it, till you make it. Това е мотото на обществото в което живеем. Това че ги гледаш отстрани останалите уж шляпат насам-натам радостни... не значи, че са такива наистина.

В днешно време истински взаимоотношения са голяма рядкост. Не само с другия пол, но и приятелски. Човек трябва да се ориентира към други аспекти на живота. Повечето ги влекат барове и секс. Други - кариера. И то май няма кой знае какво. Ще те разочаровам, но живота не е кой знае какво... Просто фантазиите ти са се разбили. Яисто житейски, всеки ден в който нямаш здравословни проблеми и имаш ядене на масата... си е успех. За какво живееш? Защото мама и тате са правили секс, не са останали "девствени". Реалността е, че си измисляме разни неща за живота, просто за да го осмислим, защото сме поставени пред свършен факт. И колкото по-нереални са тези неща, толкова повече страдаме. Повечето го живеят както трябва обаче - повърхности, стига да имат "нещо" да ядат и ебат - са доволни. По дефиниция - това е животното, и това е живота.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b158f900b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Да, много хора има сами като теб, но сигурно си в някое малко населено място, поради което не можеш да го осъзнаеш. Премести се в някой голям град - така ще имаш и повече възможности за нови познанства. Дишай спокойно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8db152d8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Спокойно... аз съм даже по зле и от теб. Мъж на 37 също девствен като аз дори не съм имал и изневери, подлост и лъжи, защото никога до сега не съм имал приятелка в живота си. Цял живот сам. Плюс безработен в момента. И без кола. На издръжка от родителите. Без приятели и самочувствие. Причините за провала до момента може да са най различни.... като магия в къщата заради която да не ти върви в живота, до най различни. Но да знаеш, че винаги има смисъл да се живее... и все някога ще дойде и доброто и нещата ще се наредят. :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 485b1676b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката към №5: Би ли споделил защо си в това положение? Виждам, че и двамата имаме сходна съдба, да кажем, или поне подобни избори в живота сме правили, но каква е твоята причина никога да не си допуснал човек до себе си? Би ми било полезно ако споделиш малко повече..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 75d4e4a2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   До 5

Магия в къщата ли?

Хората са два вида - едните мислят, че друг им е виновен и вторите са тези, които знаят че те носят отговорността за действията и постъпките си и щом нещо не се е получило при тях, значи трябва да потърсят грешката в себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 17358e9191
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако си долу-горе свестна и що-годе красива, те взимам веднага!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c0ff6b263a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, не казваш защо така са се развили нещата. Не вярвам никакви мъже да не са проявили интерес към теб. А ако не са - явно не се показваш достатъчно. В момента има огромеееен глад за жени. ОГРОМЕН! 1/3 от мъжете до 30 са девствени и те, искат да имат връзки, искат да правят секс.Търсенето на жени е просто невероятно. Има жени, които трупат десетки хиляди "обожатели" в инстаграм и фейсбук да си помпат крехкото самочувствие чрез тях (глупава стратегия впрочем, но го има).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 485b1676b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Защо така се случи при мен...ами, лош късмет, липса на самочувствие, самокритичност, лоши избори на неправилни за мен хора. Общо взето комбинация от всичко. Не мисля, че е имало мъж, който някога да е бил влюбен в мен. Случвало се е да проявят някакъв интерес, но общо взето са били мъже, които бяха готови да са с всяка, само и само да не са сами. Не предразполагам мъжете да се влюбват в мен - не играя роли, не се "контя" за да впечатля. Не изглеждам като типичните съблазнителки. Не бих могла да давам оценка на външния си вид, нито съм красавица, нито съм грозна, просто съм обикновена и невидима. Колкото до това дали съм свясна - опитвам се. Опитвам да се поставям на мястото на другите, да не наранявам никой умишлено. Давала съм много шансове на мъжете, към които съм имала чувства и които са ми давали празни обещания, но истината е, че не само те са ме предавали. Аз предавах себе си като се примирявах с лошото им отношение, защото не вярвах, че заслужавам нещо по-добро. Все си мислех, че няма какво да предложа на един мъж, защото има толкова други по-добри от мен жени (според моите представи). Това донякъде отговаря на въпроса ви. Знам, какво искам от един мъж, но не знам как да го намеря или изискам, а дори да го намеря все мисля, че подобен човек никога не би погледнал мен. Интровертна съм, не се сближавам бързо с някой..трябва ми време за да се отпусна. Не съм от отези социални хора, които могат да имат хиледи приятели и познати. Някак за останалите хора е толкова лесно да намерят човек с който да са, а на мен ми се струва непосилна задача...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker