Какви са вашите хобита? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122779)
 Любов и изневяра (30156)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какви са вашите хобита?
преди: 3 години, 8 дни, прочетена 1504 пъти
Главно задавам този въпрос към интровертите или към хората без много приятели. Интересно ми е какви хобита имате?

Не задавам този въпрос безцелно просто ей така защото ми е скучно и нямам какво да правя. Имам зависимост към интернет и искам да си намеря хобита които да ме отделят от екрана.

Може би ще си кажете "Излизай с приятелки." ама аз имам само две приятелки. Едната е почти на моята възраст(на 16 е, но след месец прави 17), другата е две години по-малка от мен. Голямата си има работа. Обаче нейната работа има един почивен ден на седмица. Шест дена работи и един почива. През този един ден тя само си лежи и спи защото е изтощена. По-малката смята догодина да почва работа догодина като мен. Но тя си има и приятел. Заради гаджето и тя ме игнорира. Разбирам я до някъде, но не е честно първо да ме пита дали искаме да излизаме и после да ми пише че няма да може защото ще излиза с гаджето. Често прави така. Излизаме един път на седмица. Аз сутринта и следобед ходя на фитнес. През останалото време съм на телефона. Имам проблеми с очите заради това. Сега разбрах какво е зависимост. Колкото и да мразиш нещо понякога си толкова пристрастен че не можеш да спреш. Давам себе си за пример, мразя интернет, презирам интернет от дъното на душата си, но съм пристрастена. Тук съм писала за това и сте ми казвали да си намеря хоби, но не знам какво да е то. Та искам да разбера какви са вашите хобита.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 дни
hash: 03876da740
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Фитнес (лостове), ролери (слалом), катерене на стена, планинарство (7-8 часови преходи) и скачане на въже.
Ако/когато имам възможност бих тренирал и борба или някакви танци било народни или други, но засега това са просто идеи.
Ако и ти започнеш работа по 5-6 дни в седмицата като приятелката ти и си намериш хоби няма да имаш особено много време за интернет.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 5edfe03c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Ами... бих ти пропоръчал да правиш нещо креативно - с ръцете и ума си. Това "излизай с приятели" е адски банала и изцяло консуматорска и безделническа простотия! Хубаво е човек да се социализира (с приятели), но едва ли шляенето с разни типове насам-натам ще подпомогне техническото, спортното, духовното, естетическото или какъвто друг вид развитие се сетиш...

Защо, примерно, не се пробваш в областта на аудиото? Има група от хора, любители, които се опитват да извлекат от записите всеки детаил, всеки нюанс и да докарат изживеването (слушането) до умопомрачителна реалистичност! Но дори крайният резултат не е толкова важен, колкото пътя към него. По този път човек научава страшно много нови неща - за себе си, за възприятията си, за света като цяло... Преодолява разни самозаблуди, предубежения и масово наложени вобществото заблуди, абе невероятно е...
Можеп да започнеш от тук: http://forum.bgaudio.org/

Горното е само едно предложение. Има още хиляди: пиротехника, байкинг, отглеждане на екзотични растения, любителска астрономия, строителство, ако щеш дори компютърен хардуер, и каквото още се сетиш!

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 546b229ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Аз обичам да чета книги. Вариант е или да се регистрираш в библиотела, или да си вземеш четец (Kindle / pocketbook или друг): и да си ги сваляш от интернет. Щом си злв с очите, може да пробваш и книги за слушане.
Също така шия гоблени, но това ъщо товари очите. Приятелят ми обича да играе шах. Аз да свиря на пиано. Пробвай рязлучни неща и виж какво ще ти допадне. Има хора, които редят пъзели или рисуват, занимават се с грънчарство.
Просто трябва да опиташ и да намериш своето :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: e183c5c013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Моето хоби е да играя табла. Член съм на един клуб и всеки свободен миг прекарвам там. Имам сериозна работа, но печеля доста добри пари и от табла. Само, че това е чист хазарт и е сериозна пречка за развитието на личния живот.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: e3513b99c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Обичам да играя шах, това е страхотно хоби ако ти е скучно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 дни
hash: ff8d2a8b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Преди ковида целта беше да еба жена от всяка държава в света(бях обиколил европа и малко от азия). Ама засега съм се ограничил до всеки 50 хил. град в българия. Добре върви хобито ми засега

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: bee40302c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   През годините съм се занимавал с различни хобита, то и сега имам доста, но основно си ги определям като 4: Фотография - снимам разни неща и си играя да ги обработвам в Lightroom/Capture One и други програми да станат готини; Свирене на китара - вече доста години ми се насъбират свирене на музикални инструменти, но най-много напреднах на китарата, макар че съм ходил на уроци и по барабани, кларинет, саксофон; Актьорско майсторство- от малък си ме влече и сега ходя на импровизационен театър защото ме мързи да уча реплики, имаме представления пред хора отвреме-навреме и си има тръпка; Спорт и танци - предните годините основно фитнес и суинг танци, но напоследък все повече се насочвам към бягане, а танците си остават. И разбира се - обичам да чета, да гледам филми, да излизам с приятели, като повечето хора.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: c26390276e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Антики и класически мебели, кулинария, коли и хубави пури. Интересувам се от история. Малка част от нея притежавам и в домът ми. Обожавам епохата на ренесанса. В свободните ми дни обичам да обикалям антикваряти и магазини където продават класически мебели, честърфилд, барок, неща от викторианската епоха. В Германия има пазари всяка неделя където немците си продават ненужните неща от в къщи между тях има и доста интересни неща на около сто години и повече.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 4b849c3b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Моето е шах. Аз играя шахмат още от малък и съм много добър. Баща ми ме научи като малък, той е много добър нямаше кой да го бие, но от 15-тина година вече аз бия редовно. Също играя и в интернет има един международен сайт преведен на всички езици и напълно безплатен - плейок сом. Там има и турнирчета, че е по интересно с тях. Но главно предпочитам да играя шах на живо а не виртуално. Но като няма с кой на живо, а на бащата вече рядко му се играе, цъкам в тоя сайт.
М 37г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: d096a8aad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 27 години съм. Също интровертен и без приятели в буквалният смисъл. Общо взето от 10 години съм в депресия и ме мога да се заема с никое хоби, а преди това имах много. Просто когато ми остане свободно време рефрешвам новинарските сайтове и се ровя в ютуб. Губя си времето за неща, които ме могат да се нарекат хоби.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8127b8c96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Рисувам и уча История, макар че второто го правя и професионално. Занимавам се и с доброволческа дейност. Помагам на хората.
Работя 2 месеца в годината в държава, в която са най-високите заплати в света, събирам за 2 месеца 14 000 лв и с парите цяла година се отдавам на хобитата си и на университета в България

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6fb1d0a94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моите хобита са малко по-странни. Едното е, че чета книги по химия, понеже много обичам тази наука и понякога се опитвам да решавам задачи. Даже бих се опитал да реша някакъв тест по химия ако намеря. Другото ми хоби е географията, тази наука също много я харесвам и от време на време си взимам и за нея книги от библиотеката и чета.
На 22 години съм, преди не проявявах чак такъв интерес към химията, но след като завърших средно, нещо ме накара да заобичам тази наука :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4b849c3b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 11, здравей, аз съм номер 9, ако можеш уреди ме и мен при теб в тая държава, па дори и за по малко пари. И аз съм по сезонните работи в чужбина, тъй като не съм работохолик и не мога да работя на постоянна целогодишна работа. Просто не мога 12 месеца. В България не ми се работи, защото работата много а парите малко и няма смисъл нито желание. По добре в чужбина за по няколко месеца. Иначе аз съм много добър по История, винаги съм имал шестици по история и съм бил любимец на учителките по история....и в основното и в средното....яд ме е че не записах история в университета а се подведох по икономическите специалности. Имам учебници история на България и други, в унито влязох с история...мога да ти помогна за това. В чужбина съм бил сервитьор няколко сезона....в студена кухня също и от тоя ресторантьорски сектор все. В рисуването обаче хич ме няма. Обичам разходките в гората и гледам да пазя природата но има много лоши хора в България...постоянно я секат и си хвърлят боклуците..и неразбират от забележки, а горски няма. В момента съм безработен тъй че ако може да помогнеш, дори и на непознат в интернет, ще съм ти безкрайно благодарен....дето се казва за цял живот...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8dcb536db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 13

Хахах, чу за многото пари и веднага се закачи на куката. Вече сигурно си го представи как взимаш 7 бонбона на месец, както хората си представят, че ще спечелят от тотото. А това дали можеш да предложиш умения и труд, които да струват толкова пари, изобщо не ти минава през главата. И приравняваш постоянната работа с работохолизм, пък ти "просто не можеш 12 месеца", но пък 2 са ти предостатъчни. Иначе веднага намери да наплюеш България, евала. Много ни е лоша държавата, 2 месеца бачкане не стигат да се издържаш за година. А като учиш икономика, толкова ли не те научиха, че за да има икономика, трябва да има обмен на стоки и услуги. Ако не работим и си викаме "ай да ни уреди някой от интернет на 7 бонбона на месец" икономика ще има някой друг път.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f03dd003a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Опитвам се да разбера законите на вселената. Чета постоянно разни статии и мнения. Прочел съм много книги в живота си, но ако знаех тогава това, което знам сега, щях да си спестя това усилие. Също - искам да развия собствената си креативност - да пиша, да рисувам - мисля, че на каквото и ниво да са писаниците ми пак е по-добро прекарване на времето от гледане на безсмислени предавания. Та опитвам се да се развивам по някакъв начин.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d7386ae38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 13, от 11. Хубаво е, че ти харесва историята. Започни да учиш обаче и български, защото определено ти куца. Парите идват при човека, когато той се развива, когато изгради в себе си качества и умения. Това трябва да ти е на фокус. Ако го направиш, един ден сам ще стигнеш до това да изкарваш толкова пари. Най-добрата инвестиция е придобиването на знания и добродетели

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker