Превзели блока... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Превзели блока...
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 721 пъти
Да, напълно превзет блок!
Наскоро се нанесохме с приятелят ми под наем в кв. "Лозенец". Блокът е 10-етажен. 9-тият и 10-тият етаж се ползват от три сестри, стари моми, които живеят заедно и са превзели блока. Апартаментът им е нещо като мезонет. От съседка научих, че и трите работят в съдебната система, едната е била прокурор, а другите две - адвокатки. Проблемът е, че са твърде властни в кооперацията. На 8-мия етаж сме, точно под тях и постоянно слизат да ни тропат на вратата, да ни упрекват, че малката ни дъщеричка много плачела, да я успокояваме, да млъкне....а да запушим устата на 6 - месечно бебе ли? И трите са груби, невъзпитани. Не поздравяват никого, като няколко пъти сме се разминавали, и нито дума от тяхна страна. С това сме свикнали. Те никой от блока не поздравяват де. Съседката сподели, че никой не смее да им каже нещо за поведението им, защото директно тръгвали със заплахи и скандали. Посъветва ни да не се занимаваме с тях. Върхът беше като една вечер и трите се изредиха на вратата ни, за да ни предупредят, детето да млъкне, или викат полиция. А как никой друг съсед досега не се е оплакал от бебешките неволи на дъщеричката ни, а все те. Хора, не се издържа вече. С приятелят ми се опитваме да постъпваме цивилизовано, да сме добри с тях, но те зорлем усложняват положението. Брокерът в началото ни предупреди, че имало някакви жени в блока, които налагали контрол от тяхна страна, но не знаех, че ще се окаже чак такъв контрол. Това всъщност не е контрол, а изблици на гняв, злоба и завист от тяхна страна. Не мислим да се местим, защото сме запланували да си вземем апартамент скоро. Но засега ще останем тук под наем. За жалост откакто сме тук нещата с тези три женици ескалират. Злоупотребяват с власт. От съседката на нашия етаж, която се оказа много мила и разбрана жена, също научихме, че и едната от тези три съдебни корифейки, заплашвала със затвор. Чудим се в цивилизован блок ли попаднахме, или в съдилище?
Няма оправия с тях. Съжалихме, че дойдохме тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6ccd3cabb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ми и другите хора не издържат без секунда спокойствие от дерящи се лапета и нахални родители мислещи си, че като са изтърсили едно лапе и са с повече привилегии от другите.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 89a3dee47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами какво да ти кажа,на всеки може да се случи,хубавото във вашия случай е че е временно щом ще си купувате апартамент,няма да ви се налага да ги виждате повече и това ще ви остане просто един спомен,но за момента трябва да потърпите,това е положението.И не забравяй след всяка буря идва слънце ;)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3b16ec8319
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   А приятелят ти какъв мъж като не може да се оправи с три жени? Вместо да се подпичква да вземе да си влезе в ролята мъж да защити семейството си.











Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 26da778896
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Сигурно са незадоволени, прати приятеля ти да ги оправи и ще са кротки

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fc8952efce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами пуснете и вие някоя жалба срещу тях за тормоз, върнете им го. Колко пък връзки да имат, да не са босове на мафията?

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a9a25e9024
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Злоупотребяват с власт" - там е слабото им място.
Следващите 2-3 пъти като ти се изреждат на вратата, ти направи дискретно видеа. Да им се виждат лицата и да се чуват добре.
После просто публикувай и че видиш как бързо ще се кротнат като станат "известни". Никак няма да е готино за две адвокатки и една прокурорка подоба слава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 469b213545
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Номер 3 ми зема буквите от клавиатурата. Какви мъже си хващате страх ви е от три жени че ели да ви викнат полиция на мене през седмица викат такива злобни съседи. нека викнат нищо немогат да ви направат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker