Поздрав към всички не/"ваксинирани" от Ерик Клептън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Поздрав към всички не/"ваксинирани" от Ерик Клептън
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1784 пъти
Видяхте и чухте ли новата му песен?
Ети клипът: https://youtu.be/dNt4NIQ7FTA
За всеки случай и така можете да я потърсите: This has gotta stop
За сега я има все оше в ютуб...

Аз само ще добавя:
Спомнете си кои/какви бяхте преди да ви кажат кои/какви трябва да бъдете!
Хубав уикенд на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: c33abb2d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Ерик Клептън, както винаги, интелигентен и точен. Джо Лин е на същото мнение. Има интелигентни хора с фини души в музикалните среди. Мисля, че Джими Морисън щеше също да се разбунтува.

Поздрав за теб с една стара песен на Джо Лин за контрола и новия световен ред - Babylon https://www.youtube.com/watch?v=JRZvk7cvu0Q.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a8ae4012ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Не, аз ще се ваксинирам при пандемия, сега не е опряло до ваксиниране. Когато имаше 500 млн загинали от Испански грип, тогава е трябвало да се искат паспорти. Сега по света има 4.5 млн. Изглежда, че тия дето си играят на вирусче ;) май са преценили, че пикът на невежеството е настъпил. Къде са 500 милиона загинали, къде това сегашното, айде моля ви се. Доброволно си потъпквате свободите. Няма как да стане.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6596f0471b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Доживях един необразован музикант да ми „спуска отгоре с песен“ как да живея и как да действам – голям авторитет, няма що; вероятно има 50 на брой научни трудове, още толкова изследвания в областта и е доцент, що се касае до инфекциозни болести и тяхната превенция, нали така?

Аман от глупостите ви!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9d8d299f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

4.   До всички подкрепящи ваксините и настояващи всички да се боцнем: Вчера в автобуса стоеша възрастна жена, цялата беше в синини и отоци. Докато пътувахме, на няколко пъти и потече кръв без причина от капилярите на краката, която трудно спираше. Седящите около нея я попитаха дали е добре и има ли заболяване. Жената със сълзи на очи каза че преди дни са и били втора ваксина модерна на пазара без изследвания. И от тогава получавала кръвоизливи. Докторята я насочили към втора градска. Аз пък искам да попитам въпросните докторя: Като бодете наляво и надясно и съветвате всички ни да го направим ще понесете ли последствията на смъртните случаи, на хронично болните, на възрастните с придружаващи заболявания? Кой ще носи отговорност за здравето ни? Вие ли? Много загрижените да не лепнем ковдид, но да си идем от тромбоза? С какво тази невинна стара жена, работила цял живот за тая страна мизерна е заслужила да бъде опитна овца набодена видиш ли кво толкоз ще стане? Няколко хиляди души ще заминат, ще ги замажем случаите ще пишем ковид и готово. Уважаеми доктори, търгуващи със здравето ни: Тези няколко хиляди са наши родители, баби и дядовци, а вие ще ги убиете безмилосно и без да ви мигне окото. Това какви ви прави? И всички ваксари - съвест имате ли да задължавате хората да се набодат с неизледвана течност, за която отговорност не носи нито производителя, нито правителството, която я поръчва с широки пръсти, нито медиите които ви задължават, нито пък лекуващият ви лекар на когото се плаща сякащ сте просто парче месо? Човечеството си беше сбъркано и без ковид, но именно тази пандемия изкара на показ истинските лица на хората - алчни до смърт, безмилостни, жестоки и готови да убиват само заради няколкото нули в края на заплата им. Човешкият живот вече се оценява в 1000 лв. Толкоз. Моля модератор да одобри коментара ми, ако все пак има мъничко човечност и този сайт не е и той платен да подкрепя конспирацията, погубваща ни всеки ден.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 91768e2d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   3, а ти доцент ли си и колко на брой научни трудове имаш, като си толкова "образован" и и толкова голяяям авторитет? Той е велик гениален артист и е известен по целия свят, а ти можеш само да му дишаш прахта! Аман от ваш'та ковид мафия!

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e36f09e44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Н 1, благодаря, брутален е :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4f1077d88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Двама души починаха в Япония след поставена ваксина срещу ковид - http://www.bta.bg/bg/c/SK/id/2472789

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9dd7f988ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 4, това е тромбоцитопения най-вероятно. Често срещана странична реакция след ваксина. Не само от Ковид ваксина, а по принцип от всички ваксини може да се отключи. Рязко намаляват тромбоцитите в кръвта и започват т.н. петехии и кръвоизливи. Страшно е. Надявам се при тази жена лекарите да са овладяли състоянието й и да е добре вече. Ето затова не съм съгласна някой да те задължи да се ваксинираш, а в същото време никой да не носи отговорност за евентуалните последици върху здравето ти. Защото няма какво да се лъжем, риск е и все някой ще изтегли късата клечка. Онзи ден попаднах на статия, че в Испания болниците били пълни с ваксинирани възрастни и масово починали такива. Обяснението беше, че са с отслабена имунна система и затова при тях ваксините не действат. Добре, каква е логиката тогава тези хора освен риска от заразяване да поемат и риска от страничните ефекти на ваксината? По-логично е просто да останат по-изолирани, да се пазят.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f393852a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До 5 и 3

Въпросът е друг - какво е съобщението?

Наскоро Арнолд Шварценегер каза "Screw your freedom!"

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e9caf28658
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Индивидуалната свобода е най-голямото зло. Тя е причината за най-големите извращения , страдания и конфликти.
Тя трябва да бъде премахната. Свободен човек може да бъе само като е сам в гората.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2e66f4cfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз лично съм учила в университета за фармацевтичните компании и лекарствата една година! И мога да кажа, ужасяващи неща за тях!
1. Фармацевтичните компании са бизнес като всеки друг с поставени таргети, награди и подаръци за успелите да продадат най-много като те са коли и почивки. (Това не е тайна).
2. Едно лекарство/ваксина минава няколко стъпки преди да бъде направен доклад и да бъде предаден на здравното минестерство за удобрението му и ето тук малко хора знаят, че никой не наблюдава/проверява фармацевтичната компания за това лекарство/ваксина, т.е., самата фарма създава лекарстовто, тя прави тестовете и тя прави проучванията и изготвя докладите преди да ги прати за удобрението на ЗМ, което след прочитане ги одобрява.
3. От лабораторията до пускането на пазара едно лекарство/ваксина отнема между 7-12год.
4. Етапите са: 1. Лабораторно проучване и създаване (3г), 2. Първо тестване върху животни (1г), 3. Тестване върху хора 100човека (2-3г), 4. Тестване върху хора 1000човека (2-3г), 5. Изготвяне на доклад и пускане за удобрение (1-2г), и краен тест след пускане на пазара (1г) на базата на който се решава дали лекарството/ваксината да бъде спряно. В 80% от лекарствата/ваксината пуснати на пазара за тестване към крайният потребител се оттеглят от пазара и се спират поради странични ефекти и непостигане на добър резултат!
Само това трябва да Ви говори много колко резултатите от проучванията са манипулирани и непълни с реалната действителност на проучването. Защо се прави това? Защото за едно лекарство/ваксина фармацевтичната компания влага милиони и за тях ще е голяма загуба то да не бъде пуснато на пазара!

Знаейки всичко това, би трябвало да се замислите, че ако наистина ваксините се правеха с цел за по-добър живот и елиминиране на този така наречен вирус то:
1. Те щяха да бъдат безплатни а не да им скача цената с 5-6€ още на първата година!
2. Щяха да бъдат удобрени за ползване и фарма да поеме отговорност за всякакви странични действия - а те Не го правят(пише го в доклада им: това е ваксина пусната само за спешни случаи и ние не поемаме отговорност за всякакви странични действия или смърт причинени от препарата, това е личен избор.)
3. Щяха най-малкото да предпазват - а те НЕ предпазват! След ваксина вие трябва да продължите да носите маска и да спазвате дистанция, защото може да се заразите и да заразявате! Това е описано в доклада.
4. Ваксини не се поставят по-време на пандемия. Това е защото вируса се променя/мутира при всяко сменяне на приемника (човека).
5. Собствениците на фармацевтичните компании казаха ясно, че ще могат да дадат ясна представа за ваксините и страничните им ефекти след 2025г когато ще има достатъчно събрана data!

След всичко написано ще кажа едно голямо благодаря на всички които се решиха да се ваксинират и да бъдат ваксинирани! Това е геройство според мен.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 866f44c35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   https://m.youtube.com/watch?v=0m9dabcANl4
Един поздрав и от мен. Поздравявам ви с една българска песен, създадена от независим журналист, който обсъжда в ютуб канала си цялата тази пандемия някои други важни български въпроси. Заслужава си да му прегледате и другите видеа, след като чуете песента, докато още я има.

П.С. Някой трябвя да направи да можем да си слагаме рамка на профилната снимка във фб "аз не съм експеримент"

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4dca1c4f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   4 Много от докторите ни също са ваксинирани, никой от познатите ми няма странични реакции. Много лекари са,за ваксини те, просто при някои не се развиват добре нещата за съжаление. Точно това е проблема, че никой не носи отговорност и на много хора не му пука, ама зор, зор за ваксина.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f862d93a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Н 13, сигурен ли си, че са "ваксинирани"? С очите си видя ли именно от тези сустанции да си вкарват? Бас ловя, че не!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker