Хипотеза за Слави - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Хипотеза за Слави
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1710 пъти
Привет, в момента няма НИКАКВА обективна причина да нямаме правителство - имаме мнозинство от партии, които всички искат на думи поне да прекъснат корупционния модел на управление, да спрат парите (ни) за некадърни, но приятелски фирми...

Няколко факти

- ИТН доста се учудиха, че имаха толкова висок резултат. Не очакваха, това се видя.

- Всички партии решиха да ползват машинно гласуване на предните избори, което е по-лесно като организация отколкото избори с бюлетини - тоест - улесниха провеждането на избори.

- два пъти демонстративно ИТН предложиха неизбираеми личности в правителството - като нямаха мнозинство за да обезпечат това си решение. Тоест, предизвестено се провалиха, предизвестено сриват рейтинга си.

Хипотезата ми е - не е ли точно това, което са искали - Слави да бъде балансьор, без решаваща функция? Не стана първият път - взеха твърде силен резултат, обезпечиха кесно провеждане на избори, докато това стане.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: ad084cf3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Слави и "ИТН" са неопитни все още. Нека се напаснат малко и да влязат в "играта".

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7220981abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Целта на ИТН винаги е била да управляват еднолично. Затова те сринаха процеса за съставяне на правителство с цел да има нови избори на които да вземат повече. Очакваха, че ще си вдигнат рейтинга като предложиха това правителство, но се получи точно обратното.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 66fc51a6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   от автора:

До 1. Може би. Но ако му спадне рейтинга заради последните му действия, всички ние ще пострадаме - едва се събра математически над 50 процента, с БСП. А сега е вероятно да е се случи - той няма да повиши своя рейтинг, ако приемем че ще го смъкне с малко - 15 Слави, 14 ДБ, 14 БСП, 5 Изправи се = 49 процента... Ако влязат и агентите на Путин - Възраждане - жална ни майка...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c4ba95b3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   До 3 автора
Ти пък какво не харесваш на Възраждане-"агентите на Путин". Възраждане са истински патриоти и милеят за държавата ни. Само те биха оправили положението в страната. Ами Путин оправи Русия, по същия начин и Костадин Костадинов ще оправи България. А ти сигурно искаш ГЕРБ, оглавяван от най-тъпата глава в българската политика Бойко Борисов да продължава да унищожава страната ни. Как не можете да разберете, че баш ГЕРБ са агенти на САЩ. Ти да не си мислиш, че САЩ много ги е грижа за България. Ако следиш световната политика на САЩ ще разберещ каква им е играта на световната сцена. Засрами се от последното изречение на коментара ти. Ти сигурно си от ГЕРБ.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1261b54b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Христо Иванов много ми падна в очите. Търговец се оказа. Досега гласувах за Да Бг. Вече ще е за ИТН. Просто няма за кого друг. За Слави съм на кантар. Все пак мисля че е искрен човек и иска да направи нещо.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 293bbd095d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   5, ти пък намери за кого да гласуваш. Аз гласувах за него и още на другия ден съжалих като видях, че е царя 2.0. Същите хора предложи, същите хора и стоят зад него явно, дори начина му на говорене е подобен - с недомлъвки и сменяне на мнението през 2 дни. Да не говорим, че той реална програма няма - щял македонци да праща в космоса и не знам си какво, това е умишлена гавра с електрората му. Какви македонци, какви космонавти, хората чакт от теб важни решения за важни неща като икономика, доходи, правителство, инвестиции, справяне с инфлацията, с бежанци, Ковид, а той македонци щял да праща в космоса. Ти сериозно ли?

Айде аз съм идиот, че гласувах за него, но поне не го бях видял в истинската светлина, а ти ще гласуваш за него, след като вече се е изложил като кифладжия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f26550d80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Много са ми интересни хора, като вас, които гласуват не за политики, а за дадена личност. Като гласувате за Слави, какво точно правите, какви са неговите политики, каква ще е неговата длъжност и отговорност? Не ми отговаряйте, знам отговора, никакви и никаква! Той не е представил никакви политики, отказва се от място в парламент или правителство, тоест вие давате правото си на глас Слави да реши кой да бъде депутат от ваше име, без да знаете предварително как ще ви оправя, какви са идеите му за оправяне.
Ох, да, имаше няколко нахвърляни идеи след изборите през април, да раздадат магистралите на концесия, както Герб раздадоха плажовете, тоест днес отказвате да ходите на българските плажове заради концесионерите, утре ще се наложи да се откажете да пътувате по българските пътища заради техните концесионери, нали не мислите че концесионерите на пътищата ще са по различни от концесионерите на плажовете? Избирайки Слави гласувате за това да ползвате само черните пътища. Другите им идеи и те същите, да богатеят богатите капиталисти, от това обаче следва вие да обеднявате. А това с македонския космонафт най ми хареса, излетяхме ние, че ще драпаме и комшиите да летят.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 533f0e1abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изчаква се новия Омега мутант , с който ще пак ще ни затворят по къщята , ей сега септември. Изпълняват плана на господарите , като добри кученца

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 293bbd095d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   7, ти ако избираш изпълнителен директор за компанията си, ще се интересуваш ли само какви идеи имал той, при положение че всеки може да си говори всичко на теория или ще погледнеш на него и като човек - дали е честен, сериозен, конфликтен, каква репуация има, какви контакти има.

Какво значи политики да гледаш? Аз мога да ти говоря до утре сладки приказки за политиката и идеите си и какво от това? Бойко като говори за политики, като го избирахме, да не би да сме цъфнали сега?

Не казвам, че трябва да се говори за македонци в Космоса, но и личностите са си важни. Той ако е мошеник и крадец, каквато и политика да има, все ще сме от ебаната страна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f26550d80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9 Разбира се че от изпълнителен директор ще искам да има предложени идеи и те да ми допадат. А и ти лично познаваш ли го, за да знаеш до колко е честен и сериозен и дали е конфликтен, колко пъти беше на личен разговор с него или съдиш по това какво е било шоуто му по тв? Питам се дали осъзнаваш, че нечестния и несериозния няма да разкаже за тези си качества по телевизията? Още по малко пък ще прави конфликти с хора в собственото си предаване. Нали все пак всяко предаване е с цел рейтинг.

Колкото до политиките, политик се избира заради предложените от самия него политики и в народа е властта да свали от власт онзи, който не изпълнява това което е обещал, колко търпелив и не търсещ своето си, е нашия народ, е отделен въпрос.
Нали не очакваш да започна да защитавам Герб, аз Герб не съм го избирал, изглежда ти си един от тези дето ни го натресоха, но иммам и вина че не протестирах, не се борих и за свалянето му. Изглежда и аз, както повечето българи имам висок праг на търпимост, но поне забелязах че те за 10 г увеличиха минималната работна заплата три пъти и минималните пенсии около 2,5 пъти, поне да не гледаме пенсионери по кофите и гладуващи работници, както беше преди Герб. Преди 2009 имаше пенсионери по кофите, през последните години не виждам такива, колкото за храна имат. Тоест при всичките гадости които извършиха свършиха и поне едно добро, спасиха ни от гледката да гледаш учителката си от началното училище, вече възрастна, ровеща по кофите, преди 2009 имаше такива картинки.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29dc2c087d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До автора, от 1

Мне, ИТН не разрушиха абсолютно нищо. Именно Христо Иванов го направи, поставяйки ултиматуми. Същото направи и с БСП през последните 3 дни. "Трябва да има правителство на всяка цена", казва той. А днес дори не се появи на преговорите с БСП. Как да стане?

Това така. Изключително много се разочаровах от К.Петков, А. Василев и Н. Денков.

Защо Кирил Петков и Христо Иванов през годините са получили над 1 милион лева от "Америка за България"? Нали К. Петков беше независим и не иска никой да му "вдига телефона"? И тримата са навързани като свински черва.
Защо Кирил Петков не е внесъл онези 500 000 лева, които е записал за лабораторията в СУ?

Защо назначава за изпълнителен-директор на ББР Цанко Арабаджиев, кандидат за министър от "Да, България" на изборите от 4-ти април. Същият този е уволнен от ОББ за "липса на организация при действията си" ?

Защо Кирил Петков отпуска 70 милиона лева на фалирала албанска фирма, която иска да произвежда двуместни СМАРТ-ове, с 40 конски сили, 125 мили пробег, но пък с цена 20 000 евро?
Има ли пазар за това нещо когато имаш най-евтиният модел на Тесла за 30 000 евро - четириместен седан, с Artificial Intelligence управление, 0-100 за 5.16 секунди, пробег от 250 мили?
Нормално от "e.Go.Mobile" да са продали само 500 бройки, просто няма пазар за това нещо.

Ако онези 8 фирми, на които Петков им "спря кранчето" имаха нещо нередно, защо не си е подал доклада към прокуратурата вече 3-ти месец?

Той раздава необезпечени кредити, до 5 милиона на някакви си фирми, които не се знае дали имат бъдеще, но спрял кредитите на фирми, които били одобрени и на финалната права да си получат парите. Защо? Прегледал ли е с какво се занимава всяка една фирма? Дълбоко ме съмнява. Сега фирмите, на които Петков спря кредити, ще си намерят кредити от други държави, и ще си вкарват парите там. Не тук.

Английският му е много зле, българският - също. Харвардската диплома е двугодишен курс за 50 000$, който всеки може да изкара, стига да има парите...абе, дотук ни беше с честността.

Още нещо, не ме интересува, че има двойно гражданство, въпросът е, че лъже много нагло за датата на сертификата за отказване. В Румъния му бил документа. Ама 1 седмица няма време да отиде да си го вземе. Не е като да не могат да му го пратят, или да отиде за 5 часа.


Аз бях първият, който каза добра дума за него, но явно се оказа бок*ук. Даже още ми стоят коментарите по темите отпреди месец-два.


Ди Ес, 22

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29dc2c087d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И до номер 6 нещо:

Едното не е за сметка на другото, това че една от целите му е да върне България на "космическата сцена", не значи, че ще пренебрегва други аспекти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 78ee7d9898
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Слави изпълнява чужд план. Най-накрая той разкри с кои е - с Радев, дето ни го натресоха от Москва. Ето, Слави го подкрепя за следващите избори, тоест слуша Москва. Явно през годините, през които шоуто му в БТВ беше с нисък рейтинг и въпреки това го излъчваха, се е съгласил да прави някои неща, за да остане на екран. Тогава собственик на БТВ беше Красимир Гергов - от Първо главно на Държавна сигурност. Е, ДС е хванала Слави за врата още тогава.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ebaf14f798
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   За себе си съм убеден, че Слави не иска да се занимава с политика, но има услуги да връща. Вие как мислите, че става тая работа от нищото да направиш шоу и да инвестираш такава крупна сума? И да те уредят по такива телевизии и да тедържат толквоа години в ефир въпреки слабия рейтинг? Даже започнах да си мисля, че Слави нарочно се дъни, само и само да си смъкне рейтинга и да го оставят на мира. Преди години си спомням, че самият той казваше, че категорично не иска да се занимава никога с политика. Е, как изведнъж си основа партия и се яви на избори? Осман Октай беше казал веднъж в интервю, че са го спонсорирали точно тия групировки около царя и Доган и не са искали да му връщат парите, но че ще искат услуги от него. Явно е дошло времето той да се издължи. А и като се замислите, телевизията му как се издържа. Със тия 78ст.?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29dc2c087d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   14, съжалявам , ама си прекалено тесногръд, за да разбереш, че Слави беше омерзен и разочарован, защото депутатите направиха всичко възможно, за да не приемат Референдума.

Друго нещо, Слави никой не го е уреждал. Той не беше на заплата при bTV. Той беше техен партньор. Какъв Доган, какви пари има да връща Слави? Значи, Слави може да дари 4 милиона (преди разходи) за майките на деца с увреждания от концерта си в Лондон, 100 000 лева за медиците на първа линия, субсидията от 1 лев (след като върна 7-те лева разлика, защото другите партии, включително ДБ и ИБНИ гласуваха с "против") пак за децата с увреждания, ама имал някакви си пари да връща? Услуги на кого точно?

"Осман Октай беше казал...", мани, не си заслужава даже.

Ди Ес, 22

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 38ddac3d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторът: Впечатлен съм колко разнопосочни мнения има. Не си правя илюзии, че мога да убедя когото и да е било в нещо. Онова, което трябва, е всеки от нас да направи нещо, да постигне нещо - нещо мъничко ако ще. Защото само по този начин може да надуши “краставите магарета” - хората като него, които работят и мислят адекватно. Много ми е тъжно за някои от заявените мнения, но нищо не мога да направя - човек сам трябва да си помогне, сам трябва да си вземе уроците. Не твърдя, че съм си ги взел, но емоционалното упование на някакви химери е просто рецепта за разочарование от опита ми.

Иначе, живеем сред призраци. Ползваме удобството някой да е черен, друг да бъде бял. Не стоят така нещата в живота. А културата в страната ни, отношението към възвишеното е на дъното. Просто няма благородство между хората. И не, това не е каприз, а това е единственият начин нещо да се постигне на този свят, не чрез сметки, не чрез шашми. И за това сме отговорни всички ние, с действията си.

Да видиш шашмата в някой, който е безспорно успешен в чужбина - трябва да имаш афинитет към това. За съжаление. Да решиш, че сериозно отговорът във настоящият свят е изолационната политика - значи не осъзнаваш например стратегията на цар Борис III - да излезем от войната като изгубили, но без загуби на територия например, че и със спечелена територия. Уви, с избита интелигенция. Но с умерена позиция, която да гледа своя собствен интерес в рамките на чуждия. Това да мислиш, че Русия я е грижа за теб, с това че финансира маргинали, за да ги направи значими - продавачи на надежди с нафталинен мирис ...

Нямам желание да убеждавам никого в нищо - но онова, което остава отвъд безпощадно изменящото се време - това са ценностите, това е възвишеното, вечното. Ако не развиваме вкуса си към него, по естествен начин ще бъдем манипулирани, ще ни продават евтини решения на наболите проблеми. Уви, няма магическо хапче в никоя сфера!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ebaf14f798
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   до 15 Слави сам се отрече от мажоритарния вот, който беше предложен на референдума, като осъзна каква глупост е. Социолози бяха сметнали, че изборите през април, ако бяха мажортарни, ГЕРБ щяха да имат 181 мандата. То е логично - или си първи в съответния район или не влизаш в парламента. Т.е. достатъчно е да водиш дори с малка преднина в повечето райони и влиза твоя човек, а втория гори.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29dc2c087d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Пич, ИТН не са се отказали от мажоритарния вот изцяло, на няколко интервюта си казват, че е една от целите им. За да се въведе мажоритарният вот, трябва да се направи не национално, ами световно преброяване, за да се знае къде и колко българи живеят. Това няма как да се случи заради ковид.

Пак приказки "едни социолоци сметнали...". Че чак сто осемдесет и един...брех, брех. Т'ва като статистиката, която излезе преди няколко дни, че "ДБ" щяли да минат не само ДПС, БСП, ами и ИТН. Смях в залата. Хората дори се отричат от "Да, България", те ги гласят за второ място.
Вярвайте на "една жена ми каза" още, ама не се чудете защот България е най-бързо залязващата нация. :)


Ди Ес, 22

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 38ddac3d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Приятелю Ди Ес, защитавай геройте си. Но мислиш ли, че те биха защитили теб, както например защитават масона си - вътрешен министър? Днес се разбра, че със задна дата са изчезнали 80 страници (!!) от труда му, с който той претендира за научна степен. Издателство “Нова Звезда” (да, масони) прави всичко възможно да изтегли екземплярите, сега издават наново книгата със задна дата, без преписваното, а пък самият той вместо да се извини - напада. Не е проблемът, че е преписвал! Проблемът е, че изгражда наратива за живота си на една лъжа, претенциите над другите хора - на лъжи. Проблемът е, че при многократно по-безобидно провинение на чужд човек, дори и да е истина, но ИТН изкараха че заради него не подкрепят Асен Василев, а в момента за подобна продължаваща идиотщина на Илиев Слави си мълчи. Нито дума. Представи си какво им е на кадърните хора, които знаят колко долно е това, но трябва да си траят... сякаш са в ГЕРБ... Проблемът е, не на последно място, че и да трябваше да преписва, човекът е явно тъп, да мисли че в 21ви век това няма да може да се открие със една проста компютърна програма... (Вътрешен министър?)

Ти би ли отишъл на хирург, за който знаеш че е шарлатанин, да те реже? Ако хора с такъв морал ще ни управляват - не мерси.

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2021/08/31/4248290_knigata_na_petur_iliev_izsledvana_za_plagiatstvo_e/

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 38ddac3d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 15. Никой не го бил уреждал, Слави... Ама ти наистина май не разбираш, че политиците са едни кукли. Кой можеше да има предаване 20 години в прайм-тайма на обществените телевизии? Кой ходеше на рождените дни и погребенията на мутрите? Примерно, на “Мултигруп”, заедно с Доган и Илия Павлов, на рождения ден на “главния мултак” Вежди Рашидов... Пир, точно когато хората гладуваха през виденовата зима...
https://m.youtube.com/watch?v=hDs3ooIPwsw
5:41 е Слави.

Просто се учудвам, ако мислиш, че Слави е някакъв безстрашен рицар - няма такива, за жалост. Част от статуквото, която се активизира. Ако със действията си намали мнозинството, което е способно да отнеме бухалките от олигархията, ще бъде много съмнително. Никак не е неопитен - той е в медийното пространство от началото на прехода, интервюирал е всички играчи, по няколко пъти.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ebaf14f798
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   ДСтова ли е най-важното? Дали сметката на социолози е правилна? Значи онзи гласи за министри същите хора на царя, обаче ти си мислел, че е независим? Сериозно? Мислиш, че той ей така от нищото дошъл от Плевен и извадил няколко милиона за шоу? Колко Трябва да си сляп?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29dc2c087d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До 19:

И аз я видях статията на жълтите медии, че си преиздава книгата. А нещо по сигналите да има решено ? Няма. Айде, да се върнем на Кирил Петков сега и да ми кажеш кой е тъп. Трябваше още преди 3 седмици да си е подал оставката, а вместо това лъже и протака, сертификатът бил в Румъния! Ние доматите ги ядем с коловете, да знаеш. Защо при срещата със Слави, Асен Василев отказва предложения от ИТН пост, а именно министър на еврофондовете, настоявайки да е министър на финансите? И излиза Кирил Петков и казва "ние постове не гоним" E, айде стига лъжи. Защо, след като 3-ти месец претендира, че е открил нередности в ББР, не подава сигнали към съответните институции?

До 20:

Какво ми показваш видеа на 25 години? Фактите са едни, откакто Слави е влезнал в политиката, си спазва обещанията. Фактите гледайте, харесва ли ви, или не. Имал е възможността да вземе пари от мутрите - направил го е.
И да, неопитен е в политиката. Какво значение има, че е интервюирал всички от прехода? Ако нямаш книжка и баща ти те вози, шофьор ли си?

До 21:

Е, как да няма значение? Когато се опитват да манипулират обществото не е ли меко казано неморално, та дори и престъпно? Гласял хората на царя...Николай Василев ли? Да, беше неразумно и грешка, която беше поправена от страна на ИТН. Какво значение има, че преди 25 години мутрите решили да се позабавляват и да дадат пари на някакъв човек за шоуто му? Май вие всички сте слепите, защото не виждате какво се случва в парламента. Всички партии освен ИТН си гушнаха милионите от гласовете на изборите, ама опяват, че нови избори ще стрували много. Айде, не на мене тия.

И между другото, предполагам, че тези, дето' спорите с мен сте от "Да, България". Само да ви напомня, че самата партия е спонсорирана от "Америка за България", което трябва да е подсъдимо, защото чужда държава се меси в политиката ни.

И не на последно място - аз диплома си имам (скоро), език също знам. Винаги ще съм ОК. Където и да е. А вие не давайте шанс и мразете ИТН, защото...."ъъъ, той чалгар, бре!".

Ди Ес, 22

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ddce2adcaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Като видиш коментари от рода на: "Възраждане са патриоти и милеят за страната", "Путин оправи Русия" и колко е честен Славчо, просто спираш да четеш. Тоя народ е толкова глупав, че ще го доят още поне 200 години.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ebaf14f798
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Викаш те мутрите ей така са му ги дали тия пари. Да се позабавляват хората. Не че ще искат нещо в замяна, не. Ей така имали бол пари и решили да ги дадат на Славчо. Понеже са им излишни. Леле колко наивни хора има, не е истина. Няма смисъл да водя диалог повече. То диалог се води с умни хора. Ако си на 15 ти е простено.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29dc2c087d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   24,

1000% съм сигурен, че мутрите са му дали пари и са му казали "след 25 години, когато станеш първа политическа партия, ще дойдем да ни удариш едно рамо". А, и още нещо, преди да търсиш диалог "с умни хора", моля, поставяй пунктуационните знаци на правилните места.

23, не, той Слави не е честен. Години филантропска дейност, дарения за различни каузи, на протестите за "системата ги убива" беше. Не, ама изобщо не е честен.
Би ли споделил партията, за която си гласувал, че ми е интересно? Само да не избягаш от разговора, както много от привържениците на "Да, България" правят, след като ги "убия" с факти. ^^

Ди Ес, 22

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 533f0e1abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Абре хора вие осъзнавате ли че слави е ПЕВЕЦ? И тв. водещ? И колкото може да пее , толкова и го бива за водещ.
Не, не ...тук не говорим за някой социолог, дипломат, професор и тн...А певец...Като мангалите дето пеят по сватбите и баловете...
И вие изобщо сте го вземали на сериозно всичкото това?

Боже , опази от такъв народ , Боже!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 38ddac3d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Което ме връща до коментар 16. Просто опитахме някаква дискусия, не се получи. ( : . Явно зад всеки избор има някаква психологическа причина. Вероятно ти виждаш нещо в тези хора, идентифицираш се с тях,те ти говорят. Но на черното да казваш бяло, да сравняваш един пикльо, който не може една дисертация да напише (прочети я - има я в интернет - дословно копирана. Не е конспирация за съжаление, а дисертации имат куцо и сакато вече в България), та да сравняваш един такъв,с друг, който по обективни критерии е успешен - вестник Таймс, бизнес, известни личности ползващи идеята му, ... И лидера на ИТН да защитава масонския пикльо... Значи, не е важно кой е морален, а кой е твоя човек... Но, значи, щом това ти импонира, значи има нещо в теб, което е подразнено от единия, и идентифицирало се със другия. За жалост. Така че, не политиците са ни виновни, нашите дела ни определят битието. В този ред на мисли - хайде да спим, че утре ще си издем деня. Гласувай за него, ако не съм прав, и той вземе че не смъкне рейтинга си , и не убие протеста, в следващия парламент ще трябва да измисля нови идеи, за да не направи мнозинство което да бутне корумпираната ни система.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2596e1a6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   до 23,
Не съм фен на Възраждане, още по-малко на Путин, но че не се поддава на американски шантаж и си следва неговата геополитика без да го интересува тяхното мнение е факт!
Чудил съм се кое е по-добре да си като Русия независим, но неудобен или като Германия например по-богат, но зависим и правещ всичко, което ти кажат?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 293bbd095d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   25, моля ти се, кажи ми, че се ебаваш. Не е възможно да си толкова наивен. На колко си? 20 поне имаш ли?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ddec9df334
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Целта на ИТН беше да си начешат крастата. Обидени, че никой не зачете референдумът им, и след като Слави вися два дни да прави гладна стачка и никой не го подкрепи, решиха да направят партия, като си мислеха, че всички българи са наивни като тези които им скачат по тъпите концерти. Първата им грешка е, че на референдумът им, много хора гласуваха против, а те си мислят, че 3 милиона ги подкрепят. След като разбраха, че са гола вода, решиха да го играят опозиция, само заради субсидиите. На идващите избори едва ли ще имат подкрепа.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f72ada2f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Ахаха. Възраждане били агенти на Путин. Тук в бг-то ако политик не бълва анти-руски приказки по 7 пъти в седмицата веднага му лепват това клеймо. Казвам го като човек, който не е гласувал за тях нито веднъж. Просто ми е забавно на това детинско мислене и игра на думи от типа - костя копейкин. Ахаха. Е, не е ли смешно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 38ddac3d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   31, ще ми се да не са. Но те изникнаха заедно с една друга партия от Царево, забравих и името дори, спомням си историята с едни оражеви билбордове с безумно послание, сайта “бивол” писа за тях. И беше много смешно, защото на тях се беше истъпанил един пияница, който щял да спасява България от чуждите интереси, но се оказа че парите за какпанията ги е взел директно от руска банка, имаше цял материал. В него ставаше дума за това как точно Русия финансира малки антицсистемни националистически партии. Да ти припомня, Русия е страната, която официално твърди, че Македония е дала писменстта и вярата й, каза го руският посланник в (Северна) Македония ако помниш. Така че не ми минавай с но ера, че някоя чужда страна е по-добра в българския патриотизъм от мене или тебе. И не ми казвай нито за фондация “Америка за България” нито никакви други еквиваленти - да, еднакво лоши са може би, но нека не изместваме темата. Една партия, подкрепена от чужда страна, няма как да бъде патриотична ( :

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0e30b191b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 33, това с Руската банка беше опровергано, след като приключи одита от НАП, нямаше никакви такива Руски банки, не се доверявай на всички източници, а за втората партия май се казваше "БТР", те сами си признаха че предпочитат управлението на Русия. Но да се върнем на "Възраждане" първо не са от Царево, а от Варна, всичко тръгна от един пост на Костадинов, който беше цитиран от Руското посолство в София през 2015, и от там им се лепна този прякор,че са Руска партия, иначе определно политиката на "Възраждане" клони към Русофилство, поне като слушам техни изявления, но чак финансирани от Русия не мисля, най малкото щяха вече да са вътре, няма ей така да им плащат. А до това с "Да България", не виждам защо да не е на място примера, ако за "Възраждане" има конспиративни теории че са Руски слуги без доказателства, то партията на Христов не крие че е финасирана от кръга "Капитал", дори в сайта на Американското посолство си я има сметката, демек не се крият, иначе за протокола не съм 31 (;.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: dfbc0a4643
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   25, аз от разговора няма как да избягам, защото такъв изобщо не е започвал. С "факти" можете да се "убивате" с приятелите си докато гледате тв Планета или другата чалгаджийница-7/8. За да разбереш за какво реално става, трябва да имаш доста добри познания в сферата на икономиката, социологията, историята и т.н. Това, което виждаш на повърхността е една пиеса, която се разиграва пред народа вече над 30 години. И всеки път хората налапват една и съща въдица. Вашият любимец Славчо няма нито капацитета, нито знанията и уменията да управлява кръчма, какво остава за дъжава. Колкото до "даренията" му, господарите му крадат милиарди, вие се радвате на 100 000 лева! Наистина ли сте толкова наивни! Теб, ако те финансират с милиони, дали няма да извадиш едни 100 000 лева. Те даже не са твои. Да не говорим, че пак ще се върнат, където трябва. Но това с гледане на простотии по чалгрски медии, няма как да го осъзнаеш. Славчо си е проект, както беше и царя, както и бате ви Бойко. И господарите им са едни и същи. И да, такива проекти се подготвят с години. "Да, България" също имат много интересни истории зад гърба си, но никой не ги вижда, а са на показ. Нищо, вие си гледайте Славчо и му се радвайте. След няколко години ще ви изпратят друг клоун, на който да се кланяте.
От 23

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 293bbd095d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Гледах инетрвю на Петър Илиев - онзи, дето Славито за предложи за вътрешен министър.

https://gospodari.com/нагло-арогантно-агресивно-да-поговор/

Изключително нагъл, арогантен и агресивен човек с очевидни комплекси. Не знам какъв трябва да си, за да предложиш подобен селянин за министър. Този Слави направо се ебава, то е ясно. Гаф, след гаф.

Само не знам как може все още да има хора, които не го виждат. То един в коментарите де, ама все пак. Айде на преди изборите, разбирам да си гласувал за него, ама да си му видял всичките изцепкии да проъдлжаваш да го хвалиш, трябва да си много, ама много зле. Не знам този в коментарите сляп ли е, какъв е. Тези са по-арогнатни и от гербаджиите. Тези ако се видят с малко власт, ще съвсем няма да се траят и ще ни третират като тотални отрепки и ще погазват закона брутално.

Отделно големите приказки как щели да правят сечено на статуквото, а те предлагат същите хора на царя и перговаряха с ДПС и БСП. Е, какво сечено ще правиш на статуквото, като пак си обърнахте гъзовете към тях?

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aae7b340c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Забележете как се плези като говори: https://i.imgur.com/ldWjLYF.jpeg

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6d2d02255f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Хей, 35, благодаря ти за разбрания отговор ( :. Авторът. Да, лично на мен именно това ми е съмнителното в ДБ - че има хора вътре като например Стефан Тафров, който открито проповядва обтекаеми “ценности”. Но същевременно има няколко персонажа в политическия театър, от всички партии, които действат, вършат неща, и в последните години Христо Иванов се падна да бъде от тях. Чисто стратегически има нужда от контра на разпищоления Борисов. Не знам доколко една патриотична партия, която проповядва изолационизъм от процесите в света, може да бъде партньор на някого въобще; пред вид това, че сме малка страна - никой няма да ни позволи радикални стъпки, въпроса е да балансираме микса от чужди интереси така, че да съвпада със нашия обществен.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 95a49365b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Цялата работа е, че има два отбора. Едните на държавна сигурност и другите. Славито не му харесаха другите, защото е от абсолютно същата шайка, от която е и Герб. На ДС, Доган и Пеевски. Гледам го докато говори и на лицето му пише само едно: Лъжа. Същия е като "вервайте ми" от НДСВ. Славито си е направо НДСВ 2. А това беше един план да се превземе окончателно България от ДС. Да, ама кой да предположи, че президента ще намери това момче от харвард..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker