Проблеми със шофьорски курс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблеми със шофьорски курс
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 511 пъти
Мъж на 21 години съм. Миналия месец, започнах шофьорските курсове. Досега не бях карал кола и първите пъти ми беше доста притеснено и трудно да свикна с потегляне, завои и т. н. Уж вече свикнах, признавам си, че само с предавките, все още, ми е малко по - трудно да ги сменям, докато съм в движение. Но, има чувството, че и инструкторът все си търси за какво да ми мрънка. Вече имам 10 часове, от 30 задължителни, а още съм на полигона. Недоволства, ако един милиметър се движа по - наляво или по - надясно, отколкото трябва, въпреки, че, докато карам в дясното платно, много прецизно се стремя да не отивам ни в бордюра, ни в средата, ако срещу мен има кола или се движи човек, няма как, трябва да отида по в центъра и той ми правви забележка, че отивам прекалено към лявото платно, ако пък завия малко, че съм щях да ударя човека или колата. За един път, съм сигурнен, когато ми каза да спрем, че аз натиснах леко спирачката, но той натисна силно неговата, за да ми направи забележка, че съм спрял рязко. И други подобни. Вече не знам, дали умишлено не си търси нещо, за което да ми мрънка, особено като ме видя, че съм по - притеснителен. за да се наложи да записвам допълнителни часове, които се заплащат. И на възраженията, коитито вероятно ще се отправят към мен, че шофирането е трудна и отговорна работа - съгласен съм, но пък ако беше толкова трудно, нямаше масово хората да имат шофьорски книжки и нямаше да има толкова коли. А и ми се стува, че инструкторът си мени насторенията - миналият път ми каза, че от следващия път, вече, ще влизаме в движението, а днес, пак бяхме само на полигона и пак само за нещо ме критикуваше. Добре, че поне не ми вика, но се замисля, дали да не поискам смяна на инструктора, евентуално школата, за София ства въпрос. Друг начи, да изкарам курсовете в Смолян(баща ми има къща в Чепеларе), но това ще може да стане чак другото лято, защото азс съм студент, но дори и да учим онлайн, къщата се купи тази година и още се ремонтира. Но съм чувал, че в провинцията, курсовете и изпитите се взимат по - лесно. Просто, много бавно вървят нещата, понякога караме само един час, защото инструкторът ми казва, че съм се изморявал, а ако пак има локдаун и спрат курсовете или тези към БЧК, получването на шофьорска книжка съвсем ще се забатачи. Според Вас, вашия опит, имам ли основание, на първо време, да искам смяна на инструктора, повтарям, днес за десети път карах и още съм на полигона. Има ли някой, който толкова време, дори не са го пускали в движението?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker