Защо толкова много българи са против ваксинацията? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо толкова много българи са против ваксинацията?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 488 пъти
Както винаги, българинът разбира от всичко. До сега беше спец по футбол, политика, пеене и какво ли още не, а сега вече разбира и от медицина. Защо е това инатене да не се ваксинирате? Хем не искате да ви затварят, хем не правите нищо, за да се махне вируса...е, кажете ми какво очаквате? Сега ще видите, че пак ще ни затворят по домовете с оправданието, че не сме се ваксинирали и ще бъдат прави! Разберете, че си има хора за всичко. Има специалисти учили десетки години тази материя и те ви казват, че ако се ваксинирате, вирусът ще изчезне...нищо не ви искат в замяна! Разбирам да трябваше да плащате за всяка ваксина - ОК, тогава бих ви разбрал, но в случая всичко е безплатно. Хората са ви дали конкретно решение на проблема и вие не си мърдате и малкия пръст...после що пак сме затворени...Абсолютно нищо не губите! Пиша го това, защото виждам накъде отиват работите и започвам да се изнервям.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: b162ae3b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Мислел ли е някой, някога, че ваксини ще се поставят по улиците, а не само в здравните заведения? Ако някой го беше казал това на "лекарите" убеждаващи ни да се ваксинираме, най-вероятно биха му се изсмели. Не е нужно да си специалист, за да видиш, че ваксинацията срещу коронката се извършва като в някоя свинеферма. Заразен ли е желаещия да се боцне, безсимтомно ли боледува, твърди се, че има и такова чудо, има ли алергия срещу някоя от съставките на "ваксината", казват, че някои хора може да проявят такава, това никой не проверява. Боцкат и... те отпращат. Абе като в свинеферма се случват нещата. Никой от без/отговорните фактори изявяващи се по ТVто, до сега не обясниха като как една ваксина може да е ефективна срещу щам появил се след изработването на конкретната дозичка т. е не го съдържа. Къде останаха приказките от началото на ваксинацията, че "ваксината" можела да предпази човек от това да се зарази /разболее и че двете дозички вършат работа и са достатъчни - окоза се, че след... 8 месеца, мисля че бяха, броя на антителата спадаждрастично и за това има нужда от трета доза. Да не говорим и за това, че още като рекоха, че занимаващите се с норки са в рисковата група и са с предимство при ваксинирането стана ясно гьолчето, в което ще потъне цялото начинание. Може да се посочат още доста неща, които обясняват резервите на голяма част от хората. А изнервя ето ти се дължи на ненужната психоза, която се създаде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker