Преброяване 2021 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Преброяване 2021
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1226 пъти
Здравейте, преброих се електронно и имаше много безмислени въпроси в анкетата , та в жилището живеем двама човека и двамата сме се регистрирали отделно (чак накрая видяхме че може с една регистрация всички души в домакинството). Също сме дали малко различни отговори относно жилището .....Това проблем ли ще е ?? Да не ни тръснат някоя глоба ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 507674fb11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   А аз за квадратурата не знаех точно данните и дадох приблизителни, даже доста ги смалих. Дали ще е проблем? При условие, че съм в стандартен апартамент и те могат да си видят колко квадрата е?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e8f016b998
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не глоба няма да имааш със сигурност.На миналото преброяване е имало хора които са писали че работят на марс и подобни.Това с глобите е да плашат гаргите

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: de323130e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не няма да има глоба и ще ви броят като отделни.
А друг път като попълваш нещо първо прочети какво и как трябва.

Иначе самото преброяване е с цел да се има обща представа за броя на живеещите в България и тяхното финансово положение. Не точно парите им, а колко бедни има, които живеят без миялна, хладилник, компютър. Обаче българското население е свикнало да се хвали в ФБ и вероятно повечето попълнили електронно анкетата ще излъжат и вероятно ще преувеличат за имотното си състояние.
На въпроса имате ли енергоспестяваща дограма вярвам, че много по голяма част ще отговорят с ДА, въпреки че нямат много добра дограма. Самия въпрос е малко объркващ енергоспестяваща дограма е въщност всяка една дограма дори тази на 100 години може да е последен клас на енерго спестяване, но е енергоспестяваща (без дограма е по студено зимата). Би трябвало с ДА, да отговорят само онези които имат 6-7 камерна, с поне 44мм троен стъклопакет. Аз имам дървена дограма от 700лв на кв.м, но на питането отговорих с Не, защото моята не отговаря на днешния стандарт А . Сложих я преди 12г и няма общо с днешните най-добри стандарти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ed2bc5afa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До колко минути получихте имейл за потвърждение на регистрация?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6f22f4da04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   При предното преброяване, и Иван Костов така ни успокояваше по телевизиите, че тези данни от преброяването са само за статистиката, но като разбраха, че има големи разминавания с имотният регистър и пуснаха нова данъчна регистрация на имотите. Такива екстри като дограми, парно и др. вдигнаха данъците драстично. Така ще стане и сега, след преброяването ще пускаме нови данъчни декларации, защото тези данни ще отидат и в данъчното. Нали санирането трябва да се плати, но не от държавата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 507674fb11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4, веднага получих.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 82d59ece9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не мисля, че ще има проблем. Аз например съм наемател и някои от отговорите ми бяха приблизителни (например за квадратурата), просто няма как да ги знам с точност, а не смятам, че е дотам важно, за да търся информация от хазяи и т.н. Какво да ги занимавам хората с глупости... Така или иначе важното е да се преброим, дори да има леко разминаване в останалата информация, здраве да е.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0b75db9d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да не мислиш, че съм ходила да си меря колко квадрата ми е спалнята и колко квадрата ми е хола? Писах ги приблизително и това е. Гледах само да не надхвърлят общата площ на апартамента, пък ако искат да заповядат у нас с метър да ги мерят. Глупости! Като знаят колко квадрата ми е целия апартамент, какво значение има размера на спалнята?
Иначе гледах да съм честна в отговорите си, но наистина имаше много глупави въпроси. От къде на къде ще ме питат за здравословното ми състояние или дали съм религиозна.
Даже преди години хората си бяха праяили майтап, ако помня правилно имаше поне няколко човека, които се бяха определили като рицари джедаи и вярващи в Силата. Тъй де, всеки има право на самоопределение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker