До космоса ли опряхте манипулатори такива ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

До космоса ли опряхте манипулатори такива ?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 969 пъти
Здравейте. Ще започна с това, че ни най-малко искам да си мислите, че използвам сайта за трибуна за политически цели, но на практика не остана друго в уж демократичният строй, в който човек може да си изкаже мнението пред останалите. Това, което ще кажа няма нищо политическо, а просто е коментар точно на такива. Както казах, няма друго място без цензура, в уж демократичното интернет пространство и се надявам поне тук редакторите, позволят да изразя своето недоумение и се надявам да разбера и вашето мнение.
За жалост истината е неудобна коментари като този винаги са били трити било то в новинарските сайтове или в групите и страниците в социалните мрежи. Това, което ще напиша тук, го бях написал в страницата на както я изкарват - " Медията на на най-успешните и проспериращи българи, която я четат само интелигентни хора, а не селяни - консуматори". Същата, която се слави и с получаването на милиони субсидия от НПО-та и същата, която дезинформира стотици хиляди българи дневно.
И така към въпроса. Бях баннат защото коментирах тяхна манипулативна статия от скоро, във връзка с инцидент на руския космически модул на МКС. В статията се наблягаше колко били некадърни руснаците в космическата наука, колко космонавти били загубили и какви нечовешки некадърници са. Същевременно , журналистите, които си нямат хал хабер, бяха ги украсили и за това, че току виж били погубвали невинни кучета преди, преди да изпратят хора в космоса......Точно последното мисля, че ще е комично за всеки трезвомислещ човек, но няма значение......
Какъв ми беше коментара, за който бях баннат ?
За разлика от тях, вместо да бълвам лъжи на поразия, написах цял ферман с факти, имена, дати и събития изцяло в научен и аргументиран стил. Общо взето целта на това беше да изкарам на показ факта, че руснаците са загубили 6 души в космонавти, а американците 24 астронавти и че не са такива бездушни некадърници каквито ги изкарват. Зададох въпроса, защо няма нито друма във връзка с това и за какъв обективизъм става на въпрос ? Относно загиналите кучета отговорих, като със списък на всички шимпанзета погубени от САЩ за същите цели, но за тях в статията нито дума. Между другото в същата медия нямаше нито дума в деня на годишнината от полета на Юрий Гагарин, но пък имаше цяла приветствена статия в деня на полета на първото американско шимпанзе :D :D. Ще спра до тук, защото не искам повече да удължавам историята излишно.
Питам ви най-искрено, според вас това какво е ? Личната медия на партията с най-демократично потулва демокрацията и налага ЦЕНЗУРА. Същите обвиняват в комунизъм всеки неудобен, но самите те не се виждат !!!! Дори напротив, виждат се, но са толкова безочливи и нагли, че нямат граници.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 76052af323
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Става дума за Дневник. Защо ДБ не погледнат първо себе си? Защото са лицемери. Онзи ден на 9-ти септември от трибуната поискаха покаяние, разбираш ли, покаяние е крайна форма на извинение. Няма нищо лошо, нека го искат от родителите си :D
Е няма такива лицемери - майката на Христо Иванов идва в България СЛЕД 9-ти септември от Москва, където е родена. Та, това е лицемерие. Защо? Ами защото са манипулатори.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a60679e196
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Достатъчно умен си. Всяка медия си има собственик. Всички журналистчета и писачи на статии също си имат собственик(шеф) и си взимат заплатките само ако пишат "правилните" неща. Ако някой си мисли, че медиите съобщават всички обективно е в жестока грешка. Коя е последната новина за Африка, която чухте ? Все едно събития там няма. Пълнят ни вниманието само с каквото се реши. Умните хора не гледат телевизия и ако изобщо следят коя да е медия го правят критично.

Та, по темата - естествено, че няма да ти дадат постиженията на руснаците(първия спътник - Спутник 1, Гагарин, първата жена в космоса), а ще ги оплюят и същевремнно ще изкарат Илън Мъск и другите, занимаващи се с технологии и наука като най-най. Все пак медиите са и политически инструмент и след като България е прозападно ориентирана -> медиите са ориентирани в същата посока. Обективността и свободата на медиите са само привидни. Умните ще ме разберат.

ZZ

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8fc6321d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Авторе, русофобия знаеш ли какво означава? СТРАХ означава, неистов страх от мощта на Русия. Това изпитват тези българомразци. Колкото по-могъща става Русия, толкова по-безумни ще стават с лъжливата си пропаганда. С факти не можеш ги обориш. Общувай ОФлайн и ще видиш, че тези жалкари са една шепа сред българите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b6890a91b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Разпалил си се доста. Явно говориш за Dnev**k.bg (цензурирал съм го нарочно), за да съм сигурен, че коментарът ще е одобрен.

Ами... да, в този въпросния новинарски сайт има не малко изверги на заплата, които тролят българското меидиино пространство. Същите изверги преди година-две в статия за Атомната бомба над Япония обясняваха как това било много хубаво и реално било спасило много повече животи, отколкото убитите. След спор с такива подчовеци, обикновения нормален човек се пали и изморява. Докато те не, защото не им пука, те са на заплата и знаят че трябва да дезинформират и няма да се изморят или ядосат.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 629881554c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Макар че аз съм българофил и не долюбвам нито американци, нито руснаци, мисля че си прав, което си е истина е истина.
Лошото е че има хора които четът подобни неща, гледат по тв подобни глупости и вярват без да се замислят.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 18296768d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Почти няма медии останали (може би с изключение на няколко ютуб канала ) които да са правдиви. Те дори не са журналистически издания , а просто някакви неандерталци с начално ниво на немски копи-пействат "новини" от Дойче Веле например или друга либерастка гняс.
Нарочно слагам кавички ,защото реално това са всъщност пропагандистки текстове , както навремето имахме лозунги през комунизма.
Често тези текстове брутално се различават от българската действителност и звучат супер смешно . То всъщност само това да беше - с мед да го намажеш . То си е цяла система от клишета , стереотипи о доктрини на поведение, които имат за цел да ни промият по западен стандарт.
Например в Младост 1 на касиерката в магазина й е казано от супервайзъра да си каже репликата "благодаря ви че пазарувахте при нас !" На баба Пенка , която не само редовно пазарува в този магазин , но и живее срещу касиерката на същия етаж. Когато това се случва масово се създава едно дистанциране на хората . Разбива се обществото . В същото време медиите пишат с правописни грешки, защото буклуците които бълват отново- нямат никаква журналистическа стойност.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bf82b69080
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Човече, защо си си причинил това? Да четеш тоя сайт с цел да се информираш за новините по света и у нас е като да попиташ шимпанзе какво ще бъде времето утре! Няма да научиш нищо полезно, но пък ще си загубиш времето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker