Тези досадни съобщения в инстаграм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тези досадни съобщения в инстаграм
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1071 пъти
Защо има хора, които когато ги последваш в инстаграм после ти пишат “Познаваме ли се”, “Кой си ти? ” или “? ”.
Това е инстаграм, приложение в което всеки следва познати и непознати хора без да е нужно да ги познава. Ако харесвам снимките на някого и смятам профила му за интересен, било то инфлуенсър, известна личност или обикновен човек, то аз имам право ако искам да го последвам, а вече той ако не ме иска като последовател има правото да ме махне или ако е поверителен профил-да не ми приема поканата. Толкова е просто. Но защо трябва да ми задават тези риторични въпроси и да ме карат да се обяснявам. Риторични са, защото и за двама ни е ясно, че не се познаваме. Така ме карат да се чувствам зле, че съм ги последвала, все едно започвам да изпитвам чувство за вина и нужда да се извинявам и оправдавам. Всеки ден мен ме следват много хора, които аз не познавам, но никога не съм била ретардед да си губя времето да занимавам всеки един от тях с въпроси “Познавам ли те”, “Защо ме последва”. Тези хора ми изглеждат така всякаш не разбират смисъла на инстаграм, тази социална мрежа е за създаване на социални контакти, комуникация, споделяне на снимки, арт и т. н и далеч не е задължително да следваш човека, чийто профил ти е харесал и искаш да виждаш бъдещи публикации. Такива хора са ми много досадни, защо е нужна да ме съдят така? Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 304f00be2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Думата е рЕторика. Иначе по същество- кой е досадният всъщност? Харесвай, но защо трябва да следваш някого? И най-важното- за какво ти е изобщо да киснеш в мрежите и да се занимаваш с глупости? Излез и се повесели реално, успех!

Мод: това е дублетна форма. И двете са правилни.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9655bbbd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката до Номер 1

Те са досадните, защото съобщенията тип “Познаваме ли се” са много дразнещи и са безсмислени и да им отговоря това какво променя. И когато не им отговоря се започва спамене, което е досадно. А на тях само им излиза, че някой ги е последвал, в което няма нищо досадно, това е напълно нормално. Много подробно обясних всичко в темата си, включително и защо следвам някого. Всъщност дори не е нужно да има някаква кой знае колко дълбока причина да последваш някого, всеки го прави. Това защо седя в социалните мрежи си е мой проблем. Това, че имам инстаграм по никакъв начин не означава, че аз седя само там и не се забавлявам в реалния живот. Половината население на света е в социалните мрежи, това не е нещо лошо и не означава, че нямаш живот извън интернет, звучиш като бумър.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c4615c1602
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Изглеждаш ми като на момиче на не повече от 20 год., която иска да има много псоледователи и съотвтно лайкове - и само това. Но която не иска да си губи времето да общува с хората. В такъв случай просто не приемай непознати, ако можеш да прежалиш лайовете си, разбира се. Сама казвавш че Инстаграм е създаден за социални контакти. Разбираш ли смисълът на това което казваш?
Аз лично също не смятам за задължително да отговарям на всички непознати, които искат да се зпознаят с мен, но и а затова много рядко приемам такива хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker