В Русе организират мотошествие в памет на загиналите и пострадалите мотористи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

В Русе организират мотошествие в памет на загиналите и пострадалите мотористи
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 704 пъти
Не можах да се сдържа като видях това по новините. Как може да има толкова нагли и тъпи хора? Карат с по 200 в града, врат се в се в собствената си беля нон стоп, а посля някой друг им бил виновен, че загивали и, че не ги били зачитали. Същите тия трашове ги мрази целият град защото нон стоп се изрязват без гърнета посред нощите и събуждат с гърменето най-нагло и безобразно цели градове в тотално нарушение на закона за обществения ред и максималната скорост в населено място и при това имат наглостта да направят шествие, да извикат телевизията и да говорят, че законодатлеството ни не било наред като европейското. Ми трашо, ти ако направиш в Западна Европа свинщините които ги правиш по булевардите на Русе в 2 през нощта ще те вкарат в затвора по бързата процедура. Като искаш европейско законодателство върви в Западна Европа да видиш магаре боб яде ли. Ще ти конфискуват и мотора и така ще те разктаят по всички закони, че ще придобиеш алергия към мотори доживотно. Като не искаш да загиваш не си търси белята със състезателния мотор, не стресирай хората навличайки си клетвите им и негативната енергия на цял град, докато се опитваш да пазиш равновесие на две колелета с 200 км в час. Няма ли 1 път да е нормална тая държава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7dfeaf6ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Аз не съм виждала моторист, който да не кара рисково и да спазва законите. Близко да ума е, че човек на мотор е страшно уязвим. Не знам защо се изкарват, че някой ги отстрелва.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fa095164c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Хахаха, ми че те ако всеки път организират такива "шествия" когато некоя дрогирана отрепка умре то нема да останат живи, бе!
Така им се пада, като убиват невинни хора, дано да изпопукат всичките, нещастни дрогирани отрепки, наркомани, пияници и боклуци, хахахахахаха!!!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f66b933508
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако е за обикновените мотористи, които си шофират нормално и са умрели при пътен инцидент - да, жал ми е. Но да карат като бесни из града, без да им пука за останалите, да не се съобразяват с околните и накрая "Ама, съжалете ни!", е, няма как да стане. Не мога да спя от тях, понеже и в полунощ бръмкат с моторченцата си, пък и само да минат покрай мен и да дадат газ, е крайно неприятно. Ама, не, те са велики, после трябва да плачем, като ги стържат от асфалта. Е, не, благодаря.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c800826251
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Това е като алпинизма, правиш го с ясното съзнание, че може и да не оцелееш и си носиш кръста. Няма нужда от съчувствие, защото човекът си го е избрал сам, съзнавайки какви рискове крие. Познавам един точно от Русе, който се начупи целия, като по чудо го вдигната на крака, беше операция като по учебник на световно ниво. И какво стана след няколко месеца пак се качи на мотора. Ами човека си го търси, защо да му съчувствам. Лошото е, че заради тях загиват и невинни хора.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2fc482a453
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Явно не съм само аз, който мисля, че мотористите са една сган, точно като циганите. Не слагам абсолютно всички под общ знаменател, има и читави, но са малцина, както казах като циганите. Не спазват закони, карат рисково, карат бързо и накрая реват. За бой са, не за шествия. Да не говорим за шума, който вдигат и то през нощта.., а у великото минаване между колите. Да, в други държави може и да е позволено и да облекчава трафика до някаква степен, но в България е забранено. Едно и една лична история от преди около седмица с господин моторджията. Вечерта към 9-10 прибирайки се към вкъщи бях отбил на спирка за 2 мин., тръгвайки след съвсем мъничко един моторната се изравнява с мен, подканвайки ме да си сваля прозореца, свалям и почва да ми обяснява да съм се оглеждал, че съм го засякал и т.н., при което му се извиних (реално наистина не съм го видял, всъщност дори не знам от къде се взе), та пича реши да ми счупи огледалото и "избяга", настигнах го след 2-3 кръстовища, изяде си и боя, и глобата. Викнах КАТ, като полицая изиска запис от камерата му (понеже видя, че е с такава), гледаме и какво да се види, първо най-нормално си давам мигач и си влизам в лентата, ама пича понеже е бил с 90-100 на булевард и е решил, че съм го засякал.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2941469596
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Значи затова снощи половин час бръмчаха под прозорците на центъра?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 32ea02b9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Към 4: При алпинизма и гъбарстовото не тероризираш другите.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 89e1c379f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Какво против имате мотористите?Аз съм твърдо за тях,та те ни представят такива невероятни каскади и изпълнения,каквито няма да видим и в най-зрелищния екшън на Холивуд.Помниш ли преди 2 г. оня дето със 180 се метна от моста на международното долу на платното и се разплеска като джанка-е,стана пред мен.Такова зрелище се помни цял живот и като че го виждам пак когато се сетя за него.Така че нека са живи и здрави и никога не им се повреждат моторите,дори нека стават все по-мощни,за да може спектакъла да е незабравим по своята същност и съдържание.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c800826251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   7, имах предвид частта със самоотрепването. Затова уточних, че е жалко за другите, които загиват, а не това, че самите те се претрепват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 44b601dfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8-ми, тоя дето се метна от моста и падна на шосето на международното под него е карал съвсем бавно. Точно за това говоря, мотористите си навличат негативна енергия от хората, които стресират с моторите си, а това е близо цял град население. Ако бяхме нормална държава такива безобразия биха били немислими. Лятно време всяка нощ в 2 часа, трашовете правят ралита из града с мега мощтно гърмене от което се включват алармите на колите от сто метра и брутален терор със спокойствието на целият град. В западна държава без да броим нарушаването на обществения ред, само за каране в града с 200 се влиза в затвора, тъй като се води не просто нарушение, а крайно застрашаващо живота на околните поведение. А тук си шарят всяка нощ така, все едно не сме държава, а са насред постинята. Да се свършва по бързо с тая иидотска държава, пардон територия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker