Дразня съучениците си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дразня съучениците си
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3100 пъти
Аз съм момиче на 15. Имам комплекси със съучениците ми открай време. Казвали са ми, че понякога с държанието дразня околните. Правя го несъзнателно. Сега съм в нов клас. Намерих си приятелки, но едната пак вика дразниш ме.

Понеже преди са ми го казвали, и се притесних. Викам си:-Съучениците ми да не започнат де ме възприемат както в другите класове. Направо се побърках-изпаднах в силен шок.

А аз съм чувствителна. Имам склонност към депресия. Към кого да се обърна. Бихте ли ми препоръчали? Аз вече ходих при една психоложка, но нищо не стана.

Родителите ми викат:-Писна ни вече от всичко, къде да те водим? Какво да направя и с родителите си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 361663e70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е как така ги дразниш? да не казваш нещо лошо, да не се държиш грубо, да не отговаряш?? Според мене не може ей така просто да ги дразниш или не те харесват и не знаят как да ти го кажат, или просто се заяждат с тб.

Опитай се да казваш повече шеги, да ги разсмиваш дръж се добре това се преоодолява и аз съм го изпитала, когато бях в 8ми клас със нов клас бях мълчалива, но лека по лека се сближих и сега нямам никакви проблеми. Просто ги попитай как така ги дразниш да ти кажат и поправи грешката.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: eaeb50e2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами питай ги какво точно ги дразни и се опитай да го тушираш този "дефект" примерно мен ме дразни сестра ми(тя ми е най-добрата приятелка) като започне да се прифантосфа,да философства и да се меси където не и е работа ми иде да я набия,казах и го и тя лека по-лека някои жестове,мимики започва да избягва да ги прави,както и да се бърка и естествено да премълчава.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4527828d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Питай се повече, какво да направиш със самата себе си, не с родителите!
Дразниш - е и?
Научи се да живееш за себе си, какво ти пука! Аз също съм чувала от много хора, че ги дразня - това за мен е кил на приятелството. Изолирам такива хора, да видиш, как почват сами да ме търсят. Спасението е първо да не ти дреме, второ да ти дреме само за себе си и да не се интересуваш от мнението на другите. Те сякаш го чувстват и ставаш по-точен дори в тяхните очи, което си е абсурд, но факт.
Най-добре е също да се отвориш, да имаш много приятели, но да не се доверяваш на никого. Да ги режеш често и да поставяш себе си и интересите си над тяхните. За какво са ти такива хора и без това? Който го дразниш, да не общува с теб - голяма работа. Няма незаменими хора.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 01d4667dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи дразниш си хората в класовете, дето са си обичайните пубертети и се дразнят и от най-малкото (то и аз малко така), за какво се притесняваш. Я дишай спокойно. Нищо ти няма, не ги обиждай и не се вживявай, не им говори прекалено много за черното гледане към живота (ако имаш такова), и предполагам че всичко ще е наред. Да не ти пука, няма как да се разбираш идеално с всички, то това си е и в годините и ти ще дразниш някои и те ще те дразнят...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a4df51b35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Приеми факта, че не можеш да се харесаш на всички и се харесай на себе си. Докато ти се обичаш, въобще не трябва да ти пука какво мислят останалите за теб, а твоята среда ще си я намериш.
Лола

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 934ea8e66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Може би нещата се оправиха, дразнела съм, защото съм досаждала. Не е кой знае какво, но аз съм схвръх чувствителна и се обиждам от дребни неща. И като направя някоя дребна грешка (дори така не може да се нарече) аз изпадам в шок.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ad2a954bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си една единствена приятелка и движи с нея! Останалите да си гледат работата! Децата днес са зли и невъзпитани! Мълчи си, не се меси в чужди разговори, бъди весела и жизнерадостна, но и умерена в поведението си. Не ти трябва психолог, трябва ти самочувствие. Учи, бъди най-добрата по някои предмет, спортувай. Създай си сама самочувствие! И да не ти пука от околните чак толкова-това е просто едно училище, хора-всякакви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker