........ Емоционална недостъпност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

........ Емоционална недостъпност?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 718 пъти
Здравейте на всички! Нямам конкретна история, която да разкажа, но просто имам нужда да споделя с вас как се чувствам. Жена съм на 26. В последните 2-3 година станах доста студена и затворена към хората, дори и агресивна понякога. Затворена имам предивид емоционално, иначе съм доста екстровертен тип и обичам да излизам, да се срещам със стари приятели и нови хора. Но това се пренесе не само в приятелския кръг, но и в интимните ми отношения. С 90 % от мъжете с които съм излизала не виждам нищо повече от секс. И съответно ако сексът не ми харесва не бих излизала дори с него. С две думи станах повърхностна и безчувстена. Някак си започнах да гледам на живота като на хищник и жертва. И си мисля че няма врщане към старото ми аз. И въпреки че това ми помага да отстоявам себе си повече и да постигам целите си, в същото време се чувстам и доста самотна. Имам всичко, а емоциите ми са изключени. Може би разочарованията от хората ме направиха такава. Не гледам на света през розови очила и винаги надушвам булшитс. Просто все по - малко ми пука за странични хора като цяло, освен за моето семейство. Предполагам това е нормален процес на израстване.. и помъдряване. Но и както казах се чувстам самотна по някакъв начин. А и защото се отдалечих от много хора и от познатата среда. Живея в чужбина от 2 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 81097454b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не си срещнала, човек който да ти подхожда. И аз повечето мъже не мога да ги приема насериозно, те просто не стават за сериозни отношения. Намери си един за несериозна връзка и ако срещнеш подходящ - ок. Ако не, гледай си кариерата и интересите и това е. Не ни е отредено да срещнем любов на всички. На някои хора се дават други неща в живота. Няма смисъл да се лъжем един друг, когато няма любов, безсмислено е. Аз лично не бих искала да подвеждам никой, така че не виждам нещо лошо да правиш. Самотно е и когато си във връзка с неподходящия човек, който не знае какво иска, даже повече, отколкото ако не си във връзка.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e4263987e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   От авторката до коментар 1:
Всъщност искам да добавя, че много мъже искат сериозна връзка с мен и да им родя деца. Просто аз не мога да се реша на това все още и държа отношенията повърхностни. Това, което най често се случва е да ми харесва някой на външен вид и да ме привлича сексуално, но като профил тоест като човек в обществото не се отличава с нищо - посредствен, без образование. А другите, които имат образование и са развити кариерно не ме привличат. Не знам защо е така. Но едните ми пасват душевно повече, а другите ми хранят егото. И ми е трудно да избера.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b8fbf3a673
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами виж сега, това не е пазар. Двама души или се влюбват един в друг и се обичат, или не се. Няма как да бъдеш с някого в пълноценна връзка, ако не си допадате и физически, и душевно, и на егото и т. н. Е не е невъзможно, но просто връзката ви няма да просъществува дълго и ако имате дете, то в един момент или ще се окаже с разведени родители, или ще израсне в токсична семейна среда - такава, в която мама и тате ще стоят заедно заради него, по някакви финансови причини и само ще се дръгнат за какво ли не, а може чат-пат и на него да си го изкарват. 1 добре ти е коментирала.

Айде дано и тая тема да не е поредна провокация, че малко на такава ми лъха.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker