Според вас до сега в Историята на човечеството защо не се е случила извънземна инвазия? Според вас ако съществуват извънземни или същества от друга паралелна реалност защо не са ни нападнали или превзели до сега? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Според вас до сега в Историята на човечеството защо не се е случила извънземна инвазия? Според вас ако съществуват извънземни или същества от друга паралелна реалност защо не са ни нападнали или превзели до сега?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1044 пъти
Здравейте. Според вас защо досега в историята на човечеството НЕ СЕ Е СЪСТОЯЛА ИЗВЪНЗЕМНА ИНВАЗИЯ ИЛИ ТАКАВА НА СЪЩЕСТВА ОТ ДРУГА ПАРАЛЕЛНА РЕАЛНОСТ? Понякога размисляли ли сте над този въпрос ако има напреднали извънземни цивилизации във Вселената и знаят за нашето съществуване защо до сега не са ни нападнали (ако приемем , че са достатачно технологически развити). Същото важи и за същества от друга паралелна реалност/измерение (ако приемем , че теориите за МУЛТИВСЕЛЕНАТА) са реални и са съответно достатачно напреднали , за да пътуват между измеренията? Според вас ако сега не , то за в бъдеще човечеството би ли могло да преживее таков катаклизъм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3e2a9c8af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ако имат емоции, вероятно се кефят колко сме първобитни и ни държат, за да си вдигат егото. Така, де - като ни поробят какво ще променят? А така ни гледат как се пънем да напредваме, ама не правим нищо и се смеят, ли, смеят...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3e06f2f9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   А защо да го правят? Не всички са толкова примитивни като човешките общества. Ти искаш ли да нападнеш и да завоюваш някоя маймунска общност? Ще ти донесели това някакво удовлетворение? Желанието за контрол и насилие са белег на изключително ниски в еволюцията си морално и интелектуално същества. Погледни го отстрани - на отделния индивид е забранено да убие съседа си например и това се осъжда от обществото и институциите, но на Щатите например им е напълно позволено да бомбардират жилищни сгради с деца вътре в центъра на Сирия,това някакси е ок и никой не обръща внимание. Разбираш ли противоречието? Човечеството е много изостанало в развитието си. Предполаа се, че извънземните, за да стигнат до тук са доста по-развити от нас и е по-малко вероятно да са морално деградирали и да са ударили такава ниска точка в развитието си като хората. Не е невъзможно, но е много малко вероятно.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ea3354379a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не. Извънземни никога не са съществували. Всички паранормални явления в които хора твърдят, че са били отвличани от такива същества са 3 варианта: 1 - фалшификати. 2 - бесове (познати в древността като богове, в древен Шумер като анунаки, в средновековието като дяволи, а в по-ново време като извънземни, но това не са плътни същества, а са безплътни от астралния свят и това няма нищо общо с паралелни вселени и тн). 3 - психологични проблеми на въпросните контактьори. В Космоса, въпреки мащабите му, извънземни също няма. Сами сме във Вселената. За да съществува живот, трябва да бъдат напаснати стотици хиляди компонента и дори само една микрочастица да не беше на мястото си и дори само с един градус Земята да беше изменена от сегашното и местоположение, то живота не би бил възможен. След като всички тези физични, химични и биологични закони бъдат наложени върху всичките милиарди звезди във Вселената (единственото което привържениците на извънземен живот имат като довод), то шансовете да има такъв живот във Вселената са под 0. 0000001% и тъй като цялата материя и всичко случващо се в нея се основава на теорията на вероятностите, то вероятността да има извънземни е практически 0. Някой ще каже, че живота в дълбокия Космос може да е устроен по различен начин от земния, но и това не е вярно. Цялата материя е подчинена на законите, както и на математиката. Те са универсалния език във Вселената и не може нещо да съществува в конфликт с тях. Следователно, след като шансовете да има живот като земния са практически 0 след теорията на вероятностите, то шансовете да има живот функциониращ в конфликт с установените закони е просто... нямам точна дума. Нелепо твърдение е това, за невежи люде. Та съжалявам уфолози, но това е истината. Не е приятна за вас, но пък и знаем - истината не винаги е приятна като цяло.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: deb4fc5c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Понеже за какво и е на напреднала цивилизация пътуваща в космоса да ни напада? В другите планети си има ресурси, метали и тн. Пълно е с метеори които имат метали в тях, вода има под формата на компресиран лед и всякви други химични елементи. Единствения ресурс дето нямат реално са хората и другите оргамизни на самата ни планета. Та няма никъква логика да ни напада който и да е било, за какво им е с нас да се занимават.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0d424cf037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Леле малее заглавието по-дълго от историята, направо не можах да го дочета цялото. Абе модератори, как може да допускате пациенти, излезли от психодиспансера да коментират и да пишат теми тук? !? !? Вече се убеждавам, че все повече и повече почвате да изкуфявате.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 41eb5e44a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Огромна част от човешката история е загубена, защото писмеността се появява в доста по-късен етап, а и не всяка писменост е открита/разчетена. Може и да е имало контакт, а дори и инвазия, но разстоянието е прекалено голямо (най-близката звезда до Земята е на 4 светлинни години, без да броим Слънцето естествено) и вероятно не са си стрували опитите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a1e38ddf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ти защо не нападаш и превземаш мравки?! Знаеш, че можеш! Дори не ти трябва някаква технология, само вдигаш крак и тъпчеш. Но за какво ти е?! Какво ще спечелиш от това? Малки, работливи същества, живеят си в техните си мравуняци...какво ти пречат, какво да им завладяваш?!
Повечето хора са само холограми...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 25f87319dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   В голяма грешка си. Не само че сме завладяни, но дори са ни създали. И то не едни, а много извънземни раси са замесени..
Едните са ни създали (по свой образ и подобие), другите ни заробват. За едните сме тяхна рожба и много ни обичат. За другите сме просто повод за презрение и искат на ни принизят генетично до нивото на животните, каквито са те, защото ни завиждат заради способността да достигаме просветление, с която сме надарени. Те някога са били такива-висши същества, но сега са паднали ангели, т. е. "дяволи". Те са свръх интелигентни и технологично напреднали, но им липсва нашата креативност. Дяволите са няколко милиарда РАСИ и живеят в други измерения. Това са рептилоподобни и драконоиди раси. Те нямат право да се намисат директно в нашите дела ( тъй като се водят висша раса, някой тука каза нещо за тъпченето на мравуняци), затова имат наместници на земята - 13те еврейски фамилии. Плана за Новия Световен Ред е тяхно дело, след като печелят войната над добрите, която се развива по време на студената война на Земята. Затова от 90те години насам всички държави, включително и капиталистическите затъват в мизерия и разруха. Започват да работят върху Ковид от '97 насам, като целта му ще бъде да се самоунищожим.
Ако ги питате тях - те няма да са виновни.. те само си намират алчни и деградирали и СТРАХЛИВИ хора, които да им изпълняват заданията. Точно както генералите си намират страхливо войници, които са готови да убият за да не умрат. Така че сме си виновни ние в нашия избор.
Затова че вземаме неморален избор в живота си или че не вземаме избор въобще.
Змията( ламята, от българския фолклор) е все още жива и ни тормози откакто ни има на тази планета.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0f18c84c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Препоръчвам да се прегледа творчеството на най-добрия съвременен писател на научна фантастика Лиу Цъсин. Ще ти отговори на много въпроси, за извънземните.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d8b9776a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Луната е цялата осеяна с огромни кратери от удари от метеорити. Някой от тях са поне стотина километри широки. Това значи, че Юпитер не е прахосмукачката в Слънчевата система, която не позволява до Земята да достигат метеорити с размери по-големи от необходимото за да изгорят в атмосферата и да не настъпи удар. Метеорит с размери на микробус е достатъчен за да унищожи голям град, а такъв с размери от 10 км затрива живота на Земята от раз. Цялата повърхност на Луната е осеяна в кратери от метеорити, които ако бяха удряли Земята, най-малкото е трябвало на всеки век да изчезва по една държава от картата и сигурно на всеки хиляда години човечеството да започва на ново от каменната ера. Кой тогава спира тези метеорити да не ударят Земята? Дали не е същото нещо което разполви метеорита над Челябинск, още докато беше в небето? Мисля, че тези факти засенчват всякакви артефакти за извънземни. Мисля също, че има мощен вселенски фактор, който забранява извънземна инвазия, както и всакакъв контакт между човечеството и извънземни. Извънземните определено не желаят да влизат в контакт с хората и се грижат никой да не разбира за тях с цената на всичко. Който има някаква сериозна информация и тръгне да ги разкрива с твърди доказателства пред човечеството бързо изчезва. Вероятно това е и причината американците да не са припарили повече до Луната и устата им да е заключена по въпросът като с катинар. По всичко си личи, че контакта особено на ниво цивилизация е строго забранен от мощен космически фактор. Както и, че ако се осъществи такъв контакт това ще доведе до изчезването на човечеството, тъй като поради средствата за масова информация които има днес, това няма да е изолиран случай, а веднага ще се знае от цялата човешка раса. А който знае за това трябва да изчезне, тъй като контакът явно най-малкото не е посоката на развитие на човечеството. Казвам най-малкото. Това говори съдбата на всички цивилизации изобразявали извънземни с артефакти и вероятно влизаи в конакт с тях по някакъв начин, най-вероятно чрез шаманство или призоваването им чрез ритуали с жертвопринушения на хора. Маите са безследно изчезнали. И това не е било от глад или суша, защото извънземните с които са имали контакт, ако са били добронамерени към тях, такова развитие е нямало как да се случи, предвид технологиите с които разполагат. Ако тогава е имало средствата за масова информация, които има днес, и с останалите по света е щяло да стане същото. От тук става ясно, че човечеството не трябва да търси контакт с извънземните, а точно обратното - трябва да забрави за тях и да ги избягва. Не се позволява да има такъв контакт от висш разум и мощен вселенски фактор. Повече от очевидно е, че човечеството има страшно много да си оправя собствената кочина и трябва да гледа само в нея. Когато НЛО усети, че някой го вижда моментално изчезва. Дали факторът това да е така е същият, който ни предпазва от метеорити или е друг е вече неясно, но по всичко личи, че трябва да си съберем ума в малките ни като костилки глави и да вземем пример от него и да не търсим контакт с извънземните при никакви обстоятелства.

Чорбаджията на курникът

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d94e9f84af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Причина номер 1 е парадоксът на Ферми. Скоростта на светлината е наистина много бавна спрямо размерите на вселената.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 268169d0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чак инвазия едва ли някога ще преживеем. Посещения сме преживявали, преживяваме и ще преживяваме. Мисля, че е излишно да се убеждаваме, че контакти с извънземни хората имат от хилядолетия.
Интересно е защо не ни се откриват по-свободно. Или сме твърде слабо развити или сме под някакъв вид катантина и всички контакти са строго регламентирани. Аз съм привърженик на втория вариант.
Земята се намира в зоната на влияние и на територията на т. н Драконианска империя от Орион. Те са цивилизация на поне милиард години. От много време тези рептилоидни същества (еволюирали са от вид влечуги) са главните играчи в нашата галактика, нещо като галактическите САЩ. Говори се, че в голяма степен те са нашите създатели (чрез промяна на ДНК на местни примати преди около милион години) и в нашето ДНК има много от техните гени.
По темата има много изписани теории и материали, някои от които доста противоречиви и сложни. Аз съм привърженик на теорията, че Земята е вид "резерват", под протекцията на много по-силни от рептилите цивилизации от вселенски порядък. Именно те не им позволяват да "дерибействат" на нашата планета в монента и да налагат техният начин на живот, въпреки че нашата цивилизация е копие на тяхната, но в по-неразвит вариант. Причината развитите цивилизации да правят това е свързана с т. н "еволюция на душите". Едно рептилско същество живее хиляди години, животът му до голяма степен е уреден материално и на практика те са спрели (или никога не са можели) да се развиват духовно, в гените им липсва възможност да изпитват каквито и да е чувства и емпатия към други същества. Единствено напредват технически, което само по себе си е нищо от гледна точка на развитието на душата. На душите им трябват различни преживявания в различни тела, искат да изпитат целия спектър от възможни емоции. Ние самите сме се прераждали милиони пъти не само в рептилски тела, но и в различни други цивилизации.
В момента Земята е супер интересно място, защото предлага тела с много къс и често много интензивен живот. Душите искат именно такива разнополюсни преживявания, за да израстват бързо за кратко време. Затова и е този наплив от желаещи да се прераждат тук. В момента на нашата планета се раждат изключително много души, които никога преди това не са били в земни тела. Говори се, че в нашата Галактика има само още само 4 такива планети като Земята. Затова са толкова ценни (Дисниленд за душите) и са "под специална защита"... което не пречи на определени рептилски кръгове да се опитват все пак да владеят нещата тук, защото ни считат за тяхна собственост. Всички тези циркове в последните 20-30 години са под тяхно влияние, изпълнени от техни марионетки в световния елит, които имат връзка с тях от стотици години. Но пък те са допринесли неимоверно за изключително бързия ни технически напредък в последия век т. е не са съвсем само негативни нещата.
Такива ми ти работи :) Който иска да вярва, които иска да ми се смее. Аз съм напълно убеден, че в момента ние сме в положението на малко напълно изолирано племе в амазонската джунгла, което не е чувало, че на Земята има и други хора, държави и т. н. Някой ден, когато сме готови, и това ще се промени. Ще узнаем, че Вселената буквално гъмжи от живот.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5ab0569bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може би ни наблюдават

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 666d7098b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А ти защо смяташ човечеството за толкова ценно, че да си струва евентуалните извънземни да влагат усилия да го превземат? Ти като човек по умен и напреднал от мравките примерно превзел ли си всички мравуняци? Приеми че ако ги има за тях сме просто един по големичък мравуняк, защо сме им да ни превземат, как и с какво можем да сме им полезни? Виж ако им пречим би било разбираемо да ни унищожат, но ако не им пречим, защо им е да се занимават с нас?
Възможно е да са верни някой от твърденията че хора са видели НЛО, но нима ти ако видиш голям мравуняк в планината няма да се приближиш на безопасно разтояние да поразгледаш?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ea3354379a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не, няма да се случат и в бъдеще.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker