Към собствениците на сайта! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Към собствениците на сайта!
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1409 пъти
Не е ли време да разрешите проблема на вашият сайт, поддържан от нашият интерес?
Модераторите са прави, невъзможно е двама души да обработват такова количество, имат си и личен живот!
Още поне двама млади души трябва да включите в екипа, психолог и журналист биха били добра опция - разумно отсяване, свобода на словото в рамките на здравия разум, пък и личен, професионален интерес ще имат, което ще ги мотивира повече.
Аз съм по-нова тук (около година) но все пак смятам, че дължите обяснение или разрешение!
Ако няма възможност за тези опции, затваряйте "кепенците" и със здраве!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 91f2c14d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   собственикът може и наистина да вземе да затвори кепенците, ако така му дойде отвътре ;)

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f54bafa58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Тук съм от 2008-2009 г. някъде, когато беше още със съвсем различен дизайн сподели. Напоследък има доста голям интерес към сайта и се публикуват много теми и коментари, което според мен не бива да се изпуска.

Нищо не пречи да се сложат още 1-2ма души модератори, със сигурност ще има доброволци, пък и какво пречи ако нещата вървят и сайта изкарва нешо да им се дават някакви дребни суми за услугата ? Никой не би отказал едни 50 лева допълнително на месец. Добре ще е тази тема и коментарите да стигнат до админа.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9aba975965
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   50 лв на месец? Майтапите ли се? За 5 кутии цигари месечно, примерно, психолог , журналист или просто достатъчно грамотен и образован човек ще си губи времето? Един просяк изкарва повече. Що за стандарт имате?
Сайтът си отива, кой потребител ще иска помощ и съвети, които ще получава след месец? Кой ще пише коментари, които никой няма да чете?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a3a3ebd036
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   1-ви,
Собственикът не може да затвори сайтът, защото сайтът може да е негов, но не и информацията в него. Това тук да не е Русия или Турция, че да се затварят "неудобните" сайтове. Има европейски регулации. Собственикът като не иска да мързелуват модерите да им бутне някой лев.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b9146fa16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Потребителката, подписваща се с прозвището Black Sabbath, би се справила отлично с тази задача, ако изяви желание. Изказва се умерено и мисля, че е обективна. Преди години понякога е избухвала, но с времето доста израстна и прави все по-добро впечатление.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7ed188a730
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Според мен тук няма никакви модератори а собственика си отговаря и се прави на модератор дето не взимал никакви пари.
А тия реклами дето постоянно се сменят, нали те са направени пари да се печелят от тях, на това залагат и големи новинарски сайтове, които плащат доста добри заплати на журналисти, както и почти всякакъв вид сайтове, в които се пишат статии.
А пък, от друга страна на собственика му е добре дошло хората да влизат в тоя сайт, да правят трафик на рекламите и той да си печели и когато му скимне на одобрява по някоя тема, която на него си му харесва, пък на другите майната им. То така всеки знае.
Няма начин двама човека, които нямат абсолютно никаква полза от този сайт да се занимават, пък дори и не знаели кой бил собственика.
Писах на онзи имейл който беше даден и никой не отговори, а предложих да стана модератор, смятайте за какво става въпрос. На мен всичко ми е ясно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3cfe7c1c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Н 3, идеята за 50 лв явно е като знак на оценяване, нищо повече! Просто емоционална мотивация.
А за психолог или журналист, защо не?!
Ще имат и личен (професионален) интерес да модерират подобен сайт.
Така или иначе, трябва да си "харесат" още двама души за да върви сайта нормално.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f54bafa58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 2 съм пак, старото форумно куче :) Идеята за 50те лева е чисто символична - ясно е, че тук всички сме за кеф и никой няма да се хване на пълен работен ден да модерира.

Самият аз, когато съм могъл съм помагал напълно безплатно, включително преди години помогнах на едно момиче, което искаше да се самоубие.. после се сприятелихме и дори й ходих на абитуриентския бал..

Тогава още се пишеше доста по-малко, сайтът беше с различен дизайн и можехме да споделяме лична информация и контакти в коментарите. Сега има доста повече теми и мнения, затова би било добре ако има 3ма-4ма модератори, които да бъдат възнаграждавани символично.

За 3 или 4 души не мисля, че работата ще е повече от 20-30 минути дневно, в които се смесват полезното и приятното.. за повече пари е очевидно, че сайтът не разполага с необходимите приходи да дава "заплати".

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d299abdfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз благодаря, че сайта го има и на хората, които го поддържат и отделят от времето си. Харесва ми, че човек може да бъде до някаква степен анонимен тук, обичам да чета темите. В бг-мама, като напишеш нещо извън общо приетите норми става страшно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8f0ba4e336
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И аз мисля че е добре да пищат регистрирани потребители, да има опция да се пусне тема, като гост. Да се следи кой, какво пише и да има теми, които директно да се заключват и потребители злоупотребявали да се махат от сайта. Тук можеш анонимно да споделиш, не съм фен на соц. мрежи и смятам, че тук комуникацията е някак по-нормална.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 564bc589f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Ида, Пенко. Карах 4 години бакалавър психологичеси, близо две за магристратура, сядам веднага да бачкам за по 50 кинта на месец. И жена ми има психологическо образование, и нея ще хвана да ви чете неграмотните аутизми, па ще си делнем ние тези 50 кинта като царе. Малеееее, вързахме далаверата. Тези 25 евро тук са почти стек бира. Келепир мазен.

ХАХАХАХАХА

Като толкова ти се реве, върви да мрънкаш в Реддит.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3cfe7c1c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Н 13, ти ако си "Карах 4 години бакалавър психологичеси, близо две за магристратура" имаш спешна нужда от професианална помощ от колега и го казвам с най-добри чувства и съвсем сериозно!
Човек с подобна психика на твоята не вярвам някой да търси не само за модератор, но за нищо свързано с общуване въобще с хора и още по-малко с човешки съдби!
Пази боже...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5c120fe993
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   до 4:

"Съгласявате се, че всички текстови материали публикувани в този сайт (споделени истории и коментари) стават собственост на Spodeli.net, заедно с всички произтичащи от това права уредени в Закона за авторското право и сродните му права, действащ на териториятата на Република България." - http://spodeli.net/rules.php

Иначе относно мързелуването - ами който може да си го позволява, защо да не го прави ;) Такива като теб винаги рязко давате заявка, че не сте мързеливи, но пък все сте нещо чели-недочели...
Въпросът обаче е на какво се дължи това явление при вас - мързел, някакъв недостиг м/у ушите... просто природа? Но каквото и да е, само не излизайте с разни там оправдания, особено с това: "амиии (просто) не съм видял", нали изказано с някакво миличко и най-невинно гласче.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6ef7263530
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не е в резултат на мързел при нас, а на позразбиране. Както се подразбира, че домашен любимец не се суши в микровълнова фурна. Единиците които го правят защото не са прочели указанията за ползване са изключение и са единици. Така е и с този сайт и общите му условия. Подразбира се, че не трябва да има цензура и модератори публикуващи с по две седмици закъснение, както и, че информацията оставена в него не е негова собственост. Щом в гигант като Фейсбук няма модератори и цензура, няма логика да има и в сайт като сподели. Затова никой не чете общите условия. Подразбира се на база нормалност. И к'во? Значи админът предпочита да му залезе сайтът поради липса на посещения причинени от липсата на публикуване от страна на модераторите, отколкото да го остави сайтът всеки да си излива емоциите колкото и както си иска в него? Що ви спря парите на модераторите? Тия истории с личният живот и, че сте заети са смешни. Щом правите курвачка на сподели, значи ще я правите и в личният живот. Изерете си едно направление.

ЧОРБАДЖИЯТА НА КУРНИКЪТ

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 238ad1ce79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   до 6:

Съмнява ме. Човекът е с две мозъчни клетки, едва ли.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 564bc589f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   14, не работя като терапевт. Това, че тукашните аутистки мислите всеки психолог за психотерапевт не означава, че работи като такъв. Всеки може да завърши психология ако има поне грам мозък. Моята психика си е екстра, казвам го като човек, който за разлика от теб има образование и авторитет по въпроса. Виж, ако за 50 кинта на месец се навих да ви чета неграмотните простотии, тогаз щях сам да потърся не помощ, а направо поп.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker