Избори 2021 , 3/3 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Избори 2021 , 3/3
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 821 пъти
Здравейте, моля да се одобри. Благодаря
За втори път се запитвам гласувах ли правилно. Първите два пъти за ВМРО, сега за "Продължаваме промяната". Млад човек съм на 19 години. Гласувах за ПП, защото виждам надежда в тях, млади, амбициозни, с цел и посока. Днес прочетох, че 43 от 67 депутата са от фондация "Америка за България" стана ми чудно. Нямам нищо против тях, стига да не се мешат в България. Не знам дали е вярно, но ПП подкрепят и ЛГБТ обществото. Подкрепих и Румен Радев. Не знам за моите връзници, но за мен е важно да се гласува, не да се оплакваме постоянно. Защото повечето, които познавам нямат и грам интерес към политиката ни, а се оплакват постоянно! Според вас, гласувах ли правилно или да съжалявам. Много обичам България и искам само най-доброто оттук нататък!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6269080acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Дали си гласувал правилно се разбира след време като видиш какво са направили партиите за които си гласувал.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d2961d1392
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ти си още млад и си с някакви надежди, но общо взето като минат години ще разбереш колко наивен си бил. Аз гласувах 2 пъти за Мая, обаче като видях преди тези избори какви ги дрънкат някои хора от листите й, се отказах, и просто не гласувах.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2f3cbbcb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Времето ще покаже... Дали подкрепят ЛГБТ обществото мен не ме интересува. Интересува ме минималната работна заплата да стане като в Европа, всеки да може да си позволи качествени стоки и услуги, да се подобрят правосъдието, образованието, здравеопазването и инфраструктурата и бизнеса в малките населени места.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1ff95faabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Дали си сгрешил или не ще разбереш сам след няколко месеца. Ако няма подобрение на живота, инфлацията продължи да галопира, доходите да не стигат за нищо, сметките за тока скочат драстично и обещаната промяна е във вреда на обикновените хора, значи си сгрешил. Не знам дали разбра, че от януари цената на тока скача, от там и на всичко останало. Ще видим как ще реагират новите управници, какви мерки ще вземат. Също и по въпроса с Македония.
Колкото до "Америка за България"- за мен тези хора служат на чужди интереси.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a1dd8d1172
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   " Според вас, гласувах ли правилно или да съжалявам. " - Гласуваш според разбиранията си за това, кое е добре. Ако се водиш по-чуждото мнение, то някой ще те накара и за нацистите да гласуваш.

Но винаги можеш, не... винаги ТРБЯБВА, да питаш и другите, защо вярват в това, кеото вярват, дори и да не сте на едно мнение. Така винаги ще си наясно, какво искат и другите, какви са им проблемите и какво вярват, че може да се направи, чрез политиката. Но ако трябва да ти дам еидн съвет, то е да не вярваш, че правителството ще реши автоматично всички проблеми.

Не знам за новите партии, но за ВМРО имам само да кажа, че Каракачанов публично каза, че няма да прави коалиция с ГЕРБ, след кеето направи коалиция с ГЕРБ. Казвай, каквото си искаш за ИТН, вероятно ще си прав и ще се съглася, но поне не се коалираха противно на принципите си, макар да бяха доста инати (дори прекалено).

А колкото до споменаването и оплакването - Дали си гласувал или не, не означава че трябва да си мълчиш, когато има недовослтво.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: abc0884162
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Искам да те поздравя за това, че си отишъл да гласуваш на изборите. Това е признак за гражданска активност, т. е вие осъзнавате, че сте гражданин на тази държава, осъзнавате проблемите в обществото и т. н. Второ искам да ти кажа, че да си гласуваш за някого на избори е по-добре отколкото за никой да гласуваш. Защо ли? ! Ами защото в нашето общество се натрупва дълбок песимизъм с всяка изминала година, че накрая с това темпо всеки човек ще си стои вкъщи и няма да се интересува от света, в който живее.

Драги авторе, моят съвет е да продължаваш да се образоваш, да изградиш критично мислене, да натрупаш висока обща култура! Телевизионните канали, новинарските сайтове и др. ни дават изкривена информация за света и обществото и по този начин човек лесно може да бъде подведен. Второ искам да кажа, че политиците не винаги спазват своите обещания.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cedd77c9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей,
Похвално е, че искаш да гласуваш. Но малко си се заблудил. Нищо, млад си още и ще имаш време да разбереш. Аз няма да плюя и да те навивам занякой дриг кандидат, уважавам избора ти. Но искам да ти кажа само няколко факта. Сега гледам дискусията между партиите директно и ме боли главата. Виж само кой са се събрали да преговарят.
1. Румен Гечев - той ако се не лъжа беше финансов министър в правителсвото на Жан Виденов. Тогава си спомням.... , няма да влизам в подробноси, ако се интересуваш, може да прочетеш за Виденовта зима.
2. Р. Овч. (Румен Овчаров) - инициалите му станаха нарицателно. И за него може прочетеш.
3. Таско Ерменков - Резил.
То бива резил, ама чак такъв резил не бива! Лъжливите харварадци водят преговори с червени чугунени кратуни довели страната ни до фалити и загробване с руската енергийна мафия - Р. Овчаров, T. Eрменков, Р. Гечев.
Тия новите с промяната, ако не овладеят инфлацията и особенно цената на тока, който ние си го произвеждаме със наши суровини и работници, до пролетта са пътници - профисъюзите ще им спретнат една обща стачка с работодателите и падат за точно 3 дни а може покрай тях и Румбата да утече. Ако се справят с тази задача имат някакъв шанс. Обаче като ги гледам с какво се занимават и какво считат за важно съм песимист.
Да те попитам само, защо е този напън да махнат Гешев?
Искат да реабилитират всички престъпници олигарси начело с Божков, Бобокови, Галеви, Стайкови, Баневи, Прокопиев и компания. Това ли е промяната? Браво!
Аз съм гласувал за ГЕРБ и за Герджиков. За справка работя с фирми свързани с БСП и ДПС. Не съм Гробар, Гербераст и т. н. На 46 години съм и си спомням всички кражби на БКП, Костов, Царя. При ГЕРБ държавата е била най-добре. Аз така мисля. Ако искате ме плюйте, ако искате не. Поздрави на Всички.

NATO

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6cd0484f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Номер 5 е най-адекватен. Аз наистина не мога да повярвам колко е изпростял и лесно контролируем народа и колко лесно се поддава на демагози като Копейката.

Сякаш въпроса с ваксините и Ковида е най-важен. Сякаш не помнят, че през всички тия години работиха за минимална заплата, данъците от всичко бяха не човешки източвани, имаше тотална липса на вскякво правосъдие, фондовете от толкова лошия ЕС бяха източвани на 100% и за хората не остана нито стотинка, политиците си набелязваха и крадяха бизнесите на когото си поискат и в същото време който откажеше го вкараха в ареста и репресираха семейството му... Ето това са най-важните неща. А не дали ще имаме зелен сертификат и дали ще се ваксинираме. Докато има льохмани, които да се поддават на подобна демагогия, ще има и изверги като Копейката, който без никакъв срам и свян плюе по едни честни и достойни хора, каквито са от ПП и ИТН. Колкото и да ги плюят още от сега, истината е, че те не са имали никога власт. Всеки по-различен от Герб е по-добре.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6cd0484f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Гербаджииските лайна се навъдиха и тук, но в момента умират от злоба, защото са наясно, че или ще трябва да говорят какво се е случвало - откраднатите милиарди, торбите с пари от магистралите, кюлчетата, пачките... Вероятно Бобокови, Божков, Баневите и останалите изброени по-горе не са цветя за мирисане, но едното не изключва другото. Защо трябва да е или или... Не може ли и те и гербаджиите да са в затвора? Гешев кого е вкарал в затвора до момента? Че той като обикновен прокурор е губил почти всичките си дела. Това е 100% спусната от Пеевски и Бойко калинка, които на свой ред окрадоха де ще имаше пари в тая държава. Тия ибзорени да влвзат в панделата, нещата ще се успокоят и ще са коренно различни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ad2b82fb85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Все ми е тая кои са.. И Америка и Русия и Германия и Турция са били фактор в българската политика досега. Със сигурност обаче не искам Русия никога повече да бъде фактор в нея. По-добре Американската фондация, от колкото държавна сигурност на Русия. Това, което правят ми харесва. Харесва ми, че в името на някаква идея, в името на доброто на България се опитват да се обединят и на направят значителни промени. Това обединение ще е от полза на страната ни. Освен това имат и опозиция, която ще следи дали всичко се изпълнява, донякъде и ще пречи.. Слушах внимателно вчерашните преговори между партиите и виждам голяма надежда

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ac12d70a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Млад си, заблуден, но ти е простено. Сети се колко милиона се пръснаха за трети или четвърти път избори тази година и реално тия пари от къде идват. Това от загрижени за народа политици ли се прави? Само се назландисваха и гавреха в търпението на хората. Най-логичното и правилно нещо беше ниската избирателна активност.
ПП са поредните никому неизвестни учили в западни университети, но милеещи за родината и дошли да ни управят.
Дано другите избори да са по-нататък другата година.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker