Кормуване пред ДАИ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кормуване пред ДАИ
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 914 пъти
Здравейте,
Искам да помоля тези, които наскоро са взели книжка и са взелу успешно кормуването пред ДАИ, за малко насоки.. И тези, които са били късани в този ред на мисли разбира се. На какво да обръщам повече внимание, с кое да внимавам и някакви тънкости ако се сещате.
Ще съм много благодарна!
Хубав ден

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: dec7cb803b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами аз го взех преди 5г. ама предполагам не са се променили много неща, около 20 мин. е. Внимавай от напрежение да не забравиш някои стандартни неща - слагане на колан, включване на фаровете, подаване на мигач преди включване в движението. Задължително спирай на стоп, ама задължително, не просто намали, а СПРИ, огледай се хубаво и когато прецениш че е момента, тогава потегляш. Дано си свикнала със съединителя, гледай да не угасиш колата при някое потегляне. Не пресичай никога, дори и съвсем с малко непрекъснатата линия, разделяща двете платна на пътя, не се навирай много в колата пред теб, спазвай дистанция. Другото е ясно, спазваш всички ограничения, гледаш знаците, стараеш се да запазиш спокойствие, доколкото е възможно. Накрая е възможно да те накарат да паркираш между 2 коли или нещо подобно, аз не се справих много добре с това, но общо взето имах някакви маловажни грешки и взех изпита от първия път. Но наистина, ако да кажем не спреш на стоп, почти сигурно изпита приключва. Зависи и от изпитващия, някои много се заяждат. Успех.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 07d4dc942d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   За жалост системата е компроментирана, би извадила жив късмет ако не те скъсат първият път. Карай спокойно и мисли за това човека до теб да бъде спокоен. За жалост изпита пред ДАИ има доста малко общо със карането по принцип. Той е повече терапия за изпитващия.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a4e2c2e55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Карай бавно, повечето време може да си караш на 2-ра без проблем, само на дълги прави отчастаци, изпитващят ще очаква да дигнеш на 3-та и да караш по-бързичко.

Не спреш ли на пешеходец на пешеходна пътека, или който пресича платното на крастовище си скъсан, отнемеш ли предимство на друг водач на МПС пак си скъсан, закачиш ли бордюра при паркиране или заваой си скъсан. минеш ли много близко до паркирана кола, може и да те скъсат, може и да ти вземе точки, да пазиш странично разстояние е доста важно.

На завоите не се панирай, може да си завиваш бавно, ако инструктора ти се е карал, да завиваш по-бързо на изпита няма никакво значение.


Общо взето на самият изпит си карай бавно и спокойно, важно е да спазваш правилата, а не да караш бързо. По-време на изпита инструктора ти, няма да каже и гък, защото няма право, така че си карай спокойно. Също преди да започне изпита, ще те питат теоритични въпроси, почти винаги свързани с колата, къде е скоростомера, къде е оборотомера, къде са градусите на двигателя, къде са дългите и къси светлини, чистачките, какво зъдалжително трябва да има в колата и така.

Аз на моя изпит, забравих да си пусна късите светлини, ама изпитващият нищо не ми каза, сигурно не видя, че не са пуснати.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ad1aac420d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Гледай да не си последен ако сте много хора, фаровете да са включени и просто си карай спокойно

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ba4d6f968b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами всичко което ти е казал инструктора го спазвай и ще го минеш. И внимавай много да не вземеш предимство, защото това често става, а за това изпита спира веднага. Най-важното нещо наистина е да не си притеснена, защото се разбира веднага. Просто се успокой, средоточи и карай така както си крала при инструктора и всичнко ще е окей. Късмет!

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8c97d563c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не бързай, бъди спокойна, вземи си дъвка и очите на четири, тоест внимавай и предвиждай ситуациите.
Това ти трябва на курмуването и ако знаеш ЗДвП всичко ще мине по вода. Пожелавам ти успех

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e7c1502313
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мен ме късаха 4 пъти, взех си изпита от петия път. Най-важното е да не се притесняваш и да вярваш в себе си. Спирай на стопове, оглеждай се много.. Те тези неща с времето се научават и даже няма нужда да ги мислиш. Истинското учение започва, когато се качиш сам в колата. Най-важното дори и да ви скъсат, не се предавайте... Тъпо е, да, но горе главата. Ако трябва си вземете дори и малко време почивка и след месец, два се явете пак. Тези изпита за мен бяха много притеснителни.. Иска се да караш по определен тертип.. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7ec9ce623e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Забравяте и друго важно - сега, въобще, за да можеш да изкараш шофьорска книжка, трябва да си послушна мишка, тоест да имаш зелен сертификат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker