Каква е тази лудост със зелените сертификати? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Каква е тази лудост със зелените сертификати?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2680 пъти
Хора, вие виждате ли какво става. С всеки изминал месец мерките стават все по-сериозни. ЕС вече официално предлагат ковид паспорта за пътуване да важи 9 месеца. Аз в началото си мислех, че веднъж си се ваксинирал и край - може да правиш каквото си искаш. Защо е цялото това безумие? Въпрос на време е да разрешат само на ваксинираните да пътуват в чужбина както са почнали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 042c23b6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Никаква пандемия няма, нито пък тия ваксини и сертификати служат за друго, освен за контрол и ограничаване на правата и свободата. Който разбрал, разбрал.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5496aabbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   За пари. Както казват "Ако не знаеш за какво е, значи е за пари. Ако не е за пари, значи е за много пари". Това се случва в момента. Биг фарма печели от страха на хората.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0d3ecf6f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Аз лично не виждам нищо лошо в това, в Европа има от доста от доста време документ, че си ваксиниран и апп на който да го сканираш. Смятам, че в момента няма нищо по-добро от ваксината, за да може да се върнем към нормалното си ежедневие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d9b8075255
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Не е абсолютно никакво безумие — напълно резонно е. Не вярвам обаче, че има някакъв смисъл да се обясняват напълно ясни за медицинското съсловие факти — всеки ден се натъквам на отрицание, едва ли ще получа разбиране тук.

Истината е, че ниското ниво на средно образование доведе до такива изблици навсякъде; подаряване на дипломи, смехотворни ДЗИ-та, абсурдни изисквания и критерии за оценяване, никакъв фокус върху същественото за обществото. Завършили, но не правят разлика между РНК и ДНК — материал, изучаван в часовете по Биология в един десети или единадесети клас. Хора без елементарни знания, обвързани с това що е то ваксинация, на какъв принцип работи, какви са „технологиите“ (модерно казано), които стоят зад нея. Лица, които не правят разлика между вирусна и бактериална инфекция; които не могат да разграничат фалша в социалните мрежи от истината и потвърдените чрез изследвания хипотези, тъй като още в училище не са научени на критично мислене — функционална неграмотност.

Губите лекарите; губите здравните работници. Нямам мотивация да работя с хора напоследък само защото половината се държат сякаш разбират, знаят и са чели повече научни журнали от мен. Възможно е да вярват искрено, че са чели повече и от всичките ми колеги взети заедно, нямам представа докъде се простира патологията в целта да се избяга повърхностно от действителната заплаха за оцеляването на някого. Карате всеки образован, грамотен и развиващ се човек да си хване самолета и да не се връща повече. После къде са нашите качествени кадри... много, много далеч от пределите на тази държавица.

Нямам какво друго да кажа.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 333b1c6ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Еми още има пандемия.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8856dda573
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Един ден при 100 % ваксинирани ще дойде 50-тата вълна,ще се обяви евакуация и ще ни натикат в концлагери.Помнете ми думите.Все още не е късно да обърнем нещата в наша полза.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3a73790960
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Това си е нов световен ред в някакаъв смисъл. Няма как да ме убеди никой че всичко го прават изведнъж за нащо здраве. Да забранат цигарите тогава от които умират годишно повече хора. Само още незнаеме какъв е замисъла от цялата работа.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 017d98c8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Ами играйте им още по свирката и циркът никога няма да свърши. Честно аз не мисля че ще и свърши докато някой от властимащите и ръководещите ковид истерията не изяде олово в мозъка. Изправете се и всичко ще приключи. Кланяйте глави и много скоро ще ви поставят на колене да им целувате нозете. Който все още има мозък ще разбере!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: aac112cae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Наистина е безумие. А Най-лошото е, че по този начин се разнася заразата, защото масово Зелените сертификати са фалшиви. Познавам диста хора, които си извадиха и си пътуват по чужбина. А аз го преболедувах и моя сертификат важи само за България защото теста ми е бърз антигенен от 10лв., а не ПСР от 100лв. И се чудя какво значение има, че теста ми е 10 лв. Нали така и така съм преболедувала. Значи аз нямам право да излизам в чужбина нищо, че съм го изкарала и няма опасност да Аразя никой, а тези с фалшивите сертификати си излизат. За пореден път се убеждавам, че тази България не става за нищо. Само защото теста струва 10 лв и нямаш право да излизаш извън България, а тези които са с фалшиви имат право. Нямам думи просто!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fff9872b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-интересното всъщност е, че подобен развой се предполагаше още преди година, но тогава малко хора вярваха. Всичко продължава да се разглежда от конспиративна страна, а то е самата реалност. Тия сертификати ще заменят документите за самоличност, тъй като навлизаме в положение на бифуркация. Капитализмът се провали и четвъртата индустриална революция ще остави много хора гладни. Сигурно и това са конспирации. Най-тъжното е, че в някои от водещите икономически сили на Европа хората се събуждат и протестират по улиците, докато тук никой нищо не прави. В момента ври и кипи в Австрия, Нидерландия, Чехия, Белгия, Италия и Англия. Може и за други държави по Европа да не се предоставя информация, но не вярвам само в тези страни да са протестите

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 45c2907397
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Не е лудост, а перфектен начин за глобален контрол и също страхотен бизнес. Големите фарма компании и тези, които произвеждат маски и гелове стават милиардери, че и трилионери.
Канада е пример за страна, в която не можеш да се качиш на влак, кораб или самолет, независимо дали вътешен или международен полет ако не си ваксиниран. Австралия не пускаше повече от година хората нито да напускат нито да влизат в страната. Човек започва да се чуди дали говорим за уж едни от най-демократичните страни в света или за Северна Корея, СССР и нацистка Германия.
Да не говорим за другите ужасии като пълна изолация на неваксинирани, недопускането им до никакви обществени места и т. н. То и Хитлер така почва, уволнение на евреите, после забрана да се появяват на обществени места като стадиони, басейни, паркове, вечерен час, жълта еврейска звезда с надпис евреин и едва след това концентрационни лагери. Лагери за неваксинирани са факт вече в няколко страни. Въпрос на време е да станат нещата наистина страшни за неваксинираните, глоби, затвор, концлагери под благовидни имена като изолационни центрове.
Хората ги правят на идиоти. Първо безсрочен сертификат за ваксинирани, после 9 месеца, но ако си сложиш трета доза пак става безсрочен. Е, ако ваксината не работи след 2-а доза след 9 месеца, защо след трета доза да работи повече време? Няма логика просто. Но, това се прави, за да си сложат балъците още една дозичка. А, догодина, след 9 месеца, защо не и след 6, айде пак, който е ваксиниран само с 3 дози не е ваксниран, слагайте 4-а доза и така или до безкрайност или докато мнозинството хора наистина се събудят и кажат СТИГА! Достатъчно! Повече не! Но, засега такива изгледи няма. Хората в повечето страни са супер зомбирани и наплашени от пропагандата и поватарят като латерни, че ситуацията е извънредна, че това е заради нашето здраве и други подобни клишета. Вирус има, ясно е, но въпросът е за какви политически и икономически цели се ползва. За съжаление повечето хора не ценят свободата си и затова започват да я губят и ще я загубят.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ac94b9b5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ако хората позволят това да продължава, всички ще бъдат в една и съща опасност много скоро.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6769afa774
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Абсолютна лудост отделен въпрос е, че тези ваксини въобще не те предпазват а с тях само евентуално го изкарваш по - леко ако се заразиш. Най - пресния пример половинката ми лятото си сложи Файзер, хвалеше се как пазела до 95 % и пак се зарази. Аз леко преболедувала миналата година с недостигащи ми 45 бау единици за заветния 3 месечен сертификат и с отрицателен тест. Ясно е като бял ден, че от естествения имунитет по-добър няма. Ако все пак се реша на тази стъпка ще е, защото вече ми писна от ограничения и пак не съм убедена на 100 % много хора около мен също.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 32ac8835f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Ментален тероризъм! Имат срокове и за това притискат. Трайте си... малко остава да им минат сроковете.
Не позволявайте дори да ви бъркат в носовете до мозъците, ако е толкова заразен "вирус" слюнка трябва да е повече от достагъчна...
Вече ТЕХНИТЕ господари имат патентован около 90% човешки геном- мислете!!!
Искат неваксинираните да се набодем за да предпазим ваксинираните които не са предпазени от ваксините... и набодени също не сте предпазени- МИСЛЕТЕ!!!
Потърсете и в ютуб "корона гатанки" с доктор Георги Тодоров!
Вижте листата с починалите спортисти СЛЕД набождане!
Оставям списъка тук, на испански е, но по имената можете да намерите инфо на други езици:

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c7a81be5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Всичко се прави с цел поробване на хората, да свикнат с ограниченията и да правят това което им се каже, без роптаене. Новото робство ще е по-лошо от най-лошия комунизъм. Жалко за по-младите, които не могат да усетят накъде отива света.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6efcedfa04
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   ЗЕЛЕНИ УДОСТОВЕРЕНИЯ - това е правилното название на български език. На английски език се превежда като "Green certificates". Първата крачка един народ да загуби независимостта си е като се откаже от родния си език и приеме чуждопоклонничеството. Българите никога не са подражавали в такива огромни мащаби на англоезичната култура, колкото в последните 20 години, откакто навлезе Интернет. Важи и за думата "удостоверение", за чието пренебрегване сега беше достатъчно няколко неграмотни политици и говорители по новините да повтарят английския ѝ превод "certificate" и още на втория ден стадото овце започна да подражава, без да влага мисъл отновно това, което му се подава от екрана.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2aed455706
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   То заблудените като теб са точно около 20%. Две години минаха вече, как не ви светна, че това е цирк, който цели няколко неща като едното е ограничаване на основни човешки права и свобода? Променят дефиниции в движение за пандемия, за ваксина, измислят нова медицина,създават психоза чрез медии, лъжат от ден първи за тоя вирус. Конкретно за зеления сертификат, който на практика си е жълта звезда, вече предложението е, че ЕС ще важи след бустерната доза. Напълно ваксинирани няма да има никога- дали си ваксиниран ще решават тия от СЗО и присъдружните им психопати. В момента за ваксиниран се брои този, който има две дози. Между първа и втора си неваксиниран. След пет месеца ще бъдеш ваксиниран само ,ако имаш 4 дози и така докато овцете се събудят може би. Въпросните течности не са ваксини, това е генна терапия на практика. Чрез иРНК препарат ти програмират здрави клетки да произвеждат шипов протеин слещу неизолирания вирус. Повтарям здрави клетки. С "ваксинацията" с иРНК ваксина , невероятно голям брой здрави ендогенни клетки са маркирани като чужди клетки от шиповия протеин, като по този начин се дава зелена светлина на имунната система да ги унищожи. Имунната система е измамена да убие милиарди здрави клетки - това е е заключението от ей тази статия:

https://fr.sott.net/article/38817-Les-vaccins-contre-le-Corona-une-auto-destruction-programmee-de-l-organisme

След прочитането й става кристално ясно какво прави реално една иРНК "ваксина". Събуждайте се, защото се правят опити да посягат и на децата ни.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2d04bd43ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   "Аз в началото си мислех"....
Добре дошъл в света на ковид фашизма. Това се опитвахме да ви го обясним още от ден 1... ама вие ни нарекохте конспиратори

Това няма да има край НИКОГА. По скоро човечеството ще измре като мухи, отколкото ситуацията да се оправи.

Единствения възможен начин да справим в ситуацията е като сме единни. Всички! Нещо което изобщо не се получава в България от много време насам.

Нека Бог е с нас!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6b1ac300ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ограничени сме, едно кафене може да изпие човек. Бизнеси те на хората фалират, безумие просто.
Ще става и по-зле, сега нови по-страшни щамове и нз си какво. Някой печели много от тази работа.
Дори и там дето има много ваксинирани, има още повече случаи.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 01f9815365
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Извънредните ситуации изискват извънредни мерки. Ако твои близки бяха починали толкова нелепо от този гаден вирус, нямаше да си такъв непукист.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: be5e776b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Аз не работя откакто въведоха сертификатите. Фирмата отказва да ни плаща и тестовете. Добре, че има кой да ми помага... отказвам да се ваксинирам, каквото и да стане.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2a1cbf0e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Добро утро! Много такива боцнати като теб ще се усетят, че май онези лудите конспиратори накрая все пак ще се окажат донякъде прави (не изцяло, защото се пишат и много глупости). Всичко се прави за ПАРИ и КОНТРОЛ. Компаниите произвеждащи ваксини печелят по няколко хиляди долара ВСЯКА СЕКУНДА, сериозно ли си мислиш, че имат интерес това да спре? Надявам се един ден на всички да им писне и да излязат и пометат всичко наред, но се съмнявам като гледам колко заблудени хора има. Излъгаха ни, че при 70% всичко ще се оправи... Излъгаха ни, че ваксината предпазва от заразяване и разпространяване... Излъгаха ни, че ваксиниран не може да го изкара тежко.. Излъгаха ни, че сертификатите ще се използват само за улесняване на пътуването между държавите... Излъгаха ни и че тези сертификати ще са временни, напротив, ще останат завинаги... цялата тази лудост ще остане завинаги и това ще бъде новото нормално, заблудените глупаци един по един ще се усещат постепенно, че всички това, което са усещали вътрешно е било истина, но когато се събудят ще "живеят" в един съвсем различен свят, който е бил изграден благодарение на тяхната подкрепа, смирение и съгласие :) Толкова! Силно се надявам да съм някакъв изперкал конспиратор антиваксър и чрез поставянето на ваксината всичко да се оправи, ама като гледам какво става в "Европата" как при 80% ваксинирани ги заключват се съмнявам. Всеки човек със средно IQ може да анализира ситуацията и действията и да си навърже накъде отиват нещата, останалите индивиди да му мислят.. Отново казвам, ДАНО ДА СЪМ ЛУД И ДА ГРЕША!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b305eb1b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   " Аз в началото си мислех, че веднъж си се ваксинирал и край - може да правиш каквото си искаш"

На баце той... Първо си мислехте 2 седмици, после 2 месеца, после само една ваксина, само един сертификат... Взехте да се сещате на къде отиват нещата... На 6 месеца брат, отиваш и те инжектират с каквото решат, иначе няма пътуване, че няма и работа... Демокрация...

Помисли също за нещо друго. Ок в Америка я произвеждат тая инджекция, и там, му намериха цаката да ги принудят чрез работодателите (защото конституционно не могат). Но как си представяш, ТВОЯТА държава, да те принуди, да се инжектираш с препарат произведен в ДРУГА държава по такава висока технология, че тук нямат начин дори да го проверят. Тотален абсурд. Най-малкото е въпрос на национална сигурност. Коя суверенна държава ще си позволи такова нещо? Представи си, че Китай ги произвеждаше примерно тия инджекции... А то в известен смисъл е така, защото уж "вируса" идва от тяхните проби. Аз лично не бих си купил китайски миксер, но ей ти - всички днес се боцкат с китайски вирус, и някой плаща луди пари това да се промотира по всички медии, всички политици... Да те питам, кога последно си виждал политици да са единодушни за нещо? Не можем правителство да съставим, но ще се боцкама, по това спорове няма...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c151ca00d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Докато наричаме експерименталната течност ваксина, ще ни измислят нови и нови ограничения. Сам виждаш че участващите в експеримента (ваксинираните) не са нито предпазени от заразяване, нито от смърт.
За да наречем нещо ваксина не трябва ли то да ни предпазва от нещо? Реално и да си ползвател на експерименталната течност и да не си, това не те предпазва. Ако не си ползвал течността си застрашен от болест подобна на грип и 99, 97% ще оздравееш. Ако си ползвал течността си застрашен не само от болестта, но и от многото странични ефекти на експерименталната течност, но тя със сигурност няма да те предпази от заразяване с болеста, щом продължават да те карат да спазваш дистанция и да ползваш маска.
Ето вече забравихме да се оплакваме от задължителните маски, вече се оплакваме от сертификати, когато измислят ново ограничение и сертификатите ще приемем за нормални.
А целта е населението на света да стане редовен доживотен клиент на фарма компания. Не мога да твърдя друго, но се надявам да е само това, защото ако се разровим в конспиративните теории става въпрос за много страшни неща.

Аз не ползвам течността, надявам се на имунната си система, защото ако сметнеш само колко процента си застрашен от много други и много по опасни болести тази настинка ще ти се стори смешна. Преболедувах я но не мога, а и не искам да го доказвам, не ми липсва ходенето в мола.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3eea7f789b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   Ти какво предлагаш? Да няма никакви мерки, всеки да си прави каквото си поиска пък нека хората да умират и здравните системи да се пренатоварват. Според теб как се спира разпространение на вирус?

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9c7124e4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Не знам, дали моето мнение ще се публикува, но се надявам!
Тази лудост, както я назова идва от горе, от кралски семейства и от подобни такива! Целта е нов световен ред, но на хората не им пука, защото в тяхната къща все още всичко е наред. Ако бяхме заедно всички казали НЕ, на задължителното ваксиниране, не на маските, не на всичко свързано с това, друго ще е, и още имаме време. Много хора си мислят, че като си сложат вакситата всичко ще се оправи, но НЯМА! Ще дойдат нови вируси, и ще ги карат да си поставят нови и нови ваксити. Утре, няма да можем хляб да си купим, защото не сме маркирани.. но все още твърде много хора спят за съжаление.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d7d7cd70dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Защото това беше идеята да си вярвате, че това е за цял живот. И не 9, говори се, за 4-6 месеца. Всички ми се смееха, като им казвах, че не е еднократно, но е факт.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ee96911ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   2 години пандемия, а в България все още не може да проумеем, че светът има проблем. И решение на проблема Ковид няма. Но нищо, новия Омикрон идва, дано сега хората да се вразумят. Носете маски и се пазете!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 326faaff26
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   До номер 27 (от Автора)

Зеленият сертификат никакъв вирус не ограничава. Лично познавам ваксинирани хора, които се разболяха, но благодарение на своя QR-код се придвижваха свободно. Резултата? Няколко заразени контактували с тях. Дотук с ефективността на тези мерки.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 326faaff26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Автора

Виждам много не ме разбраха. Аз единствено изразявам недоумение как е възможно да има такива сериозни ограничения за онези без зелен сертификат (например ограниченията свързани с посещението на учебни заведения, пътуването зад граница или даже ходенето на работа). Просто не мога да свикна с тази мисъл. За мен всичко това е пълна лудост. Прилича ми повече на злоупотреба със зеленият сертификат.

Питат ме какво предлагам, но това не е проблема, който коментираме. А и реално някои живеят с мисълта, че едва ли не зелените сертификати са затворена тема. Нейното обсъждане е забранено или нежелателно. Табу.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5dd6f17179
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

34.   Това, което се случва в момента, е престъпление срещу човечеството и някой ден ще има съд за хората, които го правят, помнете ми думата. Да те принуждават да се ваксинираш с ваксини, които не са доказани и изучени, т.е. реално те принуждават да рискуваш да се самоубиеш си е почти равносилно на военно престъпление или геноцид. Не съм вярвал, че ще стигнат до тук за малко фармцавтични печалби. Има малки деца, останали сираци заради тия безбожници. Самоубиха и италианския лекар, открил евтино и ефективно лекарство. Ако преди две години ми бяха казали за предстоящото, нямаше да повярвам никога.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c353bf0e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   До номер 16.
И може ли ти, който очевидно имаш достъп до конфиденциална информация да ни светнеш нас непросветените и заблудени овчици следните неща:
- какви са тези срокове?
- кои са господарите и какво искат от нас?
- какво значи "още малко остана"? Месец? Два? Година? Един човешки живот?
Не искам да прозвучи грубо, но малко ме изнервя тази ваша поучителна позиция, като удобно оставяте останалите да се чудят и маят какво точно имате предвид. Но иначе към нас непросветените има големи очаквания- да не се бодем, да вярваме в конспирации и т. н.. аз също бях конспираторка, докато не се убедих с очите си от познати и роднини че ваксината нито предизвиква стерилитет (етърва ми бременя успешно)нито отключва болести нито убива. Досега не съм видяла един такъв случай. За непознати хора в оповестени списъци как мога да съм сигурна?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 07c8652cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Защо никой не смята, че на „важните“ им трябват ЖИВИ роби и може би това е причината да се загрижат изведнъж за здравето ни. Иначе кой ще плаща заплатите на политиците, извинете-данъците? И без оправдания за пенсионерите, самите политици са или ще са в пенсионна възраст. Някои пенсионери са издържани от свои близки, които им купуват стоки или просто им подпомагат финансово-все пари, които навлизат в хазната като ДДС.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f41096c3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Авторе, питаш защо. Ами ясно е, установява се диктатура в световен мащаб. Наложиха колосални промени върху цялото човечество. И няма да се спрат само с ваксините. Единственият вариант е бунт.Това е.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 436ce7b14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Не е истина... Още не могя да повярвам колко народ върза.
Междувременно: сринаха световната икономика
Смениха световната администрация
Сринаха малки и средни бизнеси, оставаг големи монополисти
Фармафия държат вече изцяло "здравето" (измислена една "болест" за доживотни клиенти) и войска от психопати - бивши агенти/наемни убийци на различни "дружества" (купиха войска под името на monsat)
Тока е в "небесата" в момента и да не забравяме че, фенката на Хитлер преди да се оттегли свърши мръсната работа, която включваше закупуване на слънчеви територии (енергия)- Испания, Гърция, България т. н.
Вкараха 5 G
И още и още... И оше има "маймунки" потънали изцяло в оказва се успешният експеримент и само искат да си имат господари, които да им дават малко храна и играчки!
Ако не си искаме ПЛАНЕТАТА (не е моята страна, моят град, моето село) обратно... ако не си упражним свободната воля... е, аз в такъв случай гласувам за астероид!

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8856dda573
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Това е еволюционен подбор, който си има своите критерии, макар и неизвестни за нас все още. Не му пречете с ваксини и прочее човешки изгъзици, защото е безполезно да си надигаме немощната десница срещу нещо, с което изобщо не сме наясно. Освен, че е безполезно е и опасно и смешно, погледнато от малко по-отгоре.
Който трябва да живее ще живее, който трябва да се разболеее и да си извади адекватните поуки защо се е разболял ще се разболее. Който трябва да умре просто ще умре. Стига истерии, стига циркове, стига животински крясъци.
Аз експериментален препарат няма да си сложа, ако ще и в концентрационен лагер да ме хвърлят. Но в мига, който някой насила се докопа до семейството ми с наточена спринцовка и експериментален препарат самодейно го пребивам като куче и му забивам спринцовката с безценната течност точно под епифизата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f41096c3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Авторе, до голяма степен е станало тема табу. Както през соца, сега ще ни ограничават свободата на словото. Засега можем да обсъждаме тези неща в ежедневието си и в анонимни сайтове като този. В публичните социални мрежи обикновено ед-но-то мнение се трие, а по телевизията няма да се излъчи.
Скоро време ще бъде тотално забранено да се говори за това. Няма да се учудя, ако променят законите. Засега най-големият ни коз е, че мерките са противоконституционни и искаме да си запазим правата. Но скоро ще променят конституцията и няма да имаме права, нито закон, който да ги гарантира....
На мен лично надеждата ми е, че мнозинството осъзнава проблема и повечето са готови за бунт. Ако си загубим работата и гражданските права, няма да има какво да губим и направо ще направим революция. Ако не затворят неваксинираните в концлагери. Или вече не е нужно, защото целият свят е един огромен концлагер.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ed76edaaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Н 4, виждам че, повтаряш като папагал (като много други зомбита) каквото си чул от някъде без ти самият да знаеш за какво иде реч, та ти поствам ей тук да прочетеш що са ДНК и РНК и тяхната ВЗАИМОсвързаност!
https://bg. puntomarinero. com/what-is-dna-and-rna/
Не е лошо да си тъп, лошо и смешно е да парадираш с това!!!
А е отвратително след като очевидно ти си вързал на целия този цирк, да се опитваш да завлачиш и други хора!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: eb4f2b3ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Н 31, сериозно ли не вдяваш? Омикрон идва да покрие убийствата от експерименталната течност!!!
И да приключи после с ПЛАНдемията като вкара окончателно доживотни лекарства!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a6c85856d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   До 34, изобщо не е за малки фармацевтични печалби.
Истината всъщност е още по нелепа. 135 човекоподобни от Билдерберг-ите (това изобщо не е никаква тайна организация, да подчертая) в момента се стремят да ни затрият бавно. Не могат да го направят изведнъж, защото армиите им няма да стигнат. 20млн световна армия срещу 7млрд човека. С голи ръце ще ги удушим.
Само че сега печелят време, а ние си траем. Колкото повече си траем, толкова повече ще измираме. Докато накрая не остане критична маса за каквото и да е.

А защо искат да ни затрият ли? Ами защото наистина са се вземали насериозно и се мислят за господари на света. Измислиха андроид с присаждане на човешки мозък и изкуствен интелект който да го онаследява. Това им осигурява "безсмъртие". Хаха. Следователно щом те ще са безсмъртни няма да имат нужда от раята и робите. Или поне не от всички.
Тези които оцелеят ще станат зависими от ваксината, които те ще им доставят. Другите ще измрем като мухи. Най вероятно ще се избием един-друг всъщност. За да не им тежим на съвестта, ако изобщо имат такова нещо.

Хартиените носители на зеления сертификат ще почнат да се произвеждат във вид на подкожни чипове. Тогава ще разберете какво е лудост.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fa71372fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До номер 36

Аз не съм номер 16, но ми харесва как си си структурирала въпросите и очевидно притежаваш критично мислене и не се заяждаш, затова бързам да ти отговоря. Преди да го е направил някой друг "конспиратор" със спекулативно мнение.

1. Сроковете са много и различни, за различни цели. 5ти януари например е датата за пускане на 5G то в щатите от Верайзън и АТ&Т. 2025 пускат Андроидите. ( аз съм но. 45 и не, това изобщо не е фантасмагория, а е вече факт) Нанотехнологиите, базирани на графенов оксид са факт вече 20 години. Технологиите са винаги 20годни напред, просто до нас достига само това (във вид на масово производство) което е в интерес на господарите.

2 Господарите са много хора. Предимно тайни организации, около които наистина има много СПЕКУЛАТИВНИ теории, но тяхното лице пред света от '54та година насам са Билдерберг-ите. Пак казвам, няма нищо тайно в тях. Прочети малко за тяхната агенда и ще видиш факти по точка 1

3. Какво искат от нас? Искат да се ваксинираме. Защо? Причините са много. Но най вече искат да ни превърнат в био роботи. Как? Има теория че във ваксините има графеново оксидни нано частици, които ще имат способността да проникват в нуклеуса на клетките и променят ДНКто ни. След това, след въвеждането на 5G, там честота е толкова висока, че ще влизат в резонанс със наночастиците и реално последствията са че : хората ще се държат като луди, ще халюцинират, ще избухват в необоснована агресия и тн. Реално ще стане така че ще се избием един друг. Или по скоро ваксинираните ще избият неваксинираните. Тези от нас, които не са си слагали подписа и оцелеят ще бъдем свидетели на това как ваксинираните ще халюцинират, че сме зомбита и ще ни избиват масово.
Изобщо не се шегувам. Невро-лингвистичната програма, наречена "холивудски филми" и игри на тема "зомбита" изобщо не е случайна. Нито е случайно че децата ни са масово промити от игри като Call of duty, Counter strike, Battlefield и тн. Нещо което ние продължаваме да си мислим за безобидно.
Накратко : това е което искат от нас, да се избием едни други.
Господарите не искат да си цапат ръцете, за да ни разчистят. Това е сигурно.

4. 2024та година ще започне масовото изтребление. 2025та година ще е пика. 2026та ще свърши цирка. Които са оцелели, неваксинираните, ще бъдат натикани в резервати. Другите ще промити военни/полицаи, които да пазят господарите. Прогнозата е много българи да влязат в тази категория. 80% от нашенците проявяват ЗДРАВ РАЗУМ да не се ваксинират, защото фашизма смърди на гнило на всички нива, както и да го погледнеш. Други народи (живея на запад) те и сега са си зомбита.

Хубавите новини са, че от цялата тази дистопия ще се родят духовни водачи и човечеството в крайна сметка ще има посока. За тези които оцелеят, разбира се. Още повече че истината за всичко това вече ще лъсне и ще има кой да понесе отговорността. Тя и сега е лъснала, просто тези отгоре имат власта над цензурата и словото и такива като теб, но. 36 все още не знаят пред какво сме изправени, но пък похвалното е че се съмняват, че все пак нещо не е наред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker