Един въпрос „без отговор“ към нежния пол - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Един въпрос „без отговор“ към нежния пол
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 762 пъти
Здравейте! Мъж съм, на 23 г. Откакто водя съзнателен живот, един въпрос ме вълнува. Имам свой отговор, но бих искал да чуя какво вие, жените, мислите, защото вашата преценка е по-важна от моята.

Става дума за съвършения мъж. Кой може да бъде определен като такъв? Каква външност и качества трябва да има? Колко успешен трябва да бъде от социално-икономическа и лична гледна точка (професия, финанси, обществено положение и др. )? Какво поведение и самочувствие трябва да има?

За това се сещам. Ако и има и други критерии, може да ги споменете.

В заключение ще споделя моето мнение по въпроса. Моят представа за съвършен мъж е Владимир Владимирович Путин - безупречен външен вид, привлекателен (Не му личи, че е на 68! ), със самочувствие, но скромен, страшно умен и интелигентен, дипломатичен, живо спокойствие, харизматичен, влиятелен, топъл и земен (Поне така ми се струва. ), вдъхновяващ с постиженията си, респектиращ с присъствието и поведението си, 100 % финансово независим.

Мисля, че темата ще бъде от интерес не само за мъжете, но и за жените. Ще съм много благодарен, ако модераторите публикуват историята и се изразят колкото се може повече и различни гледища.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 21ebfffffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Всичко което си казал за президента Путин е истина с което аз съм напълно съгласен, но едно нещо си пропуснал, че милее за Русия. Де да бяха такива като Путин и нашите политици, но за жалост нямаме такъв български политик. Има един, който за сега поне се откроява от останалите политици и ми се струва, че ще бъде като Путин, ако стане министър председател на България. Той е от пп Възраждане и се казва Костадин Костадинов. Ако един ден той стане министър председател на България животът в страната ни ще се оправи. В това съм напълно сигурен.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 40d835757c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Путин изобщо не влиза в категорията "съвършен мъж", защото е нисък.
В днешно време това е показател но. 1 за жените и тяхната хипергамия. Оттам нататък всички други безсмилици за съвършенство за извън контекста.
Мен всичките ми гаджета са ме зарязвали заради това (да ги питаш защо изобщо са се хващали с мен). Дори наскоро една, след като цяла вечер се сваляхме, открито в лицето ми каза : "ех, защо си толкова нисък. Толкова си умен и забавен"

От това следва че да питаш жените за мнение кой мъж е "съвършен" е крайно неуместно, тъй като те не гледат същите показатели, като мъжете. Ако смяташ че "съвършен за жените мъж" при техния избор е равносилно на "достоен човек" е едно и също, жестоко грешиш. Това са две съвършено различни понятия в главите на нежния пол.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: cacd1439b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Такива нещо като "съвършен" мъж или жена няма!
Всеки човек е индивидуален със силните и слабите си страни. Да не говорим, че ако за един човек едно качество е супер, друг точно това може да го отблъсква.
На пример за мен идеалът ти за съвършенство ми е направо отблъскващ, но си твърде млад за да знаеш как работи пропагандната машина. Така, че няма да споря. Обаче това е ясен пример, че хората харесват различни неща и търсят различни качества у представите на другия пол.
За това вместо да се опитваш да станеш "съвършен", по-добре потърси жената, която ще те обича такъв какъвто си и ще те приема и с добрите и с лошите ти черти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 246be5af7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това зависи от това жената. Няма стериотип. Едни харесват мускулести мачовци, други харесват интелигентни и умни, трети харесват домошари и грижовни, четвърти пухкави и сладки. По-скоро какво не харесват жените, ето някои общи черти- нечистоплътност, ниска хигиена- не си мие всеки ден косата, тялото, зъбите, не си пере дрехите, мързелив, не работи и не учи, пие алкохол/употребява наркотици, цигари, груб е, обижда, не обръща внимание на гаджето си/жена си, стои само на телефона, играе игри непрекъснато, държи се зле с персонал, родителите си, роднините си, не обича да излиза и да е социален, лъже. Ако не притежаваш нито една от тези черти и си висок над 175 см. имаш горям шанс да се класираш при някоя прилична мацка и даже при повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker