Към всички хомофоби... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123467)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19117)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Към всички хомофоби...
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1948 пъти
Здравейте!
Прави ми впечатление, че в България е пълно с хомофоби и така и не мога да си обясня на какво се дължи хомофобията, като цяло. Бих искал да се обърна точно към такива хора, за да ги попитам и да ми обяснят защо толкова много мразят ЛГБТ обществото? Наистина, какво ви правят? Аз, лично, ги подкрепям и смятам, че не заслужават цялата тази омраза от ваша страна, защото нищо лошо не съм видял от такива хора. Даже познавам лично някои от тях и мога да ви кажа, че са доста мирни, добри, не плюят никого, не се подиграват на другите, възпитани, интелигентни и т. н... Просто са с различна сексуална ориентация.. И какво от това!? Те не карат никого да е като тях или да спи с тях, така че няма от какво да се притеснявате, че по някакъв начин ще "развалят" някой от вас или вашите деца. Ако някой случайно "обърне резбата" от тяхната, т. нар. - "пропаганда", то той си го е имал това влечение от преди... Или го имаш, или го нямаш! Това е! Ако си хетеро-не смятам, че един парад ще успее да повлияе на сексуалната ти ориентация. То, по тая логика, не трябва да има и филми с екшън сцени и ужаси, както и видео-игри, защото някой си се е филмирал твърде много и решил да застреля 20 човека на улицата... От всеки един от нас зависи кой-как ще възприеме дадена информация. Същото е и с чалгата-била затъпявала хората... Ами, не! От вас си зависи дали една музика ще повлияе на интелектуалните ви възможности или не.
Доста хора, които са против ЛГБТ-обществото използват Библията като аргумент и оправдание за тяхната омраза и агресия към него, без да подозират, че всъщност така я оскверняват, използвайки я и като извинение и възможност да се държат толкова гадно. На всичкото от горе, карат много други хора да се усъмнят в нейната достоверност и добронамереност, които, пък, от своя страна казват:-"Чакайте малко! Какъв е този Ваш Бог, който одобрява и дори склонява хората към насилие, жестокост и ненавист!? ОСОБЕНО-Исус Христос! "
Та нали християните са мирни и действат с добро!? Нима действията ви са християнски!? Не, че аз съм безгрешен;и аз съм изпитвал омраза, злоба, СТИГА-да са ме провокирали истински, обаче! Не, че и това ме оправдава, де.... Но, в случея, вие имате претенции, че сте много набожни и вярващи и знаете на изуст цялата Библия, а в същото време методите ви нарушават толкова Божии забрани, като насилие, злоба, омраза... Вие, по този начин, с нищо не се различавате от мюсюлманските атентатори, чиято религия също е против насилието, но те я изменят и петнят, като подвеждат много хора, включително и мен, че техния бог одобрява тези терори и ужасяващи деяния, които вършат...
Но да се върнем на темата:
Да! Знам, че хомосексуалността е грях! Но предбрачният с*кс също е грях, например. Но, на бас, че повечето, го извършвате. Признайте си!
А, най-голямата ирония е, че крадецът вика:-"Дръжте крадеца". Демек-всички сме грешни в един или друг аспект. И Исус го е казал, че никой не може сам да си преправи пътя до небесния отец, защото всички сме духовно недъгави и само Бог може, чрез намеса и опрощение да ни прочисти така, както доктор оперира пациенти от ракови или туморни заболявания, например(не казвам, че лекарите са равни с Бог, тъй като никой не е като Него. Просто, давам пример.. ).
Има и една друга заповед, която редовно нарушавате, и тя е:-"Не съди, за да не бъдеш съден! ".
Вие я нарушавате постоянно. И съм сигурен, че Библията е само като оправдание, за вас. Вие ПРОСТО мразите ЛГБТ-обществото. Просто, отказвате да ги приемете! И то-без видима и основателна причина! Още повече, че сред хомофобите има и доста атеисти. Какво ли е тяхното оправдание по въпроса!? Били парадирали, били изроди... Аз как така един път не попаднах на такъв гей, лесбийка или транс-сексуален, който да се държи нагло и да парадира с ориентацията си!? Разберете! Представата ви за тях е нереална! Знам го от личен опит, защото в България, единствено от такива хора не съм получавал гадно отношение, подигравки, обиди или дори-физически тормоз. Сред всички останали типажи, сред българите, е имало такива, които да проявят някакво неуважение и гадно отношение към мен, а сред тях са и млади, и възрастни. Още една причина, да се застъпвам за хората от ЛГБТ-общността-защото се държат уважително и смирено с околните. Може да има някои единици, като Валентин Кулагин(когото се моля НИКОГА да НЕ срещам!!! ), но ви уверявам(от моя скромен опит), че това са 1% от хората в това общество и ако всички бяха като него, то тогава аз самият щях да съм най-големия хомофоб на Земята! А, относно парада им-не смятам, че го правят, за да дразнят когото и да било и не веднъж вече е бил обсъждан този въпрос. Не съм бил на такъв парад, но до колкото съм виждал по разни репортажи и статии, като качват в мрежите, не мисля, че има нещо провокативно и просташко.. Разни балони, флагове, цветове... Ми, то е като карнавалите в Бразилия, бе хора! И то-един ден в годината. Не е нещо страшно.
Да ви кажа, стигнал съм до заключение, че доста хомо, би и транс-сексуални хора са всъщност доста мъдри и невероятно добри-почти като светци! Може би дори, като Бог(без да петня Неговото Име и отново-без да приравнявам никого с Него), но с разликата, че този един грях, ги държи по-ниско от Него, както, за компенсация, пък, доста хетеросексуални хора, които... само с това могат да се похвалят-че са такива и че са направили няколко деца, но... До там! Не си ги гледат и ги дават по домове, или ги бият, когато се напият, профукват парите за алкохол, хазарт, изневеряват и много други неща... (отново-казах "ДОСТА", а не-"ВСИЧКИ"! ).
В крайна сметка, знаете ли защо хомофобията меко казано ме ВБЕСЯВА!? Защото, освен горе-споменатите наблюдения, съм забелязал, че най-много тях ги плюят. Не те искат внимание, а ВИЕ им го давате, ДАЖЕ, без да са го искали. Яд ме е, най вече, защото, макар и греховно, точно това (различната сексуална ориентация) е върхът на айсберга. Тези хора, дефакто, не вредят и не застрашават никого! Никого не карат на сила да ходи при тях, да става като тях или да си ляга с тях. Живеят си живота, работят, плащат си и те данъците, сметките, а някои от тях са също доктори или пожарникари и спасяват човешки животи! А има по света и у нас, мафиоти, убийци, крадци, измамници, които КРАДАТ ИМОТИТЕ И ДОМОВЕТЕ НА ХОРАТА, ЧРЕЗ ИЗМАМА, ОСОБЕНО НА ПЕНСИОНЕРИ, И ГИ ОСТАВЯТ БЕЗ НИЩО НА УЛИЦАТА! Дори в училищата е пълно с гамени, които тормозят безпричинно други деца, НО ЗА ВСИЧКО ТОВА, АКО СЕ РАЗЧУЕ СЛУЧАЙНО-МИНАВА И ЗАМИНАВА И СЕ ЗАБРАВЯ... НО ЗА ГЕЙОВЕ, ЛЕСБИЙКИ, ТРАНС-дъфче се едно и също, една и съща помия, нон-стоп! И само за това се говори и пише И ПЛЮЕ! А точно те, нито вредят, нито са заплаха за мен, за вас, за семействата или децата ви... Съсредоточавате се точно върху безобидни хора и точно тях нападате. Може би, защото така е по-лесно ли? Защото са по-малко и по-беззащитни, докато при мутрите, нещата не стоят така... Кажете си! Какъв ви е проблемът, в крайна сметка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 127a36a3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мразя, че ми ги натрапват от всякъде. Бах тия педерасти, братче. Да си се оправят един друг, ок. Ако ще и браковете да им признаят, след това за какво ще лялят, за привилегии? Въобще, това е най-дразнещото, парадирането. Иначе ми е през оная работа кой с кого си го слага.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ffcb462f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аз не съм хомофоб (за всички от обратната страна най-вероятно съм). Мен НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА кой с кого си го слага, моето отношение към такива индивиди е нещо средно между непукизъм и неловкост при среща с тях, но в никакъв случай омраза. Това, което аз не одобрявам е да се месят навсякъде и да си разпространяват пропагандите на малките деца как имало 30-40-50 пола (самите те не знаят колко са ако ги питаш), то по тази логика и аз утре мога да си реша, че съм извънземен и да рева че ме дискриминират и не ме признават. Отделно авторе не знам дали си наясно с нещо, което тук все още не се случва (което е страхотно), но в щатите има такава практика в различни фирми да има определена квота за представители от тази общност, което е дискриминация спрямо нормалните. Как така някой, който не е годен за дадена работа ще му е по-свободно около вратът, само защото бил обратен? Айде малко по-сериозно!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 74398272aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Съгласна съм с теб. Аз също ги подкрепям и нямам нищо против тях.
Който познавам с различна сексуална ориентация мога да кажа, че е страхотен човек, добър, и с нищо по-различен като човешко същество. Едва ли има правопропорционална връзка между сексуалността и чувството за хумор, обаче са и много забавни!

Хората мразят от чисто невежество и неразбиране, консерватизъм, тесногръдие, някои хора си живеят като в буркан.

Приготви се да ти се изсипят един куп коментари тук как това, което ненавиждат е парадирането на тези хора и колко неморално е всичко... И е факт, че хейтърите са тези, които предимно ги удостояват с внимание, и после мрънкат! Там е работата, че хомосексуализма си го има откакто свят светува, има го и при другите животни, просто сега хората започнаха да го приемат и да се отстояват и борят за щастието си.

Тесногръди сме си още ние, българите и това е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b0b9313750
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   В България даже сме прекалено толерантни към тяхното парадиране! В Русия дали смеят да се покажат на улицата?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b9671e749c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До 5:
Прав си, в България сме доста по-толерантни, никой не тормози гейовете. А Русия, дори не заслужава да бъде в Европа, там тормозят не само гейовете, но сигурно и малцинствата. Няма по-голям боклук от Русия.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 837b33f39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Автор, всички негативни реакции си ги причинява самото ЛГБТ или там, както се наричат. Нито някой ви пречи да правите каквото си искате, нито ви ограничава. Да ми се натрапва обаче всеки ден как това е много хубаво и супер нормално, еми няма как да стане. Още повече да ми организират паради и да ми се навират в лицето, как видиш ли трябвало техните наклонности да ми харесват и да ги одобрявам. Еми, не ги одобрявам! Никога не са ми пречели гейове, лесбийки и подобни. Цялата тази пропаганда обаче на всички им идва в повече.
В Библията никъде не пише, че трябва да мразиш някого. Просто пише кое е правилно и кое не е. По същия начин, ако някой има проблем с алкохол, наркотици и т.н., това означава ли, че трябва да приемем тези неща за хубаво нещо. Всеки си носи отговорност и може да избира как да живее. Няма как обаче някой да ме накара да приема неговия избор за правилен, още повече да ми харесва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 20404bbc4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Знаиш колко ми пука за гейовете. Те са ми последната тема за размисъл. Айде спрете с тези теми за хомофобите. То който си е хомофоб си е и един анализ няма да промени възгледите му. Ти какво искаш авторе да ги боготворим ли? Всеки си има мнение, както едни харесват Русия други я ненавиждат така е и ЛГБТ и това е нормално все пак не сме диктатура. Всеки има право на мнение и трябва да се спре с цензурата към ЛГБТ след като искат да са пълноправна част от обществото трябва да могат да понасят и негативи.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6b2c733893
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами знаеш ли, истината е че на никого не му пука кой какво и с кого го прави. Проблемът идва от това че се борят са някакви привилегии, като използват факта че са дискриминирани за сексуалните им възгледи като инструмент за постигането им. Ами всеки един човек в живота си е дискриминиран по един или друг начин. Такъв е живота. Това означава ли че всички хора които сме дискриминирани трябва да лаем за някакви права? Ами ако утре педофилите започнат да лаят за права и тях ли трябва да приемем? Защото те са добрички и мъдри хора, просто си падат по деца. Това което те правят не е нормално, защото вървят срещу природата си. Природата ни е създала такива, мъж за жена. Когато не си нормален, вървиш срещу природата си трябва да го приемеш защото ти си си го избрал. Така е устроен светът. Половото размножаване се състои от два индивида, по един от двата пола. Благодарение на това всички ние сме тук. И исканията на такива хора не бива да бъдат толерирани.

А относно това което спомена за пропагандата че хората си го имали от преди. Явно не си добре начетена относно темата но има един принцип на пропагандата наречен судомуговориянство. Това е умело направляван процес, така че когато хората стигнат до такъв избор, да си помислят че е техен избор, но това е внушен и умело контролиран и размножаван избор. Точно благодарение на този принцип през последните години толкова зачестиха случаите на хора които определят себе си за еди какъв си пол.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 462686e66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Атеист съм, смятам че прекалената толерантност води до нови извращения. До третата буква ок, ама травестити, че и промиват мозъците на децата, да искат да си сменят пола, и да ги кастрират малолетни? Не сме достатъчно хомофобни ако питаш мене. Като са различни да им ръкопляскам ли или чак като попълнят статистиката от 41%? Защо като абсолютен малоумник почваш да оправдаваш твоите проблеми с несправедливоста и другите проблеми в страната? Че дай всички да почнем да крадем и да се мамим един друг, щом на някой с пари му се е разминало.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5dd304941c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Хубaво е дa видиш в днешно време кaк един човек подкрепя друг човек; товa в Бългaрия е феномен!

Нaдявaм се, че нямa дa прозвучa хомофобски. Щом говорим зa ЛГБТ общносттa в Бългaрия, може дa си зaтвърди, че бългaрите сме препълнени с предрaзсъдъци! Лично никогa не съм имaл нищо против ЛГБТ. И не бих имaл. Имaм въпрос и aз към всички хомофоби - зaщо Ви е дa слaгaте всички под общ знaменaтел? Сериозно, зaщо? Всеки ЛГБТ ли е хукнaл дa пaрaдирa, сякaш нямa другa рaботa? С aвторa рaзсъждaвaме еднaкво - хорaтa от товa общество също плaщaт дaнъци, рaботят зa стрaнaтa ни и не всички се бъркaт в животите нa хорaтa... Познaвaм достa ЛГБТ хорa (нaй-вече хомосексуaлни мъже) и сa стрaхотни приятели и другaри. Имa всякaкви хорa - имa някои, които сa... "по-женствени" (мрaзя дa използвaм товa прилaгaтелно, но не знaм кaк дa го опишa), но и те не ми пречaт, зaщото с кaкво прaво могa дa зaбрaня нa хорaтa дa бъдaт себе си? Щом някой Ви се нaлaгa по кaкъвто и дa е било нaчин, то ще е, зaщото толковa му е aкълa. До товa, че децaтa щЕли дa стaнЪт пИдРaсИ от пaрaдите - вижте, в Бългaрия от толковa време ги нaблюдaвaме... Смисъл думaйте, колко хорa (aйде, добре, 'децa') сa обърнaли резбaтa, нaблюдaвaйки тези илюстрaции? Точнa стaтистикa имaте ли? Десетилетие минa откaкто ги имa прaйдове, a никой свестен и интелигентен чичaк не успя дa ми покaже, че прaйдa обръщaл резбaтa... Добре, що пък прaйдa не е обърнaл моятa резбa или тaзи нa приятелите ми? От децa знaем зa тези прaйдове и хорaтa все още държaт нa предрaзсъдиците си... нaли те сa нaй-достоверни.

Към всички хомофоби, склонни към физическо или вербaлно нaсилие към ЛГБТ хорa - "Син дa ви се роди, зет дa Ви доведе! ", a кaто човек, който подкрепя ЛГБТ ще допълня - "... Свaтове дa стaнем! "

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: beb4c9f258
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Може автора да ме смята за хомофоб, но аз не се имам за такъв, защото уважавам човеците не заради това с кого си лягат а какво искат от мен и от обществото и какво дават за обществото.
Примерно много уважавам Мариус Куркински, никога не е занимавал обществото с кого спи и не иска нищо, опитва се да дава на обществото. Дори Азис уважавам, пее си човека, не иска нищо от хората, които не се интересуват от него. Не искам да приемам или оценям хората според това с кого спят, уважавам ги заради това което правят за общото благо ако са пожарникар или лекар или дори касиер в магазин.

От там нататък главното което искам хора като теб да разберете, че не ме интересува с кого спите, вие като български гражданин по конституция имате същите права като мен и не одобрявам да изисквате повече права. С какво вие сте толкова различни от мен хетеросексуалния че да трябва специално за вас да има различни закони? Аз не съм тръгнал да правя парад (полу гол) за да се похваля с кого спя, това искам да важи и за вас. Развяването на секуалност не ми допада спете си с когото искате, никой не ви е спрял.

Твърдиш че отказвам да ви приема, не е вярно, приемам че всеки може да си прави каквото иска докато не пречи на други хора, излизайки да парадирате или да изисквате приемане вече пречите на другите хора.
Не ти ли прави впечатление че всички хора на този свят сме различни но другите групи от различни не изискват приемане?
Дори не ми е ясно какво според вас значи да ви приемам, дано не значи че трябва да ви приема в дома си или още по лошо в спалнята си. Нима очаквате да ви заобича народа? Аз не познавам хора които мразят, но и не приемам неодобрението за омраза. Така и не обяснихте какво значи да ви приемам? Смятам че съм приел че съществувате не одобрявам исканията ви и до там.

Питаш Какъв е проблема в крайна сметка?
Един от проблемите е че не знаем какво точно искате, защо ги правите тея паради? Пречите на семействата да възпитават децата си, как едно семейство да обясни на малкото си дете какво е вашия парад и какво искате, защо се имате за различни. Дано не очаквате родител да обясни на 8 годишната си дъщеря че ревете по улиците защото правите различен секс.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ca084d4bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До 6:

Няма по-голям боклук от Русия, защото "сигурно" тормозят малцинствата? И го казваме ние, където нашето турско малцинство даже не може да изучава майчиният си турски език?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4cfba15b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Виж, хората в България са пълни с омраза едни към други по различни причини. Това човек да е LGBTQ е друго. Хората избиват комплекси поради уж религиозни прични (макар и те самите да са грешници за каквото се сетиш) и също, налагайки вярванията си без да са желани от отсрещните (това важи дори и за хора които не са LGBTQ ). Въз основа на това налагат това че уж LGBTQ е 'грях'. Другото нещо е липсата на образование. Хората не знаят как една ваксина работи (виж с КОВИД и другите вируси).. камо ли да разбират наука и че това LGBTQ е резултата на биологични аспекти. В допълнение на това е и комплексарщината особено на мъжете.

Човек не те харесва или защото иска да е теб, или защото те вижда като заплаха, или защото вижда нещо в теб което не харесва в себе си. Тези които виждат че си гей и имат комплекс за това 'колко мъжествени са те самите', и които виждат това уж като 'слабост' в теб, прожектират комплекса си като стават недобронамерени към теб и показвайки го и пред обществото. По този начин погледа за това колко 'женствен' си ти и 'слабостите ти' водят погледа на обществото към теб а не към комплексара който се вживява като видиш ли 'мъж'.

Социологически и психологически има много аспекти и не, населението във България запада всячески. Ако си LGBTQ имигрирай. Ти как можеш да наречеш токсични хора семейство? Има дума наречена 'източване на мозъци'. Неквалифицираните и необразованите често отиват по финансови причини да вършат ниско квалифицирана и не изискваща често език работа във по-развити страни. Други избягват конкретно и или и заради свободи.

Ако правителството ти не ти гледа интереса със закони които да те карат да се чувстваш у дома - значи нещо е зле. Тези хора не работят за теб (не работят за гражданите всичките и не работят за хармония във тази страна която се съставлява от всички). Твоито съграждани ако не ти гледат интереса и всеобщото щастие и хармония - те също не са ти близки. Твоята лоялност тогава е под въпрос. Моята идентичност много се разклати с годините та чак избягвам българи. Това уж 'чужденец' да те обича повече и да ти защитава 'чуждата' държава правата повече.. еми казва много.. монго казва за това къде си 'у дома'. Да си гледа тработата... ти живееш един живот

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4cfba15b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Парадите са всъщност протести изпълнени с позитивизъм и показващи че LGBTQ съществуват в дадена старана. Това е в контраст със Русия или Казахстан или мюсюлмански страни където хората могат да бъдат убити и където съществуването им е отречено. Парадите показват че хората съществуват. Тези които са против тях са против човешки права.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 30794ddee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Какво поражда твоите думи, някой забранил ли ти е да правиш нещо? Или ти самият усещаш, че това е нещо което е нередно, и избиваш комплекс като пишеш такъв дълъг пост със клишета и заети чужди думи които са модни, но не значат нищо. Ползвани като trigger words от социалните манипулатори! Като чуеш “хомофоб” и се отключва някакъв безусловен рефлекс, подобно на кучето на Павлов. Страх, инстинкт за самосъхранение, паника. Хомофоби са всички, които са ни неудобни, които не признават мнението ни като притежаващо давност от последна инстанция? От кога ценният инстинкт за самосъхранение на обществото се превърна в хомот, нима не дължиш и своят живот на твои предци с такива наклонности, но които са успели да изберат единствено продължимият, трънлив път на живота вместо онзи на смъртта.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed84af580a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   До номер 6
Русия е на руснаците и ще си остане на руснаците, защото Путин е взел мерки.
А не като Меркел, която изгони немците от Германия, за да толерира бежанците.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 102bc82a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Все едно някой да ти седне да се хвали, че си е счупил крака и е горд да носи гипс. Не може да ти се даде по-точен пример от този. Парадирането с болести е много интересно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 76c9609822
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   От автора:
Благодаря за коментарите!
Някои останаха с впечатление, че съм жена, а други-че съм от ЛГБТ-обществото, което не е вярно. Мъж съм и съм хетеросексуален. (исках просто да се знае)

Доста хора смятат, че хората с различна ориентация не са тормозени и преследвани и не доумяват защо искат равни права, като те вече ги имали... Защото, да си с различна ориентация, особено хомо или транс си е опасно както тук, както и в Русия(както вече се спомена по-горе в коментарите) и арабските страни, както и по други краища на света, предполагам. На вас може да ви е безразлично кой с кого си ляга, но има доста хора, които действително се бъркат в живота на останалите и които не приемат чужди възгледи и натрапват своя собствен мироглед. Има хора(особено в България), които само да се осъмнят, че си гей, и ще те пребият, както и се е случило с едно момче във Варна преди години-не просто го пребили, а го убили от бой и вече го няма. Преди една-две години друга групичка пък, в Пловдив, замервали с яйца и биели момчета и момичета, които СМЯТАЛИ, че може да са обратни. Едно момиче, от потърпевшите, го помислили за лесбийка, защото... Била с къса коса.
Дефакто, тези хора може изобщо да не са били обратни, но дори и да са били-не е редно всичко това. В България съвсем няма толерантност. В Русия може да е по-зле, но и в България далеч не е розово. Още повече, че дори не знаем кой от лгбт посещава парадите, и кой-не. Така че това не може да е аргумент. Все едно да затворят всички цигани, защото сред тях има крадци и убийци. Ма то, сред всички групи, народи и общности има. Същото е и с обратните, макар че тяхното "парадиране" всъщност не е кой знае какво. То даже не е парад, а прайд, и благодарение на него, всъщност хората постепенно свикват с различните и постепенно се постига мир и хармония. То не е да правят панаири, да чупят и да развалят обществения ред(както протеста на чернокожите в Англия и Америка), а е нещо като празник, а колкото повече празници-толкова по-добре за всички, не мислите ли! Има музика, концерти на известни изпълнители, при това-БЕЗПЛАТНИ, до колкото знам и май всеки може да отиде там, дори-и хетерусексуални, както и са разказвали някои. До колкото съм запознат, техният прайд е един мирен протест срещу дискриминацията и предразсъдъците и то-проведен по един доста креативен и забавен начин, всъщност. А сред тях също има доста силни и бойни натури. Ако разсъждаваха като тези, които ги мразят, можеха вместо това и те да проведат анти-хомофобска акция и да избият хора. Защото освен, че сред тях има силни, те всички заедно, като се съберат, със сигурност биха били доста опасни, ако бяха решили да се разбунтуват. точно, както чернокожите. Но не го правят. Вместо това ни доставят безплатни концерти, и то на звезди от различни жанрове, до колкото съм наясно. Най-вероятно организаторите на прайда заплащат на изпълнителите да пеят и да създадат настроение.
В прочем, четох преди време под друга тема тук, в коментар, че в Испания, по време на един такъв прайд, двама мъже се държали доста неприлично и демонстративно, почти голи и се опипвали и накрая ги изгонили(не помня дали полиция или от самия прайд). В крайна сметка, знаете ли какво се оказало-че тези двамата всъщност били хетеросексуални хомофоби и направили всичко това с цел да злепоставят лгбт хората и хората да си мислят, че всички са такива и парадират, както вие казвате. Като се замисля, може самият Валентин Кулагин да е хетеро и да е хомофоб и всичко да е един театър, за да настройва хората срещу обратните, но това са само спекулации.. Не мога да потвърдя.
Що се отнася до децата, имаше коментар, където се пита как очакват да им се обясни на тях какво е техният парад...
Ами, много е просто. Децата са малки за някои неща и трябва да има ограничения. Когато видят такъв прайд отстрани и попитат, трябва да им се обясни, че още са малки и че когато му дойде врвмето ще разберат за какво става въпрос, също, както е и с дискотеките(до колкото знам, не могат да се посещават от маложетни) и доста филми с еротични и екшън сцени. За всичко си има време. Децата също не са аргумент, защото ако бяха, и авторите и режисьорите на хорър-филмите също натрапват извращения на обществото, а те го правят с цел забавление и разнообразие на публиката, да има тръпка, адреналин, а не с цел да ставаме насилници и убийци. Затова си има и ограничения преди филмите-че не се препоръчват за лица под 18 или 12 години. Децата са наша отговорност. Дори с*ксът, като нещо нормално;като част от живота, се спестявя пред тях(разговорите по тази тема и т. н. ), за да не се зарибят от малки и да не направят те по някое дете, а това е, защото децата на малолетни, са съвсем недоразвити и недъгави, и поради тази причина не трябва да си правят такива, докато не навършат пълнолетие, но това е вече друга тема...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: beb4c9f258
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   До 21
Нападенията над хората с различна ориентаця не са аргумент, защото са толкова малко в България, че могат да спокойно да влязат в графа изключения, Дори самия ти можеш да изброиш само 3-4 случая за последните 20 години. Други нападения като изнасилванията над жени или пострадали от педофилия са много повече, но пострадалите от изнасилване и педофилия не са тръгнали да се веселят на ежегодни паради! А нападнат от луд идиот може да бъде всеки обикновен човек, затова има и закон срещу нападенията, който важи за всички граждани, защо мислиш че обратните са нещо повече че за нападенията над тях да имало специален закон?
Дали ще обиждаш лъвовете използвайки думата прайд за парада не ми пука особенно, но твърдо не го искам тоя цирк по улиците. Не ме блазни безплатната музика, нито фактът че те го имат за празник. Празник на какво, на гейщината ли?
Незнам защо казваш, че щели да се събират да ни нападат, като заплаха ли да го приемам? Нима напираш да се мерим кои са повече, нормалните или обратните?
Колкото до децата парада не е в затворено пространство и късно вечер като дискотеките, не се налага на родителите на 8 годишно да му обясняват за дискотеките, защото то дискотека не вижда, и от отделни филми и от цялата телевизия можеш да ограничиш детето. Но парада е по улицата през деня пред очите на децата. Правете го в зала като дискотека и никой няма да се занимава с него.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6d0b4d56a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   В този сайт има толкова по-смислени теми, молби за съвет и възможност за черпане на знания. Теми с по 2 коментара и 50 прочита...
А такива като тази?
Какво по дяволите(риторика) ви събра всички тука?


Хич не ме е*е кой какво е*е. Спрете с фетишизма и секса. Нека, който го прави да го прави така, че да не пречи на другите! В живота има далеч по-важни неща от секса, а от скука вижте какви ги ражда болната психика...


Не съм някой дървен дядо, момче на 20г. съм... АМА спрете да мислите с половите си органи и насочете кръвта си в областта на мозъка, нека циркулира малко.

П.П. Не съм прочел и ред от темата и коментарите. Вие сте написали цяла наука по въпроса. Защо трябва да извращавам мисленето си в опит да проявя разбиране към нещо, което дори не работи биологично?

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 76c9609822
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторът до 22:
Първо-защо отново се говори във второ лице(множествено число), а не в трето(мн. ч. )???
Цитирам последното изречение:-"Правете го в зала като дискотека и никой няма да се занимава с него".
Казваш "правеТЕ", т. е. - НИЕ да го правим, а не ТЕ, сякаш и аз съм от тях. За втори път обяснявам-НЕ СЪМ ОТ ЛГБТ-общрството!!! Това че ги защитавам, не означава, че непраменно и аз съм като тях. Не е нужно да си с различна сексуална ориентация, за да разбираш и подкрапяш хората с такава.
И второ-сега ще отговоря на целия коментар.
Относно нападенията-дадох ги като пример за хомофобията в България. Попринцип, въпреки малкото случеи на безпричинна, физическа атака срещу обратни(и хора, които въпросните нападатели са помислили за такива) има доста хора(особено мъже), които изпитват желание да пребият такива, но нямат чак такава смелост, заради последствията и тежестта на закона.
Освен това, насилието не е само физическо. Вие сам/а дадохте примери за много по-опасни хора, като педофили и насилници, обаче, въпреки всичко(както вече споменах и в темата) психо-атаките и обидите са предимно към лгбт. Има много по-сериозни проблеми, но хората само с тях се занимават. Във фейсбук е пълно с хомофобски публикации;и в ютуб се срещат клипове и коментари против това малцинство. Дори и в този сайт не веднъж съм срещал такива постове и коментари против тия "ш**ани п*д*раси и трансджендъри". Доста хора постват препратки към клипове и профили на влогъри с различна ориентация, с цел насърчаване на омраза и доста хора отиват в каналите им и пишат обиди и заплахи за побой. Даже някои хора директно пишат:-"това му е профила. Напайде го/я". А това си е тормоз. И не-не зависи от съдържанието на канала или конкретния клип. Може да правят някакви скечове, реакции, или пък някои транс-сексуални да правят контент със съвети за гримиране, в което не виждам нищо лошо и, честно казано, макар че са мъже, се гримират доста по-добре от повечето жени. Сега, няма да навлизам в подробности дали гримът е нещо хубаво, или е по-добре всички да бъдат естествени. Това е друга тема.

"Незнам защо казваш, че щели да се събират да ни нападат, като заплаха ли да го приемам? Нима напираш да се мерим кои са повече, нормалните или обратните? " - Защо разбирате само 1/3 от постовете ми? Никъде не съм казвал, че те ще се събират да ви нападат, нито пък, че те са повече или тем подобни. Какви заплахи!? !?
Казах, че АКО И ТЕ РАЗСЪЖДАВАХА ПО ТОЗИ НАЧИН, като доста хомофоби, И БЯХА РЕШИЛИ да направят по-скандален протест(като чернокожите) по същият начин щяха да пострадат доста хетеросексуални хора, както са пострадали всякакви хора, ВКЛЮЧИТЕЛНО-и други хетеросексуални, по време на хомофобските нападения. Исках да кажа с това, че са доста добри и мирни хората от ЛГБТ-общността, именно-защото са наясно, че с насилие на се решават проблеми, а само се задълбочават.
И да, определено не са заподценяване! И сред тях има доста, трениращи бойни спортове, и със сигрурност и те могат да бият, ако решат. Даже има един мит(не знам дали е реалност), че с травестит е най-страшно да се сбиеш, защото имал мъжка сила и женска злоба в едно. Това го казвам в кръга на шегата! Да не кажете, че си противореча, като хем казвам колко са мирни, хем казвам-че имали злоба... Силно се надявам да ме разбирате правилно и да няма пак недоразумения.

Относно парада-един от коментиралите под тази тема, знае от личен опит, че парада не може да ти повлияе. Той сам си каза, че от дете, заедно с приятелите си, е ставал свидетел на тези паради, и все още са си хетеросексуални. Много хубаво ви го каза, че вие нямате доказателства и точна статистика, че парадът обръщал резбата.
Иначе, бих искал някой да каже, който е виждал парада на живо, да разкаже какво е, тъй като аз, тук вече не съм в правото си, да се аргументирам, като не знам, дали се вижда нещо? Защото аз предполагам, че има заграждения и вход, през който си влизат хората, за да учавстват в прайда. Предполагам също, че отвъд загражденията има много флагове и балони, които прикриват хората вътре, и останалите от вън няма как да ги видят, включително-децата. Следователно-(ако съм прав) децата не са застрашени от промивка на мозъка от нещо, което не могат да видят.
И последно, не че одобравям те да стават свидетели на такива неща, и транс-сексуални най-вече, но съм на мнение, че децата са склонни да се смеят на различните и нови, за тях неща, включително-и на с*кса и порното. Дефакто, те по-скоро ще се подиграват, от колкото да обърнат резбата. Логично е, че няма как да подражаваш на нещо, на което ти самият се подиграваш.
Естествено, ако прекалено често ставаш свидетел на такива мироприятия, ти свикваш с това и с времето може и да съществува реална опасност да прихванеш от него.
Но дори тогава, аз бих могъл да се съглася с всички вас и конспирациите, относно пропагандата на прайда, ако самия парад се състоеше през ден, седмица или дори месец, но, до колкото знам, той е веднъж в годината, а за толкова кратко време не смятам, че би могло да окаже някакви промени в негативен аспект. Попринцип, с всичко е така. И за хубавите, и за лошите неща трябва време, за да има някакъв ефект. Не смятам, че от един път в годината, от един парад, можеш да обърнеш резбата. По същия начин, ако тренираш един път в годината няма да постигнеш абсолютно нищо.
По пътя на логиката...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f689e5fd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   "Те не карат никого да е като тях или да спи с тях, така че няма от какво да се притеснявате, че по някакъв начин ще "развалят" някой от вас или вашите деца."

Да, няма. Затова се предлагат неща като това да се учи в училище, нали? Защото няма да го пробутват и на децата, а?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d2e8b02d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Не ме интересува кой с кого спи, но не искам обратните да влизат в сериалите, в учебниците по биология, в браковете и по още хиляди места. А пък какъв е този измислен 3-ти пол. Когато един мъж е обратен не може да си каже, че е 3-ти пол. Има топки значи е мъж. И една лесбийка продължава да си е жена, нищо че спи с жени. Аз съм хетеро жена, познавам няколко лесбийки и много се подразних на думите на една от тях. "Трябвало да има хомо бракове. И хетеро хората също не трябва да "парадират" с целувки навън" Казах и "Вие сте една много малка част от населението и не може да казвате на нормалните хора какво да правим. Ще се целуваме. Ще си качваме снимки, даже деца ще правим, което при вас е напълно невъзможно. Вие нямате думата. След този ден още повече се целувам с гаджето си навън. Редовно му изпращам голи снимки. И вече започнах да мисля за брак, който преди това го мислех за много безмислено нещо. Благодаря на тази лесбийка, че ми отвори очите за някой неща.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: beb4c9f258
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До 24
" изпитват желание да пребият такива, но нямат чак такава смелост, заради последствията и тежестта на закона. "
След като днешния закон е достатъчно тежък че да "уплаши" евентуалните побойници, защо да правим промяна на закони????

Ако има тормоз има закони, но да ми кажеш че тормоз било "ето му профила" айде моля ти се, това ли наричаш тормоз? Колкото до гримовете има много мъже гримори от столетия във филмите най добрите гримьори са мъже и аз не намирам лошо в това. Но със същия успех някой във фейса може да каже и за моя профил "ето му профила" това не е тормоз.

Твоето "АКО РАЗСЪЖДАВАХА... ", може да се приложи за всяка една група от хора и ако дадена група скочат да нараняват и подръжници на наранената група може да скочи, а както знаете кои са повече би трябвало да спре онези които обмислят такъв вариант. Така че такива заплахи че някой в България щял да прави като чернокожите не вървят.

Никога не съм твърдял че парада обръщал резбата, а че не е правилно да има парад на сексуална основа. Дори с истинска злоба бих скочил срещу хетро сексуален парад на който мъже или жени парадират своята сексуалност. Сексуалността е нещо интимно което не тряба да се развява на площада. И както жените не са тригнали на парад със знамена от окървавените си от менструация гащи за да търсят внимание към факта че имат менструация и от нея ги болят коремите, така и обратните не трябва да апелират със своята сексуалност. Особенно в българия където не са нападани, а нападенията над тях са сведени до цифри на случайност.
Напълно наясно съм че и в България има луди хора които скачат на бой без причина, но те са толкова малко, че не е нужно да ги коментираме. Пък и лудите може да скочат на всеки и всеки ден могат да си измислят различни поводи, както могат да пребият някой защото им приличал на обратен, така могат да пребият някой че бил демон или друго. Затова закона защитава всички еднакво!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ed84af580a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До Автора:
Чуден ферман изписа по отношение на коментара с дискотеките, но ще си позволя да те поправя относно някои точки.
Първо педофилската НПО, която се казва НАМБЛА (North American Man-boy Love Asоciation) е неофициален анклав на ЛГБТИА и де факто се води като част от ЛГБТИА (забравяш асексуалните).
Второ тръгна да споменаваш за протестите на БЛМ (Black lives matter), неорасистката цветнокожа расистка организация (ROOT), "антифашистката" НПО Антифа (която няма причина да съществува след смъртта на Франко през втората половина на 20-ти век) и други организации, които са представители на политкоректната левица, заформила се в западните общества, най-вече САЩ, по време на президент Джим Картър през 70-те, когато се заражда хипарството и влиза в пълна сила. През 2008-ма година видяхме реставрация на тази субкултура, с издигането на президент Барак Хюсеин Обама и последвалото разпространение на тази неохипарска, фемсоциалистическа и неорасистка субкултура. Унищожават се и се оскверняват културни и исторически ценности по обвинение в т. нар. от неорасистите "бял супремацизъм". Стига се до там, че места изучаващи класически езици, като латински, старогръцки и пр. са принудени да закрият програмите си, заради обвинения в "бял супремацизъм". Колеж в Щатите унищажават бюст на Октавиан Август, заради бял супремацизъм. Класическата музика и операта биват цензурирани, като някои оперети и симфонии са забранени, заради "бял супремацизъм". Извинявай много, ама едно 60% поне от световното културно и научно наследство е създадено от белия хетеросексуален мъж и едно 39% от нашите далекоизточни събратя в Китай, Индия, Япония и пр.
Така че съжалявам, ама мнението ти НЕ е релевантно!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 36f0b862a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторе.... всъщност в БГ малко хора мразят "обратните". Това вие сами си го причинявате.
Питай колко хора в БГ не понасят русофилите примерно. Ми повечето не могат да ги търпят. Защо? Ами защото всяка трета дума им е за българо-руската/съветската дружба, братския народ и т. н. Това постоянно натякване дразни. Хубаво, различни сте. Някой да ви пречи да бъдете различни? Що е тогава тая пропаганда....
Второ-много от мъжете гейове налитат на деца. Това съм го виждал много пъти; и на мен са ми налитали разни чичаци като бях по-малък. Имаше си места в София, където направо всекидневно се случваше.. Ама законно било, щото то на 15 вече, разбираш ли. Ми не е нормално. Това, че е законно, не го прави нормално.
Оня ден някакъв швестер ми досаждаше във Фейсбук... Що е решил, че си падам по мъже, нямам идея. Да се пробва, ако мине номера.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker