Дискриминацията със "зелените сертификати" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дискриминацията със "зелените сертификати"
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1225 пъти
Хора, не знам как е при вас, но от всякъде се чувствам дискриминиран с тези "зелени сертификати".. Правих си тест за антитела, оказа се, че имам, но не достатъчно. В училище от класа останахме 5 човека в класа, които ни тестват... Но не става въпрос само за това.. Оказва се, че е по-добре да си преболедувал Ковид, отколкото организмът ти да е здрав и вече две години да не "хващаш" този вирус. Нямам нищо против ваксините, но аз не желая да се ваксинирам, защото нещата отиват към ежегодишна ваксинация (с по три дози). Да не говорим, че има хора, които просто не могат да се ваксинират по здравословни причини. Боже, какви хора ни управляват.. И тази Европа и ЕС.... Къде останаха основните ценности... Свободно движение на хора, пазари и т. н.. Обидна е тази дискриминация. Моля се всичко това да приключи.. Оказва се, че в НС може да влезеш без сертификат, но за култура трябва да платим 10 лева за тест + входа на концерта. Накъде отиде този свят. Споделете какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 446e6c2718
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

1.   Не мисля, че е дискриминация. Става въпрос за здраве. Ваксините предпазват от тежко протичане на болестта. Всички ваксинирани около мен, които се заразиха, изкараха сравнително леко болестта. Ти самият имаш толкова поставени ваксини като дете, че не знам какво се притесняваш. Аз се надявам вирусът да отслабне и да не трябва да се ваксинираме ежегодно.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 26f086c00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ами много хора, които са го карали, но са с малко антитела. Това не означава, че не са защитени. Щом имаш антитела и не си ваксиниран значи си го преболедувал. Пробвай да си направиш в друга лаборатория тест за антитела, защото някои изкарват доста малко антитела, а други доста повече. Не се тествай в Бодимед.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1523f553e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Миличкият,искал всичко това да приключи....Сигурно не си даваш сметка,че всичко тепърва започва.Това е увертюрата на интродукциите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c058239a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Мисля, че зелените сертификати трябва да отпаднат.
И аз имам антитела, но не са 150, за да си издам зелен сертификат.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2389d3fb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   3., ти разбираш ли, че пише ученик, дете. Не пълни главата на дете с шизофреничните си "прогнози". Достатъчно страдаха децата. То не че много се разбира коментара ти, ама е ясно накъде бие... А че няма да свърши скоро е точно заради такива като вас.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 931999f865
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Хич не ходя да си търся дали имам антитела, мисля че го преболедувах, но не ми и дреме. Не искам да се ваксинирам. А замених културните мероприятия с разходки в планината или на купони по селата, и без това концертите и дискотеките са ми втръснали.
Моите познати си купиха, но аз все още отлагам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9feed97f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Не виждам защо се дърпате и не се ваксинирате. Честно. Чела съм достатъчно много изследвания на американски учени, за да го кажа това. Аз също не исках да се ваксинирам, но след като гледах и четох се ваксинирах с 2 дози. Имам си сертификат и си ходя където искам, имам свобода. Нито съм умряла, нито ми има нещо. Ваксинирай се и спри да го мислиш. Това ще остане за години напред. Не си мисли, че след 2-3 години ще изчезне. Ще стане като рак или спин. До живот ще има Ковид. Недей да го мислиш толкова. Аз ако бях министър или някой много високо стоящ човек, щях да направя да не може да се ходи в Лидл, Кауфланд, Фантастико и като цяло напълно навсякъде където има храна без серфитикат. Така щях да задължа целия народ. Няма ваксина, няма храна. Нищо страшно няма. Какво толкова го мислиш?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 79b572c26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Всичко това с мерките е пълна глупост. Само усложняват живота на хората. "Били се грижели за нашето здраве"-Ха-ха!
Те ни отнемат правото да дишаме свобдно, правото на нормално здравеопазване (защото в много болници само болните от ковид са приоритет, останалите ги пъдят), правото на свободен избор, правото на нормално образование, абе въобще, останахме без никакви права.
Защо по дяволите ваксината или тестът трябва да са условие да влезеш някъде?
"Ковидът бил смъртоносен, хора умирали", а хората не умираха ли преди ковид? Няма ли други неща, които да са заразни и от които можеш да умреш?
Защо ни отнеха правото на нормален живот?
Още има хора, които вярват, че мерките са за добро... Значи, заради тоя скапан ковид прецакаха още повече образователната система, утежниха живота на всички, накараха хората да си инжектират неизвестни вещества, фалираха голяма част от населението, държат се с нас като с престъпници, ако не си закрием лицата като жени на талибани, абе въобще... не ви ли се струва прекалено голяма тази грижа за нашето здраве?
Аз наскоро си праваих тест за антитела, но имам само 9. 6, а приятелят ми има 199...
Не желая да се ваксинирам. Добре, че поне мога да ходя на работа и не съм останала без доход. Но много хора не можех ада се похвалят със същото, когато започна цялото безумие и ни държаха под домашен арест.
Но ако искам да отида до мол, Джъмбо, на концерт или на кино, трябва да дам 10 лв за тест. Не че са много, но ако на всеки два-три дена даваш по толкова за тест, това е голям разход. Този разход е доход за работещите в лабораториите, дето "толкова много се грижат за нашето здраве".
Не че съм умряла за моловете и кината, но не е справедливо да ни се отнема това право.
Тези мерки наистина са дискриминация. Ваксинираните също могат да са преносители на вируса, но на тях им е разрешено да ходят, където си искат. И естествено, винаги да си с парцала на лицето.... Егати! Последно, кой пореден щам излезе и коя поредна доза трябва да си биеш?
Яд ме е на всички, които се вързаха на медиите и приеха мерките, без въобще да се усетят, че това ще продължава вечно.
Като е толкова смъртоносен тоя вирус, защо 80% го изкарват на крак без да усетят?
А за хората, които получиха тежки усложнения от ваксините, защо никъде не се говори?
"Били умирали по 100 човека на ден", а как да сме сигурни, че са умрели точно от ковид? Значи, ако съм заразена с ковид, но ме блъсне кола, пак ковидът е причината за смъртта ми, така ли? !
Хората се спукват да простестират, но никой не обръща внимание.
Толкова доктори се изказаха против ваксините и против мерките. Доктори! Лица, занимаващи се с медицина! Но тях също не ги слушат. Вярват само на тези, дето ни плашат със страшния вирус.
Дори наистина да е толкова страшен, мерките нанасят вреда. И само глупак би отрекъл това. Аз имам медицинско лице в семейството си и познайте- не желае да се ваксинира! Може би защото това не е ваксина, но кой да ти знае.
Да ви е честита световната диктатура! Много скоро ще започнат и самоубийствата от отчаяние (ако вече не са започнали).
Все по-често чувам от свои приятели, че "нямали проблем с мерките, че били свикнали, че една маска или една ваксина не била нещо кой знае какво", еми хора, точно така се установява диктатура-поетапно!
Това, че повече хора го приемат, е крайната цел на тези, които са измислили безумието.
Самото общество се бунтува, но не! Все повече стават тези, които се примиряват и се предават.
Н есе примирявайте с тия глупави мерси! И спрете да наричате "луд антиваксър" или "конспиратор" всеки, който не желае да се откаже от свободата си.
Не, не съм антиваксър! Правени са ми всички задължителни имунизации, но не желая нито една доза от Пфайзер, АстраЗенека или Модерна, или там каквито са измислили.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 79b572c26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Номер 1
А сигурен ли си, че това е ваксина, а не нещо друго? И защо смятате, че някой от властимащите иска вирусът да отслабне, при условие, че те усвояват доста парички, докато ние се тормозим?
Грешката на хората е, че не се изразяват правилно относно "ваксините", защото като кажат "Аз съм против ваксините" и звучат като антиваксъри.
Не, ти си против тази ваксина, защото не си сигурен, че е ваксина. Ти си против насилственото налагане на глупави и неприложими мерки, а не против ваксините. Ти си против тоталитаризмът, против отнемането на правата, а не против ваксината.
Всички знаят, че ваксините са за добро, но специално тази против ковид... Еми, съмнява ме, че е за добро и че изобщо е ваксина.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 05beaf7c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Боже мой, откъде има толкова много ученици със зелен сертификат при вас? Завърших миналата година и май ваксинираните бяхме 0 човека.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 79b572c26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   До номер 7

".... Аз ако бях министър или някой много високо стоящ човек, щях да направя да не може да се ходи в Лидл, Кауфланд, Фантастико и като цяло напълно навсякъде където има храна без серфитикат. Така щях да задължа целия народ. "- щяла да задължи целия народ....

Драга, точно заради това хората не желаят да се ваксинират. Защото не искат някой да ги задължава да правят нещо насила. И защото знаят, че дори да се ваксинират, целият кошмар с мерките няма да приключи. :) Защото хората си искат свободата.
Защо трябва ваксината (или тестът) да е условие да отидеш в магазин, или където и да е? Нали толкова доктори казаха, че тази ваксина НЕ предпазва. Колко ваксинирани се заразиха и някои от тях дори влязоха в болница с ковид? Щом не предпазва, значи или е неефикасна, или има нещо друго, по-страшно.

Замислете се, че има много медицински лица, които са против тази ваксина. Доктори, които имат дълъг стаж и смятат, че това е безумие.
Да не говорим, че самите мерки са противоконституционни. Не може ваксина да е условие за работа или свободно придвижване. Все пак, не отиваме в Третия свят, че да ни изискват ваксина против бяс, или тетанус, или малария, или друга наистина тежка болест, от която са умрели много повече хора.

Всяка ваксина ивсяко лекарство трябва да минат тестов период, преди да бъдат одобрени. В момента хората са опитни мишки и не могат да се оплачат, защото са подписали съгласие да бъдат опитни мишки.
Повечето се ваксинираха, за да не ги уволнят и да не останат без пари. Защото гладът съъщо е смъртоносен.

По конституция е казано, че :

"Имаме право на труд, право на образование, право на свободно придвижване и право на свобода на ссловото", а отделно, трябва да имаме и право на избор.

Ако един министър или властимащ не уважава тези права, значи е тиранин. С какво право ще задължаваш народа?
И като е толкова страшен този вирус, а медицината е напреднала, тогава защо не измислят лекарство за болните, ами измислиха ваксина за здравите? Уж Англия бяха измислили някакво лекарство, но те държат здравите да се ваксинират.

Викаш не си умряла след ваксината. Ами те много хора НЕ умряха, след като изкараха ковид. Да, някои го изкараха тежко, други- леко, още преди да се появят "ваксините".

Това е просто един грип. От всеки грип може да умрат хора, стига да имат слаб имунитет или съпътстващи заболявания. Според вас, каква е логиката толкова лекари да отказват да се боцнат?

Казвате, че сте чели за ваксините. А откъде знаете, че това, което сте чели е истина? Знаете ли, че една ваксина НЕ трябва да бъде налагана като задължителна, ако е още в тестов период? Знаете ли, че сега тези ваксини са в тестов период? Ако са толкова напреднали, значи ковид не е толкова нова болест и не е чак толкова опасен. А относно смъртността, тя винаги е била висока, специално в България.
Предполагам знаете, че преди ваксинация подписвате декларация, че "ако настъпят някакви усложнения, докторът НЕ носи отговорност".

Номер 7, ти може и да нямаш усложнения, но знаеш ли колко жени родиха деца с аномалии, след като са били ваксинирани? Сигурно ще кажете, че причината НЕ е ваксината. Ами, докажете, че е нещо друго!
Също както наличието на смърт се смята за причинено само от ковид.. От друго не може да се умре, така ли? Ако ме блъсне кола, съм умряла от ковид. Ако ми прережат гърлото, съм умряла от ковид. Ако се разболея от рак и не взема мерки, значи съм умряла от ковид, защото не съм се ваксинирала.... това е логиката на повечето ваксъри.

Самото насилствено налагане на мерките е причината хората да се бунтуват. Никой нормален и умен човек няма да иска да се установи световна диктатура и да живеем без права.
Погледнете вредата от мерките. Погледнете безпаричието и глада, погледнете щетата върху и без това ощетеното ни образование. В следствие на последното, не очаквайте много добри доктори от следващите поколения!

Че ковидът ще остане, ще отене. Но самите мерки нанасят вреда върху всичко.
Помните ли колко хора умряха от свинския грип и от птичия грип? Тогава Министерството на здравеопазването не се втурна да ни затваря или да ни ваксинира насила, а смъртните случаи бяха доста.
Това, че умират хора, не означава живите да спрат да живеят или да се откажат от правата си, защото някой се страхува, че "като кихнеш, и си убиец"- да, това е логиката на някои хора в днешно време.
Като казваме, че искаме това да приключи, говорим за мерките. Те трябва да отпаднат. Който го е страх, да си стои вкъщи, да не работи, да стои без доход и социален контакт, защото го е страх от ковид. Или, да се ваксинира на своя глава. После, ако се получи тромбоза или някакво друго усложнение, никой няма да му е виновен.
Сигурно ще кажете, че някои хора са го изкарали тежко. Ми то и аз съм изкарвала тежко някои заболявания, макар да съм млада.
"Болен" не означава "мъртъв", а карантина трябва да има за болните. Ако ограничаваш движението на здрави хора, това е тирания.

Ако безумието със сертификатите продължава, сумати ресторантьори и собственици на вериги магазини ще фалират. И това е една от скритите цели, да унищожат малкия исредния бизнес, за да може да няма независими хора и всички да сме под диктатура. Но нали, това е "само теория на коспирацията", нищо че вече се случва. :)

А безработицата не е проблем, така ли? Гладът също е нещо, от което се умира. Липсата на социален контакт и психическия страх могат да окажат ужасно влияние върху здравето. Потвърдено от лекари и психолози още преди първия локдаун.

А ограничението на свободата на словото? Колко лекари се изказаха против ваксините, но тяхното мнение не беше излъчено по медиите?
Колко хора обясниха каква е вредата от мерките, но тяхното мнение е заглушено.
И после- "не било дискриминация"!

Номер 7, нямаш право да задължаваш хората да правят нищо. Нито ти, нито хората с власт. Иначе, злоупотребяваш с властта си и трябва да те махнат от власт. Учете малко повече история и си направете изводите от нея.
Ако съм без маска, НЕ застрашавам чуждия живот. Който се страхува, че може да се зарази с нещо смъртоносно, нека стои затворен вкъщи. Да видим какъв живот ще имаш под домашен арест.


П. п. Не съм антиваксър, благодарение на ваксината против вариола и варицела, никога не съм страдала от дребна или едра шарка.
А когато една конспирация се окаже истина, значи не е конспирация.

Помислете колко пари се усвояват, когато ви боцкат. И помислете дали ако наистина всички се ваксинират, всичко ще бъде наред? Надали.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 79b572c26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 7, съвсем наскоро разбарх за млад човек, който е умрял веднага след употреба на Пфайзер. Съвпадение, нали? Никой не му е правил аутопсия.
А на тези, дето са "умрели от ковид" вие ви правихте аутапсията, че да сте сигуни, че не ви лъжат медиите?
Един от докторите на протестите твърди, че ваксинираните имат до 2 години живот. Дано да не е истина, надявам се.
Аз имам бая познати, които го изкараха и са живи и здрави. А тези, които се ваксинираха, може след 2 години за тях "само хубаво или нищо".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5e6f76c745
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Повечето се чувстваме дискриминирани заради тези зелени сертификати. Никога не е имало такава дискриминация към населението. Никога не се е случвало да ти искат някакъв документ, за да влезеш в магазин или заведение. За съжаление много хора отидоха и се ваксинираха, за да могат да ходят навсякъде а не защото ги е страх от самата болест. Мина година и девет месеца от началото на “пандемията” и всеки вижда какво се случва. Живота си върви нормално и ако спрат да ни плашат от телевизора хората ще се успокоят и няма да мислят за тази болест.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 331cfefd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 14

Как така "животът си върви нормално"? Уж светът не е виждал такова нещо, но животът си вървял нормално.Ако премахнат мерките, хората ще се върнат към нормалния си живот. Но надали това е целта.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 09b34d2388
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Преболедувалите имат количествени и качествени антитела, а при ваксина се получават само качествени, затова има ограничение за брой антитела за преболедувалите.
Ако прекаралите вируса бяха подходили отговорно и се бяха изследвали, когато са имали някакви симптоми и бяха стояли в карантина, сега щяха да имат сертификат. Новият сертификат за антитела го има само в България. Другите държави не толерират тези, които са се скрили, когато е трябвало да подходят отговорно към обществото.
Познавам двама, които за втори път боледуват от Ковид в рамките на 1 година. И двамата са млади, 17-18 г. Не са ваксинирани.
Преболедувалите боледуват повторно и също могат да заразяват.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c067cf4f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Учени от цял свят изнасят информация за това какво представляват ваксините срещу модерния вирус, включително и разработчици на ваксини към Модеран и Пфайзер. Ами намерете им интервютата и помислете малко. Зеленият сертификат НЕ предпазва от заразяване, нито от разболяване - ваксинираните се заразяват, пренасят и се разболяват. Следователно това не е ваксина и следователно сертификатът служи за други цели. Вчера Кантарджиев се изцепи - след две дози защита 20%, след трета доза - защита 85% - това си е живо будалкане с хората! Да не говорим за тоталното малоумие да се смесват различни ваксини! Спрете с тоя страх и си включете мозъка най-после!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 79b572c26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 16
Щом болестта "повтаря", значи не е толкова смъртоносна. И това, че Не си станал експеримент на ПФайзер, не те прави "безотговорен към обществото".
Те и другите грипове "повтарят", не всяка болест е смъртоносна. Ако умра от настинка, значи има някакъв друг здравословен проблем.
Като си болен стоиш под каратнита, като си здрав, можеш да ходиш където си искаш. Или поне би трявало да можеш, но нас ни ограничават, заради други цели. Не е с цел "здравеопазване". Ако бяха толкова загрижени за здравето и живота ни, нямаше да ни докарват до глад и цялото здравеопазване щеше да е безплатно, а докторите да се финансират само от държавата и Министерството на здравеопазването, а не от данъците на бедните граждани.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 79b572c26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До 16

Те и ваксинираните могат да се разболеят и да пренесат заразата, но тях ги обявяваме за "отговорни", защото са се съгласили да ги боцкат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 09b34d2388
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До 17 Преболедувалите също заразяват и се заразяват с различни щамове. Познавам вече 2-ма разболяли се повторно. Ваксината предпазва единствено от тежко протичане и смърт от Ковид.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 044834a0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Никоя ваксина не предпазва от повторно разболяване, а ако човек се зарази отново, то поне да прекара болестта по-леко или незабележимо. Повече от 95% от хората, които умират са неваксинирани, фактите за това са железни!

Проблемът е в това, че докато има неваксинирани по света вирусът ще мутира и мутира, и мутира, защото има среда за мутация пък те, неваксинираните, ако щат да си мрат. А ваксинираните ще трябва да се ваксинират и пре-ваксинират, и пре-пре-ваксинират до безкрай. Това е все едно да подържате добра хигиена, но съседите ви да развъждат въшки от лоша такава. Колкото и да се мажете с мас и газ пак ще си прихващате въшки. А ако не ви се нрави аналогията с въшките, с хлебарки също върши работа като модел на разпространение. Във вашата си къща може да ги изтребвате колкото си искате, тях пак ще си ги има и няма отърване.

Аз не мога да разбера какъв ви е проблемът на неваксинираните. Преди 20 години умряха 3000 човека в едни небостъргачи и оттогава се събуват по летищата, че даже и се оставят да ги претърсват. Защо не рипнахте тогава или пък сега, че ви ограничавали свободата да си правите каквото искате? И оттогава, забележете, никой още не е умрял!

Сега умряха 5000000 и продължават да умират. А ако някоя шибана нова мутация на вируса ви се лепне, вие може да сте следващите. И смея да твърдя, че умрелите умират в големи мъки. При "социализъма" ни ваксинираха с Господ знае какво, но тогава не беше ограничаване на свободата. Сега всички станаха много свободолюбиви и специални. Имаме четвърта смъртност на глава от населението в света. Първи са Тринидад и Тобаго, дето един да умре, все едно тука са умрели 100000.

А тези, дето си мислят, че айде давай да се върнем както преди пак да си живеем, ще им кажа, вие понятие си нямате как функционира една икономика и колко ще струва една истинска неограничена пандемия. Сегашните хвърлени средства ще са детска играчка. Колите и електрониката вече поскъпнаха поради липса на чипове, а инфлацията се вдигна. Не ми се мисли какво ще е при неограничено разпространение на вируса. Не знаете изобщо какво говорите, ама ви се ходи отпуската на море. -Ама акъл море, глава шамандура!

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 79b572c26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 22

Как пък реши, че са железни? Защото по новините са го казали?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 66f2b3f9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Развитието на подобни епидемии от последните 1000 години показва две неща.
Първото е, че нещата не могат да продължат вечно. Т. е. ваксинации всяка година по три пъти, в течение дори на 10 години, със сигурност няма да има.
Второто е, че без мерки, щетите са огромни. Чумните епидемии, "Испанския" грип и др. Без мерки просто имаш много голям брой жертви и нищо повече. Нищо смислено не постигаш. Някакви мерки, временно, са много по-ефективни. Година, две, може би три. Но едва ли повече от 5. Ще преживеем и това. Нашите предци са преживели много по-страшни неща.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5de14b579c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   до 22. По социалистическо имаше прекрасни лекари и учени от България и Съюза, на които вярвахме. Оказва се, че всъщност това е един от най-добрите периоди за развитие на медицината. Школата беше желязна!
95 % от "учените", които се показват по телевизиите са подкупени и говорят врелинекипели.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a0fcbd12de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Мисля, че като се ваксинираш за 6-9 месеца, няма да имаш проблем! После пак и нямаш грижа. Не е страшно! Все едно комар те е ухапал, само дето не е толкова опасно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker