Какво мислите за зелените сертификати и т́яхната валидност от 6/9 месеца? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за зелените сертификати и т́яхната валидност от 6/9 месеца?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1370 пъти
Какво мислите за зелените сертификати и т́яхната валидност от 6/9 месеца? Интересно ми е да чуя искреното мнение и на други хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 23aa1865b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Ограничават свободата на хората и имат за цел да съсипят малките и средни бизнеси!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1198a562ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Айде почва се операцията по проучване на мнения.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5d72b83696
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   1) Самата идея да трябва да доказваш пред някой друг че си здрав е безумна и незаконна. Още по-абсурдно е да се прилага за здравни хора, които чрез закон да трябва да приемат генетична терапия проведена от частна корпорация... Нека все пак не забравяме какво стои зад думичките. "здравен сертификат" значи дали си се инжектирал (и то наскоро) с mRNA произведен от частна корпорация в друга държава, който ти препрограмира клетките да произвежда патентован от тази корпорация протеин...

2) Всичко се основава на "наука" която е абсолютно недоказана. Т. н. "вирус" никога не е изолиран, не му знаят генома, не знаят как се разпространява, не могат да го засекат дали е наличен. Всичко е АБСОЛЮТНИ догатки базирани на "компютърни симулации" и PCR (който може да докаже всичко във всички, в зависимост от това как се ползва). PCR е ХИМИЧЕН метод, не ДИАГНОСТИЧЕН. Този "спайк протеин" е ПАТЕНТОВАН. Не можеш да патентоваш природата, но те НИКОГА не са го извлекли наистина от нея. Той е създаден в компютър. Не е толкоз трудно, образовайте се преди да консумирате или инжектирате в себе си продукти...

3) Дори тази фалшива "наука", не претендира, че е способна да спре разпространение. Нека си припомним какво тя претендира (недоказано че върши). Внася ти по-малка доза от предполагаемият "вирус" (или само неговият протеин), за да може да изгради антитела и да се справиш по-добре когато се сблъскаш с него. Нищо друго, т. е. идеята, че ваксинацията има "социален" характер няма нищо общо с науката, дори фалшивата, а е чисто политическа, и насаждана от много време. За съжаление, дори много лекари "изповядват вярата", без да са направили елементарно проучване за какво става въпрос.

4) Насява се изкуствено паника от политици и медии, докато половината специалисти които са на друго мнение, биват блокирани и цензурирани. За "доброто на всички"... Това само по себе си трябва да светне червена лампа. Свободата на словото и произхождащите от там различни мнения, не случайно е в основата на демократична и правова държава. Идеята да се слушат мненията само да определени "експерти" е тоталитарна. Все едно да кажем, че само определени политици трябва да управляват (както си беше по Живково време)...

5) Най-вероятно ще стане на 3 месеца, зависи овцете на какво се съгласят... Резултатите които излизат от болниците са, че след няколко месеца, имунната система на ваксинираните започва да се влошава. Затова ако ви прави впечатление, все нови "варианти" излизат, за да се оправдае неуспехът на "ваксината". Но хората по някое време ще се усетят, че стават по-болни. Решението? Да се ваксинират всички, за да няма контролна група... Ако си спомните, дори при "тестовете" за тия ваксини бяха спрени, и всички бяха ваксинирани по някое време поради "хуманни причини", защото ваксинираните били толкова по-добре... Дългосрочни изследвания за ефектите нямаше, изкуствено се прикриваха, и тези които дирижират шоуто ще направят всичко възможно да сме "всичките заедно" в това начинание, да се инжектираме с 4, 5, 6... 20 дози, до колкото издържим преди да пукнем... Да има "дисиденти", значи да има доказателство, че нещото не работи. Та таква... "демокрация" ни пробутват... трябва всички да мислим еднакво, да слушаме определените експерти, и да консумираме продуктите на определени компании...

6) Цялото нещо, както и предните тоталитарни системи се базира на страх и отчаяние, за да вярват хората в решение само спуснато на политическо ниво. За съжаление повечето не се научиха, че държавата не е продуктивен апарат, тя не решава икономически, че и социални проблеми. Решават ги самите хора, чрез свободният пазар и предоставянето на услуги. В които, ако човек вярва, сам решава да закупи и подкрепи. Когато държавата монополизира някакъв сектор, тя го съсипва, защото вместо да се прави това което РЕАЛНО работи, всички живеем в една измислена фантазия на петилетки и заучени идейни фрази. Маскарадът по някое време свършва, и последиците са трагични... Хората обаче имат по рождение тая слабост - да търсят някой да се "грижи" за тях. Дори като навършват 18, са с този манталитет - някой да им каже кое е правилно, как да постъпят, страх ги е да живеят и си представят, че някой друг им пука за тях. Особено ако го показват по телевизора и е бюрократ който никога не са виждали. Веднага им прещраква, че това е техният "спасител". Готови са да се скарат дори с близкият си кръг от хора на които наистина им пука... Абсурдно поведение, но валидно за повечето хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f07a74bf9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Хванеш ли се ведъж на тази въдица отърване няма. Ще те търсят винаги, за да ти набиват иглите, докато те уморят.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7e2ce3bb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Мой познат го изкара ковид преди половин година. Има зелен сертификат. В момента е с много по-малко антитела от мен, която преболедувах преди година и нещо. Аз нямам зелен сертификат.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4dc32951f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Всеки, който го е преболедувал има защита, без значение моментните нива на антитела. При ваксинираните, и ваксинираните и преболедувалите (този вариант е възможно най-лошият от трите), нещата не са точно така. Затова омикрон вероятно няма да се прояви толкова тежко, както на запад, защото почти цялото ни население има вече естествена защита, ще пострадат само ваксинираните. Който иска да си обясни логичоески нещата да се запише медицина, учи се оше в първата пловина на образованието.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: eec9951894
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Пълно безумие! И много хора вярват, че е с цел да ни предпазят. Та нали ваксинираният може да се зарази? Значи това не е ваксина. Само че, като си станал част от експеримента, вече те пускат да ходиш навскъде, хем да пръскаш "страшната зараза", хем да може неваксинираните да решат да се ваксинират.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 929f92bbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз мисля, че е добра идея или поне най-добрата измислена досега. Никоя профилактична ваксина няма за цел да предпази от заразяване, а при заразяване преболедуването да се прекара възможно най-леко, в идеалния случай незабележимо. Ковид ваксините са най-успешните ваксини създавани някога - 70% - 90% предпазват от познати вируси. Ако вирусът мутира бързо и е непознат, е нормално да се преваксинираме след 6 месеца. (Луи Пастьор е ваксинирал всеки ден в продължение на повече от 20 дни срещу бяс и то директно в корема. ) А като си помисля къде сме сега и с какви ваксини са ни ваксинирали едно време и никой не ни питаше, искаш ли не искаш ли. В крайна сметка всички неизмрели ще придобием имунитет срещу ковидните вируси, както и срещу милиардите вируси, с които си имаме работа всеки божи ден и така всяко чудо за три дни (години).

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f27507c824
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Живеем във Великобритания , ваксинирани сме, на 9 януари имаме запазен час за 3та бустерна доза. Тук между хората въобще не е тема "дали" да се ваксинират, няма антиваксъри, даже не е тема на разговор. Всички имаме доверие на правителството, мерките които то въведе си свършиха работата, и вече от юли насам няма никакви ограничения, икономиката работи, децата са на училище, вече вируса като цяло не е пречка. Понеже повече от 85% са ваксинирани и оняден Б. Джонсън каза че засега зелени сертификати на територията на страната не се предвиждат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 369d22c7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 7 на какви медицински факти почиват смешните ти твърдения? Двама тийнейджъри преболедуваха Ковид повторно в рамките на една година. Преболедувалите един щам могат да се заразят с друг щам и най-вече могат да заразяват околните. Проблемът е, че повечето отказват да носят маска.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 369d22c7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 7. Първо се ограмоти малко преди да дрънкаш глупости!
Изследвания за Т-клетъчен имунитет направи ли си? Беше ли чувал или чел за него много преди да има Ковид?
Моят Т-клетъчен имунитет е петцифрено число само от ваксината.
От 35 години не съм вдигала температура, не съм имала кашлица, никога не съм боледувала от пневмония, нито от бронхит. Хрема може да имам веднъж на 4-5 години и никога не съм се ваксинирала срещу грип.
Работя на място, където ваксината е задължителна и нито имах странични реакции от нея, нито ми пораснаха пера или здравето ми да се е влошило.
Нямам никакви хронични заболявания и за разлика от много сънародници ходя на различни профилактични прегледи всяка година.
Сред познатите ми имаше преболедували, за които Ковид си остана последното заболяване в живота, онова, което им отне живота. Има и няколко с трайни последствия за здравето за съжаление. Никой от тях не е бил ваксиниран.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: eec9951894
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 10

Вярвате на Великобритания, защото се грижи са своите граждани, тук в България сме свикнали да ни лъжат и за това никой не вярва. Но не си мислете, че ви чака светло бъдеще, понеже сте се наваксали с тоя отрова.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8804f8294b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Според мен 6 месеца е твърде много. Човешкия организъм има твърде много и разнообразни методи и средства, за да поправя измененията в ДНК молекулата на клетката.
Така че , трябва да намалят на половина валидността им и да слагат генно изменящи инжекции на всек 3 месеца ако искат да постигнат ефекта , който търсят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker