ВНИМАНИЕ! А1 МЕ ИЗМАМИХА БРУТАЛНО ДА ЕБА ТЯХНАТА МАМА - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

ВНИМАНИЕ! А1 МЕ ИЗМАМИХА БРУТАЛНО ДА ЕБА ТЯХНАТА МАМА
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2644 пъти
Днес ми дойде сметката за А1 и беше завишена. Поразрових се във фактурата и се оказа, че съм пратил някакъв СМС на стойност 6 лв, а аз съм 100% сигурен, че не съм пращал и в изпратени нямаше подобен СМС. Обадих се на оператора и се оказаха някакви си NTH Bulgaria. Поразрових се из нета и се оказа, че не съм единствения подобен случай. Има хора изгорели с 200 лв и дори с 600. Били някакви партньори на А1 и на Виваком. С Виваком също има подобни случаи. Излизало някакво съобщение, докато сърфираш в нета и като натиснеш Х да го затвориш, автоматично без да разбереш изпращаш СМС и този СМС дори не се запаметява в изпратени и разбираш, чак когато ти дойде сметката. Има случаи на хора "изпратили" стотици СМС-и и то в интервал от 3 сек., което физически е невъзможно. Лошото е, че има хора, на които им удържат автоматично всеки месец парите за сметката и представете си да ти дойде сметка 600 лв, да ти удържат парите и после върви се разправяй, оспорвай и чакай да ти върнат пари.

Аз тия 6 лв ще ги прежаля, дано си купят свещи с тях, но въпросът ми е как да се предпазя в бъдеще. Аз от къде да знам, че следващия месец няма да се окаже, че съм "изпратил" 100 СМС-а по 6 лв? И те не носели отговорност, защото видиш ли това била друга фирма, с която те "нямат" нищо общо. Трябва да сигнализирам комисията за защита на потребители ли, какво да направя и как да се предпазя от евентуални бъдещи измами? Нека и четящите да го имат предвид и да се възползват от евентуални съвети в коментарите, за да се предпазят от измами. Това си е жив пладнешки обир и ума ми не го побира как е възможно да се случи. Господ да ги накаже, да еба тяхната мама да еба! Дам им изсъхнат топките и циците дано!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 787e94b3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Преди 3 години баща ми отиде във физически магазин да се откаже от домашен и мобилен интернет към А1, защото минаваме към Виваком - казват му "ОК" и му бутат там някакви листове да подпише - по-късно разбираме, че са му бутнали "изненада" - да преподпише без негово знание и съгласие за още 2 години(24 месеца)..

Ходихме в магазин на А1 - разправии, викове, скандали.. даже и СОТ викаха.. Яко бяхме изпушили, защото това са 2 години по около 20 лева на месец.. Започнаха да увъртат - пренасочват към мениджъри, към не знам си кой, после не можели да я открият тази служителка, която бутнала листовете хиляда и сто разправии.. Такава явно им е тактиката - като ги сгащиш да започнат да увъртат, пренасочват и отлагат и разчитат, че ще ти мине яда и няма да стигаш до съд..


А1 са най-най големите боклуци и рекетьори в тази сфера, за съжаление като най-голям мобилен оператор се самозабравиха, помислиха се за монополисти, да не говорим, че тия оператори всички правят стотици милиони ей така от нищото - просто събират рекет, защото поддържането на мобилната мрежа, е смешно евтино в сравнение с приходите им. Те реално освен за офиси и заплати други разходи почти нямат(а тия разходи си ги избиват само от продажбите на смартфончета, без дори да смятам милионите всеки месец от сметките на всеки човек! )

Сигурно 2-3 милиона българи още им отичтат всеки месец суми за телефони и интернат на тези рекетьори и пак не им стигат и пак надписват!!! Страшна мъ*рша са, надушат ли слабост - особено пенсионери и хора дето не си знаят правата направо ще ги изядат. За съд са такива и телекомуникациите за национализация.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1f36fa9e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   А1 са най-измамната и долнопробна българска компания... което говори много... Аз минах номерът си на друг оператор (за да ми прекъснат те договора) и на предплатена услуга. Не могат да ти вземат повече отколкото вкараш. Това е спасението...

Да му мислят тези които им се връзват на допълнителните услуги като кабелна, интернет и т. н. " за да им е по-евтино"...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 38671ca904
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Напротив, имат общо с фирмите. Кажи ми, какво печели фирмата със скъпите SMS-и, когато ти ги плащаш парите в А1? Защо не са на цената на обикновен SMS. Всички играят заедно, ясно е. Преди години така се прецаках в един сайт за запознанства, когато от 5 SMS-a направих сметка 80 лв. Отидох в един от офисите им и заплаших, че ще отида в полицията да се поинтересуват малко по-подробно за сайта с измамите, и познай? Опростиха ми 80-те лв. Нали се сещаш, че явно е имало от какво да се страхуват? Повечето от служителите им на справките са обучавани да лъжат клиенти, а моралните даже напускат и си търсят друга работа, защото им е неудобно от собствената им съвест. Просто трябва да се занесеш там с две-три здрави момчета, и ще видиш как ще внимават. Аз един път отидох с двама мои приятели в теленор и бяха насрали яко. Даже не смеят и СОТ 161 да повикат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 72d23a199b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ен Ти Ейч Медия България е част от международната Ен Ти Ейч Група, технологична компания, която свързва компании с клиенти и целева аудитория чрез различни мобилни и онлайн канали от 1999 г. насам.

С нашата широка гама от комуникационни платформи можем да получим достъп до милиарди потребители на техните мобилни устройства.

Като пионери в телекомуникациите, ние непрекъснато създаваме нови и иновативни решения за дигитализация на различни бизнес сегменти.

Ей това са написали за себе си. Представям си от 1999 до сега колко народ са ужилили. Пиши в някоя телевизия, на сутрешните блокове, разследващи журналисти, министерсва, комисия за защита на потребителите. А най-добре в полицията и прокуратурата. Трябва да се вдигне шум около "услугите" им.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 62c2cc0a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тотални измамници са всички оператори. Обучени мошеници. Трябва държавата да се намеси или поне да ги глоби за картел и злоупотреба! Не познавам човек да не е измамен. Хем следя и се карам, посшедните две години три пъти ме лъжат, няма оправия с тях :(

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5c1c7429ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мен ме изиграха с 2000 лв., когато се казваха М-Тел, а ти за 6 лв. вдигна такава врява, че ако беше на мое място, щеше сигурно да получиш я инфаркт, я инсулт.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2ac45bd71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Теленор са същите. Измамиха майка ми, като става въпрос за чисто престъпление. И случаят стигна до прокурор. Но познайте... Нищо. От един прокурор, та на втори, та на трети.. Година мина и едно голямо нищо. Даже се чудя как е възможно да се допуска подобно нещо, те се чувстват безнаказани тези оператори и реално наистина са безнаказани. Жал ми е за пенсионерите най вече.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6d2df4c0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 9 - полицията и прокуратурата...ти сериозно ли!...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f37cfd4408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 8, не знам защо са ти здрави момчета… Явно си страхливец и си решаваш проблемите със други хора, но всеки си намира майстора. Не защитавам никой от операторите, но ако служителят реши, ще те даде под съд и ти и тия 3 здрави момчета ще се надрискате като бебета. И кажи в кой град и в кой магазин на Теленор си ходил! Служителят не да извика СОТ, ами направо полицията ще дойде. После, ако си се правил на мъж, само защото си имал “хрътки” зад теб и си отправял заплахи, може да идеш да се видите в съда. И като те осъди да платиш някаква дебела сума пари и другият път няма да сте толкова здрави със тия момчета. Не всичко е груба сила.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 61436a0181
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Няма как да се предпазиш! Това е положението. Ти си изгорял с 6 лв... а аз изгорях с 270 по почти същата схема. Това
са страшни боклуци... лошото е, че нямат алтернатива, защото Виваком и Теленор и те са измамници като тях. Даже не ми дават да разтрогна договора си. Мисля да ги дам на съд, но едва ли ще излезе нещо.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: abc6eee5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И на мен ми се случи същото, но ще видим да не би аз да съм направила нещо или А1 се опитват и нас да измамят. Казах на майка ми за това какви измамници са и колко хора са страдали заради тях, ама майка ми ми каза точно тоа което казва и номер 12. Не знам кои оператори са по-добри от А1 затова за сега ще останем с А1. Явно наистина всички оператори са лъжци жадни за пари...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 330850785e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Това е нормално. В бг да измамиш някого е смисъла на живота.
Измами и ти някого. Ще ти олекне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker