Колко подметки се пръкнаха от Волен Сидеров? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Колко подметки се пръкнаха от Волен Сидеров?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1135 пъти
Привет. Не мога да повярвам, че звездата на Волен, по-скоро Болен Сидеров залезе чак сега. Трябваше да е поне 10 години по-рано. Но както и да е. Посмяхме се доста. Знам, че някога всички са разчитали на него. Казва, че с 20 депутата нямало какво да се направи чак толкова. Псевдо патриотизъм граничещ с шовинизъм. Направо чист шовинизъм. Все едно. Неговата телевизия Алфа, и с нея много се смях. Ако имах възможност и аз бих си направил телевизия. Ще има предаване за геополитика, новини, кулинарно предаване, супер ще си бъде. Но за съжаление нямам достъп до народни пари, които да вложа в телевизия. Тя на Волен телевизията беше и продължава да е най-некачествената в целия роден ефир. Дори като се има предвид, че дори в Косово телевизията е по-качествена. Направо могат да те заболят очите докато гледаш ТВ Алфа. А от брадавиците на кукумявките на волен може лошо да ти стане. Излиза ми веднъж няква с херпеси, ууу, щях да повръщам. Но имаше друга много готина. От Волен реално много подметки излязоха и искам да ги изредя.
Започвам с най-известните. Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин. Вече дори извънземните, с които Слави и Цанов ни занимават разбраха, че Костя прави всичко това, за да си купува имоти. Защо казвам, че е от на Волен подметките? Ами той Копейката не само, че обиколи половината партии. Кви половината? Всичките без ГЕРБ и ДПС. Беше в Атака. Видях Волен да казва, че би му помагал. И ето че му помага. Беше в студиото на Цанов два пъти.
Веднага при Цанов. Кви са тия хвалби “Сам съм тука, всичко сам си права, нямам реклама, ама отивайте ми плащайте в Пеееййййтриъннн.” Студиото му дадено от Волен. Даже в Ютюб има качен клип за “Новото студио Дан Колов на ТВ Алфа.” Там са Волен и другите смешници от ТВ Алфа. Цанов това работи, но в България с Ютюб не можеш да се издържаш. Клашъра го прави де, но хванал ли си младата аудитория от около милион човека друго не ти трябва. Волен му плаща. Даже се изненадвам като цяла година вече не е в парламента как тоя канал още съществува? Там и той лиже на Русия, направо учи младите и те да ѝ ядат подметките. Абе тия са страшна работа. Клашъра “левели” ли не бяха, “чаленджи” ли не бяха, устройствата станаха “девайсове”, а птицечовката “ПлАтИпУс”, моля ти се. Цани пък с имструкциите на Волен още малко панталона на Путин ше изяде. Учете го тва младо поколение на чуждопоклонничество! Без значение към кого, само да е чуждо. Не съм фен на САЩ, но няма смисъл все лошо да говориш за тях. И все ръси дезинформация.
Киро Брейка, каквото и да значи това. Някакъв сбръчкан комунист. Вдига си челото и му става на хармоника. Цигарите ги пуши като коминче. Него Цани го направи известен. Той реално сам не може камерата на телефона да включи. Канеше го в ТВ Алфа, в студиото. И той е някакъв смешник дето псува на всяка втора дума и само Пейтриън знае, че от Ютюб отдавна го изгониха заради псувните.
“Скалата”, но не актьора, а някакъв варненски комунист. И той някакъв олигофрен със съмнително минало дето бучи псувните като картечница. И него Цани, лакеят на Волен го канеше в ТВ Алфа и в студиото на Волен.
Янсен ван дер Щрудел. Говорех за чуждопоклонничеството и псувните, но много искам да кажа едно американско съкращение. Какво е това име? Те дори собствените си имена не казват. Родоотстъпник, комунист, псевдо историк, преди Цанов да го покани в ТВ Алфа сигурно и съседите не го знаеха.
Деница Сидерова и тя е една. Те с Волен са семейство. И ѝ даде предаване да прави. Гледах го. Няма качества. Шуро-баджанащина. С един се шегувахме, че тя е с него заради парите му. И да е била, вече е късно да го напуска. Имат дете. Аз съм сигурен, че след 20 години и Волен Сидеров младши ще почне да се изявява. Показвал го е Волен. Симпатично дете. Всичко в началото е хубаво, но ще го развалят. Представям си го тоя като голям как Волен и него го е намърдал да говори глупости някъде. Може и пък Цанов да го извика, ако кранчето от Волен не спре дотогава и студио Дан Колов стане в паяжини.
Сещам се и друг. Александър Недков. Дето имаше канал в Ютюб и говореше за илюминати, сатанисти, евреи. Аз евреите не ги харесвам. Изпитание е да ги харесваш. Все пак тоя голяма омраза ръси към тях. Не забравяйте, че евреите и ционистите не са едно и също. Мисля, че и той се пръкна от Волен защото Цанов веднъж показа него кадър със звездата на Давид върху 100-те лева.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: f2b8de53e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не отделяме ли твърде много време и внимание на периферни политически играчи, нямащи никакво влияние в реалната политика?
Волен беше опасен, защото АТАКА имаше 400 хиляди гласа и 10% от депутатите. И имаше потенциал за още, ако сам не го беше съсипал. С Костя гледаме същото, но 13 години по-късно, когато тая енергия вече я няма в обществото, за да бъде така безобразно яхната от посредствени популисти. Избирателят научи страшно много след Волен.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: caec15b2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Почти нищо смислено и по-важното, ФАКТОЛОГИЧЕСКИ ДОКАЗАНО не видях от простотиите, които си написал :) При теб, както и при много други положението е "чух как някакъв познат на мой приятел бил видял, че май станало нещо... " и всичко, което казваш се базира на конспирация (сега нали е модерно да се употребява тази дума). Ако беше крал и беше правил схеми, защо герб не го смачкаха, нима не са осъзнавали, че неговата партия е способна да се закача за наболели теми и в комбинация с патриотизма е заплаха??? Едва ли :) Този човек е многократно разследван и ако имаше и съвсем малко нещо, за което да се хванат щяха да са го смачкали 100 пъти до сега. Моето мнение за Костадинов е следното: Човек, който е НЕЗАВИСИМ и прави, каквото реши. Смея да кажа единственият, който е такъв. Останалите са си отворили.... на запада. Дали действително мисли да прави нещата, които говори или просто е искал да влезе в парламента предстои да видим, за момента май е 1вото. Силно се надявам да не е руска подлога, на България й трябва НЕЗАВИСИМ човек, който да гледа само НАШИТЕ интереси. Харесва ми като човек, защото не му пука от никого и е независим. Естествено има достатъчно време да бъда разочарован, както вече бях от Кирил Петков, за когото гласувах на последните избори тъй като най-накрая видях потенциал, визия, талант, и желание за развитие. В последствие разбрах, че щом идваш от Харвард не си случаен човек...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: caec15b2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И още нещо, ако всичките тези циркове продължават и Възраждане не се самозастрелят по някакъв начин на следващите избори ги виждам с минимум 15%, за добро или лошо предстои да видим, но това е самата истина :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b3d9efc2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   ДПС си прави доста, а от години рядко имат повече от 20-25 депутата.

А иначе - Нека да поговорим за Волен - той събира ядосани мъже. Ядосани от системата. Ядосани от собтвените си проблеми. Волен ясно посочва "врагове", създаващи "проблеми", които "пречат". Дава глас на безгласните. Илюзията за значимост, на тези, които са на най-ниско ниво в йерархията. И я дава "безплатно". Безделници, дето са нямали какво да правят до вчера, днес са силни и решават проблеми, уж за да може утре, те да са на върха. И е лесно - не трбява да учиш 5 години и да прочетеш 3000 книги, да се запознаеш с хората, не просот по имена, а реално да ги опознаеш, да работиш, да се трудиш, да грешиш, да се бориш... Не - викай като чубанин, надявай се, че ще пребиете я циганин, я джендър, я родоостъпник и каквото ви кафне. Лесно е - викаш, риташ, блъскаш - Подобно на малко дете, недоволно от нещо, което е извън котнрола му. Волен ти го дава - само го подкрепи.
Като си излееш ядовете и си кажеш проблемите, нещата олекват. Волен дава трибуна на тези хора и насочва гневът им. Лошото е, че не трбява да е така и може да доведе то тежки последици.

Каква е разликата между Сидеров и Хитлер? Сидеров не се докопа до властта.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b9ae33db57
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Изключително засрамен се почувствах вчера от изпълненията на една шепа от българският народ - озверена, озлобена и лумпенизирана. А техният водач, играещ си с настроенията им, се беше покрил като мишка. Волен поне имаше топки и не се съобрязяваше с никой. За него поне гласуваха мисля че в пиковия период на партията около 600 000 души. Но за това не съм сигурен.

Ако си изчислите колко хора са гласували за Копейката, буквално 99. 43% от хората в България не подкрепят тази партия. Ама ако ги питаш, си мислят, че ще спечелят следващите избори. Израждане си е проект на Дпс и Герб, с цел дестабилизиране на властта. Няма какво да се лъжем. Волен поне е награден от природата с някакъв интелект, независимо просташките му изпълнения. За щастие обаче хората вече улегнаха и не се делят на цигани, турци, китайци или американци и тази вълна става все по-трудно и безсмислено да се яха. Такива като Костя се опитват по много елементарен начин да разделят хората, на американско посолство и на руско, ваксинирани и не ваксинирани. Избирателите му са една наистина малоумна паплач, която оправдава всячески манипулативното му поведение.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ecd4ec2de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хей, авторе, нито имаш капацитета, нито информацията, нито имаш право да раздаваш присъди кой какъв е и какъв е бил. Намали злобата и се подготви повече.
Сега до номер 1: Когато Волен беше на второ място на президентските избори след първи тур и предстоеше балотаж, вместо да го подкрепят демократите, те решиха да подкрепят замесения с ДС "Гоце" Първанов. Защо ли?
Българина страда от къса памет и не обича да мисли и да събира две и две. Затова ще сме в това положение. Пред очите ни се ограбва Родината ни, а ти си седнал да ни занимаваш с Волен Сидеров. Нито си му на акъла, нито на образованието, но той си плаща цената да е инакомислещ, а ние сме стадо и не обичаме някой да стърчи и да се прави на интересен. Обичаме си подтисниците, само да е мирно и тихо. Свобода... може, ако е наготово. Така някой да ни я сервира, ако може.
Пак повтарям- Волен е борбена личност, с интелект, който за съжаление малцина от политиците ни имат, но машината, срещу която се изправи и могъща и надхвърля пределите на страната ни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 04401689e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Но 9, Аз пък се почувствах засрамен, че но. 5 и 6 ги няма. Модераторите в този форум определено ограничават свободата на словото. Ако бяхме в Сталинистко управление щях да го разбера.
Ама уж сме в демокрация, да го е**

Популизъм се нарича процеса при който се формира обществено мнение. Изтриваш едни коментари и оставяш други. Една лъжа повторена 100 пъти става истина. Ето, хората се плащат от Ковид, като резултат. И на отговора на но. 9:
1. За Възраждане са гласували над 30% от гласоподавателите. , 20% от които са просто изтрити и изборите бяха фалшифицирани.. Три пъти. Още 30% са на път да ги подкрепят при следващите избори. Причината досега това да не се случи е, че никой не им беше дал ефирно време и хората не знаеха кои са те. Сега след като говорят от трибуната вече ги разбраха.

2. Имаш ли аргументи и доказателства че са проект на ГЕРБ и ДПС? Или просто ей така ти хрумна? И изобщо какво значи "дестабилизиране " на власта? Тя власта в България е еднопластово тоталитарна от Втората световна насам, поне. Това ли искаш наистина да продължава? На този етап аз не виждам Възраждане като нещо повече от истинска опозиция. Нещо което ТРЯБВА да присъства във всеки един парламент по света. И нещо което досега сме нямали..

3. Волен изобщо никога не е имал никакъв интелект. Той беше точно този, който очерни идеята за патриотизма, превръщайки го в супер-патриотизъм, граничещ с нацизъм. Волен беше автогол за България. И силно ме съмнява да има нещо общо с Костадинов. Дори и да има, това тук е на съвсем друго интелектуално ниво и не визирам само Костадинов, но и представителите на партията.

4. Приятелю, нещо много си се объркал че хората не се делят. Особено китайците се делят и още как. Гнилия американски либерализъм с който си промит не работи и точно той насажда омраза и разделение между хората. Очевидно не си живял в англоезични държави(предполагам от там изхождаш) където можеш да видиш как хората живеят в енклави и изобщо никакво намерение нямат да се интегрират. Ако говорим специално за Щатите то и няма култура, в която да се интегрират. Тази държава си е трудов лагер с консуматорски манталитет, нищо повече. Никога не са били народ.

5. Хората отдавна се делят на про-американски и про-руски. На неваксинирани и ваксинирани. И това е процес, който Възраждане не може да контролира. Дори напротив, аз не съм чул друга партия да адресира проблема, че хората са разделени и това определено се изтъква в тяхната агенда с апел да се изслушват всички страни, за да няма разделение.

6. Аз съм един от техните избиратели и ти благодаря за комплимента, че съм малоумен. Опа, още по-добре, според думите на онзи наркоман съм даже и "нещастен фашист". Който си дължи мястото в парламента, единствено защото е изпял една дузина песни, които са му дошли в главата докато е бил напушен. Това е унижение за българския народ такива хора да бъдат допускани за депутати и да гласуват закони.
За протокола, на този протест поддръжниците на Възраждане бяха малцинство. Имаше хора от всякакви партии. Хора, които представляваха 80те % от неваксинираните българи. Този който си мисли че протестиращите са малоумни, да си смени народа.

Лесно е в днешно време. Знаете къде е терминала..

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: eaaad744f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До Номер 12, не приятелю. За Израждане не са гласували повече от 130 000 души, което е 0. 07% от цялото население на БГ и 1. 2% от всички 6-7 милиона души имащи право на глас. Тоест такива отпадъци като Израждане никой не иска, защото сме се нагледали достатъчно. Хората искат сносни заплати, данъците им да не се точат и пенсии за възрастните им родителите. Бойко имаше тази възможност, но открадна всичко и си направи фалшиви партии като Израждане.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9882746ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм 12. Обръщам се до 13.
Ти няма как да знаеш колко точно хора са гласували за Възраждане, тъй като не знаеш точно доколко изборите са фалшифицирани. А че са това е абсолютен факт. Има доказателства как хора гласуват и после секцията им не е отчела нито един глас. Как става това? По много начини. С компютърни вируси по машинките и фалшиво напечатани квитанции. Нищо ново под слънцето. Американците вече го практикуват като национален спорт.
Пак казвам. Истината е че са гласували поне 300к човека, повечето от които са млади, тъй като партията досега беше известна само в Тубата. По-старите 50 , които са залепнали на телевизора не ги бяха чували, защото не се бяха появявали там досега.
Айде на следващите ПРЕДСРОЧНИ избори да видим как ще фалшифицират поне 2 млн избиратели.
А това какво искат хората звучи точно като популистко клише. Че искали достойни заплати и пенсии и тн. Не е като да не я чувам тази фраза постоянно вече 32 години.. даже и Черепа говори за някакви 2000евро заплати. Всички кандидат председатели големи бизнесмени станаха. А после като дойдат на власт ваксинират хората с генномодифицирани ваксини. По добре Хитлер да беше жив, честно..

Избиратели като теб , дето си мислят, че Бойко бил си пропуснал шанса ни доведоха до този хал. Смешни наивници. Правителствата на Бойко имаха за цел унищожението на тази държава. Пряко! Просто каймака отгоре го разделиха с днешните бг работодатели(разбирай робовладелци)
Тази държава може да бъде освободена от олигархията само и единствено ако се изчисти (цитирам) "мухлясалия елит". Физически.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0fe9e1e0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Всички знаем, че Волен беше омаскарен, а пък и той си беше много импулсивен и действаше хулигански. Неговата политическа дейност се оказа опасна, така е и при Костадинов. На Коцето му пращат някакви корумпирани разследващи журналисти, които карат много по-скъпи коли от него и живеят в много по съмнително придобити жилища, но за слабо интелигентните 90% от населението, това са някакви тежки компромати. :D
Най-забавното е, че масово хората вярват, че някой е платил да се съберат на площада на 12-ти. :D Ми, не, никой не е платил.
На този протест имаше поне хиляда души, на които вече пределът на търпението се е изчерпал, тях не ги вълнува партията. Даже обвиняваха и Доц. Мангъров, че бил присвоил някакви пари с които си направил своя лаборатория и по този начин се възползвал от наивността на хората. Но всички лекари, с които Мангъров е водил спорове и са се опитвали да го изкарат кретен, с просто едни лакей с добре уреден лъскав животец. Поинтересувайте се каква кола кара господин Семедчиев. Лекари да карат такива автомобили.. малко съмнително. Да не говорим за псевдо математиците. Господин Витанов е един от новопоявилите се забогатяващи бедняци, чийто син лично аз познавам и знам какви бяха преди пет години. За всички останали циркаджии от новата партия дето ни управлява, може да се изрови много! Те ще заведат България на дъното, където 90% от олигофрените не искат да бъдат, но сполучливо бутат към него. Няма да е зле Русия да разтресе с няколко ракети територията ни, иначе как олигофрените ще осъзнаят, че нямаме място в НАТО. Дори хърватите проявиха разум и оттеглиха войските си. Знаят какво ще им се случи.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6a98a3509d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 13
Твърдиш ли че цялото население на БГ е над 185 милиона? Защото 130 000 са 0, 07% от 185 714 285 души!!!

Ако населението на БГ е 6, 5 милиона и 1, 3 милиона са деца, според преброяване 2021г, то имащите право на глас са 5, 2 милиона, тоест за тази партия са гласували 2, 5%
Докато за Подмяната реално са гласували 12%, така че и тя не е кой знае колко легитимна на база реално население.
Най много са негласувалите, тоест мнозинството от хората искат въобще да няма правителство, въобще да няма дупетати.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 744f154502
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 16, добре, ама не може 130 000 души да реват и да вдигат цялата държава. Нито 130 000 са мнозинството, нито 2000 пред парламента на 12 януари. Аз по-голям смях не бях виждал и вой. А на какви протести съм бил. Наистина протести! Които са променили България. Да, протестите ви бяха платени от Копейката и са в полза на Герб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1907127cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   17 , в България никога не е имало протести , които да са я променяли. Нашата държава върви в България върви по релси от втората световна насам. Даже да не кажа и от турско време.
Имали сме някога държава....преди 1000години.

Това което има значение обаче е да видят хората дали има желание за промяна поне. Глътка надежда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker