Имам огромен проблем със кучето ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имам огромен проблем със кучето ми!
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 355 пъти
Здравейте! Моля ви за съвет, аз съм тинейджърка и имам куче на 7-8 месеца между Пинчер и Пекинез. Когато я взех тя беше много кротка, беше добра към всички хора и много лесно се сприятеляваше! На 3 месеца и беше първата разходка до населено място със хора, тя изглеждаше притеснена но не обърнах внимание. Стана на 4 месеца и нещатата се промениха коренно, почна да лае и напада хора без видима причина (както и към кучетата които искат да се сприятелят със нея). Общува само със по-малките породи, но се превъзбужда, скача върху тях и ги натиска. Нейното поведение се влошава всеки ден! Разбрах за злобата и когато бях седнала на една пейка със нея, и едно огромно куче дойде и я подуши, и тя го захапа за устата и почна да го напада! Четох във сайт, , Поведения при кучетата, , , и забелязах, че когато я е страх си свива опашката зад дупето, както на картинката и казах че това става от страх. Но не после постепенно си я изправи и продължи да напада, но този път още по жестоко. И леля ми, ми беше казала:, , Взимаш един вестник , и като тръгне да хапе хората удряш леко по муцуната да спре! , , , но уви не стана. И почна и мен да хапе, и ми оставяше огромни сини по краката и ръцете които много боляха (само защотото съм се опитала да и помогна). Второто ми предположение беше, че я е страх , и всеки път като излизахме я носи до тревата, и я пусках да се разхожда и когато дойде човек или куче аз я гушках и я успокоявах. Това действаше за кратък период от време и накрая пак спря да действа! Търсих треньори за кучета, но ми идва много скъпо че да си го позволя. Един път я заведоха на ветеринар докторът едвам я прегледа, аз я държах естествено но ме хапеше със всичка сила и се бунтуваше. Преди няколко седмици гледах едно предаване по National Geography , , Говорещия със кучета " и едно куче също нападаше кучетата около нея, по същия начин както и моето. И той показа как да го предотврати ме, и аз реших да се възползвам от съвета му, получи се пак за кратко, спря да обръща внимание на хората около нея но към кучетата пак същотото поведение. Преди няколко дни забелязах че на вън не иска да изпълнява команди, а вместо мен гледа минаващите хора и кучета и си избира кои да нападне, аз я викам но никакво внимание. Когато се прибереме и, и махна нагръдник и повода тя ги изпълнява. Но и още едно важно нещо тя не ме забелязва на вън когато се опитвам да и помогна или да и кажа нещо. Гледах пак за треньор за кучета свързах се със него и каза, че ще струва 80 лв да говоря със него и в продължение на 3 седмици мога да се възползвам от услугите му, но нямам никакви пари и помолих баща ми, но и той каза че на този етап няма и съм се предала съвсем, ако можете да ми помогнете или да ми дадете съвет ще съм ви безкрайно благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker