Изливам си душата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изливам си душата
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 947 пъти
Изливам си душата. Здравейте незнам как ще се оправя, в момента съм една развалина без енергия без нищо без приятели дори един. Боли ме даже като пиша. Един досега живот никакъв. Нямам самочувствие поради мисля тези причини никакви емоции никакви спомени стоене унас и нищо правене. На 23год съм плаче ми се дори вече съм толкова зле че не ми идва да плача поради стрес като цяло никой в семейството не ме е разбирал нямало е човек на който да му пука за мен и които да ме разбира да си говоря с него да споделя. Нито брат нито сестра. Много се ядосвам на баща ми псува ме обижда ме за него съм като предмет. Един ден не можех да си поема въздух ама толкова тежко толкова болка, и това е откакто се помня досега злоупотребих с алкохол и то яко за 3 4 Мин изпих набързо не помня колко 400гр уиски ли кво е. От това не ми е същото усещането кат спя не заспивам се едно ми е увредено нещо в главата. не живея, не живея живота които искам от 2016 към 2017 началото всичко се обърка. Даже тук ако ми пуснат тази история ми е единствената социална среда. 2017 получих паник атака ли е кво е незнам но сърцебиене аритмия поради това, че не излизам 6 месеца стоя в стаята и през тези шест месеца да съм излезнал най много 15пъти с никой не си пишех и сега така този удар който получих просто аз такова нещо незнам нали това на сърцето по добре да бях умрял нещо тежко. И като цяло това ми е единствено нещо. Болка неизразходване на енергия нито един приятел през целия ми живот. Нали приятел да има доверие подкрепа. Просто трябваше да измисля нещо още 2014 или поне 2016. За да не се отключи. Поне гледах тв предавания ся имаме двор слизам, пия кафета изобщо много задръстена и кофти положение. Единствения начин да си възвърна тази енергия и да си върна себе си е да си намеря просто приятели да се смея и да създам спомени емоции. Работа но незнам, защото аз сега немога да изгледам едно предаване напрежения което е постоянно. Ако можете да ми кажете дори какво е ще е добре. И така вече 3-4-5 години всичкия потенциал характер които имах са отслабнали, доста. Та имах някви хора около мен излизахме по цял ден, но не такава силна връзка, просто фалшиво приятелство. Никакви излизания със семейството. Никъде нито по балкан нито така гости единствено че на море така ходехме редовно по последните години нямам, сили дори да си напиша историята отчаян съм дори съм си забравил граматиката точки запетаи. Мисля си даже че повечето хора тук че може и да не ме отразят, отразите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 279adad7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Здравей! …
Историята ти ме ‘докосна’.
Какво да ти кажа? - “Понякога най-добрият начин да кажеш нещо на някого е да не му казваш нищо”, а просто да го прегърнеш. (Не мога да те прегърна наистина, но ако можех, щях. ) Поне мога да ти кажа, че според мен животът ти е твой и зависи от теб! Живееш сред токсини - баща ти и алкохолът, с който се опитваш да пълниш празнините в себе си. Време ти е за детокс, тоест … за промяна! (Трудно ти е и тежи, но ако не направиш някаква промяна скоро, ще ти става все по-трудно и тежко с времето. ) Опитай с работа. Работата ще ти донесе:
. разнообразие,
. колеги - потенциални приятели, познати
. и … разбира се, някакви пари, с които може би ще можеш да си купиш свобода и спокойствие, като например наемеш място за живеене за себе си.
Само не се отказвай! Вярвам в теб! В теб има потенциал за щастие, който обаче е ‘окован’ от липсата на самочувствие, самоувереност. Повярвай в себе си! Ти, както всеки друг човек, заслужаваш всичко най-добро, затова … ‘счупи оковите’ на съмненията и отиди да получиш (доброто), което заслужаваш!
Успех! … :)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 06596aacb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Момче, започни работа. Не се затваряй в себе си. Махай се от баща ти и леко по- леко нещата ще се наредят. Пожелавам ти успех! Тежко е да си самотен, но това ще те направи по- силен.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8a872e2e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автор, още помня някъде 2004 бях малък. Аз с баща ми и майка ми в Несебър как хората около мен млади към 30 годишни говорят си забавляват се живеят .Каква свобода ,какво нещо . Животът върви птичките пеят истински живот просто се разплаквам отвътре ,апък аз бях като в клетка тогава .Да не вкуся този живот .Тази свобода.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8d29eada7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Здрасти. Истории като твоята най-много ме натъжават, но ме и ядосват. Ти си млад човек, който обаче е толкова овластен и вглъбен в себе си и самосъжалението си, че не забелязва нищо около себе си. Физическото ти неразположение е резултат от психическите ти проблеми. Двете винаги са свързани и си влияят. Излез от вкъщи, потърси приятели, намери си някакво занимание по вкуса ти, спортувай. Не твърдя, че ще ти е лесно, даже напротив, никак няма да ти е лесно. Но ако успееш, ще разбереш. Дано да успееш, защото иначе така, както вървиш, май скоро вашите ще ти ходят бавно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker