Поляризацията и какво би станало, ако народът решава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Поляризацията и какво би станало, ако народът решава
преди: 2 години, 23 часа, прочетена 850 пъти
Привет,

Ето я и поредната политическа тема, но такъв е момента. Повечето хора се вълнуват от случващото се и всеки заема някаква страна. Прави ми впечатление, че все повече от нас защитават крайно агресивно и дори войнствено позицията си. Разбира се, това е подклаждано съсвсем умишлено и от политиците. Организират се протести в подкрепа и на едната и на другата страна, веят се чужди знамена и на двете държави замесени в конфликта, агресивни индивиди отправят призиви за насилие, издигат се на пиедестал доказнани главорези като Кадиров и сякаш, българи са готови да воюват срещу българи под чужди флагове. Направи ми впечатление, че се е стиганало до там, дори ако само помогнеш с нещо на украинска майка с дете например, без да взимаш политическа страна в конфликта, попдаш под класификацията "враг на народа". Същото се забелязва и от другата страна, на една снимка от протест се виждаше трансперант с призиви за насилие срешу русофили, ако пред хора от тази страна на барикадата кажеш например, че ти харесва руският балет, буди неистова агресия. Всичко това, подплатено с много силна пропаганда, бълването на огромно количество фалшиви новини, растящата икономическа криза и това, че не сме особено образован и интелигентен народ(без значение, че почти всеки има "ВиШо" образование), ме кара да си мисля, че рано или късно ще го докараме до гражданска война. И най-вероятно няма да си оправим състоянието, даже според мен ще го влошим неколкократно. Искаме народът да има последната дума, но народът са също хора реално без образование, хора, чиито смисъл на живота е ракията, скарата и кючека, хора псуващи биещи се по светофарите, хора мислещи честните за глупаци а далаверата на дребно за нещо много добро, хора мразещи всичко и всички, вечно недоволни от живота и да не изреждам още. За съжаление, наблюденията са ми, че това са големият процент от народа. Та дали само външни фактори са ни виновни, че сме най-бедната държава в ЕС и какво ли ще е, ако този народ има още повече власт да решава. Сега цялата вина е хвърлена върху украинците. Не се притеснявайте, те украинците(поне повечето) ще си тръгнат най-вероятно след 9-ти или края на Май, тогава може би и правителството ще падне и войната има надежда да е прикючила, да не казвам голяма дума, тази есен или догодина и референдум за излизне от НАТО и ЕС може да има(тези партии, които да го осъществят набират сила). Но тогава, когато пак не потекът реки от мед, искам да видя, кой отново ще ни е виновен и кой отново ще ни е длъжен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0222e8cc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Българският народ е изключително мъдър. Точно и затова няма референдуми у нас. Ако народът ни беше тъп, колкото ти си мислиш, лесно щяха да ни манипулират и нямаше да се страхуват да го питат.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1487d35974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ти не си ли момчето с темите за Македония?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker