Как да разбера какво е гражданството му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да разбера какво е гражданството му?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2541 пъти
Здравейте!
Пиша тук, защото не знам кого да попитам за моят проблем и ще се радвам модераторите да публикуват историята ми. :)

Така по въпросът...
От известно време общувам с един човек (не само в интернет) той живее в друга държава, но имам съмнения относно това, че ми казва че е гражданин на тази държава.

Но аз знам, че ме лъже, тъй като всеки път, когато ще се прибира в България ми казва някакви абсурдни неща, от които аз разбирам че ме лъже, и че си идва за да си смени визата и т.н.

Не знам с каква цел ми казва всичко това, но по някакъв начин това ме притеснява.
Въпроса ми е дали има някакъв начин да разбера на коя държава всъщност е гражданин, за да му докажа, че знам за лъжите му.

Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4221e2af86
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Хах, както имаше надпис в фейсбук ,,Ако искаш да чуеш интересна история напиши СМС на гаджето си- знам всичко, как можа". Може и да стане, знаеш всичко за гражданството му, как е могъл.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2ec3990766
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Има начин...
...
...
ПИТАЙ ГО!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 190c37c479
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   А защо трябва да общуваш с човек, който те лъже?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 767fc17ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, две години от живота си подарих на един чужденец. Накрая той ме предаде абсолютно нагло и безочливо. Разбрах, че през цялото време е бил с мен с едничка цел да вземе европейско гражданство чрез брак. Чувствам се дълбоко обидена и ограбена. Не можеш да си представиш как ме галеше и целуваше как ме гледаше в очите докато беше вътре в мен....
разбра че съм пристрастена към него, направи така че да разбера че има друга и то не е една. А аз отказах да се оженя за него защото беше ужасно мързелив и нямаше пукнат лев....
мойта истария може би е различна, но е свързана с чужденец, лъжи и накрая моето огромно розочарование. Така че сама помисли..
Желая ти успех

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 016dec8bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ж29:
Не намирам аз добра идея да се доверяваш на чужденец, който не познаваш добре и отблизо, нямате общи познати, бизнес и т.н. Щом е чужденец, да си "виси" там, от където е. Не се поддавай емоционално и психически на майсторските му интриги!!!

Ще ти дам странен съвет, но повярвай ми ВИНАГИ действа! Колкото и да не ти се вярва ГЕЙ- и ЛЕС- средите са най-бързия, най-сигурния и най-точен начин да разбереш каквото и да било по света. Тези гилдии страшно много държат на членовете си, подкрепят се, поддържат се и МНОГО си помагат. А когато става въпрос за клюки, интриги за без пари, няма равни на тях!

Разбери колкото се може повече подробности за Него - къде точно работи, какво точно, как се казва Шефът му, как се казват колегите му. Същото направи и за най-близките му приятели.

Намери приятел - гей или лесбийка, по-възможност по-учен, по-образован и по-влиятелен в тези среди. Сподели му. Той ще потърси връзки. Навсякъде има българи, а тези с обратна резба са НАВСЯКЪДЕ. И полека-лека ще събереш достатъчно инфо за въпросния Човек.
Според мен, обаче, не бива да му се доверяваш!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8b05822770
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Само на мен ли ми се струва, че героят от историята не е чужденец, а българин, който е казал на авторката, че има гражданство в друга държава.
Авторке, включи се, за да поясниш.

Според мен, щом интуицията ти подсказва, че има нещо нередно, значи наистина е така. Не се сещам по какъв начин можеш да провериш, но така или иначе истината винаги излиза наяве рано или късно.
Може, например, да намериш подробно инфо как се придобива гражданство във въпросната страна и да го разпиташ той как го е получил. Ако започне да увърта или има несъответствия значи лъже.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 932fba8c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря Ви много за добрите съвети, аз нямам намерение и да се обвързвам с него просто не обичам да ме правят на глупачка и исках да му докажа, не съм тази за която ме смята. Но в крайна сметка не ми се занимава с човек, който постоянно се вкрава в някакви филми (ако мога така да се изразя) имам си достатъчно неща, за които да мисля. Благодаря Ви още веднъж:)))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9d5fe4d5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вземи му IP-to И го провери... елементарно...


-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7485bfcc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8, аз мога да имам китайско IP, да не би да съм китайка?

Авторке, много време имаш, щом се занимаваш с такива глупости. Щом те прави на глупачка, защо не прекъснеш връзката си с него и не се концентрираш към нормалните хора в живота ти?
В крайна сметка, какво значение има гражданството, това не успях да разбера?
По конвенцията на ООН не може да има хора без гражданство, значи е поне българин, а защо се прибирал... не е твоя работа.
Да те светна обаче, хората си подновяват визите НЕ В ПОСОЛСТВАТА в България, а НА МЯСТО - в страната, за която имат виза вече. Виза в посолството се прави само веднъж.... но трябва първо сам да си излизал в чужбина, за да знаеш...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 932fba8c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:
9 Първо ти не можеш да ми кажеш дали съм излизала в чужбина или не и второ ще те посъветвам първо да се въздържаш от нападки към хората писах тук като очаквах адекватно отношение от хората, тъй като вече го получих проблема ми е приключен, така че следващият път не се прави на много компетентна, след като си запозната с това как стоят нещата можеше да кажеш нормално, а не веднага да нападаш. Не може да ми казваш кое ме интересува и кое не. Всички се правят на това, което не са но като имат и те проблем очакват очакват някой да им помогне....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker