Доколко е законно пръскането с лютив спрей? Какви са законните оръжия за самозащита, които мога да нося винаги в себе си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Доколко е законно пръскането с лютив спрей? Какви са законните оръжия за самозащита, които мога да нося винаги в себе си?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1075 пъти
Има една дърта парцалеса, която в последните месеци виждам за 3 път в квартала. Ние се познаваме отдавна, врагове сме /по нейно желание/, но аз по принцип гледам не си губя времето със Сульо и Пульо, така че избягвам да ги удостоявам с внеманието си. Да, ама тази откачената си позволява да ме обижда и заплашва насред пътя просто така. Вече наистина ми от истериите и кризите на критическата на това същество. Крайно време е да и дам да разбере, че не е уцелила човека, с който да се ебава. Пак казвам, не съм аз конфликтната, тя се моли да я размажа. Ноо не мисля да си цапам ръцете с нея, гнус ме е. От друга не искам да имам работа с полицията заради нея. От трета - това няма да го търпя. Аз обикновено се движа сама и свидетели трудно ще намеря, ако се наложи да имам. Мисля дя си купя лютив спрей и/или елетрошок и даже аз да постоя някъде, където евентуално да я засека и да и дам да разбере, че е за нейно добро да не ми се мярка пред очите и дразни. Мога и да я пребия за 30 секунди, тренирала съм бокс дълго време, ама наистина ме е гнус от този ходещ кенеф, плюс това подлежа на наказателна отговорност.

Доколко е позволено боравенето с въпросните спрейове? Само ако някой те нападне с пистолет, примерно, или при всякакъв вид самозащита? Тоест, ако аз я причакам и я напръскам барабар със щерка и, която е на същия акъл, могат ли да напишат жалба срещу мен или никой няма да им обърне внимание? Все пак не се умира от спрея, а и не могат да го докажат. Дори да докажат, че са пръскани, или удряни с ток, как ще докажат, че съм аз? За разпит поне може ли да ми цъфне полицията?

Колко време трае ефектът от пръскането? Може ли да стане някоя беля? Например, недай си Боже да ослепеят? А ефектът от електрошока? Не целя да ги осакатявам, просто искам да стоят далеч от мен. Това е всичко.

И последно, какви спрейове, електрошоци можете да ми препоръчате? На кои марки? За какво да гледам? Всички съвети са добре дошли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 77e9960bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Толкова не можеш да им теглиш една майна. Да ти отговоря, едни приятели ги напръскали някакви скинари, викаха линейки, няколко часа ги държа, идва полиция, та да ще си имаш проблеми. Изкарват си една лека телесна в болницата и си пускат жалбата. С електрошок остава само малка рана на мястото на което си ги ударила. Мен пак някакъв темерут, пиян ли беше не знам просто си мина до мен и в последния момент го извади и ме удари, абсолютно без причина, за пръв път го виждах, дори и дума не съм му казвал- познай какво стана? Нищо! Бях с кожено яке, изобщо не го усетих, той после изяде един шамар и побегна, а не ми се занимаваше да го гоня, че знам ли къде отива, може някъде да го чакат хора. Та пак ще се биете, ако не уцелиш като хората с тоя електрошок или си взела някакво менте. Ако уцелиш като хората и жената има сърдечни проблеми пък още по-зле. Така че тегли им една майна и не се занимавай с глупости.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker