Какво е това лицемерие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво е това лицемерие?
преди: 2 години, 1 ден, прочетена 1075 пъти
Значи, начетох се на теми, нападащи младите жени, които все още нямат или просто не искат деца. Начетох се на коментари от хора, плюещи по абортите, както и на коментари, нападащи жените, които се страхуват от естествено раждане.

Добре, да приемем, че намирате жени, които по-късно раждат деца. Е, защо нямате уважение към тези жени? Защо после се започват едни оплаквания, че жените били като кофи отдолу или че са напълняли и какво ли още не? На всичкото отгоре им изневерявате.
Докато четох една от темите, видях един коментар на човек, който плюеше по жените, които НЕ искат деца, но в същото време обиждаше самотните майки и намекна, че били със стрии и като кофи. Така не съм се смял на човешката " логика ". Как младите жени да искат да раждат като отвсякъде чуват такива неща за майките? Как младите жени да искат да имат семейства като доста от българските семейства се разпадат заради пълните глупости, които са поправими. Значи, ако има някакъв проблем, нека всички да ходим по чуждо и да теглим майната на семейството, така ли?

Наистина ли е мираж нормалното семейство? Наистина ли е мираж да уважаваш половинката си, особено след като е родила детето ви - ваша плът и кръв, на вас двамата!

Аз ли съм единственият нормален, който не си вре носа в работите на другите и не съди жените, които са избрали да абортират или да родят секцио, или да нямат деца? Щом са решили това, значи има защо. Кой съм аз, че да ги контролирам и да им държа сметка?

Кога най-сетне ще видя нормални хора насреща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 ден
hash: 4b3ed4153a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Това са обикновено мненията на разни крайно тъжни и кисели индивиди (мъжки и женски), които гледат на жените като на ходещи дупки-инкубатори.
Трябва да е хубава, млада, сговорчива, да не знае много, да се грижи за тебе и да ти роди деца, които после да си гледа предимно тя. След като се "поизноси" от раждането и грижите, вече не е привлекателна и е време за някой по-нов и млад модел без стрии и кофа между краката, докато за пред обществото си имаш грижовната съпруга, нали. А да си самотна майка е най-големият грях - хем си повредена стока от друг мъж, хем явно си супер зле, та не си могла да го обгрижиш достатъчно, за да остане при тебе и, естествено, сигурно си е намерил някое 20-годишно пиче, както и заслужава. Може би знаеш, че когато някой напорист индивид те сваля в заведения или на друго място, най-приемливата причина да му откажеш, е да заявиш, че си заета. "Не, благодаря, нямам интерес" рядко се приема добре, но ако си нечия, бро кодът влиза в действие.

По-лошото е, че сме се превърнали в изключително тъпи консуматори - на предмети, на храна, на чужди тела и чувства. Такъв е модерният свят. Нещо не работи? Не го поправяй, вземи си ново. Епъл, наприпер, усилено се опитват да ти пробутат нов продукт вместо да ремонтират стария, защото в последното няма печалба. Ако не се лъжа, ги принудиха да спрат с това, ЕС приема и някакви закони за удължаване на гаранциите и т.н. Това се пренася и в отношенията между хората. Навсякъде виждаш все по-млади, все по-свежи и красиви жени, защо да си стоиш с чорлавата гуца, защо да се мъчиш? Живей сега, утре може да те няма. Порното във всичките му аспекти е огромен проблем - пак нови и различни всеки път, няма битовизми, няма глупости и е само на един клик. Софт порното пък е още по-близко - списания, телевизия, литература, изкуство, случайни жени с трътките навън и т.н. Толкова е близо, толкова е достъпно, че е съвсем нормално да ти се приискат те, а не скучната жена вкъщи с ревящото дете. Ти пак може да си благодарен и да си гледаш семейството, ама от време на време и нещо по-така... Подобно поведение дори се толерира, смята се за готино и вървежно, често се замита под килима.
Виждала съм десетки подобни изпълнения. Една шепа хора успяват да изградят и запазят семейство и отношения, което изисква постоянни усилия и хич не е лесно, но всички останали предпочитат просто да вдигнат ръце. Да не говорим, че по природа не сме моногамни животни, а ни е наложено, за да може обществото ни да върви и да има някакъв ред в тоя скапан свят поне. Очевидно не ни се получва много добре...
Има ги и случаите, при които за жената става самоцел да роди и по-натам вече нищо друго няма значение. Цялата ѝ стойност се изчерпва с детето, самата тя отива на второ място, а мъжът си е направо последна дупка на кавала.
Изобщо хората сме големи ла*на, шансът да ти се получи нещо е нищожен и затова предпочитам да си стоя сама.

 
  ...
преди: 2 години, 1 ден
hash: 36b3dbfa11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Е, те хората са си го казали, винаги виждаме треската в окото на другия, но не виждаме гредата в собственото си око!
Много по-лесно е да даваш акъл и да критикуваш другите вместо да се погледнеш и да си признаеш, че не си идеален и има куп неща за оправяне в собствения ти живот.
И разбира се най-лесто е да оплюваш другия пол. А обобщенията са класика в жанра. Всички мъже еди си какво, всички жени не знам си какво...
И накрая следва поредната тема "Самотен съм, нямам си приятел/ка" и голямо чудене защо става така. Той/ тя е толкова съвършен/а пък все не му/и върви в любовта. Интересно защо ли?

 
  ...
преди: 2 години, 1 ден
hash: 955a47f8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "коментари от хора, плюещи по абортите..."- и защо да не плюем по абортите като са си чисто убийство на жив човек?! И да, човек Е жив и ДИША, дори докато е още в утробата и не се е родил!!! Един човек щом вече е бил заченат край вече, няма връщане назад, нямаш никакво право да отнемаш живота му. Да си мислила преди това, има презервативи и хапчета за тая работа. А абортите са абсолютно зверство и престъпление, което трябва да се забрани изцяло със закон, за да спре демографския срив на населението ни и да нарастнем пак като нация на брой, както си бяхме преди!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 ден
hash: 75d03ef739
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Прекалено сложни въпроси задаваш на въпросната група, към която си се насочил. В общество, в което моралът е бич, а хората които имат поне някаква ценностна система, биват квалифицирани за "ненормални", това за което говориш, идеално пасва на въпросното общество.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 години, 1 ден
hash: 7229675861
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Нека започнем с това, че е несъстоятелно и несправедливо да бъдат обвинявани всички или повечето мъже заради това, че малка част от 20-те % бащи (което вероятно прави 5% от всички мъже) зарязват жените, които са родили техни деца! Всичките останали около 95% от мъжете НЯМАТ никакво отношение към зарязването на тези раждали жени, тъй като някои от тях са грижовни бащи и съпрузи, а около 80% от мъжете въобще не са бащи. Според различни проучвания, около 30-40% от съвременните мъже до 30-годишна възраст все още са девствени, така че те пък изобщо, ама изобщо не са изчуквали и зарязвали никоя жена; поради това няма как да виновни за нейното положение, защото тя е допускала до себе си съвсем други мъже.

Друго важно уточнение е това, че мнозинството млади жени не искат да раждат, не защото някой бил против това те да раждат млади, а защото те сами правят този си избор "да се наживеят" и да се хващат с посредствени мъже, които само те считат за "каймака" сред всички мъже. Затова и в България има унищожително голям брой самотни майки (360 000 според последната статистика от март тази година) и около половин милион техни деца, живеещи без нормална семейна среда. Тези половин милион деца на самотни майки имат или много кофти стока баща, или много кофти стока майка, или и двамата им родители не са цвете за мирисане. Почти няма свестни и разбрани, нормални разведени родители. За да се разведат, значи най-малко в единия родител е имало толкова голям проблем, че другият е чувствал постоянна нетърпимост към него и е предпочел да разтурят семейството и десето им да живее в ненормални условия, само и само да не са заедно като семейство.
Също така, немалка част от тези разтурили се двойки не са били бракосъчетани, а бременността се е случвала по нежелание на единия или на двамата родители: най-често като следствие от чукане с поредния случаен човек, без планове за сериозно обвързване и създаване на поколение. И тук вината за това дете, лишено от нормална семейна среда, е на двамата родители, защото създаването на поколение е най-отговорната стъпка в живота на мъжа и жената, а щом се е стигнало до това, без да го искат, значи са действали безразсъдно. В тази връзка, мъжете, които се празнят в тези жени, както и жените, които лично и според своята преценка избират кои точно мъже да допускат между разтворените си крака, са еднакво виновни. Никой от останалите мъже не е виновен на тези жени за посредствения им подбор на безотговорни мъже.

Колкото до желаното помятане (abortion), то е следствие също от посредствен подбор на мъже и предоставянето от страна на жената на възможността той да се празни в нея, което в почти всички случаи е с изричното знание и желание на жената, за да угоди на "големия хубостник". Ако тази жена не е искала да забременее, е имало поне няколко различни начина за предпазване от бременност. Дори и без противозачатъчни средства може да се предпази жената от бременност, ако тя е с отговорен мъж, който знае кога да го извади и да не хитрува, изпразвайки се в нея уж случайно и "без да иска", само за да си направи удоволствието за нейна сметка. Това също зависи от нейния подбор на мъже и доколко той е правилен или погрешен. Лесно е да се сочи с пръст към всички мъже и на тях да бъде прехвърляна отговорността, но истината е, че не повечето мъже са избирали кой да си разтваря краката и пред кого да бъдат разтваряни. Ето за това трябва да се замисли всяка пометнала жена или всяка бременна или вече родила, която после е била зарязана от нейния избраник.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 ден
hash: 75451eec6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пожелавам ти да срещнеш свястна жена. А мнението на другите хора- голяма част от българите са се превърнали в жалки хейтъри. Прочети коментарите под която и да е статия, на каквато и да е тема и ще видиш основно отрицателни мнения. Критики, обиди, че и нецензурни думи. Така част от българите изразяват недоволството от живота си. Но вместо да се опитат да го променят, те ...злобеят. Така че не им обръщай внимание.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 часа
hash: f816c043c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Номер 3, колко от децата по домовете осинови, нахрани и отгледа?
Доста от хората тук твърдят, че " не биха дундуркали чужди деца ", а в същото време беснеят, ако стане дума за аборт. Теб какво те бърка кой какво прави? Нали аборта не го прави твоята половинка, какво ти пука за някоя си жена, която е абортирала?

Автора

 
  ...
преди: 2 години, 23 часа
hash: f816c043c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 1, точно така!
Затова много се чудя защо доста хора скачат срещу жените, които не искат да имат деца, а ако намерят жена, която да им роди деца, изневеряват, оплакват се, изнервят се, гледат порно и ходят по чуждо. Последна грижа им е детето. Много, много странно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d338a889a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А дали сте се замисляли и за това че има глупачки които именно заради т хмия избор на избраник нарочно забременяват и лъжат тря тъпанари ( че пият хапчета ) само и само да го задържат!? Скала е последния мъж на света? ! Затова стават и 90% от " грешките " наречени деца! И по този начин се объркват съдбите и животите на тези д ца като започнем от самото начало че израстват най вече без баща! А каквото преживее човек в детските си години това остава за цял живот! И кой в виновен! В този случай тъпата женица като моята майка! Защото мъж не се връзва така АМА за жени които нямат в какво да впечатлят ( интелект лач става личност.... ) Разчитат на това да родят! Защото само това могат!
А дано? Янпръя е грях! Нямаш право по с още осмутрение да влагаш край на живота който е в Божиите ръце! Щом Бог е създал този живот ние н сме никои да спорим и да се разпореждаме с Неговата воля!
Така че мили женици поумнейте помъдрейте! Така мъж не се връзва! Това са последстеията!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker