Символика на думите на жена, при която ходих, за да ми лее куршум - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Символика на думите на жена, при която ходих, за да ми лее куршум
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1138 пъти
Здравейте. Тези, които са негативно настроени към темата, моля да не коментират излишно. Преди няколко дни аз и моят приятел бяхме свидетели на катастрофа, която се случи буквално пред очите ни. Отидохме да ни леят куршум и там жената ни каза, че и при двамата ни вижда гроб. Каза, че аз имам негативна енергия и проблеми със сърцето (имам от около 2 години проблеми със сърцето и при друга жена ми беше казано същото, като имаше и друг детайл, че човекът, който ме е заредил с негативна енергия е жена). Преди няколко месеца бабата на приятеля ми почина. Тя ме мразеше и ненавиждаше. Той каза, че гробът символизира нейната смърт, но аз не смятам така. Има ли някой, който може да ми помогне с разгадаването на символиката на тези неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2d4b45f37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Казала ти е така, за да продължиш да ходиш при нея и да й даваш пари.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ec599dac28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   По-логичното и по-нормалното е като ти се случи нещо лошо, е просто да го приемеш и да се радваш, че си жива. А не да се мъкнеш при врачки ,които казват всичко , за да цоцат пари от лековерни и суеверни хора.
Гробът значи смърт.Ми никой не е вечен, все ще има някой починал някога си. Смъртта е неразделна част от живота.
Негативната енергия- не всички те обичат, все ще има някой да те мрази.Ти си жена, логично е да е друга жена. Дали колежка, дали някоя,сваляща гаджето ти, дали някоя друга. Бабата най-вероятно е била стара или с куп заболявания, не е загинала заради някакво леене с куршум. И то месеци преди произшествието. За да те омагьоса уж трябва да е хипер мощна, което е фантасмагорично.
Проблемите със сърцето-всеки запознат поне малко с медицината ще ти каже по какво се познава какъв здравословен проблем имаш.Врачките четат малко такава литература и хоп-познават.
Един съвет-живей в реалността и не ходи да си даваш парите на вятъра.Радвай се ,че всичко е било наред.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cdb85fe661
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом ти е ляла куршум, предполагам е излязло като символика това, което ви е уплашило- катастрофата. С нея трябва да е свързан гробът.
На мен като дете ми ляха куршум, по настояване на майка ми. Не съм се чувствала уплашена, даже не съм била леко стресната, но според нея трябваше. Изненада ме много, че излезе точно фигурата на животното, заради което майка толкова настояваше да ми леят куршум- вълк.
Не беше драматична история. Бяхме при баба, аз тръгнах из огромният двор по склона нагоре, седнах под едно дърво и се появи този вълк, по- скоро вълче може би на около 5- 6 месеца да е бил. И до днес помня ясно жълтите му очи вперени в моите, доближи си муцуната да ме подуши, видях му и зъбите, но не защото се зъбеше или заплашваше по някакъв начин, а му беше отворена устата. Изведнъж се чува писък на майка ми, баба, след тях татко, вуйчо и комшии, такава олелия и с пищене хванаха към нас, че уплашиха горкото животинче и по- скоро то имаше нужда да му леят куршум. Същият ден още ме заведоха да ми леят куршум и излезе главата на вълк. По някакъв начин явно наистина се свърза с енергията на човек, подсъзнанието и отразява силната емоция. Иначе при мен поне страх не е имало. Уплашиха ме виковете на хората , не вълчето.
Не се задължава толкова в мисълта, че гробът за който ти е споменала е нещо което предстои. Или иска да те върже за редовна клиентка или е отразило случката. Недей да си проектираш сама бъдещи негативни събития.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 11abd09043
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не мисля. И аз смятам, че по- скоро те е излъгала, за да вземе пари. Не се паникьосвай, и на мен една врачка ми каза нещо подобно преди години- че ще умра. Е, умрях ли? Не. Така говорят, за да се изплашиш, и да им даваш пари. Не се връзвай на глупости, гледай си живота.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b0be8cb255
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това, което се "вижда" като фигурки е всъщност източника на страха и стреса. Приятелят ти вероятно се е травмирал и от катастрофата, но и от смъртта на баба си. А ти принципно явно си уплашена за живота си и подсъзнателно се страхуваш от сърдечния си проблем и смъртта. Това е. Успокой се, направи си там ритуала, който ти е казан, следи си здравето и всичко ще е наред. Хората живеят и по 100 години с проблемно сърце.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1ca517acf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 2. Даже няма да прочета коментара ти докрай. НЕ СЪМ въобще даже суеверна, ама изобщо. Това, че съм отишла при "врачка" не показва нищо за мен и моите ценности, ти не си била там и не си мен, за да ми казваш каква съм АЗ. Питах съвсем различно нещо, а не "Хора, бях на "врачка", суеверна ли съм според вас и за да ми вземат парите ли ми казаха всичките тия неща?" Аман.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1ca517acf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   За всички коментирали. НЕ СЪМ уплашена за живота си или да имам някакъв хроничен страх от смъртта. Не питам от гледна точка на "Ще умра ли, моля ви, помощ". Питам от гледна точка на човек, който може да ми каже какво ТОЧНО може да символизира този гроб, който ни се падна и на двамата. Нямам общо с баба му, не ме афектира смъртта й толкова, не мисля че и него, не и толкова, че гробът да символизира нейната смърт и при двамата ни. Не знам защо не ме разбирате и се ограничавате с мислите и изказванията си. Не съм бъзла, страх ме е от малко неща. Страх е съвсем различно чувство от това, което изпитвам в повечето случаи. Страх не изпитах на катастрофата, по-скоро силна тъга и силна надежда хората вътре да са живи, когато се доближих до колата. Травмирах се за 2-3 дена, все пак не е нещо, което ти се случва всеки ден, но страх.. не мисля, че изпитах. Бях много объркана и паникьосана, когато колата се търкаляше във въздуха пред очите ми. Нищо повече. За страх от проблемите със сърцето съм съгласна, защото е доста сериозно и то не е страх, ами по-скоро осъзнаване на риска, че мога да получа някоя криза всеки момент, в който се натоваря емоционално малко повече. Тука донякъде съм съгласна, но другите не смятам за отговора, който търся.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1ca517acf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Още нещо - не смятам, че тези неща ми ги каза, за да отида пак при нея. Тя каза, че ще пречисти тази негативна енергия, каза ми какво да направя и толкова. Един вид "проблемът ще бъде решен". Плюс това, никой не я знае, че лее куршум и даже често връща хора, които идват при нея, осъзнавайки, че губи пари. Не смятам, че го прави за пари. Няма логика просто.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 869b23ca93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   6 от 2
Дала съм ти съвсем логично обяснение на нещата, които ти е казала. Това е професия като всяка друга. Има си тънкости. Страшно обичат мрачните прокоби и да плашат хората. Поназнайват езика на тялото , малко медицина и това е. Здравословното ти състояние си личи по очите, лицето, ноктите, кожата. Ако четеш за езика на тялото-всичко ще ти се изясни. Гробът си е страшно общо понятие и е вметнато явно за предизвикване на страх.
Всичко е за пари. Тези ритуали работят на принципа на самовнушението .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 869b23ca93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Авторке, като се замислиш лошата , негативна енергия е навсякъде около нас. На работа. Вкъщи. Новини, филми. Не знам какво точно ще ти чисти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker