Семейството ми ме мисли за луда, алчна и нагла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Семейството ми ме мисли за луда, алчна и нагла
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1657 пъти
Здравейте, момиче съм и живея в малък град в провинцията. Докато работих си бях спестила към 2000 лева, отделно имах влог от 3000 лева. Миналата година ми казаха да ги изтегля и ги дадоха на сестра ми. Аз се лишавах от всичко. С тези пари щях да се изнеса от вкъщи и да се запиша да уча висше, да си купя фотоапарат, нови дрехи и др. Сестра ми, заедно с приятелите ги изхарчила за цигари, алкохол, наркотици, барове, дискотеки и маркови дрехи. Сега нямам нищо. Когато разбрах се разплаках, а те ме обиждаха и удариха. Казваха ми са си мълча или ще се обадят на спешното и полицията. Сигурно ще си кажете, защото съм ги дала. Ако не бях го направила, те щяха да преобърнат къщата, за да ги намерят. Сега ме мислят за луда, защото съм се разплакала. Аз взимах към 550 лева, но пак не бяха доволни. Аз споделих с приятелката си за станалото, а тя започва да ми се подиграва и ми каза, че ако стана проститутка ще ги изкарам за един месец. Сигурно за някой от вас това са малко пари, но за мен са много. Сега си търся работа. Искам и аз поне веднъж да отида на дискотека и да си купя нови дрехи, но майка ми казва да си намеря богат мъж, който да ме глези и да ми угажда. Какво да правя оттук нататък?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 772e7f2560
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Продължи да раоботиш, но казвай на майка ти и сестра ти, че взимаш много по-малко пари. Никога не казвай на роднините си колко пари имаш и получаваш! Ако те питат казвай, че имаш много по-малко! И не ги тегли и не ги давай на никого! Събирай ги и като станеш на 18 г се изнеси на квартира или замини да учиш надалеч от тях. За тези пари е вид урок, който си получила - че на роднини и въобще на никого не казваш колко пари имаш и колко получаваш. Успех, стегни се и продължи напред с обеца на ухото, преносно казано.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 85f59b4fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Разкарай се от това семейство. Няма лошо да им помагаш финансово, но да си даваш парите, които да отидат на вятъра за глупости... е, не виждам никакъв смисъл.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9d504b9079
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момиче,
Луди, алчни и нагли са останалите от семейството ти, не ти самата. Ако наистина бяха "наред" с главата, щедри и ненатрапчиви никога не биха те посъветвали да си намериш богат мъж, да използват парите ти, да ти наговорят обиди, да те удрят, че и да те карат да си мълчиш за капак на всичко. Такива неща хората, които не са луди и не са алчни, не го правят. Махни се от тях. Да те са ти семейство, но и да - като личности не струват. Те ти спират развитието и те дърпат назад. Намери си почтени приятели в голям град, които да ти помогнат да си намериш работа и да си стъпиш на краката. Започни на чисто и започни да се развиваш и да си градиш живота без използвачи, които да ти го тровят с егоизма си. А приятеката ти, която ей така е отворила темата за проституцията, не я бива за приятелка. И с такава като нея не ти трябва да общуваш. Обгради се с хора, които няма да се възползват от теб и няма да те манипулират. Зарежи хората, които ти вредят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 403b7d9c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какви роднини и приятелка имаш? Взимай си партакешите, обери им на всичките парите, златата и т. н и бягай в друг град. Нищо добро не те чака! Ако останеш там, вече наистина си луда. И аз имах такива.... На 17 се махнах и сега ми е супер

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 297d076cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Стягай куфарите и заминавай за чужбина, в България смисъл да работиш няма, то и там няма смисъл да робуваш, но поне ще ти остане някой лев да излезеш петък вечер след като си платиш наема и сметките.
А тук и за това не ти стигат парите.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e9ad738680
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ама че глупости...
Вземаш си една карта за банката и в сметката си оставяш всичко заделено. Толкова ли е трудно? Или ги криеш под дюшека и като ти искат - даваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 25cf766dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се притеснявай. И мен ме мисля за такава. Решението? Изнесох се. Много им здраве. Що не последваш светлия ми пример?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker