Кой все още иска да гласува за ГЕРБ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кой все още иска да гласува за ГЕРБ
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1034 пъти
Чета социологически проучвания и гледам ГЕРБ все още имат 20 и кусур процента рейтинг както и на изборите и вече са убедително на първо място. Та се питам как по дяволите все още има хора, които биха гласували за тях. Айде като бяха на власт, да речем, че за тях са гласували държавните служители, циганите, с чиито барони, ГЕРБ-аджиите бяха дупе и гащи срещу осигуряване на спокойствие при престъпления и т.н. Ама сега защо все още толкова хора продължават да имат интерес от това те да са на власт? Толкова ли са доволни от тях? Или понеже циганите няма кой да ги толерира и си ги искат пак? Или все още старите мутри са в държавната администрация?

Иначе нямам обяснение колко трябва да си прост след толквоа години яка корупция все още да искаш тая тиква. Единственото ми логично обяснение е, че до такава степен липсва алтернатива, че хората и на ГЕРБ са съгласни, защото ги видяхме и другите толкова години, а новите, които се навъдиха са с откровени дефицити като копейката например.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0cc060ee4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Никой няма да гласува за герП. При проучванията преди изборите от 2021 им предричаха 30% ,а едвам хванаха 20%. Надявам се при смяната на ВСС герП да олекнат още.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6ff8ea0340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами как кой - българите. Те си харесват партията на Борисов и това е, щом има толкова високи проценти, всичко е ясно...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 68f225ecf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сам се питаш и си отговаряш. Не че искат да гласуват за тях, няма за кого... Бат Бойко повечето го възприемат като по-малкото зло. И то не от днес, той затова се задържа толкова години. Те само го свалят и връщат пак...
Проблемът на тая държава е, че тя е бакрутирала отвсякъде, включително човешки и морално. Такива държави навремето просто са ги завоювали, и то е било за добро да ти кажа. Защото поне е идвала по-силна и переспективна култура. Тук сме като някакъв труп който се разлага и ГЕРБ се оказват най-подходящите гробари...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3ffa2d892f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако си чел днешното соц проучване, си видял платено проучване на хора на ГЕРБ. Знаеш през годините те държаха първо място заради ромските гласове, но си имат един електорат с надежди за място в държавната администрация и една част такива, които си казват новите са по зле, нека пак изберем по малкото зло, предполагам общо около 15-16%. Цифрата 23,8% е прекалено завишена, но е напълно възможно да са първа политическа сила, защото за хората е по важно какво има в собствения им хладилник и дали могат да си позволят почивка на плаж и чак тогава мислят кой краде в политиката, а гербаджии знаят това, вдигаха минималните доходи на бедните, колкото да не е празен хладилника им и натискаха за евтини чадъри по плажовете за да се облажи и средната класа. За ПП няма да имат и 17% които им дават, много от гласувалите за "млад харвард" са разочаровани, ще паднат до нива 12%, че и по надолу. ДПС са ясни с техните 11%, дори да гласуват повече българи електората на ДПС ще расте, защото последните десетилетия туркините раждат, за разлика от българките, а децата им вече достигат пълнолетие, но копейката им диша във врата с 10 и нещо и е доста вероятно той да е трета или дори втора политическа сила, защото от предишни изследвания знаем че неговите проценти социолозите ги снишават по презумпция, предполагам ще достигне 12-14%. На БСП обещават 9 и половина процента, но надали, за тях гласуват хора които са били на средна възраст през соца, а те намаляват и ковида им помогна да намалеят ускорено, но вярвам ще хванат 5-6%, според мен, другите познати партии остават под чертата. Хората които гласуваха за ДБ, гласуваха с надежда че ще има наказание за ДПС и ГЕРБ, помните стачките пред сараите близо до Бургас, забиването на българско знаме на плажа до сарая, но хората вече се разочароваха, влезли в управлението ДБ започнаха да издигат и тачат повече украинското знаме, мислиха че ще яхнат недоволството от война, а се оказа че на повечето българи не им пука, ни за русия, ни за украйна, гледат собствения си хладилник. ИТН изцяло затъна, 20г в шоуто говореха едно, сега правят съвсем друго. Да не забравим новородения БВ, дават му 7,6, мисля че резултатът им ще е около тази цифра, по скоро по висок 8-10%, ако не изникне някаква нова формация да им раздели електората. Таксиджия скоро ми каза, без да го питам, че ще гласувал за Янев, тогава зададох въпроса защо, да не би да ти липсва зеления сертификат, който Янев въведе в дръжавата ни, бакшиша вика прав си, но за кого да се гласува, те всички желаещи да стават депутати са осрани до ушите.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7f8330a57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Електоратът на ГЕРБ - далавераджии и мошенници, цигани дето си продават гласа за едно кебапче, истерични про-западни подлоги дето са по-американци от американците, ниско образовани индивиди, баби и дядовци дето не знаят къде се намират и гласуват за ГЕРБ, защото така им казала съседката Ганка... Естествено и администрацията, къде ги забравяме. Никога няма да се оправим, затова аз винаги ще ви се смея и презирам колко сте елементарни и хич не ми дреме за партии и промени, аз съм се уредил, не ми пука за другите. Достатъчно съм си тровел нервите с политика, партии и протести за промяна, па се оказва подмяна:)

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9b5487a8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Що се чудиш - глупаци колкото искаш. Отделен въпрос е, че сега с електронно гласуваме могат още по-спокойно да напишат каквито си искат проценти (проучване) и после да ги "постигнат" с машините.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 491deaf237
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ще ти отговоря кои. Най-простите и ограничени хора в тва число нагаждачи с връзки и мазни подмазвачи, тва са поддръжниците на гроб. То затова сме и на тоя хал и копейката вместо да лае като куче против кирчо и да иска да го сваля замисля ли се, че тиквункин пак ще дойде на власт, а именно най-голямото зло??!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d8590c2152
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Партия ГРОБ са убийците на България.

- 844 000 души, за 12 години герберска власт. При турските султани дали е имало такова нещо ? Там са 5 века, тук говорим за 12 години герберска измет, която си уби народа с престъпно управление и безхаберие.

Това е геноцид. Съсипано здравеоопазване. Съсипана икономика в провинцията. Корупция. Кражби. За съжаление Тиквата и компания все още имат много пари(милиарди), с които си купуват гласове, влияние и постове.

Столична община все още е гербаво-синя, както и почти цялата местна власт по места. Прокуратурата е чадъра. Бойко е за доживотна.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 908edb43b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Много лесен въпрос. Единствени, които ще гласуват за тази партия ще са най-простите и ограничени хора, които грам не се замислят кой въобще ще ги управлява ОТНОВО. Когато герб бяха на власт откраднаха милиарди от държавата ни, а тези, които гласуват за тях все мрънкат, че България е пропаднала... заради такива в момента сме най-зле развитата държава в Европа!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3ffa2d892f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Днес 17.05.2022г предаване „Тази сутрин“ по бТВ социологът Добромир Живков изтъкна Българите имат по-голямо доверие на лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов (19%), отколкото към премиера Кирил Петков (17%).

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 613c4941a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   А за кой дс гласувам -за тази объркана коалиция,която служи на руснаците и на Путин? Защо не изпратиха някакви оръжия на Украйна?28 държави изпращат оръжие и Путин не ги напада. Нас щял. Няма да ни нападне. Но и Слави Трифонов очевидно се е продал на Русия, съдейки по действията на итн. И коя е следващата им стъпка -да направят референдум, с който да излезем от НАтО и ЕС и да потънем заедно с руснаците. Русия й предстои да се разпадне и да стане суровинен придатък на Китай. Естествено, че ще гласувам за герб, зад която стои ЕС.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6e95ddcff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   По-добре е да гласуваме за славитрифонов и тошко африкански, канадеца, фигуранта.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 60f5ee0f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Уверявам те, че от 7 месеца никой не е гласувал за герб.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bc185ff404
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Как кой бе хора!!!! Идея си нямате колко хора с получили "Работа=заплата" ...Зависимост иди виж в един малак град където за Обществена позиция кандидатстват 10 за едно раб.място със заплата 900 лв а няма какво друго да работят .. и направи сметка сам.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 45e4a2de67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не сте ли забелязали, че в последните вече доста години, може би поне 15, актовността на избори е около 35-40%. И това, като включим фалшивите гласове от Турция, т.е около 1/3 от имащите право на глас. Гласуват основно тези на държавна хранилка и техните роднини. Като добавим към тях купен цигански вот, турски такъв и част от пенсионерите, картинката е готова. Неслучайно никое правителство не се наема да реформира раздутия до безкрай държавен апарат. Точно обратното, ако сте забравили ГЕРБ им вдига заплатите няколко пъти в последната си година на управление. Едни и същи хора си работят на едни и същи топли местенца, независимо кой е на власт. Ако случайно се направи разместване, то на освободилия поста веднага се намира нов, даже и по-добър, пак на хранилка. Повечето хора си нямат идея как дори в средно голям град буквално стотици семейства имат доходи от по няколко хиляди лева месечно, без реално да полагат какъвто и да било труд. Съвсем отделно са раздадените бизнеси на този и онзи, пак по партийна линия. Нали гледахте цирковете на Илчовски и Пилето по телевизията. Тия двамата, които са с невъзможност да управляват даже и сергия за зеленчуци нали не мислите, че са направили нещо сами! Това е електората на всички партии, понеже всички са рожба на партията-майка БКП! То се вижда и по стандарта ни на живот. Ама българина обича да чака някой да дойде да му свърши работата, без той да полага никакви усилия. Царя го оправи за 800 дни, после дойде Тиквата, след него Славчо-чалгата. Като видяха, че Славчо и за това не става, побързаха да извадят Кирчо. Сега ми говорят за Копейкин. Забелязвате ли, че геадацията е само надолу и то стремително.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 53015d108f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Хладилникът срещу телевизора.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9f78f31eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Идея си нямате колко са много. Аз дори в последните 2 години, като настъпиха сътресенията в ГЕРБ и отслабването им се очудих колко много подръжници имат сред умни и интелигентни хора. Но има едно голямо НО. Всички тези хора по един или по друг начин са се възползвали от ГЕРБ да просперират в професията си, в служба, в бизнес или каквото щете. Оставете калинки и разни простаци назначени на работа. Говоря за културни хора, добри в своите професии. Необяснимо е, но е факт за съжаление.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3f9180f7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер7 е с най-реалистичното мнение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker